Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(I'm love @ 2012 03 10, 23:13)
Sveikos merginos, esu deep autumn. Vis dažniau pagalvoju apie pavasario kapsulę. Gal kas turite kokių įdėjų ar pavyzdžių  ax.gif

Kad visa sita tema yra vien idejos ir pavyzdziai biggrin.gif
Atsakyti
Perėjau per savaitgalį visus stambius PC karsta.gif

Kiek visur marinistinės temos bigsmile.gif Neskaitant pačių rūbų, "į temą" radau apatinių, maudymkių, batų, tašių, papuošalų, net kambario šlepečių laugh.gif Problemos sudaryti marinistinę kapsulę tikriausiai nebus rolleyes.gif

Ko nerandu:
demisezoninių batų ilgais aulais, visur matau tik botiljonus;

palaidinių - vis dar turiu problemą, neįsivaizduoju, kokios iš viso galėtų būti palaidinės, kad būtų iš medvilnės ir tiktų mano figūrai, ir kad tai būtų ne marškiniai ir ne maikės ilgom rankovėm wacko.gif Tokių iš viso nesiūna, nei vienoj parduotuvėj nemačiau g.gif Ką kitos nešioja ilgom rankovėm iš medvilnės?

nerandu rožinio vienspalvio šalikėlio, pilna margų;

juodo top'o, kad tiktų po kardiganu doh.gif Paprastų bazinių maikių ant petnešėlių, pvz, nors vežimu vežk, bet su trumpom rankovėm ir įdomiau, ir iš medvilnės schmoll.gif Na gal dar ne sezonas. 2 pirkau iš MD, nei vienas netiko blush2.gif

Žodžiu, nieko nenusipirkau, kitą savaitgalį vėl teks praleist akropoliuose smile.gif
Atsakyti
Ohoho, dontstop, koks didelis darbas. doh.gif Spėju daug laiko surijo.
Aš irgi vakar spintas savo šiek tiek pakilojau, šiek tiek pasifotografavau, norėčiau į albumėlį įdėti jums pasižiūrėti, gal kas galit nuorodą ir slaptažodį suteikti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 11, 10:49)
Shana persikraustei i pavasari?  lotuliukas.gif  kur veliau kraustysiesi?  biggrin.gif

Nebesikraustysiu daugiau.

Dvi mano akim didziausios speces pritare atrastai tapatybei, si kart be jokiu bet biggrin.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 03 11, 12:24)

Ziuriu nors kiek naudos visoms is mano keliavimo po visus sezonus tongue.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 11, 17:39)

nerandu rožinio vienspalvio šalikėlio, pilna margų;

Dontstop, galiu jum atvezti kovo pabaigoje mirksiukas.gif Sian kaip tik lauktuviu ziurinejau, 3 salius nupirkau, pasirinkimas spalvu nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 11, 17:39)

palaidinių - vis dar turiu problemą, neįsivaizduoju, kokios iš viso galėtų būti palaidinės, kad būtų iš medvilnės ir tiktų mano figūrai, ir kad tai būtų ne marškiniai ir ne maikės ilgom rankovėm  wacko.gif Tokių iš viso nesiūna, nei vienoj parduotuvėj nemačiau  g.gif  Ką kitos nešioja ilgom rankovėm iš medvilnės?

Mane kamuoja ta pati problema. Nerandu jokių top'ų, nėra jokių gražių ir įdomių g.gif Kas randat - pasidalinkit, ką?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 11, 23:40)

Dontstop, galiu jum atvezti kovo pabaigoje mirksiukas.gif Sian kaip tik lauktuviu ziurinejau, 3 salius nupirkau, pasirinkimas spalvu nerealus smile.gif

Ooo, na, ačiū labai už pasiūlymą smile.gif Nežinau, net, tikriausiai aš rasiu pati ką nors blush2.gif O po kiek pas jus ten šaliai ir kokie?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 03 11, 23:05)
Mane kamuoja ta pati problema. Nerandu jokių top'ų, nėra jokių gražių ir įdomių  g.gif  Kas randat - pasidalinkit, ką?

As nesioju panasius i maikes, medvilnine/viskozine, dazniausiai pora proc elastano, su kokiu biski pribambasu palei dekolte smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 12, 07:04)
Ooo, na, ačiū labai už pasiūlymą  smile.gif  Nežinau, net, tikriausiai aš rasiu pati ką nors  blush2.gif  O po kiek pas jus ten šaliai ir kokie?

O kokio reikia. As pirkai tai tokius plonus, sintetinius, nzn kaip medziaga pavadinti, tokia kaip uzuolaidine biski. Bet yra tokiu naturalesniu, jauciu jie viskoziniai/medvilniai, namie paziuresiu, nes turiu pora. Paprasciausi po 2-3 eurus, jei koks mandresnis, su kvarbatkom ar pan, tai biski daugiau.
Kur mano kapsule ideta, prie oranzinio paltuko toks vienas kaip tealinis su blizgiu, tai irgi is panasiu, bet jis storesnis, ten gal kokios vilnos imaisyta, kitas paprastas medvilninis.
user posted image
Nufotkinsiu namie atskirai, kad aiskiau butu apie ka sneku.

OT - kaip manot, ar nieko tokia lauktuve? Nes man reikia nemazai biggrin.gif ir man cia pasirode toks neutralus gan dalykas, daug kam galima padovanot blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 kovo 2012 - 10:15
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 12, 10:59)
user posted image
Nufotkinsiu namie atskirai, kad aiskiau butu apie ka sneku.

Rankinukas koks universalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2012 03 12, 12:09)
Rankinukas koks universalus  thumbup.gif

Aha, labai geras, "prilipo", tik pamusalas skystas, o siaip liuksinis.
Kada kito zvalgysiuos, irgi gal kazko tokio nevienspalvio ieskosiu ax.gif
Atsakyti
Beje atradau kaip mzdg atrodo mano tikri plaukai biggrin.gif
Cia pries metus, kai turejau laukti 2 men po dazymo cheminiais, kad pradeti dazyti chna.
Sakyciau toks tamsesnis blondas, ne g.gif
user posted image
Atsakyti