Labas. As irgi skaitau, bet retai turiu laiko ka nors parasyt per tuos darbus ir namu rupescius.
Vienu zodziu, mano giliam nusivylimui, nebus mano juoda/pilka/balta/zydra kapsules, nes su zydrais drabuziais pas mus total koshmar parduotuvese siuo metu, o zydra pakeis rozine/ciklamenine. Keliu daikteliu truksta dar ir galesiu jum pasirodyti
Bytte, tos vaikiškos kapsulės - jėga Labai labai ačiū, einu kraustyt vaikų rūbų pavasariui, žiūrėsiu ko trūksta
Shana atsimaskavo Pavasariai - jėga
Dontstop, sveikinu pradėjus dirbti
Shana atsimaskavo Pavasariai - jėga
Dontstop, sveikinu pradėjus dirbti
QUOTE(manjana @ 2012 03 09, 20:35)
O kaip man paciai palengvejo
Idejau i albuma savo gamybos plauku iskarpymo foto. Tik isdziovinta nekaip , bet glotnintojo, nes labai skubejau ryte. Pries kirpima buvo visi lygus plaukuciai.
QUOTE(manjana @ 2012 03 09, 20:35)
Pavasariukų frontas Shanos 'atsiverimu' turbūt labiau džiaugiasi negu pati Shana
Aš jau įsivaizduoju kad pasipils deriniai su visokiausiom oranžinėms ir salotinėm spalvom...
QUOTE(Shana @ 2012 03 10, 19:05)
Idejau i albuma savo gamybos plauku iskarpymo foto. Tik isdziovinta nekaip , bet glotnintojo, nes labai skubejau ryte. Pries kirpima buvo visi lygus plaukuciai.
Rodyk pagal kokį video kirpai
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 10, 18:25)
Pavasariukų frontas Shanos 'atsiverimu' turbūt labiau džiaugiasi negu pati Shana
Aš jau įsivaizduoju kad pasipils deriniai su visokiausiom oranžinėms ir salotinėm spalvom...
Savanaudes
Gal jau issispres mano visi keliones organizaciniai reikalai, turesiu laiko derinukams.
QUOTE(Babi* @ 2012 03 10, 18:29)
Rodyk pagal kokį video kirpai
Cia suprasti kaip komplimenta
http://www.youtube.c...h?v=mHBrCLG-mVU
QUOTE(Shana @ 2012 03 10, 19:37)
Tai aišku, kaip komplimentą O tu kirpaisi viską, kaip tam video parodyta? Noriu ir aš taip, tik tie mano kirpčiai atauginėjantys įtariu nekaip atrodys
QUOTE(Babi* @ 2012 03 10, 18:48)
Tai aišku, kaip komplimentą O tu kirpaisi viską, kaip tam video parodyta? Noriu ir aš taip, tik tie mano kirpčiai atauginėjantys įtariu nekaip atrodys
Aha, tik gi tokiu trumpu kirpciu nekirpau, bet esme pagal sita, patiko labai, gerai kazkaip viska parodo.
Sveikos merginos, esu deep autumn. Vis dažniau pagalvoju apie pavasario kapsulę. Gal kas turite kokių įdėjų ar pavyzdžių
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 18:51)
Ikeliau i albuma nauju nuotrauku ir gavau nuo Byttes velniu, kad anksciau nerodziau kas esu is tikruju.
va
Kraustausi i Pavasari
va
Kraustausi i Pavasari
Shana persikraustei i pavasari? kur veliau kraustysiesi?