Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

LAba diena,
skaitineju jusu tema jau senokai, nuo rudens... kaip kitaip pradejau i drabuzius ziuret bigsmile.gif Anksciau tik juoda ir juoda budavo, o va dabar nebenoriu jos daugiau... noriu kitu spalvu, pati tikriausiai esu soft arba light summer... pavasari pradesiu beveik su nuliu kapsulese, pradedu po truputi rinkti ax.gif
Tik negeliu apsispresti del baziniu spalvu.... doh.gif Kokias pasiulytumet????

Dontstop - nebandei siustis palaidiniu pvz is http://www.woownow.c...season.html?p=2 arba is everything5pounds ?
o cia as tokia visai natur su dukriuku , dabar gerokai pasviesinusi plaukus smile.gif bet oda ir akys matosi gerai... tai kas as jusu nuomone esu ?
As
Kadangi pasirodziau noreciau su jumis bendraut ir albumelyje, kaip prie jo prisijungti ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 12, 09:59)

OT - kaip manot, ar nieko tokia lauktuve? Nes man reikia nemazai biggrin.gif ir man cia pasirode toks neutralus gan dalykas, daug kam galima padovanot blush2.gif

Lauktuve labai nieko, as labai apsidziaugciau tokia gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 11, 17:39)
Ko nerandu:
demisezoninių batų ilgais aulais, visur matau tik botiljonus;

palaidinių - vis dar turiu problemą, neįsivaizduoju, kokios iš viso galėtų būti palaidinės, kad būtų iš medvilnės ir tiktų mano figūrai, ir kad tai būtų ne marškiniai ir ne maikės ilgom rankovėm  wacko.gif Tokių iš viso nesiūna, nei vienoj parduotuvėj nemačiau  g.gif  Ką kitos nešioja ilgom rankovėm iš medvilnės?

nerandu rožinio vienspalvio šalikėlio, pilna margų;

juodo top'o, kad tiktų po kardiganu  doh.gif  Paprastų bazinių maikių ant petnešėlių, pvz, nors vežimu vežk, bet su trumpom rankovėm ir įdomiau, ir iš medvilnės  schmoll.gif  Na gal dar ne sezonas. 2 pirkau iš MD, nei vienas netiko  blush2.gif

Žodžiu, nieko nenusipirkau, kitą savaitgalį vėl teks praleist akropoliuose  smile.gif

Man keista.. demisezoniniu batu ilgais aulais pilna visur tongue.gif roziniu vienspalviu maciau gausybe (pirkausi viena sau, o kito dovanu uosvienei ieskojom) ir net butent roziniu.. bet va su palaidinem (kad butu ne paprasciu paprasciausia maike, tiek ilgom, tiek trumpom rankovem ne pagal sezona, o apskritai beveik nebuna.. o jei viena ir randi, tai kaina ohohoho..
Papildyta:
Shana, kaip vadintusi tavo ta plauku spalva nuotraukoje? (ta ne naturali, o ta dazyta (tipo ryza)?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 12, 10:59)

O kokio reikia. neutralus gan dalykas, daug kam galima padovanot blush2.gif

Man reiktų 100 % medvilnės, tik kad medžiaga būtų ne merlinė ir ne staltiesinė blush2.gif Nuotraukoj nelabai įžiūriu faktūrą. Man atrodo, tokios lauktuvės thumbup.gif , bent man labai patiktų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 12, 17:54)

Dontstop - nebandei siustis palaidiniu pvz is http://www.woownow.c...season.html?p=2 arba is everything5pounds ?

Kad aš nesisakau iš internetinių parduotuvių (MD išimtis, nes ten išsimainau, tai kaip ir nemokamai gaunasi, kai netinka, negaila pinigų). Labai jau mano figūra problemiška - nestandartinė, kad ir paprastą maikę sunku pirkti nepamatavus: tai rankovės per siauros, tai per papulius ankšta, tai per pečius, tai ilgio porą pirštų pritrūksta, tai per plaštaką per ilga doh.gif parduotuvėse iš 10 tik 1 tinka arba nei viena biggrin.gif

Dėl tipo pritariu, kad vasara 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 12, 20:26)
Man keista.. demisezoniniu batu ilgais aulais pilna visur  tongue.gif  roziniu vienspalviu maciau gausybe (pirkausi viena sau, o kito dovanu uosvienei ieskojom) ir net butent roziniu.. bet va su palaidinem (kad butu ne paprasciu paprasciausia maike, tiek ilgom, tiek trumpom rankovem ne pagal sezona, o apskritai beveik nebuna.. o jei viena ir randi, tai kaina ohohoho..

Kaip ir pilna, bet ne išpradavimo metu už man priimtiną kainą (20 - 70 lt) kiekvienoj parduotuvėj radau tik po kelias poras ir va nei viena netiko. Ne juodų iš jų tebuvo 2 - 3 poros (čia per visas Akropolio, Megos, Molo parduotuves). Per vėlai susigriebiau, reikėjo dairytis prieš porą mėn doh.gif

Duosiu šokoladą, jei kas užrodys 100 % medvilnės vienspalvį rožinį šalikėlį (svarbu aišku ir atspalvis, ir medžiagos faktūra) smile.gif
Atsakyti
siandien pasiemiau siuntini is MD. nu blyyyyn kaip man ten nesiseka tai ne tas zodis... specialiai pasiziurejau- pardaviau ten 11 drabuziu, pirkau 10. is tu 10 spekit kiek tiko lotuliukas.gif. VIENAS. tas pats vienas buvo ryski raudona delninuke (foto melyna-balta-raudona kapsuleje). visa kita tai dydziai netinka, tai fasonas, tai dar kas. cia normalu?? kiek perkancios is ten pasiliekat daiktu nesiojimui, o kiek tenka perparduoti? atstovejus valanda pensininku eilej paste grizau namo ir nusprendziau, kad man per daug laiko suryja toks pirkimas. nors jau buvau nusprendus pirkti ten tik tuos daiktus, kurie kainuoja nedaug ir is foto tikrai matosi, kad be priekaistu- vis tiek snipstas gavosi. pirkau i ta pacia kapsule trumpa kardiganiuka- foto MD buvo baltas su melynais dryziukais ir auksinem sagom. gavau balta su juodais dryziukais ir auksinem sagom doh.gif nu grazus jis, bet i ta navy kapsule tai jau nelabai... et. zodziu. tesiu nieko nepirkima iki balandzio pradzios shoppingu.

tiesa, nusipirkau siandien hanteliukus, pradesiu uzrekomenduota 30 days shred. per menesi reikia ziemini kaili nusimesti ir padaryt, kad sijonas vel gale uzsisegtu lotuliukas.gif

donstop, as pernai rudeni esu pirkus pora paprastuciu vienspalviu saliu kazkokioj forever 21 parduotuvej. vilniuje yra oze, o kaune nezinau net ar yra. tada mokejau berods 12lt uz vnt, medziaga nera gryna medvilne, bet labai panasu. faini tokie, nenusiskalbe smile.gif
Atsakyti
dominica, man is MD daugiau tiko nei netiko, bet esu nupirkus ir netikusiu doh.gif

dontstop, salikeliu labai garziu visokiu maciau Deichman pardoj Mole, ir ciklameniniu/roziniu yra. Pati is ten pirkau 2 salikelius, 19 ir 24 lt.
Atsakyti
Donstop - na tikrai jei sunku issirinkti del figuros tuomet siuntimas netinka, o as sakiau pasinaudosiu siomis pardemis formuodama savo kapsules, nes kaip sakiau spalvos tai buvo juoda ir juoda, na po keleta ryskesniu spalvu, bet po viena drabuzi, tai nesiskaito, o dabar taip norisi kokiu triju spalvu deriniu.... tik va permeciau akimis summer paletes - ir ka, nezinau visos spalvos man tokios sviesios sviesios, nebezinau ka rinktis g.gif
O kaip ta marinistine spalva: melyna ar tiktu mano spalviniam tipui? Turiu tamsius dzinsus, raudonus batelius ir palaidine, dar svarkeli marinistini, galvoju gal isivest - melyna raudona balta vienai kapsulei,o kitai melyna pilka ir pvz ciklamenas, ar rozine??? KAs ka patartu del summer baziniu spalvu ax.gif
Atsakyti
summer melyna yra tobula kaip bazine spalva biggrin.gif dar pilka. su rudom jau sunkiau, man pardese nepavyksta tinkamu rudu atrasti. lengviausia su melyna, pilka, rausva, violetine. zaliu, geltonu neisivaizduoju kur ieskot. as viena kapsule darau melyna-balta-raudona, kita bus sviesi-turkio-oranzine (idealiu atveju- turkis su oranzine rubams nugesintu atspalviu, tokia labiau isplaukusi melsvai-turkio ir persikine, o aksesuarams-ryskioms detalems jau tos ryskiosios oranzines ir turkio). cia praktiniais sumetimais, ziurint i tendecijas parduotuvese. jei planuojat kapsule nuo nulio- smarkiai rekomenduoju perziureti, kokios spalvos vyrauja parduotuvese... kas is to, jei norisi pilkai-violetiniai-rausvos kapsules, jei nei rausvos nei violetines nebus siemet normalaus pasirinkimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 12, 20:42)
dominica, man is MD daugiau tiko nei netiko, bet esu nupirkus ir netikusiu  doh.gif

dontstop, salikeliu labai garziu visokiu maciau Deichman pardoj Mole, ir ciklameniniu/roziniu yra. Pati is ten pirkau 2 salikelius, 19 ir 24 lt.

drinks_cheers.gif

Čiupinėjau juos, kad ne medvilniniai sad.gif

Dominica, aš neskaičiavau specialiai, kiek tiko iš MD. Iš savo patirties rekomenduosiu:

pirkti tik naujus rūbus (paieškoj palieku varnelę ties būklę nauja) - nes pastebėjau, kad skirtingi žmonės skirtingai supranta nudėvėjimo laipsnį wink.gif Esu gavus tokios būklės rūbą, kokios pas mane keliautų tiesiai į šiukšlinę, o žmogus įvertino kaip "labai gera";

viską smulkiai klausinėti, ar nėra defektų, net jei parašyta aprašyme, kad nėra (būna, kad visgi po tiesioginio klausimo prisipažįsta), kokie išmatavimai (pasitaikė palaidinės ilgiu iki bambos, nors iš nuotraukos nepasakytum; vien dydžiais pasitikėti išvis negalima, o ir būna, kad ne nuo etiketės nurašo, o iš akies nustato, žinoma, klaidingai);

būtinai pasitikslinti dėl spalvos, net jei matosi aiškiai, kas antrą kartą spalva neatitinka nuotraukos;

būtinai pasitikslinti dėl medžiagos sudėties, retai kuri įrašo ją į aprašymą, dar būna, kad parašo aptakiai ("minkšta medžiagytė", "švelni medžiagytė" ir pan);

prašyti, kad nufotografuotų ant žmogaus, jei tokios foto nėra įdėta - vis aiškiau bus dėl modelio, nors ir ant skirtingų figūrų skirtingai žiūrisi, bet aiškiau bus dėl ilgio, iškirptės gylio ir pan;

prašyti, kad siųstų registruotų - ir saugiau, ir atneša į namus, nereikės pašte stovėti tarp pensininkų smile.gif Dar gerai eiti į paštą prieš uždarymą, mažiau žmonių; aš stengiuosi papulti ant 18,45;

stengtis išsimainyti, tuomet drabužis atsieis tiek, kiek kainuos siuntimas (paprastai vieno daikto nuo 3,55 už registruotą), nebus taip gaila, jei netiks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 03 12, 20:38)

donstop, as pernai rudeni esu pirkus pora paprastuciu vienspalviu saliu kazkokioj forever 21 parduotuvej. vilniuje yra oze, o kaune nezinau net ar yra. tada mokejau berods 12lt uz vnt, medziaga nera gryna medvilne, bet labai panasu. faini tokie, nenusiskalbe smile.gif

Nėra pas mus tokios parduotuvės, o kaina tikrai gera, už tiek mačiau tik Asia šope ir sintetinius
Atsakyti
Merginos, tai ar galėčiau savo nuotraukas į albumėlį įdėti? mirksiukas.gif
Noriu ir dėl plaukų pasitarti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 12, 21:14)
summer melyna yra tobula kaip bazine spalva  biggrin.gif dar pilka. su rudom jau sunkiau, man pardese nepavyksta tinkamu rudu atrasti. jei nei rausvos nei violetines nebus siemet normalaus pasirinkimo  lotuliukas.gif

Pritariu del pasirinkimo, daznai gali prisivaigti bet pasirinkimo 0 bus schmoll.gif
Siaip esu nusiziurejusi linines su viskoze melynas kelnes Promod, jauciu imsiu smile.gif

O siaip tai dar baisiai grazu tamsiai melyna su ruda/ryza gesinta.. pvz
Rankine
Bet nezinau ar tiktu vasaroms....
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 12, 20:14)
jei planuojat kapsule nuo nulio- smarkiai rekomenduoju perziureti, kokios spalvos vyrauja parduotuvese... kas is to, jei norisi pilkai-violetiniai-rausvos kapsules, jei nei rausvos nei violetines nebus siemet normalaus pasirinkimo  lotuliukas.gif

va va, cia apie mane lotuliukas.gif susigalvojau pavasariui zydra, o kad tu zydru nei su ziburiu nerasi dabar musu pardose, taigi mano zydra transformavosi i rozine/ciklamenine biggrin.gif
Atsakyti