Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 03 12, 20:17)
prašyti, kad siųstų registruotų - ir saugiau, ir atneša į namus, nereikės pašte stovėti tarp pensininkų  smile.gif  Dar gerai eiti į paštą prieš uždarymą, mažiau žmonių; aš stengiuosi papulti ant 18,45;

Žinok čia tik tau neša biggrin.gif man į 5 aukštą pagaili kojų matyt, tai vis tiek su lapeliu žygiuoju į paštą lotuliukas.gif

QUOTE(daite @ 2012 03 12, 20:19)
Merginos, tai ar galėčiau savo nuotraukas į albumėlį įdėti?  mirksiukas.gif
Noriu ir dėl plaukų pasitarti.  4u.gif

Galima galima, kas ten galėtų įdėti, atsiliepkit, aš laiko mažai turiu verysad.gif
Atsakyti
siaip man ryza tai negrazi spalva. ta prasme, grazi. ant Shanos biggrin.gif kitur tai ne. kol dar nieko nezinojau apie kapsulizma, buvau pernai nusipirkus zaroj tokia beforme tystelejusia ryzha palaidine. gulejo spintoj, kol siemet neissitraukiau kartu su turkio auskarais milziniskais nesiot.. tai dabar taip ir nesioju tik dviem variantais- ta palaidine+dyyyydeli turkio auskarai (kas labai pagyvina veida ir ta ryzha nebe tokia netinkama atrodo) arba ta pati palaidine ir kremo-rudi-oranziniai auskarai, kas truputi musha is veido, bet pakenciama biggrin.gif idesiu gal foto rytoj prie normalios sviesos smile.gif
o siaip tai... nu ne vasaroms ryza spalva, ne vasaroms. lietuvisku pardziu raudonos irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 12, 16:54)
LAba diena,

Sveika prisijungus 4u.gif

Del baziniu spalvu tai man atrodo lengviausia pasiimti savo palete ir paziureti kas is tinkamu patinka g.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 03 12, 19:25)
Lauktuve labai nieko, as labai apsidziaugciau tokia gavus  biggrin.gif

Tai smagu 4u.gif Nes net nezinau kiek man reikia, tai tokiu daiktu galiu daugiau uzpirkti biggrin.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 12, 19:26)

Shana, kaip vadintusi tavo ta plauku spalva nuotraukoje? (ta ne naturali, o ta dazyta (tipo ryza)?

Ka as zinau - gal strawbery blondas koks g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 12, 19:36)
Man reiktų 100 % medvilnės, tik kad medžiaga būtų ne merlinė ir ne staltiesinė  blush2.gif 

Paziurejau specialiai, tik ant vieno salio esu pasilikus etikete, taiu raso 100 proc viskoze, kiti pagal apciuopima medvilne, viskoze arba ju misinys.

QUOTE(dominica @ 2012 03 12, 21:14)
siaip man ryza tai negrazi spalva. ta prasme, grazi. ant Shanos  biggrin.gif

biggrin.gif
As kaip tik siandien apsiziurejau, kad pavasario paleteje ryzu ir rudu labai mazai.

Daite, jei jums dar nieks nepadejo, galit man atsiusti viena fotke, idesiu ir atsiusiu prisijungima 4u.gif
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
Labas rytas.

Babi, gal galesi i naujos temos pradzia imesti tu geru nuorodu, kur buvau cia imetus kazkur temos vidury mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 12, 19:36)
Duosiu šokoladą, jei kas užrodys 100 % medvilnės vienspalvį rožinį šalikėlį (svarbu aišku ir atspalvis, ir medžiagos faktūra)  smile.gif

Ot medžiagos nepažiūrėjau ar tikrai 100% medvilnė, o nuo saviškio jau ir visas etiketes nulupau ax.gif bet tikrai ne sintetiniai. Medvilnė arba viskozė 100%, arba keli proc elastano. O kodėl viskozės purtotės? g.gif nu aišku ir atspalviai gal ne jūsų norimi ax.gif

QUOTE(dominica @ 2012 03 12, 20:14)
as viena kapsule darau melyna-balta-raudona, kita bus sviesi-turkio-oranzine (idealiu atveju- turkis su oranzine rubams nugesintu atspalviu, tokia labiau isplaukusi melsvai-turkio ir persikine, o aksesuarams-ryskioms detalems jau tos ryskiosios oranzines ir turkio).

dominica, o jūs irgi vasara? ax.gif nes aš gavau dovanų turkio/teal palaidinę ir dar turiu vieną ant petnešėlių paprastą maikę, ir dar suknelę turiu, tik margą.. su tokia tamsiais teal raštais biggrin.gif tai nežinau kokią trečią spalvą imti ar šiap kokias dar dvi, nes užsimaniau tos turkio, bet galvoju, oranzinė netinka vasaroms juk? ax.gif o kokia ta jūsų trečia šviesi? ax.gif

