Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 06, 14:44)
Gundykis. Jei sugalvosi gundytis i Alicante, nuo kovo pabaigos l. geri skrydziai, tai pranesk biggrin.gif

Man atrodo artimiausiu metu eskonomisko garderobo merginos vykstančios į Ispaniją taps lašinių kurjerėmis (na kaip yra narkotiku kurjerei, tai čia būsim lašinių kurjeriai)
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 06, 15:26)
Man atrodo artimiausiu metu eskonomisko garderobo merginos vykstančios į Ispaniją taps lašinių kurjerėmis (na kaip yra narkotiku kurjerei, tai čia būsim lašinių kurjeriai)

As visai ne is savanaudisku paskatu nono.gif
biggrin.gif
Be to paciai teks vaziuoti Lt aplankyti, tai galesiu pavalgyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 06, 10:59)
Taigi dabar tookie vejai, kad tas +4 tikrai nesijaucia  schmoll.gif  schmoll.gif

va va ax.gif bet vistiek kai prie minusiuko nebuvo salta, tai ir prie +4 su veju neturetu buti salta, ale organizmas atpranta, man kiekviena pavasari tas pats tongue.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
berniukų kapsulę turėjom, o mergaitei ne... gal yra temoje ne tik berniukus auginančių ax.gif
kapsulė mergaitei
rusiškai neskaitančiom paveiksliukas
atkreipkit dėmesį... yra bendrų daiktų abiems kapsulėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 08, 10:22)
berniukų kapsulę turėjom, o mergaitei ne... gal yra temoje ne tik berniukus auginančių ax.gif

Pas mane trys bernai, bet i mergaiciu apdarus grazu ziuret smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 08, 10:47)
bet i mergaiciu apdarus grazu ziuret smile.gif

drinks_cheers.gif
As dabar ziurineju lauktuves, artima drauge turi 2 berniukus, tai net pagalvojau, kad geriau butu mergaites tongue.gif , tiek visokiu graziu smulkmeneliu, o su berniukais sunkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 08, 13:29)
drinks_cheers.gif
As dabar ziurineju lauktuves, artima drauge turi 2 berniukus, tai net pagalvojau, kad geriau butu mergaites tongue.gif , tiek visokiu graziu smulkmeneliu, o su berniukais sunkiau biggrin.gif

Ne tas zodis, kaip sunkiau smile.gif Bet ekonomiskiau lotuliukas.gif mergaitei daugiau visko noretusi pripirkti smile.gif
Atsakyti
Čia todėl kad mergaitėmis pačios kažkada buvom ax.gif , berniukams labai daug smulkmenėlių į kurias neatkreipiam dėmesio, bet jiems užtai jos labai svarbios.
berniukui kapsulė daaug didesnė biggrin.gif
paveiksliukas
bet šiaip patiko... maniškiui dabar kaip tik pritaikoma, nes yra "dalykinė" kapsulė. Kažkiek aišku koreguotina (tarkim kojinių mums žymiai daugiau reikia, o marškinių mažiau, ir II viršų minimumo pakaktu), tačiau atrodo tokia apgalvota gana.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 08, 13:56)
Čia todėl kad mergaitėmis pačios kažkada buvom  ax.gif ,

Gali but biggrin.gif matai tas visokais kvarbatkas ir bantukus, visai lengva butu pripirkalioti tokiu dalykeliu biggrin.gif
Atsakyti
dar viena vyresniam berniukui
sakyčiau drungna laisvalaikio kapsulė iš Zaros asortimento... nežinau kelintų metų.

vis suku galva... nes mano vaikino rūbai tarpusavy šiuo metu nesiderina. Labai nepergyvenu, nes tuoj viską išaugs... išskyrus salotinę ir žydrą striukes, kurios nėra labai šiltos, tiks pavasariui/rudeniui ir jei neišaugs ir kt. žiemai. Dar mezgu megztinį iš margų siūlų, pereinantis nuo balto/geltono/salotinio/tamsiai žalio. pagal užmanymą spalvos buvo
user posted image
Na ir džinsai + pilka. Bet žydrų greit nebelikti turėtų... nesugalvoju į kokią spalvą ją keist g.gif
kažkaip norisi smėlines/rudas vasarai įvest... o gal visgi pilką palikt? O dar turim iš praeitos vasaros trumparankovių oranžiniai žydrų. Man oranžinė prie salotinės jau taip ... ne berniukiškai kažkaip. Ir šiaip nesiderina jos man kažko. Bet tikrai žinau kad norės sūnus ko nors oranžinio arba raudono unsure.gif
matyt be reikalo ta salotinę įvedžiau, vienas vargas tik su ja doh.gif
Atsakyti