QUOTE(dontstop @ 2012 03 13, 12:33)
O čia kurioj parduotuvėj buvo?
Žinokite, neatsimenu konkrečiai
man taip jau būna su tomis parduotuvėmis, jeigu nueinu į vieną - viskas gerai, jeigu į kokias penkias ir šakės, viskas susimaišo
gali būti, kad Sepaloje pirkau sau, kažkodėl man labiausiai taip atrodo, bet negarantuoju, nes dabar pasižiūrėjau jų internetinį puslapį, tai neradau tokio arba kitaip susuktas atrodo
uošvienei išvis nepamenu kur pirkom, nes jai ne rūžavą pirkom, tik atsimenu, kad ieškant tokių pačių rožinių matėm, ir tai buvp prieš mėnesį turbūt
Jūs tik mėgėjiškai priskirtumėt viskozę sintetikai
nes viskozė - natūralus pluoštas, truputį teko su tuo susidurti ir bendrauti su profesionalais. Iki tol išvis neįsivaizdavau kas ta viskozė
todėl Jūsų sintetika įsivaizduojama, gal tik psichologinis ir įsitikinimas dėl lietimosi?
nors man viskozė kaip tik maloniau, tokia lengviau slystanti, slidesnė, minkštesnė arba jūs tada labai labai jau jautri, jei skiriate odos prisilietimu ir net kelis procentus elastano
na negarantuoju dėl to elastano, kaip ir išvis dėl sudėties, tik pagalvojau, kad tokius šalikėlius daugiausia turiu
o tai kokios medžiagos parduotuvėse jūs radot? (buvote nesenai ir dar labai žiūrite į sudėtį, į ką aš pvz šalikėliuose išvis dėmesio nekreipiu, tai geriau atsiminsite
)
---
Labai svarbus klausimas. Radau nukainuotus batus, kaina, dydis, stilius, modelis ir t.t. viskas tinkama. Tik mane trikdo spalva. Beige? gal..smeline? nezinau. realiausia ir panasiausia rasta foto tokia:
http://t3.gstatic.co...Xuh_mbdPop9Hcqjprie ko sakykit jie tiktu?
jie man tokie su kazkokiu zalsvumu/pilksvumu vos vos lyg atrodo