QUOTE(dominica @ 2012 03 05, 21:18)
demisezoninius batus +pora vilnoniu kojiniu (idomu ar Shana tokiu daiktu turi isvis Ispanijoje
)
Skaiciau, skaiciau ir pagalvojau, kad cia priklauso nuo silumos/salcio pajautimo
nes man kazkaip keista, kad zmones dar su vilnonem kojinem ar padukais tokiu oru vaiksto, kadangi pati tai jau su vienais rudeniniais, paprasta medvilnine koja ir man nesalta, su zieminiais kaip tik jau sukaisciau
tai kazin shana karsto kraujo ar salto
Imciau ta vadinama drungna kapsule
joje demisezoninius batus ir vidutini palta
nes man irgi atrodo geriau po apacia ploniau, o virsus storesnis, bet as kazkaip irgi galvoju, kad jau turesim normalu pavasari ~+10, kolkas taip ir zada (nors ilgalaikes prognozes ir dazniausiai kinta, bet bent gerai nuteikia
)
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 22:52)
Zinokit, cia kartais buna +2, kokie 2 kart per ziema, tai apie tai per telika sneka kelias dienas ir visi mirsta nuo salcio, tiesiogiai, tik apie tai kalba, visur.
O kai pasakoju, kad buna -20, tai jie galvoja, kad tokiu oru zmones neiseina is namu, kol neatsils
rimtai cia.
Mano planas toks -
dzinsai + dar 1 kelnes (gal dzinsai)
siltas megztinis
plonas megztinis
termiskas apatinis
kokia bliuzkute plonesne po megztiniu
nusipirkti silta paduka i batus
pirstines
o nepasakojot, kad buna ir beveik -30?
turbut galvotu, kad mes cia visi uzsalam savaitei laiko, kol vel atitirpstam
tai numanau, kad jums daznai salta, ane?
tada turbut imciau ir paduka, ir megztiniu, ir islta striuke
dar vistiek tas pripratimas.. mano drauge gyvena ten panasiame klimate kaip jus, tai kai mes pavasari vaikstom su vidutinio storio striukem, tai ji atsiveza ziemine ir kepuriu, nes jai labai salta atrodo, kai buna pripratus prie bent biski silciau
man paciai po ziemos irgi sunku persiorientuoti, kai priprantu. va sia ziema iki -10 kazkur vaiksciojau su tokia nei rudenine, nei ziemine striuke ir salta nebuvo (po apacia rengdamasi lygiai taip pat kaip dabar), o dabar prie 0 ilindau i ta pacia striuke, tai net prie +4 dar saltoka buvo