Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 29, 12:26)
Raustančią odą paslepia žalia bazė ir gerai dengianti bet kurios konsistencijos pudra, atitinkanti odos atspalvį (su neutraliu undertone) 4u.gif

bet tai čia daug tepliojimo - vadinasi išlalaidos ir laikas

vasara tai nieko stengiuos netept
bet žiema nelabai įmanoma, nebent nekreipt demesio į margą snukį g.gif
Atsakyti
Skarlett pavasaris... aš ją kaip tik turėjau galvoj kaip pavyzdį kaip netinka cacao atspalvio rausvas lūpdažis kitoje temoje, užstrigus pavardė buvo blush2.gif mes ten dabar aiškinamės kokie tie pavasariai būna... ir kaip jie maskuojasi po kitais tipais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 29, 13:46)

bet žiema nelabai įmanoma, nebent nekreipt demesio į margą snukį  g.gif

aš čia nelabai žinovė, bet manau margą snukį galima užtept ir natūralėsnėmis artimesnėmis odos spalvai mineralinėmis pudromis... čia gal Etamčikas ir kitos naturalios kosmetikos megėjos žino, bet realiai ten daug geresnių atspalvių būna... IMHO egipto žemė tikrai mažai kam tinka... ji turi specifinį gelsvos bronzos atspalvį, esu mačiusi tik vieną žmogų su tokio atspalvio oda mirksiukas.gif o dar jos sudėtis nu į ...
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 29, 13:46)

bet žiema nelabai įmanoma, nebent nekreipt demesio į margą snukį  g.gif

Na kaip daug tepliojimo - pora minučių ir užtat rezultatas smile.gif
Kaip ten sakoma, grožis reikalauja aukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 12:47)
Skarlett pavasaris... aš ją kaip tik turėjau galvoj kaip pavyzdį kaip netinka cacao atspalvio rausvas lūpdažis kitoje temoje, užstrigus pavardė buvo blush2.gif mes ten dabar aiškinamės kokie tie pavasariai būna... ir kaip jie maskuojasi po kitais tipais 4u.gif

Aš tai internete ją radau vasaroms priskirtą g.gif
Tada Lauren Conrad cool.gif Ar ji irgi ne vasara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 12:52)
o dar jos sudėtis nu į ...

QUOTE(dontstop @ 2012 02 29, 12:53)
Na kaip daug tepliojimo - pora minučių ir užtat rezultatas  smile.gif
Kaip ten sakoma, grožis reikalauja aukų  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu gerai
tada man konkrečiai pasakykit pavadinimą pudros kuri gerai maskuotų unsure.gif

dabar dar toks durnas klausimas, ar aš gerai mastau, kad pvz - na kad ir soft samer, bet šviesi plaukų spalva gali netikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 23:46)
Man užkliuvo, kad dar nieks nepamatuota - iš pradžių reikia pamatuoti, ne tik kiekvieną rūbą atskirai, bet ir deriniais, tik tada pasimatys, ko trūksta; ir visą tai reikėjo daryti prieš žiemos išpardavimus  ax.gif

Tai žalsvos - persikinės - baltos kapsulės nebebus? smile.gif

nematavau kol kas, nes visi tie rubai minimum bent 1 sezona nesioti, tai zinau kad turetu tikti viens prie kito g.gif del kai kuriu, aisku, abejoju (pvz ta dryzuota suknele). na bet tiek daug komentaru butent del to nesimatavimo, kad turbut eisiu ir baigus rasyt sita posta matuosiuos viska biggrin.gif kaip tik laisva valanda turiu. o kodel pries ziemos ispardavimus?? cia gi kapsule pavasariui-vasarai, nera ne vieno daikto, kuri buciau galejus pirkti per ziemos ispardavimus g.gif nebent tase kokia, bet ir tai pagal savo faktura-medziaga matyt ne itin tiktu ziemine i pavasario kapsule.
zalsva-persikine-balta bus! bet praktiskai nuo nulio, tai iki jos dar toli- bandysiu komplektuot uzsieny. kol kas irgi turiu ja 'ant popieriaus', svarstau kad bus net ne zalsva, o svelni prislopinta teal'ine.. bet cia jau daugiau nuo parduotuviu asortimento priklausys.

QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 10:08)
jei buss mėlynos kelnės, ar nebus jums per daug mėlyna su mėlyna? Kadangi supratau, kad tikrai norit mėlynų kelnių, tai tada mėlyni vienspalviai atkrenta... imčiau mėlynai baltus ir mėlynai raudonus...

va cia tai tiksliai, kazkaip nepagalvojau apie tai. tikrai balti su melynais labiau tiktu, ir vienus prie kelniu galima (nebus per daug melyna), ir prie balto, ir prie melyno svarko g.gif tik kur rast tokius? biggrin.gif

....neįsivaizduoju kur galima su tokiais eiti be prabangaus vakaro... o turimi rūbai prabanga nekvepia... be to manau ir niekaip ne įsipaišytų prie džinsų.

cia berods apie raudonus? man labai puikiai isipaise prie dzinsu, tiesa sakant vien su dzinsais ir nesiojau 4u.gif jie nera kazkokie super iseiginiai, medziaga paprasta tekstile, padas-kulnas toks is pintu serijos, sakyciau atrodo pakankamai kasdieniskai. bet ir i baliu su tokiais iseiciau smile.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 10:44)
Dominica, man kaip ir kitoms - nesusidelioja vaizdas galvoje doh.gif bendras ispudis - per mazai apaciu pagal virsu g.gif
Gal pafotkinsite, bus aiskiau smile.gif

as tai sakyciau, kad per daug virsu pagal apacias biggrin.gif ne jei 'kapsule- tai 5-10-15 daiktu rinkinys', tai pas mane ju virs 20 lotuliukas.gif einu fotkint!
Atsakyti
Sveikos,

atsikraustau čia su savo klausimu biggrin.gif
n metų nieko naujo nepirkau, nes daugiausiai būnu namuose, išlendu į kiemą su vaikais, kelis kartus per mėnesį į svečius užteko ir tų senų drabužių. O šį pavasarį jau noriu "kažko įdomiau". Pasidariau spintoj tvarką, radau kelis drabužius (daugiausiai juodi arba balti - kelnės, sijonas, megztinis juodi, keli marškiniai - balti), bet reikia ir naujų įsigyt. O vat naujų nei paieškoms mieste neturiu laiko, nei nelabai žinau kokias spalvas su kokiom derint, kad gerai atrodyt...

Anksčiau buvau įdėjus čia kelias savo foto ir priskyrėt mane deep winter. Tai dabar iš tos paletės ir žiūriu, bet sunku doh.gif galvoju, reikia susirasti kokį blogą, kur merginos tipas kaip mano ir panagrinėt visus derinius. Gal žinot kokį blogą, kur autorė deep winter? 4u.gif

Žiūrėjau pvz šitos merginos blogą (na, jis nelabai ekonomiškas biggrin.gif , bet daug derinių). Gražiai atrodo mėlynas sijonas deriniuose:
user posted image
galvoju, gal įsigyt g.gif būtų man "nuoroda" kapsulės spalvoms. Bet tokie rudi megztiniai žiemai netinka...

ir daug viskokių įdomių ir gražių derinių... bet deep winter negalėtų tokių spalvų nešiot... unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal turit kokių pavyzdžių?

Dėl baltos tai kaip sakė viena forumietė (berods dontstop) - jinai "geltonina" dantis doh.gif man tinka ir patinka sniego baltumo balta, bet kaip dantys pagelsta doh.gif

kalbėjot apie rankines - delninukės man labai gražu ir stilinga, bet kai tenka beveik visur eit su vaikais, tai tikrai nepraktiška būtų... ir apskritai, ekonomiškas garderobas ksaitosi nedaug rūbų plius daug aksesuarų, bet tie aksesuarai paprastai kainuoja daugiau nei rūbai.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 29 vasario 2012 - 13:53
Loxxy - Scarlete yra pavasaris 4u.gif

Cosette, maciau jusu klausima ten, bet deja nezinau, tai ir tyliu biggrin.gif

Bytte, man tie pavasariai kuo toliau tuo daugiau itartini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 02 29, 14:36)
o kodel pries ziemos ispardavimus?? cia gi kapsule pavasariui-vasarai, nera ne vieno daikto, kuri buciau galejus pirkti per ziemos ispardavimus  g.gif nebent tase kokia, bet ir tai pagal savo faktura-medziaga matyt ne itin tiktu ziemine i pavasario kapsule.

Nu laba diena biggrin.gif Taigi per žiemos išpardavimus sočiai būna vasariškų rūbų - maikių, suknelių, visko mirksiukas.gif Pvz šviesios chinos kelnytės po 40 lt Takko buvo, o dabar rašėt 100 lt Bershkoj kainuoja, nes nauja kolekcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 29, 14:10)
Nu laba diena  biggrin.gif  Taigi per žiemos išpardavimus sočiai būna vasariškų rūbų - maikių, suknelių, visko  mirksiukas.gif  Pvz šviesios chinos kelnytės po 40 lt Takko buvo, o dabar rašėt 100 lt Bershkoj kainuoja, nes nauja kolekcija  ax.gif

geras lotuliukas.gif man kazkaip niekad i akis vasaros rubai ziemos ispardavimuose nekrisdavo- matyt del to, kad ziema vasarai rubu neperku ax.gif

jau prifotkinau visko. einu kelt i albuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 29 vasario 2012 - 14:41
jo per žiemos išpardavimus net šortų būna... išknisa iš senų dėžių, ir bando prakišt paskutinius likučius kas nuo vasaros užsigulėję... pasak kai kurių tai visiškas šlamštas... bet kartais tas šlamštas paskui sėkmingai į pavasario naujas kolekcijas papuola blush2.gif

deep winter čia vilmuke yra... gal ji kur ką turi radus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 02 29, 13:45)
ir apskritai, ekonomiškas garderobas ksaitosi nedaug rūbų plius daug aksesuarų, bet tie aksesuarai paprastai kainuoja daugiau nei rūbai....  g.gif

O šitas klausimas pas mus jau senai aptartas. Priėjom išvados, kad priklauso nuo to, kas kokius aksesuarus perka.
Maniškiai tikrai brangesni, todėl "tikros" kapsulės niekada neturėsiu - bankrutuočiau cool.gif
QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 14:07)
Loxxy - Scarlete yra pavasaris 4u.gif

Bytte jau informavo biggrin.gif
Atsakyti