Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Labas. As irgi skaitau, bet retai turiu laiko ka nors parasyt per tuos darbus ir namu rupescius.

Vienu zodziu, mano giliam nusivylimui, nebus mano juoda/pilka/balta/zydra kapsules, nes su zydrais drabuziais pas mus total koshmar parduotuvese siuo metu, o zydra pakeis rozine/ciklamenine. Keliu daikteliu truksta dar ir galesiu jum pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
Bytte, tos vaikiškos kapsulės - jėga thumbup.gif thumbup.gif Labai labai ačiū, einu kraustyt vaikų rūbų pavasariui, žiūrėsiu ko trūksta smile.gif

Shana atsimaskavo lotuliukas.gif Pavasariai - jėga thumbup.gif

Dontstop, sveikinu pradėjus dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 03 09, 20:35)

Shana atsimaskavo  lotuliukas.gif  Pavasariai - jėga  thumbup.gif

ax.gif drinks_cheers.gif
O kaip man paciai palengvejo biggrin.gif
Atsakyti
Idejau i albuma savo gamybos plauku iskarpymo foto. Tik isdziovinta nekaip blush2.gif , bet glotnintojo, nes labai skubejau ryte. Pries kirpima buvo visi lygus plaukuciai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 03 09, 20:35)

Shana atsimaskavo  lotuliukas.gif  Pavasariai - jėga  thumbup.gif

Pavasariukų frontas Shanos 'atsiverimu' turbūt labiau džiaugiasi negu pati Shana smile.gifsmile.gifsmile.gif

Aš jau įsivaizduoju kad pasipils deriniai su visokiausiom oranžinėms ir salotinėm spalvom... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 10, 19:05)
Idejau i albuma savo gamybos plauku iskarpymo foto. Tik isdziovinta nekaip blush2.gif , bet glotnintojo, nes labai skubejau ryte. Pries kirpima buvo visi lygus plaukuciai. smile.gif

Rodyk pagal kokį video kirpai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 10, 18:25)
Pavasariukų frontas Shanos 'atsiverimu' turbūt labiau džiaugiasi negu pati Shana smile.gifsmile.gifsmile.gif

Aš jau įsivaizduoju kad pasipils deriniai su visokiausiom oranžinėms ir salotinėm spalvom... wub.gif

biggrin.gif
Savanaudes
liezuvis.gif
Gal jau issispres mano visi keliones organizaciniai reikalai, turesiu laiko derinukams.

QUOTE(Babi* @ 2012 03 10, 18:29)
Rodyk pagal kokį video kirpai biggrin.gif

Cia suprasti kaip komplimenta tongue.gif
http://www.youtube.c...h?v=mHBrCLG-mVU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 kovo 2012 - 18:38
QUOTE(Shana @ 2012 03 10, 19:37)

Tai aišku, kaip komplimentą mirksiukas.gif 4u.gif O tu kirpaisi viską, kaip tam video parodyta? rolleyes.gif Noriu ir aš taip, tik tie mano kirpčiai atauginėjantys įtariu nekaip atrodys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 10, 18:48)
Tai aišku, kaip komplimentą mirksiukas.gif  4u.gif O tu kirpaisi viską, kaip tam video parodyta? rolleyes.gif Noriu ir aš taip, tik tie mano kirpčiai atauginėjantys įtariu nekaip atrodys doh.gif

Aha, tik gi tokiu trumpu kirpciu nekirpau, bet esme pagal sita, patiko labai, gerai kazkaip viska parodo. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu deep autumn. Vis dažniau pagalvoju apie pavasario kapsulę. Gal kas turite kokių įdėjų ar pavyzdžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 18:51)
Ikeliau i albuma nauju nuotrauku ir gavau nuo Byttes velniu, kad anksciau nerodziau kas esu is tikruju.
va  umn.gif

Kraustausi i Pavasari biggrin.gif  tongue.gif

Shana persikraustei i pavasari? lotuliukas.gif kur veliau kraustysiesi? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 10, 19:25)
Aš jau įsivaizduoju kad pasipils deriniai su visokiausiom oranžinėms ir salotinėm spalvom

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti