Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

ateinu su ideja (aišku ideja ne mano) ir pasiulymu panašiai prisitaikyti senus batus kurie žiauriai patogus bet jau pavarge ir naudoti iš naujo priderinant net ir prie kitu spalvu kapsuliu kokia jusu nuomone apie tokius eksperimentus?
http://www.idomusgyv...-gyvenimas.html
Atsakyti
Įdomus rezultatas, bet manau bateliai - iki pirmos balos... ir kažin ar neatrodo labai "namudiniai". Pamenu savo paauglystės visokius tokio tipo eksperimentus... dabar nei už ką nesidėčiau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pritariu bytte, kad labai namūdiniai.
Atsakyti
Sveikos,

kokios sąlygos, kad pakliūti į jūsų albumą? 4u.gif

Ir dar: gal apie tai kalbėta, bet noriu paisaiškint dėl aksesuarų. Man vis taip išeina, kad vienu metu turiu vieną rankinuką. (Aš esu deep winter) Šiuo metu yra toks:
user posted image
pasirodo, kad kaip tik mano paletės bigsmile.gif

noriu įsigyt dar bent vieną paįvairinimui, žiūriu į tokius rudus (foto iš FB):
user posted image

Tai vat įdomu, jeigu tokia spalva netiktų man pagal spalvų paletę rūbams, tai jos nesirinkt ir rankinėms, diržams, batams ir t.t.? t.y. jeigu daiktas toli nuo veido, vis tiek galioja ta pati taisyklė? g.gif

Tada reiktų rinktis juodą ax.gif (bet ir šita su auksu doh.gif )
user posted image

arba geriau šitą...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 01 kovo 2012 - 16:55
QUOTE(bytte @ 2012 03 01, 09:19)
Įdomus rezultatas, bet manau bateliai - iki pirmos balos... ir kažin ar neatrodo labai "namudiniai". Pamenu savo paauglystės visokius tokio tipo eksperimentus... dabar nei už ką nesidėčiau  blush2.gif  blush2.gif

idejau kaip ideja o ne kaip pavyzdi kad butinai tokius pat pasidaryti, pvz prisiderinti ka nors kito panašiu. taip pasitaisyti rankine kuria netyčia už kokio vinuko užkabino ir pradreske ir t.t. taip galima pritaikyti ir kokiais karoliukais ar grandinelem viska užmaskuoti ka manot? nekalbu apie kopijavima copy paste principu kalbu tik apie pačia ideja
Atsakyti
Kažkada kalbėjom apie šią rankinę

user posted image
Jau yra pardavime, 129 Lt
Kiek didesnė, nei aš tikėjausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 01, 16:20)
Sveikos,

kokios sąlygos, kad pakliūti į jūsų albumą?  4u.gif

Turi pati isideti savo foto, tada gali matyti kitas smile.gif

Cosette, IMHO, tokie akcesuarai kaip tase nebutinai turi buti idelios tavo paletes spalvos, jie nei prie akiu nei prie veido "negula". Todel as labiau kreipiu demesi kad spalva butu harmonizuojanti su garderobu/kapsulem, prie kuriu rankinukas derinamas. Cia tik mano nuomone, nebutinai teisinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 03 01, 16:35)
Kažkada kalbėjom apie šią rankinę

user posted image
Jau yra pardavime, 129 Lt
Kiek didesnė, nei aš tikėjausi smile.gif

As jau senai ja pardavime maciau, bet man nuotraukoj ji zymiai grazesne kazkaip pasirode..

o as susimasciau del papuosalu, kazkaip ikalet i galva del to aukso/sidabro, o ziedai tai auksiniai uzsakyti ir siaip balto aukso nepirkciau gyvenime, tai dabar kankinuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbant apie batu DIY- cia yra vienos amerikietes blogas, kur ji deda daug visokiu savo pacios pakeistu rubu, batu, aksesuaru. ne kiekvienos skoniui, bet dauguma daiktu ultra madingi-stilingi ir padaryti uz centus smile.gif ideju labai geru yra
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 01, 19:05)
kalbant apie batu DIY- cia yra vienos amerikietes blogas, kur ji deda daug visokiu savo pacios pakeistu rubu, batu, aksesuaru. ne kiekvienos skoniui, bet dauguma daiktu ultra madingi-stilingi ir padaryti uz centus smile.gif ideju labai geru yra

ačiū labai gražios ir idomios idejos kaip jus radot šita bloga?
Atsakyti
Visai įdomūs straipsniukai apie netinkamų spalvų drabužių dėvėjimą:
vienas
du 4u.gif
Papildyta:
Dar atrodo visai nieko puslapėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 02 29, 13:45)

Anksčiau buvau įdėjus čia kelias savo foto ir priskyrėt mane deep winter. Tai dabar iš tos paletės ir žiūriu, bet sunku  doh.gif  galvoju, reikia susirasti kokį blogą, kur merginos tipas kaip mano ir panagrinėt visus derinius. Gal žinot kokį blogą, kur autorė deep winter?  4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 14:42)
deep winter čia vilmuke yra... gal ji kur ką turi radus mirksiukas.gif

kad nelabai ir as ka turiu, kai deep winter nelabai yra merginu siam forume tai mazai ir pvz buna ikelta.... g.gif dabar labai dziaugiuosi kad ir Cosette yra deep winter smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 29, 20:18)
Aha, bet kolkas nieko nerandu, tik visokias nevertas demesio.. galvojau, kad bus sunku spalva susigalvoti, o pasirodo sunku isvis bent kokia normalia rasti.. hihihi.gif

na va, kaip nefaina kai pasirinkimo jokio nera doh.gif

dominica, perziurejau kapsule, rubai faini, vieni su kitais man visai gerai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti