Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 08:19)
Shana nuotraukų kokybė tai gera... bet... kaip tau pačiai įspūdis?
Labai daug mėlynų, kažkaip dominuoja fotosesijoje. Man užkliuvo FS0022 foto, labai rausta oda, o FS0023 pilkšva atrodo... ir salotinė ne fontanai. Patiko paršiukai. Ir oranžinė visai gerai, geriau nei raudona prieš IMHO  unsure.gif

Nezinau zinok, as bijau, kad save vertinant nesi tiek objektyvus kiek vertinant kita, trukdo kazkokie isankstiniai nusistatymai.
Fotkinta ant nustatymo "naturalios spalvos" ir Macro rezimu, kur skirtas aprasotas gelytes visokias fotkinti tongue.gif tai gerai gaunasi, tik labai odos defektus ryskina doh.gif
IMHO pasitvirtina mano spejimas, kad i blyskias spalvas reaguoju nekaip g.gif pvz 22 tai softui turetu gerai ziuretis, taigi tokia isplautai gelsva, 23 beige tokia.
Kas nustebino, kad man pasirode kad soft black nr 3 manes labai negadina.
Parsiukai tai siltokos spalvos, siltokos ir neprigesintos visiskai g.gif
Melynu daug visokiu dejau, nes kaip ir sako isryskina vasara g.gif uztad ir raudonu nemazai padariau g.gif va zaliu namie nelabai atsirado unsure.gif
as linkstu labiau link siltumo? O tu?
Kaip tau metalai?
Atsakyti
metalai nepatiko... nei baltas, nei auksas. Manau tiktų žalvaris ar varis net koks, arba auksas su žalvario priemaišom, bo raudonas auksas nelabai. Tiktų kokie perlai įdėti į seno aukso tvirtinimą g.gif
Aš dar pastebėjau tokį vasaroms būdingo bruožo nebuvimą... vasaroms (ir šiaip šaltiems tipams) labiau tinka blizgūs paviršiai. Žiemoms ledinio paviršiaus asociacijos, o vasaroms blizgus paviršius sąlygoja "mažesnį spalvos kiekį", ar kaip čia pavadinus. O va rudenėliams kaip ir atvirkščiai... visokie minkšti audiniai labiau tinka, nes jų minkšta faktūra duoda "daugiau spalvos"...
soft black daugeliui tinkanti spalva, bet va man labiau tinka tokia grafitinė, kai prie didesnio apšvietimo pilkesnė atrodo, o kai mažiau šviesos - juoda. O pas tave lyg irgi trikotažas.
Taip bendrai pasižiųrėjus, kiščiau tave į soft summer, bet... šaltos uoginės spalvos ir visokios slyvinės, galva guldau, tavo odą optiškai pašaltina, išryškina tą šaltai rausvą odos potonį, o to nesinori. O va šiltos spalvos išryškina odos tą rusvumą, ir bendras vaizdas toks mano akimis geresnis. Todėl soft summer ... nu nežinau nežinau... man atrodo ir tos visos užšaldytos varlės, ir kakavos spalvos neturėtų tikt g.gif
O su rudens paletėmsi nelabai išsianalizavus aš... išknisus turiu soft autumn vyrams iš sky art... tai ten nelabai blyškių spalvų, tokia tamsi paletė... o moterims sky art paletė soft autumn, visai blozna... bižaminė unsure.gif
tiesa iš bloznų patiko FS006 ir FS026...
Atsakyti
Cosette, del prisijungimo- reiktu kad issiustumet kokia foto senbuvei, ji ides foto i albuma ir tada duosim jums slaptazodi. Galit siusti man, bet as galesiu ikelti tik vakare grizus namo (nenoriu nieko saugoti darbiniam kompe).
4u.gif
Atsakyti
O tai kodėl iš MB kamufležo nepasiskolinai? rudens žalioms?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 09:57)
O su rudens paletėmsi nelabai išsianalizavus aš... išknisus turiu soft autumn vyrams iš sky art... tai ten nelabai blyškių spalvų, tokia tamsi paletė... o moterims sky art paletė soft autumn, visai blozna... bižaminė unsure.gif
tiesa iš bloznų patiko FS006 ir FS026...

g.gif Tavo nuomone arciausiai soft autumn visgi.?
26 cia tokia sviesiausia chaki, olive gal teisingiausiai. Bet cia vos ne sviesiausia kokia man tinka, blyskesnes jau nea g.gif kas mane kiek trikdo, nes Soft Autumn paleteje ketvirtadalis dar sviesesnes spalvos g.gif ir tas apibudinimas irgi susijes su prigesintumu, isskalbtumu, rukais ir tt kazkiek g.gif
Va cia tu atskleidei problemos esme - man tos visos nuo vidutiniskos iki tamsumo lyg tinka, bet kaipgi su ta sviesesne dalimi g.gif
Cia dar turint omeny kad esu labai labai isblyskus, po 3 savaiciu antibiotiku, tokia blyski tebunu pora savaiciu metuose. g.gif
Reiks padaryti papildoma su kamufliazu g.gif
Bet kaip tada parsiukai - rudeniui ne per gyvos spalvikes?

