Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 16:24)
Man irgi, ypač foto nr 3 - kitas žmogus  bigsmile.gif

Tai kad 3 visai akiu nesimato g.gif

Man atrodo jus simpatizuojat tamsiems plaukams mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 vasario 2012 - 17:16
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 18:16)

Man atrodo jus simpatizuojat tamsiems plaukams mirksiukas.gif  blush2.gif

Tikrai taip blush2.gif
Atsakyti
Shana, aš tai pasiplaunu, neturiu kažkokios simpatijos tamsiems plaukams, priešingai, turiu simpatiją ryžiems ir šviesiems (nostalgija, kad man netinka ir nelimpa) hihihi.gif
Šešta man pati pačiausia (taip pat juk pakankamai tamsi), poto 3,4 taip vidutiniškai, bet geriau nei šviesūs, o vat 9 jau man per tamsi, vėl netinka tongue.gif

Aš dabar dairiausi tų delninukių.. tai randu tik tas voko formos. Kas man nepatinka, nes jos visiškai siauros, grynai tik popieriams susidėti, nes kitaip labai ryškiai matysis piniginė, telefonas, raktai ir t.t. neturi visai pločio unsure.gif
Atsakyti
Jei sugalvosiu tamsint tai turbut i tokia kaip 6 g.gif
o dabar dar paeksperimentuosiu, gal pavyks rasti grazu sviesesni atspalvi blush2.gif tik silto ar salto jo reikia?
Atsakyti
http://www.imagecons...category/beauty
16 potipiu smile.gif

http://cosmetic.ua/s...nejj_vecherinki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 vasario 2012 - 18:20
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 18:41)
Jei sugalvosiu tamsint tai turbut i tokia kaip 6  g.gif
o dabar dar paeksperimentuosiu, gal pavyks rasti grazu sviesesni atspalvi  blush2.gif  tik silto ar salto jo reikia?

Šalto
Atsakyti
jusu viena diena nepaskaitai, tai kita jau sunku buna lotuliukas.gif gerais tempais varot.

as per savaitgali susideliojai teoriskai viena kapsule. spintoj gyvas galas melynu ir sviesiu pavasariniu rubu, tai nusprendziau, kad derinu su raudona (vietoj akcentu; butu idealu raspberry pagal tipa, bet vargu ar as kur tokia rasiu parduotuvese). pacios kapsules paskirtis bus 'visokia', nes ten yra ganetinai skiritngu stiliu rubu- is esmes tokie a la oficialus-darbiniai bei puosnesni elegantiskesni laisvalaikiniai. visai sportinio nieko nera, isskyrus gal odine striuke ir dzinsus g.gif

taigi:
virsus-topai:
1.balti: 3 trumparankoviai topai, modeliai visu skirtingi. noriu nauju puosnesniu baltu marskinuku ilgom ar bent 3/4 rankovem.
2.melyni: nera nei vieno. noriu marskiniu ilgesnem rankovem ir paprasto tank-top.
3. raudoni: 1 puosnesne marginta gelem maikute be rankoviu, 1 raudonai-balta dryzuota paprasta maikute be rankoviu.
(viso gaunasi 8 topai- biski daug...)

virsus-svarkai/megztukai:
1. balti: trumpas svarkiukas ilgom rankovem, medvilninis, laisvalaikiui. svarstau apie melynai-balta dryzuota trumpa svarkeli trumpom rankovem (tiktu ir prie dzinsu, ir prie oficialesniu variantu).
2. melyni: melynas klasikinis oficialaus stiliaus svarkas
3. raudoni: nieko nera

apacios:
1. balti: turiu baltus dzinsinius bridzus, nesu tikra, ar tilpsiu i juos biggrin.gif jei netilpsiu- nauju nepirksiu. galbut pirksiu sviesas paprastas kelnes, bet originaliai jos bus skirtos kitai kapsulei (vis tik kai kurie daiktai migruos per kapsules)
2. melyni: sijonas-piestukas (irgi nezinau, ar tilpsiu lotuliukas.gif jei ne-pirksiu nauja). noriu ilgu platejanciu melynu kelniu.
3. raudona: nieko nera

