Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Sveikos merginos,kai užtikau šią temutę dažnai paskaitinėju,labai patiko,nes aš save priskiriu prie tų,kurios visai nemoka spalvų derint schmoll.gif todėl mano garderobe daugiausia juodos,pilkos spalvos,kažkaip taip jau gavosi,nes jei noriu įsigyt kitos spalvos rūbelį tuoj man vaidenasi,kad nemokėsiu suderint ir man netiks rolleyes.gif bet nesenai vienas žmogus man drėbtelėjo iš serijos,kiek čia tas pilkas drapanas ant savęs krausi,kaip pilka pelė lotuliukas.gif taigi dedu savo fotkę,net pabandžiusi nusistatyt savo spalvinį tipa mane gasdina prie jo derantis spalvų gausumas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 03 09, 12:30)
Sveikos merginos,kai užtikau šią temutę dažnai paskaitinėju

Laba 4u.gif
Man foto nelabai patinka blush2.gif nes daryta patalpoje ir matyt su blicu. Gerai butu kokybiska foto naturaliam apsvietime 4u.gif O kokia naturali plauku spalva?

Tik nzn ar su aptarimais nereiktu kraustytis i cia
http://www.supermama...;#entry54037505
ax.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Visos dinge smile.gif
Dontstop senokai nesirodo, tikiuosi viskas ok
Bytte, as laukiu ar tu man leisi i pavasarius eiti blush2.gif
Atsakyti
shidochika pritariu dėl foto... bet šiaip įspūdis (mano monitoriuje, bo jie dažnai nevienodai rodo) jūs- light summer... baltas metalas labai gerai žiūrisi (dabar parašykit, kad ten ne baltas metalas biggrin.gif )... ir bendras vaizdas man toks light... įdėjus veidą iš foto į šią paletę manau labai viskas būt harmoninga.
user posted image

shana biggrin.gif , nu leidžiu leidžiu. Tik po paskutinių foto susi... gal visgi su žiemos įtaka, ne vasaros lotuliukas.gif . Kai jau ir tai išsiaiškinsim, aišku bus kokia spalva geriausiai tavy dažyt flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 16:11)

shana  biggrin.gif , nu leidžiu leidžiu. Tik po paskutinių foto susi... gal visgi su žiemos įtaka, ne vasaros  lotuliukas.gif . Kai jau ir tai išsiaiškinsim, aišku bus kokia spalva geriausiai tavy dažyt  flirt.gif

aciuks.gif
As zinok irgi manau, kas su ziemos biggrin.gif manau kad nusimazinau visus savo kontrastus ir visus cia uztad biski supainiojau blush2.gif
Ziurineju dabar Osinkoje - linkstu prie clear biggrin.gif
Ir gal net ne True o contrasting.

Del shidochika mane kazkiek glumina, man atrodo plaukai kiek ja "geltonina" bet siaip foto tokia labai burimui blush2.gif Bet akyte tai vasarine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 kovo 2012 - 16:19
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Shana user posted image

Pamenat, merginos, pavasariui buvau paruošusi 4 kapsules ir rašiau, kad galbūt vieną iš jų, oficialių rūbų, atkris. Labai simboliškai pirmąją pavasario dieną pradėjau dirbti smile.gif (Nieko nespėju rašyti temoje, nors viską skaitau). Darbe dress - kodo nėra, tad kaip ir buvo planuota, viena kapsulių supakuota ir paslėpta giliai drabužinėje ir tikiuosi, kad ilgam ax.gif Kol kas nešioju dar žieminius rūbus, bet tuoj tuoj eis į trasą paruoštos kapsulės smile.gif Vieną jų numatau daryti kaip darbinę (pilką - žalią - rožinę), ją papildžiau suknele. Greitu metu rodysiu, galbūt šį savaitgalį dar ką įsigysiu rolleyes.gif

Shana, dėl tų paakių, tai juos reikia slėpti maskuokliu ir tada su bet kokiais šešėliai gerai atrodo smile.gif Bent aš nepastebėjau, kad su vienokiais šešėliais paakiai būtų tamsesni, nei su kitokias g.gif

Dėl batų net nežinau, ką patarti, pati kelerius metus laikau spintoje porą, kurią aunuosi kartą - du per žiemą blush2.gif

Shidochika man light summer.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 kovo 2012 - 18:26
QUOTE(dontstop @ 2012 03 09, 18:26)
Shana user posted image

Labai simboliškai pirmąją pavasario dieną pradėjau dirbti  smile.gif 
Shana, dėl tų paakių, tai juos reikia slėpti maskuokliu ir tada su bet kokiais šešėliai gerai atrodo  smile.gif Bent aš nepastebėjau, kad su vienokiais šešėliais paakiai būtų tamsesni, nei su kitokias  g.gif

Sveikinu 4u.gif

Del maskavimo zinau, as nors kosmetikos nenaudoju daug, maskuokliu esu didele spece su ilga patirtimi. Pas mus tai seimynine problema, turi ir mama ir sesuo. kazkada teko vaikscioti apas rimta kosmetologe, buvau veida nusalus paauglysteje, tai sake cia dar prisideda odos struktura - plona, permatoma. Kad nesimatytu viiiisai nieko, turiu naudoti labai stiprias priemones. Bet norejau pasakyti, kad su tokiu pat maskavimu prie melsvu ir zalsvu seseliu matosi kiek labiau, nei prie rausvu ir pan 4u.gif

Beje, ar pritari mano "naujam saves atradimui" biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 19:40)

Beje, ar pritari mano "naujam saves atradimui" biggrin.gif ?

Kažką būsiu praleidus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 09, 18:45)
Kažką būsiu praleidus  blush2.gif

Ikeliau i albuma nauju nuotrauku ir gavau nuo Byttes velniu, kad anksciau nerodziau kas esu is tikruju.

QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 10:21)

Papildyta:
O kodėl tu iškart nedėjai su alyvinėm foto? ir su oranžine? nebūtume mes tavęs į jokį softą įdėję  bebe.gif  tiek laiko bjauroti save netinkamomis spalvomis  swoon.gif ... gėdos turėk  cool.gif

va umn.gif

Kraustausi i Pavasari biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 19:51)
Ikeliau i albuma nauju nuotrauku ir gavau nuo Byttes velniu, kad anksciau nerodziau kas esu is tikruju.
va  umn.gif

Kraustausi i Pavasari biggrin.gif  tongue.gif

O, tikrai pritariu, retai kam ta oranžinė tinka smile.gif
Atsakyti