P.S.
Gal kas nors dar nuomone turetu del tinkanciu/netinkanciu spalvu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 10:24
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 10:09)

P.S.
Gal kas nors dar nuomone turetu del tinkanciu/netinkanciu spalvu? ax.gif  4u.gif

aš mielai pažiūrėčiau, ale slaptažodžio neatsimenu smile.gif (į albumą tai automatinį prisijungimą padarius).

Šiandien po nežinau kiek šimtų metų gavau pirmą komplimentą, kad gražiai apsirengus karsta.gif Perlipau į pavasarinę kapsulę, vaikštau su geltona suknele ir geltonai/žaliai/oranžiniai raštuotom pėdkelnėm (niekad nebūčiau patikėjus, kad man tokios spalvos tinka lotuliukas.gif )
Atsakyti
manjana, smagu girdėti 4u.gif

Gal kas gali nurodyti puslapį, kur derančių spalvų rinkinukai nurodyti? Turėjau, bet kompiuteris tvarkytas, nebeturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 05, 14:12)
manjana, smagu girdėti 4u.gif

Gal kas gali nurodyti puslapį, kur derančių spalvų rinkinukai nurodyti? Turėjau, bet kompiuteris tvarkytas, nebeturiu blush2.gif

Ar šitas?

Wear palettes
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2012 03 05, 15:27)

Taip dėkui 4u.gif

O gal dar žinot gerų, kur pasirinkus porą spalvų, 3 ir 4 išmestų, kokios tinka prie pirmųjų dviejų?
Atsakyti
Pažiūrėjau ir aš, nu sunku kaip atrinkt tas tinkančias spalvas smile.gif Bet pabandysiu paburt kas pasivaideno.

QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 08:19)
Labai daug mėlynų, kažkaip dominuoja fotosesijoje. Man užkliuvo FS0022 foto, labai rausta oda, o FS0023 pilkšva atrodo... ir salotinė ne fontanai. Patiko paršiukai. Ir oranžinė visai gerai, geriau nei raudona prieš IMHO  unsure.gif

Mėlynų daug, bet man jų dauguma nesižiūri labai jau gražiai g.gif Labiausiai iš mėlynų patiko FS014 ir FS019 (lyg ir rudeninės).
Su FS0022 tikrai labai rausta oda. Paršiukai man nelabai patiko g.gif Ir oranžinė man nelabai , veidas kažkoks liko nuplautas, be ryškumo schmoll.gif Man raudonos daug gražiau žiūrisi, atgaivina, FS032 turbūt išvis labiausiai. Ir uoginė mano supratimu gražiai žiūrisi, kas jau kaip ir ne rudeniui turėtų tikt g.gif
Bloznos, "išplautos spalvos tikrai nesižiūri. Labai tamsios irgi ne, gražiausiai - vidutinio tamsumo. Iš metalų auksas man gražiau už sidabrą, gražesnis odos atspalvis.

Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 03 05, 16:00)
Mėlynų daug, bet man jų dauguma nesižiūri labai jau gražiai  g.gif Labiausiai iš mėlynų patiko FS014 ir FS019 (lyg ir rudeninės).
Su FS0022 tikrai labai rausta oda. Paršiukai man nelabai patiko  g.gif  Ir oranžinė man nelabai , veidas kažkoks liko nuplautas, be ryškumo schmoll.gif  Man raudonos daug gražiau žiūrisi, atgaivina, FS032 turbūt išvis labiausiai. Ir uoginė mano supratimu gražiai žiūrisi, kas jau kaip ir ne rudeniui turėtų tikt  g.gif
Bloznos, "išplautos spalvos tikrai nesižiūri. Labai tamsios irgi ne, gražiausiai - vidutinio tamsumo. Iš metalų auksas man gražiau už sidabrą, gražesnis odos atspalvis.

14 ir 19, turkio ir teal, yra ir rudens ir pavasario homebase.
Man su raudona irgi nieko blush2.gif
Ir auksas lyg geriau ziurisi, taip man pasirode, kad daugiau susigrojimo su oda. Bet labai bijau save vertinti, nes manau nevisai objektyvu buna smile.gif
4u.gif

Ps. 4u.gif kaip pavadintumete spalva nr 28 man fotosesijoje????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 16:59
QUOTE(groovy @ 2012 03 05, 14:59)

O gal dar žinot gerų, kur pasirinkus porą spalvų, 3 ir 4 išmestų, kokios tinka prie pirmųjų dviejų?

Ech, tokio puslapio kur kelias spalvas padėtų derint aš irgi ieškau, nes jau kartais fantazija nebeneša ax.gif
Atsakyti