QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 23:46)
Man užkliuvo, kad dar nieks nepamatuota - iš pradžių reikia pamatuoti, ne tik kiekvieną rūbą atskirai, bet ir deriniais, tik tada pasimatys, ko trūksta; ir visą tai reikėjo daryti prieš žiemos išpardavimus
Tai žalsvos - persikinės - baltos kapsulės nebebus?
nematavau kol kas, nes visi tie rubai minimum bent 1 sezona nesioti, tai zinau kad turetu tikti viens prie kito
del kai kuriu, aisku, abejoju (pvz ta dryzuota suknele). na bet tiek daug komentaru butent del to nesimatavimo, kad turbut eisiu ir baigus rasyt sita posta matuosiuos viska
kaip tik laisva valanda turiu. o kodel pries ziemos ispardavimus?? cia gi kapsule pavasariui-vasarai, nera ne vieno daikto, kuri buciau galejus pirkti per ziemos ispardavimus
nebent tase kokia, bet ir tai pagal savo faktura-medziaga matyt ne itin tiktu ziemine i pavasario kapsule.
zalsva-persikine-balta bus! bet praktiskai nuo nulio, tai iki jos dar toli- bandysiu komplektuot uzsieny. kol kas irgi turiu ja 'ant popieriaus', svarstau kad bus net ne zalsva, o svelni prislopinta teal'ine.. bet cia jau daugiau nuo parduotuviu asortimento priklausys.
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 10:08)
jei buss mėlynos kelnės, ar nebus jums per daug mėlyna su mėlyna? Kadangi supratau, kad tikrai norit mėlynų kelnių, tai tada mėlyni vienspalviai atkrenta... imčiau mėlynai baltus ir mėlynai raudonus...
va cia tai tiksliai, kazkaip nepagalvojau apie tai. tikrai balti su melynais labiau tiktu, ir vienus prie kelniu galima (nebus per daug melyna), ir prie balto, ir prie melyno svarko
tik kur rast tokius?
....neįsivaizduoju kur galima su tokiais eiti be prabangaus vakaro... o turimi rūbai prabanga nekvepia... be to manau ir niekaip ne įsipaišytų prie džinsų.
cia berods apie raudonus? man labai puikiai isipaise prie dzinsu, tiesa sakant vien su dzinsais ir nesiojau
jie nera kazkokie super iseiginiai, medziaga paprasta tekstile, padas-kulnas toks is pintu serijos, sakyciau atrodo pakankamai kasdieniskai. bet ir i baliu su tokiais iseiciau
QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 10:44)
Dominica, man kaip ir kitoms - nesusidelioja vaizdas galvoje
bendras ispudis - per mazai apaciu pagal virsu
Gal pafotkinsite, bus aiskiau
as tai sakyciau, kad per daug virsu pagal apacias
ne jei 'kapsule- tai 5-10-15 daiktu rinkinys', tai pas mane ju virs 20
einu fotkint!