QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 08:19)
Shana nuotraukų kokybė tai gera... bet... kaip tau pačiai įspūdis?
Labai daug mėlynų, kažkaip dominuoja fotosesijoje. Man užkliuvo FS0022 foto, labai rausta oda, o FS0023 pilkšva atrodo... ir salotinė ne fontanai. Patiko paršiukai. Ir oranžinė visai gerai, geriau nei raudona prieš IMHO
Labai daug mėlynų, kažkaip dominuoja fotosesijoje. Man užkliuvo FS0022 foto, labai rausta oda, o FS0023 pilkšva atrodo... ir salotinė ne fontanai. Patiko paršiukai. Ir oranžinė visai gerai, geriau nei raudona prieš IMHO
Nezinau zinok, as bijau, kad save vertinant nesi tiek objektyvus kiek vertinant kita, trukdo kazkokie isankstiniai nusistatymai.
Fotkinta ant nustatymo "naturalios spalvos" ir Macro rezimu, kur skirtas aprasotas gelytes visokias fotkinti tai gerai gaunasi, tik labai odos defektus ryskina
IMHO pasitvirtina mano spejimas, kad i blyskias spalvas reaguoju nekaip pvz 22 tai softui turetu gerai ziuretis, taigi tokia isplautai gelsva, 23 beige tokia.
Kas nustebino, kad man pasirode kad soft black nr 3 manes labai negadina.
Parsiukai tai siltokos spalvos, siltokos ir neprigesintos visiskai
Melynu daug visokiu dejau, nes kaip ir sako isryskina vasara uztad ir raudonu nemazai padariau va zaliu namie nelabai atsirado
as linkstu labiau link siltumo? O tu?
Kaip tau metalai?