Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Cosete, įmesk rankinių nuorodą, labai patiko man jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 03 01, 17:30)
idejau kaip ideja o ne kaip pavyzdi kad butinai tokius pat pasidaryti, pvz prisiderinti ka nors kito panašiu. taip pasitaisyti rankine kuria netyčia už kokio vinuko užkabino ir pradreske ir t.t. taip galima pritaikyti ir kokiais karoliukais ar grandinelem viska užmaskuoti ka manot? nekalbu apie kopijavima copy paste principu kalbu tik apie pačia ideja

Tai ir sakau, man tokie eksperimentai labai "namudiniai" gaudavosi... batų nesu darius, bet rankines, skrybėles, paltą dar bandžiau... kažkaip tep lep truputi gaudavosi, nors šiaip kruopšti esu. Kitų darbai tai patinka 4u.gif
Papildyta:
O gal žinot su kokiais klijais "...love maegan" bloge batus klijuoja?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O gal zinot kiek parduotuvese kainuoja "leggings'ai" ir kur pirkt? Kokie paprasciausi, bet neprastos kokybes?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 02, 09:35)
Sveikos  4u.gif

O gal zinot kiek parduotuvese kainuoja "leggings'ai" ir kur pirkt? Kokie paprasciausi, bet neprastos kokybes?

Nuo 20 lt, visur yra, įskaitant Maximą, Prizmą ir tt 4u.gif Per nuolaidas pirkau už 8 lt Maximoje, nešioju jau pusmetį beveik kasdien, laiko gerai smile.gif
Atsakyti
čia tympos vadinamos... reitūzai sovietmečiu vadinti... ar džinsai aptemti?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 02, 08:39)
Nuo 20 lt, visur yra, įskaitant Maximą, Prizmą ir tt  4u.gif Per nuolaidas pirkau už 8 lt Maximoje, nešioju jau pusmetį beveik kasdien, laiko gerai  smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 08:47)
čia tympos vadinamos... reitūzai sovietmečiu vadinti... ar džinsai aptemti?

Aga, reituzai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 07:57)
Tai ir sakau, man tokie eksperimentai labai "namudiniai" gaudavosi... batų nesu darius, bet rankines, skrybėles, paltą dar bandžiau... kažkaip tep lep truputi gaudavosi, nors šiaip kruopšti esu. Kitų darbai tai patinka 4u.gif
Papildyta:
O gal žinot su kokiais klijais "...love  maegan" bloge batus klijuoja?

As tai manau tokius verta daryti nebent i koki temini vakareli blush2.gif
Bytte, su koki Lipalu tongue.gif

Babi ideti puslapeliai faini, ypac paskutinis, reiktu i kitos temo pradzia mest 4u.gif
Atsakyti
Kalbant apie rankines, tai esu minimaliste - nemegstu daiktu perdedinet, nes nuolat kazka uzmirstu, bet sia savaite isigijau nauja - tinka prie visko man, net nebuciau pagalvojus, spalva sepia (rudai pilka), negaliu atsidziaugti ax.gif
P.S Shana, man regis matau tavo aki ties bright, lyg pavasario skiltis, ne? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 11:33
Ta sepia tai turbut taupe kazkokia g.gif
(cia sepia kalmaro porusi vadina, toki nesvariai balta tongue.gif )

QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 11:31)

P.S Shana, man regis matau tavo aki ties bright, lyg pavasario skiltis, ne? g.gif

Pagal sita schema gautusi ties bright, ta kur zalsva su gelsvais intarpais. tik pas mane melsvai zalsva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 02, 12:36)
Ta sepia tai turbut taupe kazkokia  g.gif
(cia sepia kalmaro porusi vadina, toki nesvariai balta tongue.gif )
Pagal sita schema gautusi ties bright, ta kur zalsva su gelsvais intarpais. tik pas mane melsvai zalsva g.gif

jo, tokia saltai sviesiai ruda, realiai daug saltesne nei foto:
user posted image
Zinai, man atrodo, cia esme ne visai spalvoj, bet tam pamaisyme (spinduliukuose), gali buti ir kita spalva, tiesiog tie ryskiai geltoni spinduliukai kaip esminis pozymis... Nors ne, raso, kad akys zalios schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 02 kovo 2012 - 11:56
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 11:43)
jo, tokia saltai sviesiai ruda, realiai daug saltesne nei foto:
user posted image
Zinai, man atrodo, cia esme ne visai spalvoj, bet tam pamaisyme (spinduliukuose), gali buti ir kita spalva, tiesiog tie ryskiai geltoni spinduliukai kaip esminis pozymis... Nors ne, raso, kad akys zalios schmoll.gif

Sepia
user posted image
skanu ax.gif

Jei apie akis, tai man atrodo daugumos tipu spektras gan platus spalvos, svarbus labai kiti pozymiai - ryskumas, tolygumas spalvos, kitu spalvu priemaisos etc g.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek tokie batai kaip 5 turi buti priglude/gali buti laisvi. Kokioms kojoms jie tinka? Kada jau skaitosi per platus/siauri? Aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti