Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2012 03 05, 14:09)
aš mielai pažiūrėčiau, ale slaptažodžio neatsimenu smile.gif (į albumą tai automatinį prisijungimą padarius).

Šiandien po nežinau kiek šimtų metų gavau pirmą komplimentą, kad gražiai apsirengus karsta.gif Perlipau į pavasarinę kapsulę, vaikštau su geltona suknele ir geltonai/žaliai/oranžiniai raštuotom pėdkelnėm (niekad nebūčiau patikėjus, kad man tokios spalvos tinka  lotuliukas.gif )

nesalta??? as dar su zieminiu paltu kailiniu vidum vaikstau lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Man va reiks jusu pagalbos - reikia komplekto kelionei i LT 5 dienoms, greiciausiai pacioje kovo pagaigoje. Veztis tiek drabuziu, kad nesusalti, bet kad uzimtu kuo maziau vietos/svorio smile.gif
Reikia protingu patarimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 20:37)
biggrin.gif
Man va reiks jusu pagalbos - reikia komplekto kelionei i LT 5 dienoms, greiciausiai pacioje kovo pagaigoje. Veztis tiek drabuziu, kad nesusalti, bet kad uzimtu kuo maziau vietos/svorio smile.gif
Reikia protingu patarimu. 4u.gif

Rengtis svogunelio principu smile.gif
O ir šiaip kovo pabaigoje speigų juk jau nebūna tik kartais vejai su lietumis ir dargana wub.gif

iš anksto atsiprasau už off topic smile.gif
Shana, o gal numanote kiekie orai būdingi Maljorkai balandzio gale?
Atsakyti
as imciau:
dzinsus
demisezoninius batus +pora vilnoniu kojiniu (idomu ar Shana tokiu daiktu turi isvis Ispanijoje lotuliukas.gif )
pora maikuciu ilgom rankovem arba 3/4
pora kardiganu-megztiniu plonesniu
1 storesni megztini
striuke kokia siltesne, bet ne ziemine

is esmes tai sunku pasakyt. kiek pastebejau, jau n metu kovo 20-15dienomis siaucia pugos ir prisninga ant svieziai nutirpusio asfalto biggrin.gif o jau kovo gale tai neprognozuojamas oras isvis. kokia 24d galesim duot update'a ka i lagamina mestis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 05, 19:00)
nesalta??? as dar su zieminiu paltu kailiniu vidum vaikstau  lotuliukas.gif

Palto dar nepakeičiau laugh.gif Tik apatinį sluoksnį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 05, 20:54)
Rengtis svogunelio principu smile.gif
O ir šiaip kovo pabaigoje speigų juk jau nebūna tik kartais vejai su lietumis ir dargana  wub.gif

iš anksto atsiprasau už off topic smile.gif
Shana, o gal numanote kiekie orai būdingi Maljorkai balandzio gale?

Zinokit, cia kartais buna +2, kokie 2 kart per ziema, tai apie tai per telika sneka kelias dienas ir visi mirsta nuo salcio, tiesiogiai, tik apie tai kalba, visur. biggrin.gif O kai pasakoju, kad buna -20, tai jie galvoja, kad tokiu oru zmones neiseina is namu, kol neatsils tongue.gif rimtai cia.
Maljokroje kaip pas mumis, priesais daug maz gaunasi, jums balandzio gale bus visiska vasara, buna link 30, bet ant 25 drasiai orientuotis galima. Mes dar nesimaudom, bet siaip turistai maudosi jau masiskai.

QUOTE(dominica @ 2012 03 05, 21:18)
as imciau:
dzinsus
demisezoninius batus +pora vilnoniu kojiniu (idomu ar Shana tokiu daiktu turi isvis Ispanijoje  lotuliukas.gif )
pora maikuciu ilgom rankovem arba 3/4
pora kardiganu-megztiniu plonesniu
1 storesni megztini
striuke kokia siltesne, bet ne ziemine

is esmes tai sunku pasakyt. kiek pastebejau, jau n metu kovo 20-15dienomis siaucia pugos ir prisninga ant svieziai nutirpusio asfalto  biggrin.gif o jau kovo gale tai neprognozuojamas oras isvis. kokia 24d galesim duot update'a ka i lagamina mestis  biggrin.gif

Ar jus juokaujat biggrin.gif pas mus +20 beveik (ryte +14 buvo sian) tai su puspaltuku ejau doh.gif Kokiu maikuciu tongue.gif As tai ziuriu kur dar megztini nusipirkus, bet kad jau nebera pardese g.gif
Mano planas toks -
dzinsai + dar 1 kelnes (gal dzinsai)
siltas megztinis
plonas megztinis
termiskas apatinis biggrin.gif
kokia bliuzkute plonesne po megztiniu g.gif
nusipirkti silta paduka i batus g.gif
pirstines unsure.gif
Atsakyti
nezinau, Shana, nezinau... kaime savaitgali buvau, ten dar sniego iki keliu VISUR biggrin.gif man rodos cia tau bus is +20 i -5 ar bent jau 0 lotuliukas.gif va termo rubai tai tikrai pravers. nu del paduko nezinau g.gif apskritai jeigu dar bus salta, tai su batais del tokio temperaturu skirtumo gali but sudetinga. as siaip siryt su vilnone kojine koja kisau i rudeniniu batus ant kabluko be pasiltinimo, tai nebuvo nei baisiai silta, nei baisiai salta- bet cia tik i masina-is masinos. jeigu kazkur daugiau vaiksciot tai saltoka
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 22:52)
Zinokit, cia kartais buna +2, kokie 2 kart per ziema, tai apie tai per telika sneka kelias dienas ir visi mirsta nuo salcio, tiesiogiai, tik apie tai kalba, visur. biggrin.gif O kai pasakoju, kad buna -20, tai jie galvoja, kad tokiu oru zmones neiseina is namu, kol neatsils tongue.gif rimtai cia.
Maljokroje kaip pas mumis, priesais daug maz gaunasi, jums balandzio gale bus visiska vasara, buna link 30, bet ant 25 drasiai orientuotis galima. Mes dar nesimaudom, bet siaip turistai maudosi jau masiskai.
Ar jus juokaujat biggrin.gif pas mus +20 beveik (ryte +14 buvo sian) tai su puspaltuku ejau doh.gif

Jauciu kad susigundysiu savaitelei i maljorką (dabar tik reikia dar kokia drauge sugundyti).

Mano kaime sniego jau nebera vebeik, tik ten vietomis tie neistirppe ledo kalnai gulineja, bet kovo pabaiga jau vistik link pavasarisku oru labiau, tai paduko i batus manau pilnai uzteks, o gal ir nebereiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 05 kovo 2012 - 23:11
kažkaip kai vėlai žiema ateina, tai vėlai išeina... ne veltui sakoma kalėdos - baltos, velykos - žalios ir atvirkščiai, kiek stebėjau, pasitvirtino...
Aš kažkaip nusiteikus, kad kovo gale normalus pliusas bus, ne joks ten apie 0 (optimistė biggrin.gif ), o kokie 10/12 laipsnių diena blush2.gif . Rytais bus kaip visada labai šalta... o diena vaikai parbėgs striukėmis jau nešini. Todėl sluoksniavimas neišvengiamas. Aš pati tokiu oru mėgstu gana šiltą viršutinį rūbą tiesiog atsisegt dienos metu, nemėgstu ten prisirengt: maikė, ilgarankovė maikė, megztukas... dar liemenė... ir plonas puspaltukas... man priimtinesnis variantas: maikė, megztukas/kardiganas, pošiltis paltukas (toks kur atseit žieminis, bet kur man su jais žiema šalta būna). Tada ir ryta ne šalta, ir atsižvelgiant kokia diena, gali eiti su vienu megztuku (na kartais saulė labai šiltai šviečia, ir vėjalio jokio) arba megztuką iš po palto nusimauti. O tai ryte niekada nežinai koks diena oras bus... čia jei jau kovo gale bus pavasaris prasidėjęs rolleyes.gif Jei nebus... tada žieminiai rūbai pilnai biggrin.gif Bet kuriuo atveju turimą šilčiausia paltą būtinai pasiimk, antraip jokie termo apatiniai nepadės.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 05, 21:18)
demisezoninius batus +pora vilnoniu kojiniu (idomu ar Shana tokiu daiktu turi isvis Ispanijoje  lotuliukas.gif )