QUOTE(dominica @ 2012 03 12, 21:14)
o siaip tai... nu ne vasaroms ryza spalva, ne vasaroms. lietuvisku pardziu raudonos irgi nelabai  schmoll.gif

thumbup.gif vistiek man ta ryza spalva irgi grazu, aisku kam tinka. Bet turbut buciau nusipirkusi nusiziureta tunika reserved, gerai, kad realiai jos neradau lotuliukas.gif todėl aš turbūt ir `nemėgstu` raudonos spalvos verysad.gif nes čia jų nėra gražių atspalvių.. noriu raudonos, bet nerandu gražios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 12:33)
Ot medžiagos nepažiūrėjau ar tikrai 100% medvilnė, o nuo saviškio jau ir visas etiketes nulupau  ax.gif  bet tikrai ne sintetiniai. Medvilnė arba viskozė 100%, arba keli proc elastano. O kodėl viskozės purtotės?  g.gif nu aišku ir atspalviai gal ne jūsų norimi  ax.gif
dominica, o jūs irgi vasara?  ax.gif nes  aš gavau dovanų turkio/teal palaidinę ir dar turiu vieną ant petnešėlių paprastą maikę, ir dar suknelę turiu, tik margą.. su tokia tamsiais teal raštais  biggrin.gif  tai nežinau kokią trečią spalvą imti ar šiap kokias dar dvi, nes užsimaniau tos turkio, bet galvoju, oranzinė netinka vasaroms juk?  ax.gif  o kokia ta jūsų trečia šviesi?  ax.gif
thumbup.gif  vistiek man ta ryza spalva irgi grazu, aisku kam tinka. Bet turbut buciau nusipirkusi nusiziureta tunika reserved, gerai, kad realiai jos neradau  lotuliukas.gif  todėl aš turbūt ir `nemėgstu` raudonos spalvos  verysad.gif  nes čia jų nėra gražių atspalvių.. noriu raudonos, bet nerandu gražios  verysad.gif

O čia kurioj parduotuvėj buvo?

Viskozė ir keli proc elastano man netinka blush2.gif .
Dėl viskozės - tiesiog nenoriu tokios slidžios faktūros, man ji nemaloni prie odos. (Ir vis dėl to aš viskozę priskirčiau labiau sintetikai, nei natūraliam pluoštui, žinau, žinau apie technologiją, bet rūbuose iš viskozės man jaučiasi sintetiškumas, žymiai labiau prakaituoju, nei su medvilne, šalikėliui tai mažiau galioja, tad šiuo atveju tiesiog nenoriu tokios faktūros, man ji nemaloni)
Šalikėliui elastano nereikia, na t y man nesvarbu, ar jis tamposi ar ne smile.gif, užtat jaučiasi sintetiškiumas, net jei elastano 2 %. Aš itin priekabi šitam dalykui blush2.gif Paranoiškai bijau ir vengiu sintetikos wacko.gif
Atsakyti
Neužpykit - įsiterpsiu - paskutinius tris šalikėlius pirkau Martinoje - ir medvilnė, ir spalvos geros, ir nešiojasi gerai, o kainavo visi iki 20 Lt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 12:33)
Aš itin priekabi šitam dalykui  blush2.gif  Paranoiškai bijau ir vengiu sintetikos  wacko.gif

As itin priekabi kai tai liecia apatinius, maikutes, palaidinukes. Bet va salikui kazkaip ne tiek svarbu ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 12:33)
O čia kurioj parduotuvėj buvo?

Žinokite, neatsimenu konkrečiai blush2.gif man taip jau būna su tomis parduotuvėmis, jeigu nueinu į vieną - viskas gerai, jeigu į kokias penkias ir šakės, viskas susimaišo biggrin.gif gali būti, kad Sepaloje pirkau sau, kažkodėl man labiausiai taip atrodo, bet negarantuoju, nes dabar pasižiūrėjau jų internetinį puslapį, tai neradau tokio arba kitaip susuktas atrodo ax.gif uošvienei išvis nepamenu kur pirkom, nes jai ne rūžavą pirkom, tik atsimenu, kad ieškant tokių pačių rožinių matėm, ir tai buvp prieš mėnesį turbūt ax.gif
Jūs tik mėgėjiškai priskirtumėt viskozę sintetikai ax.gif nes viskozė - natūralus pluoštas, truputį teko su tuo susidurti ir bendrauti su profesionalais. Iki tol išvis neįsivaizdavau kas ta viskozė lotuliukas.gif todėl Jūsų sintetika įsivaizduojama, gal tik psichologinis ir įsitikinimas dėl lietimosi? g.gif nors man viskozė kaip tik maloniau, tokia lengviau slystanti, slidesnė, minkštesnė arba jūs tada labai labai jau jautri, jei skiriate odos prisilietimu ir net kelis procentus elastano g.gif na negarantuoju dėl to elastano, kaip ir išvis dėl sudėties, tik pagalvojau, kad tokius šalikėlius daugiausia turiu g.gif o tai kokios medžiagos parduotuvėse jūs radot? (buvote nesenai ir dar labai žiūrite į sudėtį, į ką aš pvz šalikėliuose išvis dėmesio nekreipiu, tai geriau atsiminsite blush2.gif )
---
Labai svarbus klausimas. Radau nukainuotus batus, kaina, dydis, stilius, modelis ir t.t. viskas tinkama. Tik mane trikdo spalva. Beige? gal..smeline? nezinau. realiausia ir panasiausia rasta foto tokia:
http://t3.gstatic.co...Xuh_mbdPop9Hcqj
prie ko sakykit jie tiktu? g.gif jie man tokie su kazkokiu zalsvumu/pilksvumu vos vos lyg atrodo g.gif
Atsakyti