Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

O jei kokia raudona/oranzine? g.gif
Atsakyti
Tai kad mano akimis netinka anei raudona, anei oranžinė iš clear spring paletės. Su salotine jos tokios šviesesnės, geltonesnės pasidaro, dar ir šiaip kažkaip neskaniai atrodo. Vat kokia koralinė ar rausva, ar kokia violetinė... bet mergaitiškos spalvos čia jau pagal jį. Pagal jį net smėlinė, salotinė, pilka dryžuotas golfas - mergaitiškas... atsisako mautis. Susimoviau su spalvom unsure.gif ...čia todėl kad salotinė dar bent randama berniukų rūbuose, o daugiau pavasarinių spalvų schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

O tokia melyna kaip trecia is kaires apatineje eileje?
Atsakyti
Su Moters diena, būkime vis gražesnės ir gražesnės 4u.gif

Buvau Urmo bazėj, na viskas taip baziška, bet yra ir perliukų ten smile.gif Nusipirkau paprastų apatinių miegoti, tampres, maikutę paprastą be rankovių.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 08, 17:30)
user posted image

O tokia melyna kaip trecia is kaires apatineje eileje?

sūnus kaip tik tokios ir nori, bet aš abejoju... nors donstop kai dėjo savo mažojo kapsulę visai gerai man ji atrodė g.gif
vakar ieškodama apie vaikiškus rūbus sužinojau visai įdomių dalykų, kurie manau praverstų ir man blush2.gif
...kad ir apie spalvinius akcentus rūbuose... kažką pati nujaučiau, bet kai parašyta, daug aiškiau. Paskui dar radau forumą rusišką apie vaikiškus rūbus, beveik viskas kartojosi, tai nedėsiu. Bet patiko pavizdys, kaip elgtis su spalvomis jei labai ryški striukė (ryškiai rožinė mergaitei)... gaila nėjo paveiksliukų perkelt... bandant tai badaryti, rodo kad failas prarastas...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 07:48)
sūnus kaip tik tokios ir nori, bet aš abejoju... nors donstop kai dėjo savo mažojo kapsulę visai gerai man ji atrodė g.gif

Man tai grazi spalva ax.gif

As dabar galvoju apie spintos aptvarkyma, zieminius jau naikinti reikia ir turiu dilema - turiu visai gerus juodus batus, na jiems pora metu, bet nesunesioti, isvaskuoji ir liuks, ilgaauliai, patogiu kulnu, plonos minkstos odytes. Kaip ir mesti gaila, bet kad suvokiau, kad sia ziema juodus buvau uzsidejus gal 5 kartus g.gif Pertvarkius "pasauleziura" dabar man juodi nelabai prie ko g.gif Prie mano "specifines" kapsules- odos ir motociklines aprangos yra kerzai g.gif Zodziu nzn ka daryti - kaip ir gaila, o kaip ir nenesioju beveik g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 10:46)
Zodziu nzn ka daryti - kaip ir gaila, o kaip ir nenesioju beveik g.gif

palauk, gal pavasariu patapus atsiras prie ko juos autis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 09:51)
palauk, gal pavasariu patapus atsiras prie ko juos autis  lotuliukas.gif

Ot drauge biggrin.gif

Beje, apie tinkamas spalvas ir makijazus - galima cia biski sneket unsure.gif
As gi prisipirkau spalvotu seseliu (Dontstop itaka), vakar issimaliavojau zalsvai, ir turiu viena toki dalyka pastebeti - pvz mano atveju nors seseliai man tinka prie akiu ir odos, bet esant giliau isodintoms akims ir tendencijai tureti melynes po akim, ziurisi labai vidutiniska, net nudazytos teisinga technika. Nes pvz melyni paakiai beveik nesimato prie visokiu persikiniu, neutraliu, rausvu, nes su kazkiek tamsesnio rudo kur reikia, o va melsva/zalsva melynuma labiau istraukia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 kovo 2012 - 09:57
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 09:51)
palauk, gal pavasariu patapus atsiras prie ko juos autis  lotuliukas.gif

Ps. tu matei mano pastutines vakar imestas i albuma labai senas fotkes?
Atsakyti
tokios mėlynos esu užtikus tik tokių ale guminių neperšlampamų rūbų ir pora vasarinių maikučių... dar apatinių ir pižamų. Tai net nežinau ar verta įtraukt tokią spalvą...
Logiška būtų palikt spalvas: geltona, salotinę, tamsiai žalę blush2.gif nes trys kaip ir gaunas jau... bet nuobodu.
Apsišvietus kad reikia palikti vieną dominuojančią akcentinę spalvą, jaučiu geltoną mesiu g.gif , vietoj jos imsiu kokią staun ar pilkai geltona (kaip nepavadinsi, nepagadinsi). Tikiuosi rasiu tokios spalvos kelnyčiu, šortukų... gal kokių marškinėlių ant viršaus užsimest, tokius švarkelio funkcijos. Tai būtų mano bendra jungianti dvi spalvines kapsules spalva. Antrą kapsulę formuosiu su oranžine/raudona bei mėlyna. Manau abu liksim patenkinti, o kadangi rūbų jam reikės nemažai, ir pagal purvinimosi specifiką, dažniausiai tenka plaut tiek viršų, tiek apačią kartu, tai manau visai racionalus variantas bus.

Papildyta:
O kodėl tu iškart nedėjai su alyvinėm foto? ir su oranžine? nebūtume mes tavęs į jokį softą įdėję bebe.gif tiek laiko bjauroti save netinkamomis spalvomis swoon.gif ... gėdos turėk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 10:13)
t
Apsišvietus kad reikia palikti vieną dominuojančią akcentinę spalvą, jaučiu geltoną mesiu  g.gif , vietoj jos imsiu kokią staun ar pilkai geltona (kaip nepavadinsi, nepagadinsi).

Na is tikro tai praktiskiausiai gaunasi, kai viena spalva yra kokia nors vidutiniskai/neryski/neutrali, tada derinimo galmybes labai praplateja. Nors man grazu, kai vaikai rengiami ryskiai, bet viena neutrali spalva tikrai IMHO gali but ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 10:21)

Papildyta:
O kodėl tu iškart nedėjai su alyvinėm foto? ir su oranžine? nebūtume mes tavęs į jokį softą įdėję  bebe.gif  tiek laiko bjauroti save netinkamomis spalvomis  swoon.gif ... gėdos turėk  cool.gif

blush2.gif
As net pamirsau kad turejau tokias. Tais laikais mes dar neturejom skaitmeninio, mum atsimenu darbe isskyre viena, tai ten tos kelios fotkes darbovieteje padarytos, ir ieskodama kai ko senam elektroniniam paste jas netycia radau blush2.gif
Tai prasom mane konkreciai priskirti ir pasakyti kokia spalva man dazytis plaukus blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti