Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(savitre @ 2012 03 01, 16:30)
idejau kaip ideja o ne kaip pavyzdi kad butinai tokius pat pasidaryti, pvz prisiderinti ka nors kito panašiu. taip pasitaisyti rankine kuria netyčia už kokio vinuko užkabino ir pradreske ir t.t. taip galima pritaikyti ir kokiais karoliukais ar grandinelem viska užmaskuoti ka manot? nekalbu apie kopijavima copy paste principu kalbu tik apie pačia ideja

Na, šiaip fainai, žaviuosi, aš tai nei labai išmislo turiu, nei laiko, nei noro blush2.gif

QUOTE(dominica @ 2012 03 01, 18:05)
kalbant apie batu DIY- cia yra vienos amerikietes blogas, kur ji deda daug visokiu savo pacios pakeistu rubu, batu, aksesuaru. ne kiekvienos skoniui, bet dauguma daiktu ultra madingi-stilingi ir padaryti uz centus smile.gif ideju labai geru yra

Pažiūrėti tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti
Mergaičiukai, tokie batukai vizualiai trumpina kojas. Atitinkamai tinka ilgom ir lieknom kojytėm. Auliukas gali būti kaip labai prigludęs, taip ir vos vos laisvesnis, kad būtų galima mažą pirščiuką įkišti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 02, 12:54)
Mergaičiukai, tokie batukai vizualiai trumpina kojas. Atitinkamai tinka ilgom ir lieknom kojytėm. Auliukas gali būti kaip labai prigludęs, taip ir vos vos laisvesnis, kad būtų galima mažą pirščiuką įkišti  4u.gif

Tai del pritaikymo vadinasi viskas ok. Dabar del plocio. Man tas auliukas cia atrodo labai platus. Neisivaizduoju kokio storio turetu buti ciurna, kad butu galima vos pirsta ikist g.gif o jei bus labai platus, tai koja turbut atrodys kaip pagaliukas istatytas?

user posted image
va kaip cia g.gif
user posted image
arba cia g.gif Kaip Jums atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 02 kovo 2012 - 13:17
Ten kur ant dzinsu - normaliai.
Ten kur ant plikos kojos ar juodu pedkelniu - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 13:22)
Ten kur ant dzinsu - normaliai.
Ten kur ant plikos kojos ar juodu pedkelniu -  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Man išvis tokie batai ant labai lieknų kojų nesižiūri. Nes visuomet ne pirsčiukui, o cielai antrai kojai aule vietos būna. Ir tikrai žiūrisi ne kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 03 01, 21:49)
Cosete, įmesk rankinių nuorodą, labai patiko man jos  4u.gif

ČIA jie FB, o čia, čia ir čia MD jų darbuotojos. Jeigu ką išsirinktum, gal susikooperuotume siuntimą? 4u.gif Aš kol kas dar svarstau, nes nežinau kiek ir ar galėsiu sau leisti rankinei blush2.gif

BABI, labai informatyvus puslapis, dėkui 4u.gif

Fotografuosiuosi ir prašysiuosi į albumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 02, 13:25)
ČIA jie FB, o čia, čia ir čia MD jų darbuotojos. Jeigu ką išsirinktum, gal susikooperuotume siuntimą?  4u.gif  Aš kol kas dar svarstau, nes nežinau kiek ir ar galėsiu sau leisti rankinei  blush2.gif

BABI, labai informatyvus puslapis, dėkui  4u.gif

Fotografuosiuosi ir prašysiuosi į albumą  4u.gif

off topic poster_offtopic.gif man užkliuvo, kad jie atviru tekstu kopijuoja Hermes: „HERMES FIRMOS RANKINES- RUDA,JUODA, RYZA, IR JUODA - VERSTA ODA.“ Čia kaip "Abibas" treningai :)Tikrai nenorėčiau nevykusio Hermes plagiato, jau geriau kažkas be firminės "H" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 10:39)
Babi ideti puslapeliai faini, ypac paskutinis, reiktu i kitos temo pradzia mest 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 02, 15:25)
BABI, labai informatyvus puslapis, dėkui  4u.gif

Nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 02, 14:06)
Man tas auliukas cia atrodo labai platus. Neisivaizduoju kokio storio turetu buti ciurna, kad butu galima vos pirsta ikist  g.gif

Visokių tų batų ir visokių kojų būna mirksiukas.gif Kiek aš matavausi, nei vieni nebuvo taip laisvai, bet mano čiurnos ne modelinio platumo, dalis aulų aplamai net nesuėjo. Man irgi taip kaip nuotraukose negražu, išskyrus variantą su džinsais ax.gif Primena mažą vaiką mamos batuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2012 03 02, 16:23)
off topic  poster_offtopic.gif man užkliuvo, kad jie atviru tekstu kopijuoja Hermes: „HERMES FIRMOS RANKINES- RUDA,JUODA, RYZA, IR JUODA - VERSTA ODA.“ Čia kaip "Abibas" treningai :)Tikrai nenorėčiau nevykusio Hermes plagiato, jau geriau kažkas be firminės "H"  doh.gif

biggrin.gif tas tai tiesa smile.gif bet jos vis tiek atrodo gražios, kokybiškos smile.gif

sakykit, kur dėti nuotraukas? ax.gif pasiruošiau keletą...
Atsakyti
Pasidariau fotosesija
Idejau i photobucket.com (ten lyg islaiko geresne kokybe)
vardas - ShanaSM
slaptazodis kaip ir musu albumo

Galit paziureti kas netingit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 03, 18:31)
Pasidariau fotosesija
Idejau i photobucket.com (ten lyg islaiko geresne kokybe)
vardas - ShanaSM
slaptazodis kaip ir musu albumo

Galit paziureti kas netingit ax.gif

Shana nuotraukų kokybė tai gera... bet... kaip tau pačiai įspūdis?
Labai daug mėlynų, kažkaip dominuoja fotosesijoje. Man užkliuvo FS0022 foto, labai rausta oda, o FS0023 pilkšva atrodo... ir salotinė ne fontanai. Patiko paršiukai. Ir oranžinė visai gerai, geriau nei raudona prieš IMHO unsure.gif
Atsakyti