Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 17:10)
dontstop, o jus matot bamboooocha akis siltas?
bamboocha jeigu tipas soft summer, plaukus sviesinkit saltu atspalviu 4u.gif

jei plaukus dazyt saltu atspalviu tai silto nei vieno neliks g.gif
(rozine, nes namuose ziauriai karsta ~+30 tongue.gif ) lotuliukas.gif o gal apsiniaukus diena ne pati tinkamiausia tokiems foto eksperimentam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 16:17)
jei plaukus dazyt saltu atspalviu tai silto nei vieno neliks  g.gif
(rozine, nes namuose ziauriai karsta ~+30  tongue.gif  )  lotuliukas.gif  o gal apsiniaukus diena ne pati tinkamiausia tokiems foto eksperimentam  g.gif

man jusu plauku dabartine spalva salta, net ir su tuo rizavotu atspalviu 4u.gif , oda tikrai salta, cia man regis abejoniu nekyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 vasario 2012 - 15:21
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 16:13)
bet kodel tada skiriat prie soft summer? juk tada visi trys pozymiai salti g.gif - cool?

Pagal plaukus, man jie tokie šiltoki ir šviesoki dabartiniai. Labiau šalti, nei šilti, bet visgi ne visai cool. Štai kaip apibūdinamas soft potipis:
Dominant Characteristic is SOFT
Neutral look—not noticeably warm or cool
Hair is often ‘mousy’ with no natural highlights
Geriau neparašyčiau blush2.gif
Jei nusitamsintų tinkamai, būtų cool. Prie dabartinės išvaizdos man atrodo nelabai tinka cool spalvos (tos kur ryškesnės ir tamsesnės iš įkeltų albume), geriau vidutinio tamsumo/ryškumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 28 vasario 2012 - 15:24
aš nieko nesakysiu, nes pamenu kad visai kitaip atrodė akytė, kai idėjot į forumą... man viskas ten tada atrodė gerai... o dabar aš ir be lindzių beveik juodas akis mtau unsure.gif
be to gal ir kitas tada spalvas matau tamsesnes... pilka kaip suprantu ta pati, bet visai kitaip atrodo su lindzėm įdėtoj foto ir be... uoginė spalva ta dryžuota tikrai jums tinka, o oranžinė visai ne-a... gal neįžiūriu, bet aš irgi rudeninę matau ją, ne pavasarinę. Tai liekat vasara vis tiek...
Man tai jūs softas... Gal pasinagrinėkit plačiau soft summer paletę g.gif tamsesnes spalvas ir ryškesnes pradžiai, nes su tom šviesiom sudėtinga... "pižaminės" mono galva netinka soft summer, juk tai prabangus vasaros tipas (kiek ten apie pelėsius nejuokautume), tai visos tos šviesios gana subtilios spalvos, nežinau kaip teisingai pavadint... daugiagamės gal g.gif ne grynai raudona+balta=rožinė... dar reik truputi to ar truputi ano įmaišyt...
dėl plaukų bendrai manau kad šviesėt nebėra kur... jau kaip softui ribą pasiekėt (šiose foto), toliau dar labiau paršiuko efektas IMHO stiprės g.gif
Atsakyti
user posted image
soft summer rekomenduojama viena iš spalvų...
Bamboooocha soft summer iš tinkamų metalų yra sendintas auksas ir sendintas sidabras... cool summer šiaip sidabras... dar platina. Kaip manot kas jums labiau tinka, kas veidą papošia... ar kokio metalo žiedas gražiau ant rankos žiūrisi?
Atsakyti
albumas ikeliau keleta foto kokiu spalvu plaukus esu turejus (bent tiek kiek radau blush2.gif )
bytte sunku atsakyti papuosalu nenesioju jei jau tenka renkuosi sidabra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 15:23)

Dominant Characteristic is SOFT
Neutral look—not noticeably warm or cool
Hair is often ‘mousy’ with no natural highlights

drinks_cheers.gif butent del to ir man i Softus papuola smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 15:32)
o dabar aš ir be lindzių beveik juodas akis mtau unsure.gif

As tai kai kur matau vos ne ziemines akis, gilias, tai kazkaip trikdo g.gif Bet gal cia kompas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 16:00)
albumas ikeliau keleta foto kokiu spalvu plaukus esu turejus (bent tiek kiek radau  blush2.gif  )
bytte sunku atsakyti papuosalu nenesioju jei jau tenka renkuosi sidabra  smile.gif

Idomi pasirode nr 5 g.gif
Ir siaip jusu akys idomios, lesiukas daug vietos uzima procentaliai pagal akies dydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 18:07)
Idomi pasirode nr 5 g.gif
Ir siaip jusu akys idomios, lesiukas daug vietos uzima procentaliai pagal akies dydi g.gif

Man paciai 5 spalva labai patiko, bet uzejus durnumui nusitamsinau ir i ja gryzti nebepavyko doh.gif
Sutinku-keistokos mano akys, na, bet kitu neysidesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
man su tamsesniais plaukais gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 17:23)
man su tamsesniais plaukais gražiau  rolleyes.gif

Man irgi, ypač foto nr 3 - kitas žmogus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 18:24)
Man irgi, ypač foto nr 3 - kitas žmogus  bigsmile.gif

man 3 kaip tik nea blush2.gif is tamsesniu man ir aplinkiniams labiausiai 6 patiko (ruda su coca colos atspalviu ar kazkaip pan)
As nenoriu but visiskai balta blondine, bet ir tamsiu dabar nenoriu schmoll.gif po poros menesiu gal ir uzsimanysiu blush2.gif
Del spalvos as kolkas labai nepergyvenu, nes kaip tik visi giria dabartine spalva g.gif bet visgi foto ir realiai spalva skiriasi g.gif dar pazaisiu su sviesesnem spalvom, nutamsint visada spesiu blush2.gif lotuliukas.gif
Jei priejom prie isvados, kad soft summer as tai vis gi silto ar salto atspalvio reikia (greiciausiai bus tik sruogeles) jei akys ir oda-salti tai plaukams lieka silti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 28 vasario 2012 - 16:38
Man tai tos padidintos delninukes neatrodo, kad butu patogu g.gif bet gal jei tik iki maisnos nubegt, tai gal ir nieko biggrin.gif

3/4 rankovem svarkeli turiu tik viena, nesioju vasara su trumparankovem maikutem. Man kazkaip kai islenda kazkas is po ju, nelabai nelabai grazu rolleyes.gif

Loxxy, kas per pilka kapsule? Kokiu dar spalvu ismaisei? biggrin.gif
Atsakyti