Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 08:41)
. Bet persiprašau Dontstop tai mano svajonių batai  tongue.gif , kitų spalvų per visus tris mėnesius nieko panašaus neradau, o šituos nusižiūrėjau sezono pradžioje kai jie kainavo 600, ir sulaukusi kol jie kainuos 300 ilgai nebemasčiau  blush2.gif

Merginos o kaip jūs jas planuojate nešioti?
Persiprašau už klausimą, bet man atrodo jos žiauriai nepraktiškos. Nekalbu apie teatrines, kai žinai kad nuo taxi tik laiptukais teks užbėgti. Bet kasdieninės su kuriom ir į visuomeninį transportą pasistumdyt lipsi, ir į parduotuvę eisi man atrodo labai nepatogu  g.gif Jei man ryte, prie maišiuko su vaiko daiktais į daržą, meškino po pažasčia, vaiko už rankos reiktu dar kažkur ir delninukę (o jei dar ir prikrautą) įsisprausti, beliktų tik dantys  cool.gif Ir tokį vaizdelį mato beveik kiekviename žingsnyje. Tarkime parduotuvėje, dėti rankinę į krepšelį ganėtinai nesaugu, o stumti vežimą, nešant kažką saujoje nėra labai patogu. Nereik nei mažo vaiko šalia. O prisipirkus pirkinių, tysti maišą ir kitoj rankoj delininukę irgi nei patogu, nei elegantiška  g.gif
Nu man delninukė tik mažutė ir tik ten, kur rūpiniesi tik savęs parodymu tinka  cool.gif

Oi, tai negali mums neparodyti savo svajoniu batu, butinai rodyk ir kuo greiciau biggrin.gif

Su antra dalimi sutinku visu 100 proc. drinks_cheers.gif as irgi neisivaizduoju saves kasdien su didele delninuke
Atsakyti
kalbant apie aksesuarus- geri batai ir gera tase laaaaabai daug brangumo ivaizdziui priduoda.. bet kuri is musu gali sau leisti apsivilkti tarkim mango dzinsus, terra nova paprasta medvilnini topa ir tuo paciu turet koki michael kors laikrodi, louis vuitton tashe ir dar loubotinus?? lotuliukas.gif

sudejau foto. pirmose foto, kur rubai po viena, nenufotkinau melyno svarko ir baltu bridzu (pamirsau), balto trumpo svarkiuko ilgom rankovem (palikau pas drauge). derinius aisku irgi ne visus rengiausi, nes ir tingejau, ir suo po kojom maisesi visa laika lotuliukas.gif

i sijona sekmingai netilpau... foto matote paradine puse, uzpakalyje uztrauktukas neuztrauktas biggrin.gif kai kurie kiti rubai (pvz balti bridzai) irgi taip braska per siules. na tikiuosi tu zieminiu kilogramu pavyks greit atsikratyt ir tilpsiu normaliai i rubus....

bekraustydama spinta atradau melyna didesne delnine/rankinuka, matyt irgi liks kapsulej. radau ir baltus dzinsus, bet jau i tuos tai tikrai netelpu ne per kur ir matyt nebetilpsiu lotuliukas.gif

laukiu komentaru 4u.gif

(spalvos, beje, ne idealiai.. fotikas nemazai kur nereikia nutamsino, kur nereikia nusviesino.., bet bendras vaizdas matosi smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 29 vasario 2012 - 15:02
QUOTE(Leticija @ 2012 02 29, 15:00)
Oi, tai negali mums neparodyti savo svajoniu batu, butinai rodyk ir kuo greiciau  biggrin.gif

Su antra dalimi sutinku visu 100 proc.  drinks_cheers.gif  as irgi neisivaizduoju saves kasdien su didele delninuke

Nu kai jau fotkinsiu kapsule, būtinai ir batus parodysiu biggrin.gif Special for you tongue.gif

Kur jau nesutiksi, mes abi nuolat su trimečiais savarankiškai tampomės, neturim laisvų galūnių delninukėm nešioti cool.gif

QUOTE(dominica @ 2012 02 29, 15:01)
kalbant apie aksesuarus- geri batai ir gera tase laaaaabai daug brangumo ivaizdziui priduoda.. bet kuri is musu gali sau leisti apsivilkti tarkim mango dzinsus, terra nova paprasta medvilnini topa ir tuo paciu turet koki michael kors laikrodi, louis vuitton tashe ir dar loubotinus??  lotuliukas.gif

