Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Loxxy, aš planuoju nešioti delninukę tik kai važiuosime su vyru kur į kavinę ir pan. Ne kasdienai į darbą. Turbūt tokia rankinė nepraktiška tik toms, kas turi vieną rankinę visoms progoms. Kai aš turiu jų n+k, tame tarpe ir delninukių jau 2, tai blush2.gif

Labai gailiuosi, kad šiemet per išpardavimus nepirkau žieminių batų sad.gif Turiu 3 poras, vieni tik išeigai, kitas dvi aviu pakaitom. Vieni iš jų jau vos laiko. Nunešiau į taisyklą, suklijavo, tačiau batai pradėjo leisti drėgmę. Pastoviai vaikštau šlapiom nušąlusiom kojom sad.gif Šią žiemą dar pratempsiu, o kitą rudenį teks pirkti iš naujų kolekcijų už gražią kainą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 29, 08:58)
Loxxy, aš planuoju nešioti delninukę tik kai važiuosime su vyru kur į kavinę ir pan. Ne kasdienai į darbą. Turbūt tokia rankinė nepraktiška tik toms, kas turi vieną rankinę visoms progoms. Kai aš turiu jų n+k, tame tarpe ir delninukių jau 2, tai  blush2.gif

Prašom nevaryt, aš irgi jau turiu cielas 5 rankines tongue.gif biggrin.gif
Iš jūsų aprašymo suprantu, kad ją ir naudosit kaip išeiginę. Bet tokios sietkos alia delninukės yra trumpaleikės mados reikalas, tai dėvint tik išskirtinais atvejais, po 5 išėjimų ją gali tekti užkonservuoti dvidešimtmečiui - iki sugryš mada g.gif Man vistiek atrodo nepraktiška g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 vasario 2012 - 09:32
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 10:24)
Prašom nevaryt, aš irgu jau turiu cielas 5 rankines  tongue.gif  biggrin.gif
Iš jūsų aprašymo suprantu, kad ją ir naudosit kaip išeiginę. Bet tokios sietkos alia delninukės yra trumpaleikės mados reikalas, tai dėvint tik išskirtinais atvejais, po 5 išėjimų ją gali tekti užkonservuoti dvidešimtmečiui - iki sugryš mada  g.gif Man vistiek atrodo nepraktiška  g.gif

5 rankinės thumbup.gif
Iš esmės taip, kaip išeiginę. Mažos delninės man nepasiteisino, turbūt parduosiu. Naujos irgi turbūt nekonservuosiu, po sezono pardavinėsiu. Sutinku, kad labai trumpalaikis dalykas, bet aš sau leidžiu įsigyti porą trendinių daiktų sezonui smile.gif (Vasarai irgi planuojama trendinė rankinė - marinistinė)
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 02 28, 19:23)
pakomentuokit ka nors  ax.gif suprantu...

aš irgi sakyčiau nieko vertas tas teorinis darbas... realiai kai imi daiktus viskas daug aiškiau... kartais mintyse susideliotus variantus realybei atmeti... pasižiųri į rūbą, ir supranti kad ups, jo nebenešiosiu. Nors mintyse nusipaišai kad viskas su juo ok dar. Kartais man net nelabai aišku būna kodėl tas daiktas būna moraliai ar kaip atgyvenes, nes juk prisimeni kaip jis atrodo ir visą kitą. Matyt mūsų atmintis linkusi krėsti pokštus, juk ne veltui sakoma, ką nori, tą ir atsimeni.

...o kur šiaip perkamos rankinės, be neto blush2.gif ... paaiškint man šitų daiktų neturinčiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 09:57)
...o kur šiaip perkamos rankinės, be neto  blush2.gif ... paaiškint man šitų daiktų neturinčiai doh.gif

Jei Vilniuje, tai aš dabar čia visokių man patinkančių randu:
http://www.ozas.lt/p.../Buonumore.html
Man patinka, kad dauguma jų rankinių odinės, pasiūtos lyg ir nekreivai. Bet kaina žinoma irgi ne 50 lt . Ir blogiausia, kad jokių grand išpardavimų rankinių parduotuvėse nesu užtikus, taip nukainuoja nuo 400 lt iki 300, bet ne taip, kad išpardavinėtu po keliasdešimt lt
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 11:01)
Jei Vilniuje, tai aš dabar čia visokių man patinkančių randu:
http://www.ozas.lt/p.../Buonumore.html
Man patinka, kad dauguma jų rankinių odinės, pasiūtos lyg ir nekreivai. Bet kaina žinoma irgi ne 50 lt . Ir blogiausia, kad jokių grand išpardavimų rankinių parduotuvėse nesu užtikus, taip nukainuoja nuo 400 lt iki 300, bet ne taip, kad išpardavinėtu po keliasdešimt lt