sukneles:
1.balta: nieko nera
2. melyna: ilga, iki zemes tamsiai melyna suknele. dar yra pilka su melynais dryziais suknele, bet tokia visiskai namine ar iki parduotuves nueit, nesu tikra kaip isipaisys i kapsule
3. raudona: nieko nera

batai:
1. balta: reikes sviesiu paprastu balerinkiu, bus tinkamos i sita ir i kita kapsule (senosiom pasidziauge suo)
2. melyna: melynos balerinkes (nusipirkau anos vasaros gale, nespejau panesiot, spaudzia-trina, zodziu nevykes pirkinys.. jei neprasitampys- sitos keliaus is kapsules ir i ju vieta bus sviesios balerinkes). melyni aukstakulniai (dabar turiu atviru priekiu ir truputi per didelius- reikia parduot ir isigyt paprastus, ant zemesnio kulniuko, uzdaru priekiu)
3. raudona: raudoni pilnapadziai aukstakulniai atviru priekiu. raudonos basutes (bus truputi 'paturbinamos' ant priekio lotuliukas.gif )

aksesuarai:
1. balta:
2. melyna: melyna didele skara su leopardo rastais (bet cia saltesniam orui, pavasariui)
3. raudona: ryski maza delninuke

virsutiniai lauko rubai:
1. melyna odine striuke (kol kas neaisku, kaip i ta kapsule isipaisys, nebent prie dzinsu g.gif )
2. sviesus lietpaltukas

pakomentuokit ka nors ax.gif suprantu, kad ryskiai per daug baltu topu, bet atsizvelgiant i tai, kad jie balti ir reikes daznai skalbti... be to, visi jau is pernai-uzpernai turimi, cia tiesiog i kapsule sudejau, kad sunesiot. nezinau ka daryti su tasem: mano akim ziurint, reikia 1 dideles talpios kasdienines, 1 kazkokios vidutines ne itin aktyviai dienai ir laisvalaikiui ir 1 iseigines. iseigine jau yra. talpi kasdienine aktyviai dienai- logiskai galvojant, busiu be kablu, tai turetu buti kazkokia arba sviesi, arba melyna g.gif vidutine imciau tada kitos spalvos. ar man reikia dar vieno sijono?? jei taip, tai kokio? (dzinsu i kapsule specialiai netraukiau, nes man jie visur ir prie visko)

zodziu laaaabai daug cia tu smutkiu gavosi, kazkokia mega kapsule lotuliukas.gif su laiku tikiuosi skuduru kieki joje truputi sumazinti, isigyti ivairesniu, ir raudona visa keisti i raspberry (itariu, bus sudetinga). foto negaliu ideti, nes visi rubai i lagaminus sukrauti pavasario laukia lotuliukas.gif kai jau istrauksiu perziemojusius- bus fotoreportazas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 28 vasario 2012 - 18:23
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 20:20)

ir vistiek liks soft potipis? ax.gif paziuresiu ka pasiulys kirpeja, jei niekas nepatiks grysiu prie senos spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 17:07)
drinks_cheers.gif butent del to ir man i Softus papuola smile.gif
As tai kai kur matau vos ne ziemines akis, gilias, tai kazkaip trikdo g.gif Bet gal cia kompas g.gif
Idomi pasirode nr 5 g.gif

drinks_cheers.gif man irgi labiausiai istrigo 5, tamsesnes mano nuomone prideda meteliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 02 28, 19:23)

pakomentuokit ka nors  ax.gif

Man užkliuvo, kad dar nieks nepamatuota - iš pradžių reikia pamatuoti, ne tik kiekvieną rūbą atskirai, bet ir deriniais, tik tada pasimatys, ko trūksta; ir visą tai reikėjo daryti prieš žiemos išpardavimus ax.gif

Tai žalsvos - persikinės - baltos kapsulės nebebus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 02 28, 16:50)
Man tai tos padidintos delninukes neatrodo, kad butu patogu  g.gif bet gal jei tik iki maisnos nubegt, tai gal ir nieko  biggrin.gif

as irgi jas isivaizduoju ne itin patogias, bet payvairinimui turetu tikt. ax.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 17:25)
Aš dabar dairiausi tų delninukių.. tai randu tik tas voko formos. Kas man nepatinka, nes jos visiškai siauros, grynai tik popieriams susidėti, nes kitaip labai ryškiai matysis piniginė, telefonas, raktai ir t.t. neturi visai pločio  unsure.gif

jei kokiu rasit pvz foto su delninukem ikelt ir cia, as vakar siek tiek ieskojau internete, bet kad nelabai kas patrauke aki g.gif nors pastebejau, kad ir ieskot nelabai moku rolleyes.gif o noreciau ir as tokios, kad tilptu raktai, telefonas, pinigine, dar koks krepsiukas pirkiniu ax.gif

QUOTE(dominica @ 2012 02 28, 18:23)
as per savaitgali susideliojai teoriskai viena kapsule.

labai lauksiu fotoreportazo, nes man taip zodiskai labai sunku isivaizduot kas derinsis o kas ne rolleyes.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 23:46)
Man užkliuvo, kad dar nieks nepamatuota - iš pradžių reikia pamatuoti, ne tik kiekvieną rūbą atskirai, bet ir deriniais, tik tada pasimatys, ko trūksta;

labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif as kaip ta linine savo vasarai kapsule galvojau, tai irgi is pradziu ant lapo rasiausi kas ieis, ka su kuo nesiosiu, tada dar masciau kokia trecia spalva tiktu prie tos melsvos ir baltos. o kai pradejau imt rubus is spintos savaime kazkaip isipaise geltoni drabuziai ir taip gavosi visos trys spalvos. ir tik deliodama vienus su kitais drabuzius pastebejau, kad nevisi drabuziai vieni su kitais tinka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Leticija @ 2012 02 28, 16:50)
Loxxy, kas per pilka kapsule? Kokiu dar spalvu ismaisei?  biggrin.gif

pilka, tamsiai mėlyna ir teal'inė. Bet iš esmės su paskutine gavos balaganas, nes ji varijuoja beveik iki pat ryškiai žydros.Šiaip niekaip neprisiruošiu nufotkinti, pademonstruočiau. Dontstop turėtų progą išrašyti velnių dėl batų cool.gif (nes jie juodi). Bet persiprašau Dontstop tai mano svajonių batai tongue.gif , kitų spalvų per visus tris mėnesius nieko panašaus neradau, o šituos nusižiūrėjau sezono pradžioje kai jie kainavo 600, ir sulaukusi kol jie kainuos 300 ilgai nebemasčiau blush2.gif
Dar sijonų sakyčiau padauginau g.gif , bet užtai dabar turiu ką apsirengti bigsmile.gif Aišku nebūčiau moteris jei nesugalvočiau problemos, dabar nebeišsirenku ką rengtis, nes ir tas gražu, ir anas doh.gif biggrin.gif
Ir dar nusipirkau pilką pūkinį paltą, tai negaliu atsidžiaugti, kad kitais metais žiemos sezonui jau turiu visus reikiamus apdarus cool.gif (aikšu, kad per kiek daugiau nei mėnesį ištaškiau arti 2000lt, tai labai nedžiugina) blush2.gif Bet pasižadėjau dabar bent du mėnesius į jokias pardes apart maisto kojos nekelti biggrin.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 17:25)
Aš dabar dairiausi tų delninukių..

Merginos o kaip jūs jas planuojate nešioti?
Persiprašau už klausimą, bet man atrodo jos žiauriai nepraktiškos. Nekalbu apie teatrines, kai žinai kad nuo taxi tik laiptukais teks užbėgti. Bet kasdieninės su kuriom ir į visuomeninį transportą pasistumdyt lipsi, ir į parduotuvę eisi man atrodo labai nepatogu g.gif Jei man ryte, prie maišiuko su vaiko daiktais į daržą, meškino po pažasčia, vaiko už rankos reiktu dar kažkur ir delninukę (o jei dar ir prikrautą) įsisprausti, beliktų tik dantys cool.gif Ir tokį vaizdelį mato beveik kiekviename žingsnyje. Tarkime parduotuvėje, dėti rankinę į krepšelį ganėtinai nesaugu, o stumti vežimą, nešant kažką saujoje nėra labai patogu. Nereik nei mažo vaiko šalia. O prisipirkus pirkinių, tysti maišą ir kitoj rankoj delininukę irgi nei patogu, nei elegantiška g.gif
Nu man delninukė tik mažutė ir tik ten, kur rūpiniesi tik savęs parodymu tinka cool.gif
Atsakyti