Sveikos merginos,kai užtikau šią temutę dažnai paskaitinėju,labai patiko,nes aš save priskiriu prie tų,kurios visai nemoka spalvų derint todėl mano garderobe daugiausia juodos,pilkos spalvos,kažkaip taip jau gavosi,nes jei noriu įsigyt kitos spalvos rūbelį tuoj man vaidenasi,kad nemokėsiu suderint ir man netiks bet nesenai vienas žmogus man drėbtelėjo iš serijos,kiek čia tas pilkas drapanas ant savęs krausi,kaip pilka pelė taigi dedu savo fotkę,net pabandžiusi nusistatyt savo spalvinį tipa mane gasdina prie jo derantis spalvų gausumas
QUOTE(shidochika @ 2012 03 09, 12:30)
Sveikos merginos,kai užtikau šią temutę dažnai paskaitinėju
Laba
Man foto nelabai patinka nes daryta patalpoje ir matyt su blicu. Gerai butu kokybiska foto naturaliam apsvietime O kokia naturali plauku spalva?
Tik nzn ar su aptarimais nereiktu kraustytis i cia
http://www.supermama...;#entry54037505
Ačiū
Visos dinge
Dontstop senokai nesirodo, tikiuosi viskas ok
Bytte, as laukiu ar tu man leisi i pavasarius eiti
Dontstop senokai nesirodo, tikiuosi viskas ok
Bytte, as laukiu ar tu man leisi i pavasarius eiti
shidochika pritariu dėl foto... bet šiaip įspūdis (mano monitoriuje, bo jie dažnai nevienodai rodo) jūs- light summer... baltas metalas labai gerai žiūrisi (dabar parašykit, kad ten ne baltas metalas )... ir bendras vaizdas man toks light... įdėjus veidą iš foto į šią paletę manau labai viskas būt harmoninga.
shana , nu leidžiu leidžiu. Tik po paskutinių foto susi... gal visgi su žiemos įtaka, ne vasaros . Kai jau ir tai išsiaiškinsim, aišku bus kokia spalva geriausiai tavy dažyt
shana , nu leidžiu leidžiu. Tik po paskutinių foto susi... gal visgi su žiemos įtaka, ne vasaros . Kai jau ir tai išsiaiškinsim, aišku bus kokia spalva geriausiai tavy dažyt
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 16:11)
As zinok irgi manau, kas su ziemos manau kad nusimazinau visus savo kontrastus ir visus cia uztad biski supainiojau
Ziurineju dabar Osinkoje - linkstu prie clear
Ir gal net ne True o contrasting.
Del shidochika mane kazkiek glumina, man atrodo plaukai kiek ja "geltonina" bet siaip foto tokia labai burimui Bet akyte tai vasarine
Shana
Pamenat, merginos, pavasariui buvau paruošusi 4 kapsules ir rašiau, kad galbūt vieną iš jų, oficialių rūbų, atkris. Labai simboliškai pirmąją pavasario dieną pradėjau dirbti (Nieko nespėju rašyti temoje, nors viską skaitau). Darbe dress - kodo nėra, tad kaip ir buvo planuota, viena kapsulių supakuota ir paslėpta giliai drabužinėje ir tikiuosi, kad ilgam Kol kas nešioju dar žieminius rūbus, bet tuoj tuoj eis į trasą paruoštos kapsulės Vieną jų numatau daryti kaip darbinę (pilką - žalią - rožinę), ją papildžiau suknele. Greitu metu rodysiu, galbūt šį savaitgalį dar ką įsigysiu
Shana, dėl tų paakių, tai juos reikia slėpti maskuokliu ir tada su bet kokiais šešėliai gerai atrodo Bent aš nepastebėjau, kad su vienokiais šešėliais paakiai būtų tamsesni, nei su kitokias
Dėl batų net nežinau, ką patarti, pati kelerius metus laikau spintoje porą, kurią aunuosi kartą - du per žiemą
Shidochika man light summer.
Pamenat, merginos, pavasariui buvau paruošusi 4 kapsules ir rašiau, kad galbūt vieną iš jų, oficialių rūbų, atkris. Labai simboliškai pirmąją pavasario dieną pradėjau dirbti (Nieko nespėju rašyti temoje, nors viską skaitau). Darbe dress - kodo nėra, tad kaip ir buvo planuota, viena kapsulių supakuota ir paslėpta giliai drabužinėje ir tikiuosi, kad ilgam Kol kas nešioju dar žieminius rūbus, bet tuoj tuoj eis į trasą paruoštos kapsulės Vieną jų numatau daryti kaip darbinę (pilką - žalią - rožinę), ją papildžiau suknele. Greitu metu rodysiu, galbūt šį savaitgalį dar ką įsigysiu
Shana, dėl tų paakių, tai juos reikia slėpti maskuokliu ir tada su bet kokiais šešėliai gerai atrodo Bent aš nepastebėjau, kad su vienokiais šešėliais paakiai būtų tamsesni, nei su kitokias
Dėl batų net nežinau, ką patarti, pati kelerius metus laikau spintoje porą, kurią aunuosi kartą - du per žiemą
Shidochika man light summer.
QUOTE(dontstop @ 2012 03 09, 18:26)
Shana
Labai simboliškai pirmąją pavasario dieną pradėjau dirbti
Labai simboliškai pirmąją pavasario dieną pradėjau dirbti
Sveikinu
Del maskavimo zinau, as nors kosmetikos nenaudoju daug, maskuokliu esu didele spece su ilga patirtimi. Pas mus tai seimynine problema, turi ir mama ir sesuo. kazkada teko vaikscioti apas rimta kosmetologe, buvau veida nusalus paauglysteje, tai sake cia dar prisideda odos struktura - plona, permatoma. Kad nesimatytu viiiisai nieko, turiu naudoti labai stiprias priemones. Bet norejau pasakyti, kad su tokiu pat maskavimu prie melsvu ir zalsvu seseliu matosi kiek labiau, nei prie rausvu ir pan
Beje, ar pritari mano "naujam saves atradimui" ?
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 19:40)
Kažką būsiu praleidus
QUOTE(dontstop @ 2012 03 09, 18:45)
Kažką būsiu praleidus
Ikeliau i albuma nauju nuotrauku ir gavau nuo Byttes velniu, kad anksciau nerodziau kas esu is tikruju.
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 10:21)
Papildyta:
O kodėl tu iškart nedėjai su alyvinėm foto? ir su oranžine? nebūtume mes tavęs į jokį softą įdėję tiek laiko bjauroti save netinkamomis spalvomis ... gėdos turėk
va
Kraustausi i Pavasari
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 19:51)
Ikeliau i albuma nauju nuotrauku ir gavau nuo Byttes velniu, kad anksciau nerodziau kas esu is tikruju.
va
Kraustausi i Pavasari
va
Kraustausi i Pavasari
O, tikrai pritariu, retai kam ta oranžinė tinka