Nesusiturėjus pažiūrėjau Michael kors laikrodžių kainas lotuliukas.gif blush2.gif amazon.com apie 150 - 200 dolerių. Nekukliai prisipažinsiu aš už tiek perku. Bet negaliu sau leisti 10 tokių laikrodžių, ar 10 rankinių už tokią kainą. Va todėl pasak Dontstop mano kapsulės niekad ir nebus "tikromis" kapsulėmis. Nes "tikroje" turi būti dauuuuug aksesuarų. Bet mano atvejų, arba daug, arba kokybiški. Aš renkuosi kokybiškus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 vasario 2012 - 15:22
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 15:21)
Nesusiturėjus pažiūrėjau Michael kors laikrodžių kainas  lotuliukas.gif  blush2.gif amazon.com apie 150 - 200 dolerių. Nekukliai prisipažinsiu aš už tiek perku. Bet negaliu sau leisti 10 tokių laikrodžių, ar 10 rankinių už tokią kainą.

tai as apie ta ir kalbu biggrin.gif galima butu ir tase uz 1000lt karta per desimtmeti nusipirkti, bet ne po 5 i sezona, deja doh.gif
Atsakyti
Dominica, man patiko mirksiukas.gif

Batai gražūs, gaila, jei balerinos neprasitampys, jos ypač patiko. Man atrodo, ilga suknelė kiek iškrenta iš konteksto, o ir iš batų bent viena pora prie jos tinka? g.gif O dryžuota suknelė kaip tik ok.

Dar man atrodo, kad kažkiek susiplakė keli sezonai į vieną, tai pležinės suknios, tai jau odinė striukė biggrin.gif Kaip vasaros kapsulei, tai trūksta vasariškesnių rūbų, šortų kokių nors gal. Tamsiai mėlyną sijoną (pernelyg ofisinį šitai kapsulei) aš keisčiau į kokį ploną vasarišką, baltus bridžus į kitus kokius, vienas iš 2 džinsų keisčiau į lengvesnes plonesnes medvilnines/linines kelnytes rolleyes.gif
Čia jei labai kabinėtis, o šiaip viskas patiko, ir spalvos gerai parinktos, o batai išvis labai labai mano skonio, gražu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 29, 15:56)
Dominica, man patiko  mirksiukas.gif

Batai gražūs, gaila, jei balerinos neprasitampys, jos ypač patiko. Man atrodo, ilga suknelė kiek iškrenta iš konteksto, o ir iš batų bent viena pora prie jos tinka? g.gif  O dryžuota suknelė kaip tik ok.

Dar man atrodo, kad kažkiek susiplakė keli sezonai į vieną, tai pležinės suknios, tai jau odinė striukė  biggrin.gif  Kaip vasaros kapsulei, tai trūksta vasariškesnių rūbų, šortų kokių nors gal. Tamsiai mėlyną sijoną (pernelyg ofisinį šitai kapsulei) aš keisčiau į kokį ploną vasarišką, baltus bridžus į kitus kokius, vienas iš 2 džinsų keisčiau į lengvesnes plonesnes medvilnines/linines kelnytes  rolleyes.gif
Čia jei labai kabinėtis, o šiaip viskas patiko, ir spalvos gerai parinktos, o batai išvis labai labai mano skonio, gražu žiūrėti  4u.gif

aciu 4u.gif

man su ta ilga suknele apskritai buvo milziniskas vargas batus pririnkt. po siai dienai nezinau kas prie jos tiktu. siaip nesiojau ja tik ana vasara pietu amerikoj- ten kadangi karsta ir visiem dzin, suejo prie paprastu baltu havaianas sliopkiu. dar turiu tamsiai rudus vos ne medzio imitacijos aukstakulnius- priekis toks lyg is sniuriuku, su dekoratyviniu stambiu akmeniu, nu nieko taip atrodo, bet patogumo nulis.

