Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Yuzu @ 2012 02 17, 11:28)
Shana, aciu uz pagalba 4u.gif .
As irgi save labiau prie deep winter priskiriu, be to Dontsop per AZ irgi spejo, kad esu sio tipo. Visgi mano veidas gana blyskus, per blyskus rudens tipui, juoda spalva neblogai ziurisi ir apskritai tos saltesnes sodresnes spalvos labiau traukia. Kaip bebutu, lauksiu daugiau nuomoniu ir toliau nagrinesiuosi senasias temas, rinksiu info, nes kapsules formavimo procese tik pirmus zingsnius zengiu, dar ohoho kiek darbelio laukia.

I savo albuma imeciau dar viena foto, kur prie veido juodas salikas ir tamsiai zalias paltas. Matyti, kad juoda neblogai ziurisi, ar ne ? http://public.fotki....palvinis-tipas/

Man tai jūs ryškiai šaltas tipas, akys deep... bet kaip keista kad antakiukų kaip ir nėra, ir oda tokia truputi vasaroms labiau būdinga. Būna pasirodo ir tokių deep winter atstovų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 17, 10:59)
Man tai jūs ryškiai šaltas tipas, akys deep... bet kaip keista kad antakiukų kaip ir nėra, ir oda tokia truputi vasaroms labiau būdinga. Būna pasirodo ir tokių deep winter atstovų  ax.gif

Vat aš irgi žiūrėjau žiūrėjau ir galvojau, kad kaip žiemai nėra tokio ryškaus kontrasto tarp odos ir antakių ir taro odos ir lūpų, nors plaukai - oda atrodo labai žiemiški.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 17, 11:59)
Man tai jūs ryškiai šaltas tipas, akys deep... bet kaip keista kad antakiukų kaip ir nėra, ir oda tokia truputi vasaroms labiau būdinga. Būna pasirodo ir tokių deep winter atstovų  ax.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 02 17, 12:27)
Vat aš irgi žiūrėjau žiūrėjau ir galvojau, kad kaip žiemai nėra tokio ryškaus kontrasto tarp odos ir antakių ir taro odos ir lūpų, nors plaukai - oda atrodo labai žiemiški.

man irgi pasirode, kad truksta kontrasto iki ziemos potipio 4u.gif ir paskutinej nuotraukoj su zaliu paltuku mano akimis ziurint juoda jus permusa, tas pats ir nuotraukoje su vaiku, pilka man ziurisi geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 17 vasario 2012 - 12:13
QUOTE(sunray @ 2012 02 17, 12:11)
man irgi pasirode, kad truksta kontrasto iki ziemos potipio 4u.gif ir paskutinej nuotraukoj su zaliu paltuku mano akimis ziurint juoda jus permusa, tas pats ir nuotraukoje su vaiku, pilka man ziurisi geriau ax.gif

Koki siulot varianta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 13:15)
Koki siulot varianta? g.gif

ziurineju, paciai idomu pasidare, sunku su rudaakiais smile.gif
Atsakyti
Bytte, 4u.gif .

Del antakiu, zinau, kad privalau periodiskai dazytis tuos kelis plaukus antakiu vietoj, bet kol kas tai apleidau, nes is namu neistrukstu visai.

Turuy tris atsakymus, kad esu deep winter thumbup.gif . Dabar ieskosiu spalvu ir deliosiuos ju derinukus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 17, 12:17)
ziurineju, paciai idomu pasidare, sunku su rudaakiais smile.gif

Man butent del akiu niekur kitur nea schmoll.gif Tiesiog toks svelniausias savo potipio variantas smile.gif
Dar turekim omeny, kad visos tos zvaigzdes, kurias ziurinejam kaip pavyzdzius, yra pamakijazintos. Jei Yuzu pamakijazinti, tai nebutu abejoniu manau ax.gif

Padariau izanga chakinei kapsulei, nusipirkau palaidinuke, labai svelnios, tokios olive spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 12:22)
Man butent del akiu niekur kitur nea schmoll.gif Tiesiog toks svelniausias savo potipio variantas smile.gif
Dar turekim omeny, kad visos tos zvaigzdes, kurias ziurinejam kaip pavyzdzius, yra pamakijazintos. Jei Yuzu pamakijazinti, tai nebutu abejoniu manau ax.gif

Padariau izanga chakinei kapsulei, nusipirkau palaidinuke, labai svelnios, tokios olive spalvos ax.gif

Pamakiazinta as pirmoj foto, su pilku golfu. Siaip makiazo dabar nenaudoju. Bet is pirmos foto as save ziemai priskirciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 13:22)

Is akiu man irgi deep, bet visa kita su klaustuku, juolab, kad deep winter paletej yra juoda, o mano manymu Yuzu ji permusa, kaip paaiskinti sita g.gif Kadangi deep winter yra ziema su rudens itaka, kazkas turi buti silto (plaukai, oda, akys), argi ne? As nematau siltumo, bet gal cia mano kompas iskraipo.
O del zvaigzdziu sutinku smile.gif , bet visgi manau bendras kontrastingumas isvaizdoje islaikomas net ir makijazinant, nes kitokiu atveju gautusi disharmonija... Na cia tik mano tokie pasvarstymai ax.gif , neginciju Yuzu priskyrimo prie deep winter smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 17 vasario 2012 - 13:19
QUOTE(sunray @ 2012 02 17, 13:06)
Is akiu man irgi deep, bet visa kita su klaustuku, juolab, kad deep winter paletej yra juoda, o mano manymu Yuzu ji permusa, kaip paaiskinti sita g.gif Kadangi deep winter yra ziema su rudens itaka, kazkas turi buti silto (plaukai, oda, akys), argi ne? As nematau siltumo, bet gal cia mano kompas iskraipo.
O del zvaigzdziu sutinku  smile.gif , bet visgi manau bendras kontrastingumas isvaizdoje islaikomas net ir makijazinant, nes kitokiu atveju gautusi disharmonija...  Na cia tik mano tokie pasvarstymai ax.gif , neginciju Yuzu priskyrimo prie deep winter smile.gif

Atmetimo budo mastau - kas dar galetu but jei ne DW? Man nelabai kitu variantu yra. Del akiu - mano jos nera tokios iki galo saltos (bent as taip matau savo kompe, bet zinom kad cia biski burimas). IMHO jei Yuzu noretu keisti tipa, tai lengviausia tai butu daryti butent i Deep autumn.
Del juodos - gal nera jai geriausia spalva, bet velgi labai jos negadina, dar turint omeny, kad be makiazo g.gif Visgi dauguma ne ziemu be makiazo ir su juoda atrodo taip, kad daktaras is kart duotu biuleteni. Todel is manau, kad gaunasi svelnus DW variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 17, 11:07)
Pasimeciau gabar. Man asmeniskai tu kaip Softui daugoka kontrasto turi g.gif Nors kiti ir Katie Holmes Softui priskiria g.gif

doh.gif einu dar paieškoti dontstop, byttes ir kitų forumiečių pamąstymų, kai mane priskirinėjo spalviniam tipui (tikiuosi dar nebus ištrinta tema) smile.gif

Įkėliau savo akių nuotraukas, kaip manot: šiltos ar šaltos? 4u.gif

Ir dar, kaip ten su tom nespalvotom nuotraukom, kažką lyg ir mačiau (nuorodą)? Padeda kaip nors nustatyti spalvinį tipą? blush2.gif
Papildyta:
Vėl aš biggrin.gif Dar radau, kad čia soft summer dar į du potipius skirsto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 17, 15:47)
doh.gif einu dar paieškoti dontstop, byttes ir kitų forumiečių pamąstymų, kai mane priskirinėjo spalviniam tipui (tikiuosi dar nebus ištrinta tema) smile.gif

Įkėliau savo akių nuotraukas, kaip manot: šiltos ar šaltos? 4u.gif

Ir dar, kaip ten su tom nespalvotom nuotraukom, kažką lyg ir mačiau (nuorodą)? Padeda kaip nors nustatyti spalvinį tipą? blush2.gif
Papildyta:
Vėl aš biggrin.gif Dar radau, kad čia soft summer dar į du potipius skirsto g.gif

pagal mane tai siltos smile.gif
kai nustatinejo tipa kiek pamenu buvo gal tik 2-3 nuotraukos dabar daugiau ax.gif
Atsakyti