Skaiciau, skaiciau ir pagalvojau, kad cia priklauso nuo silumos/salcio pajautimo ax.gif nes man kazkaip keista, kad zmones dar su vilnonem kojinem ar padukais tokiu oru vaiksto, kadangi pati tai jau su vienais rudeniniais, paprasta medvilnine koja ir man nesalta, su zieminiais kaip tik jau sukaisciau rolleyes.gif tai kazin shana karsto kraujo ar salto lotuliukas.gif
Imciau ta vadinama drungna kapsule lotuliukas.gif joje demisezoninius batus ir vidutini palta biggrin.gif nes man irgi atrodo geriau po apacia ploniau, o virsus storesnis, bet as kazkaip irgi galvoju, kad jau turesim normalu pavasari ~+10, kolkas taip ir zada (nors ilgalaikes prognozes ir dazniausiai kinta, bet bent gerai nuteikia blush2.gif )

QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 22:52)

Mano planas toks -
dzinsai + dar 1 kelnes (gal dzinsai)
siltas megztinis
plonas megztinis
termiskas apatinis biggrin.gif
kokia bliuzkute plonesne po megztiniu g.gif
nusipirkti silta paduka i batus g.gif
pirstines unsure.gif

o nepasakojot, kad buna ir beveik -30? lotuliukas.gif turbut galvotu, kad mes cia visi uzsalam savaitei laiko, kol vel atitirpstam lotuliukas.gif
tai numanau, kad jums daznai salta, ane? lotuliukas.gif tada turbut imciau ir paduka, ir megztiniu, ir islta striuke lotuliukas.gif
dar vistiek tas pripratimas.. mano drauge gyvena ten panasiame klimate kaip jus, tai kai mes pavasari vaikstom su vidutinio storio striukem, tai ji atsiveza ziemine ir kepuriu, nes jai labai salta atrodo, kai buna pripratus prie bent biski silciau lotuliukas.gif man paciai po ziemos irgi sunku persiorientuoti, kai priprantu. va sia ziema iki -10 kazkur vaiksciojau su tokia nei rudenine, nei ziemine striuke ir salta nebuvo (po apacia rengdamasi lygiai taip pat kaip dabar), o dabar prie 0 ilindau i ta pacia striuke, tai net prie +4 dar saltoka buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 06, 10:00)
... man paciai po ziemos irgi sunku persiorientuoti, kai priprantu. va sia ziema iki -10 kazkur vaiksciojau su tokia nei rudenine, nei ziemine striuke ir salta nebuvo (po apacia rengdamasi lygiai taip pat kaip dabar), o dabar prie 0 ilindau i ta pacia striuke, tai net prie +4 dar saltoka buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi dabar tookie vejai, kad tas +4 tikrai nesijaucia schmoll.gif schmoll.gif

Shana, as irgi imciau silta paltuka (juk bet kada galima prasisegt) ir paduku i batus (kojas butina saugoti!) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 05, 23:09)
Jauciu kad susigundysiu savaitelei i maljorką (dabar tik reikia dar kokia drauge sugundyti).

Gundykis. Jei sugalvosi gundytis i Alicante, nuo kovo pabaigos l. geri skrydziai, tai pranesk biggrin.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 06, 10:59)

Shana, as irgi imciau silta paltuka (juk bet kada galima prasisegt) ir paduku i batus (kojas butina saugoti!) smile.gif

Tik kad as turbut silto paltuko, jusu supratimu, neturiu g.gif Turiu storesne striuke, tik trumpa g.gif Pas mama kazkur kailiniai buvo like, gal jei ka pravers biggrin.gif
Atsakyti