sita kapsule daugiau skirta vesesniam pavasariui/vasarai, darbui-universitetui, kinui teatrui parodoms ir kitoms laisvalaikio vietoms, kur sortai- nelabai biggrin.gif sortai ir visokie zymiai labiau vasariskesni rubai bus toj balta-oranzine-turkio/zalsva kapsulej. sijono kitokio nelabai isivaizduoju g.gif man tas piestukas kazkaip visai graziai ziurisi. dzinsai tik 1 biggrin.gif del kelniu tai taip, man irgi dabar sviesesniu ilgu norisi. gal dar tada koki sviesu visai kitokio modelio sijona pasiimt? na kad maziau kapsule ofisu nestu biggrin.gif

donstop, o kaip del tasiu?? minejau, kad reikes 1 dideles kasdieniam tasymui, laisvesnio stiliaus ir 1 vidutines-i didesne puse prie oficialesniu rubu. kuria kokiu spalvu pasirinkt?
Atsakyti
Nesusiturėjus pažiūrėjau Michael kors laikrodžių kainas  lotuliukas.gif  blush2.gif amazon.com apie 150 - 200 dolerių. Nekukliai prisipažinsiu aš už tiek perku. Bet negaliu sau leisti 10 tokių laikrodžių, ar 10 rankinių už tokią kainą. Va todėl pasak Dontstop mano kapsulės niekad ir nebus "tikromis" kapsulėmis. Nes "tikroje" turi būti dauuuuug aksesuarų. Bet mano atvejų, arba daug, arba kokybiški. Aš renkuosi kokybiškus  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kalbant konkreciai apie aksesuarus, tai metuose pora kartu leidziu sau isigyti laikrodi, auskarus ar kaklo papuosala ir jis ilgam... Taigi per laika vistiek susikaups smile.gif
Atsakyti
man sijonas nepatiko, gal kad nugaroj nesuėjo... g.gif bet kažkaip... ir trumpokas... arba per ilgas unsure.gif šiaip kažko kiek laisvesnio norėtusi, kad ir tiesaus.
suknelė irgi šiaip sau, per daug man jos ant jūsų. Šiaip skaitos lyg, kad tokios suknios su žemakulniais dėvimos.
spalvos patiko labai thumbup.gif
batai - visai kitokius įsivaizdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 02 29, 17:23)
aciu  4u.gif

man su ta ilga suknele apskritai buvo milziniskas vargas batus pririnkt. po siai dienai nezinau kas prie jos tiktu. siaip nesiojau ja tik ana vasara pietu amerikoj- ten kadangi karsta ir visiem dzin, suejo prie paprastu baltu havaianas sliopkiu. dar turiu tamsiai rudus vos ne medzio imitacijos aukstakulnius- priekis toks lyg is sniuriuku, su dekoratyviniu stambiu akmeniu, nu nieko taip atrodo, bet patogumo nulis.

dzinsai tik 1  biggrin.gif del kelniu tai taip, man irgi dabar sviesesniu ilgu norisi. gal dar tada koki sviesu visai kitokio modelio sijona pasiimt? na kad maziau kapsule ofisu nestu biggrin.gif

donstop, o kaip del tasiu?? minejau, kad reikes 1 dideles kasdieniam tasymui, laisvesnio stiliaus ir 1 vidutines-i didesne puse prie oficialesniu rubu. kuria kokiu spalvu pasirinkt?

Apie tokias sukneles buvo ilga diskusija latvių forume, aš tik tiek pamenu, kad kablai netinka, turi būti lygus padas arba platformos ir būtinai būtinai suknelė turi būti iki pat žemės, ne trumpesnė (pagal tai ir rinktis, ar platformų reikia, ar lygiapadžių basučių).

O balti dar lyg buvo minėti džinsai? Ofisu tik 1 sijonas neša, visa kita casual smile.gif

Mėlyna ir raudona jau yra, tai imčiau kitų spalvų, neutralias galima, iš šviesesnių ką nors smile.gif Dar vieną raudoną imčiau, o antrą beige, grietinėlės spalvos, šviesiai pilką ar ką nors pan smile.gif
Atsakyti
Dominica, man ta ilga suknele iskrenta is derinuku visumos unsure.gif Juolab jeigu sakot kad kapsule pavasariui/vesiai vasarai, tai man ji ir per daug vasariska - siltesnei vasarai smile.gif

O siaip viskas patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nesusiturėjus pažiūrėjau Michael kors laikrodžių kainas  lotuliukas.gif  blush2.gif amazon.com apie 150 - 200 dolerių. Nekukliai prisipažinsiu aš už tiek perku. Bet negaliu sau leisti 10 tokių laikrodžių, ar 10 rankinių už tokią kainą.

drinks_cheers.gif
As irgi pritariu pozicijai, kad brangus akcesuarai labai pagerina net paprasta derinuka.