Tai po keliasdešimt išparduoda tas, kurios iš pradžių kainuoja 100 - 150 lt mirksiukas.gif Aš žiemą pirkau už 70, pirminė kaina būvo 140, nuolaida 50 %, buvau patenkinta smile.gif
Atsakyti
As vakar dar karta deliojaus kapsule..vis gi nusprendziau, kad teks rengtis planuojamus derinukus ir fotografuotis tada bus aisku kas tinka-kas ne doh.gif
As is vis keista motera-nekenciu rankiniu blush2.gif o delninuke turbut isvis kur nors palikciau netycia blush2.gif Vieninteles kurias galiu nesiot-per peti blush2.gif Paprasta rankinuka, nebent su masina vykstant blush2.gif
Atsakyti
virsus-topai:
1.balti: 3 trumparankoviai topai, modeliai visu skirtingi. noriu nauju puosnesniu baltu marskinuku ilgom ar bent 3/4 rankovem.
2.melyni: nera nei vieno. noriu marskiniu ilgesnem rankovem ir paprasto tank-top.
3. raudoni: 1 puosnesne marginta gelem maikute be rankoviu, 1 raudonai-balta dryzuota paprasta maikute be rankoviu.
(viso gaunasi 8 topai- biski daug...)

jei buss mėlynos kelnės, ar nebus jums per daug mėlyna su mėlyna? Kadangi supratau, kad tikrai norit mėlynų kelnių, tai tada mėlyni vienspalviai atkrenta... imčiau mėlynai baltus ir mėlynai raudonus...

sukneles matyt kiek yra tiek ir užtenka.

batai:
raudoni pilnapadziai aukstakulniai atviru priekiu
neįsivaizduoju kur galima su tokiais eiti be prabangaus vakaro... o turimi rūbai prabanga nekvepia... be to manau ir niekaip ne įsipaišytų prie džinsų.

daugiau nelabai yra minčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 10:57)

...o kur šiaip perkamos rankinės, be neto  blush2.gif ... paaiškint man šitų daiktų neturinčiai doh.gif

1. Yra spec rankinių parduotuvės, pvz Bags n more, Bags 4 you, kiekvienam PC jų yra;
2. Batų parduotuvėse, visose yra kažkiek rankinių. Man labai patinka Deichman rankinės, ir stiliaus, ir kokybės prasme smile.gif Ir nebrangu;
3. Rūbų parduotuvės - kokybė prasčiausia, bet modeliai aktualūs, trendines tik ten randu (na, ir Deichman neatsilieka);
4. MD yra merginos, kurios veža iš lenkų, iš kažkur užsisakinėja partijomis ir parduoda pas save namuose. Labai priimtinos kainos, žadu pabandyti ką nors įsigyti ir pratestuoti kokybę smile.gif
Atsakyti
Dominica, man kaip ir kitoms - nesusidelioja vaizdas galvoje doh.gif bendras ispudis - per mazai apaciu pagal virsu g.gif
Gal pafotkinsite, bus aiskiau smile.gif

Loxxy, parodyk kapsule. Del spalvu - man su teal tas pats, platus atspalviu diapozonas vienoje kapsuleje, bet kitaip nesigavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 10:44)
Loxxy, parodyk kapsule.  Del spalvu - man su teal tas pats, platus atspalviu diapozonas vienoje kapsuleje, bet kitaip nesigavo blush2.gif

Pasistegsiu parodyti, tik kad laiko sufotkinti niekaip nerandu. Dirbu, paskui mamauju, žmonauju, o dar ir pamoteriškauti norisi, niekaip neprieinu prie fotiko smile.gif

O dėl Teal tai vistek teal su teal nenešioju, tai pamasčiau, kad nieko tokio kad viena diena eisiu su pilku sijonu ir teal'iniu viršum, o kitą jau su pilku sijonu ir labiau žydru cool.gif

Dar vakar kai aptarinėjot Bambooocha plaukus ir aš susimasčiau. Jau labai senai norėjau nusitamsinti savuosius. Bet kai nuo gimimo buvau visai balta, vėliau jie patamsėjo iki tokių kaip matėte albume, bijau lietuviškai pilką plauką į tamsų kesti. Nes antakiai šviesūs, bruožai blankūs, kad neatrodyčiau kaip ne savo "batus" apsiovusi. Kaip manot, ar yra koks rusvas tinkantis atspalvis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 29, 11:54)
Nes antakiai šviesūs, bruožai blankūs, kad neatrodyčiau kaip ne savo "batus" apsiovusi. Kaip manot, ar yra koks rusvas tinkantis atspalvis?  g.gif

Man atrodo, bet koks patamsinimas automatiškai pareikalaus makiažo, bent antakių ir akių paryškinimo unsure.gif
Atsakyti