QUOTE(dontstop @ 2012 02 29, 15:56)
Man atrodo, ilga suknelė kiek iškrenta iš konteksto, o ir iš batų bent viena pora prie jos tinka? g.gif 

O man suknele labai patiko, kadangi gal vistiek kokias basutes dar pirksit, tai pritaikysit. As tokia turiu ir nesioju su sliopkem, kaip pliazankem, bet odinem. I vakarui prie tokios suknios man svarkelis, kad ir dzinsinis, labai lyg vel madingi g.gif labai gerai ziuretusi ax.gif
Ir siaip bendras vaizdas, kad viskas susigroja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 29 vasario 2012 - 17:27
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 29, 07:28)
as irgi jas isivaizduoju ne itin patogias, bet payvairinimui turetu tikt. ax.gif 
jei kokiu rasit pvz foto su delninukem ikelt ir cia, as vakar siek tiek ieskojau internete, bet kad nelabai kas patrauke aki g.gif  nors pastebejau, kad ir ieskot nelabai moku rolleyes.gif o noreciau ir as tokios, kad tilptu raktai, telefonas, pinigine, dar koks krepsiukas pirkiniu ax.gif

Aha, bet kolkas nieko nerandu, tik visokias nevertas demesio.. galvojau, kad bus sunku spalva susigalvoti, o pasirodo sunku isvis bent kokia normalia rasti.. hihihi.gif
nes kaip minejau visos tokios `siauros`, iš ilgio ir plocio, o man reikia, kad dar trecias matmuo butu, na kur dugniukas toks vos vos issikecia, kad daiktai placiau susidetu, nes va tokiose be vietos dugniukui minimaliam, taip ir styros tie visi telefonai, raktai pavirsiuje unsure.gif as galvoju, kad tuoj nustosiu noreti lotuliukas.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 08:41)

Merginos o kaip jūs jas planuojate nešioti?
Persiprašau už klausimą, bet man atrodo jos žiauriai nepraktiškos.

Persiprašau, bet jūs visiškai teisi biggrin.gif noriu didelės delninukės, bet negaliu paprieštarauti nei vienam jūsų žodžiui. Todėl planuočiau nešioti: į visokius spektaklius (ne į teatrinius, puošni apranga nereikalaujama), į sėdimus renginius, kavines, svečius (visur gaunasi maršrutas automobilis-tikslas-automobilis), na gal net kokiam laisvam pasivaikščiojimui po miestą, bet tiesą sakant dar pagalvočiau.. biggrin.gif nu bet nooooriu, tik va bijojau, kad gal keistai atrodys.. maža visada madinga, elegantiška, o va didesnė.. ir vistik turbūt persigalvojau biggrin.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 09:24)
Prašom nevaryt, aš irgi jau turiu cielas 5 rankines  tongue.gif  biggrin.gif
Iš jūsų aprašymo suprantu, kad ją ir naudosit kaip išeiginę. Bet tokios sietkos alia delninukės yra trumpaleikės mados reikalas, tai dėvint tik išskirtinais atvejais, po 5 išėjimų ją gali tekti užkonservuoti dvidešimtmečiui - iki sugryš mada  g.gif Man vistiek atrodo nepraktiška  g.gif

Vat pagalvojau, gal maža klasikinė (ne kažkokia puošni ir blizganti) tiktų lygiai taip pat į kavines, sėdimus renginius, net iškilmingesniems pasivaikščiojimams lotuliukas.gif ka manote? ax.gif man kartais tiesiog taip nesinori tu tasiu blush2.gif

Draugė man parvežė palaidinę, labai gražią, turkio/teal spalvos.. čia būtų labai šiltam pavasariui ir drungnai vasarai. Kaip tik apie tokią spalvą pakrypo kalba, tai labai patiko idėja tel/turkio, koralinės/oranžinės, bet gal trečia spalva pilka tiktų į tokį derinį, ar ne?
Atsakyti