Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 28, 14:27)
as tai lyg rudeni kazkur skaiciau internete, kad madinga tos didesnes delninukes, uztai ir man ir mintis tokia, kad ir as jau noriu pavasariui ir vasarai bigsmile.gif 
net susijuokiau paskaicius lotuliukas.gif o tos timpos tikrai prie tunikos, gi suprantu kad timpos ne kelnes kad vienas nesiot biggrin.gif

Bamboooocha, man irgi naturali akiu spalva labiau tinka, lesiu spalva pagal mane per tamsi  g.gif

Pasitikslinau hihihi.gif kad jau anksčiau nei rudenį, jos buvo tikrai madingos.. pagal laiką, turbūt jau turėtų tikrai išeiti iš mados, o gal mus vėlyvai pasiekė.. nežinau biggrin.gif iš pradžių bijojau ją pirkti, bet per metus laiko pribrendau, šiandien galvoju, kad toks dalykas negali būti baisiai nemadinga, o gana klasikinis dalykas rolleyes.gif ir spalvą sugalvojau, labai šviesiai pilką, beige.. gal net rožinę ar tamsiai mėlyną. Tik kur dabar jas rasti lotuliukas.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 28, 14:30)
Kad musu temos lankytojoms daugiau taip nenutiktu wink.gif

Moteriška logika:
Nusipirkau batus - nėra sijono.
Nusipirkau sijoną - nėra palaidinės.
Nusipirkau palaidinę - nėra striukės.
Nusipirkau striukę - nėra tašės.
Nusipirkau tašę - batai netinka...

Būna panašiai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 15:18)
Man sitos irgi geriausios, o jos ne rudenines spalvos?  ax.gif

Įtariu kad deep potipio... užtai tokia makalynė... akys tai gavosi deep... ir naturalios tokios su 3D efektu, tai su lindzėm ... visai deep g.gif
bet va oda tai ne rudens ir ne žiemos... o vasaros tipo g.gif gal rudaakių vasaros paletę reiktų mėgint g.gif nes vistiek tos spalvos tokios ... nu ...

Bamboooocha lindzes ar taip ar taip nešioja... tai jei šitas išmestų, tektų naujas pirkt... užtai ir minėjo, kad pusmetį bus tokiom akim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 28 vasario 2012 - 14:44
pasifotkinau su naturalia akiu spalva kai kurios foto paplaukusios bet pamaciau tik i PC ikelus blush2.gif

Del lesiu sutinku,bet nemesiu, sunesiosiu namie, kas cia mane mato lotuliukas.gif blush2.gif Bandziau melynus, zalius ir aqua jau blush2.gif (lesiai pas mane ne vien del spalvos, bet ir matymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Vistiek akys deep unsure.gif
Atsakyti
Bamboocha, pilka man visai gerai ziurisi ax.gif
Atsakyti
Man Bamboooocha vasara, potipis soft. Kaip mano skoniui, tai rudos linzės vaizdo negadina smile.gif Jei man reikėtų linzių, aš irgi imčiau kitokios, nei mano akys spalvos, ir netgi greičiausiai rudas norėčiau išbandyti rolleyes.gif

Iš spalvyčių šviesiai žalsva patiko, nr 17 ir prieš paskutinė rožinė, nr 006.
Nepatiko tamsios (išskyrus tamsiai rudą), pilkos, oranžinė (kuri kaip tik rudeninė - ir per šlta IMHO).
Atsakyti
Tai kokios isvados? soft summer su neaiskiom akim? lotuliukas.gif
Tos rudos akys turejo buti rudesnes, bet ant mano akiu nesigavo tokia spalva doh.gif ax.gif
O plauku spalva dabar-tarpine ar kaip cia ivardinti g.gif dar bus sviesinami, tik va siltas ar saltas atspalvis tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 16:00)
Tai kokios isvados? soft summer su neaiskiom akim?  lotuliukas.gif
Tos rudos akys turejo buti rudesnes, bet ant mano akiu nesigavo tokia spalva  doh.gif  ax.gif
O plauku spalva dabar-tarpine ar kaip cia ivardinti  g.gif dar bus sviesinami, tik va siltas ar saltas atspalvis tiktu?

O man atrodo, nereikia šviesint blush2.gif Aš kaip tik tamsinčiau vos vos, šaltu atspalviu. Ypač jei tos tamsios linzės bus nešiojamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 17:06)
O man atrodo, nereikia šviesint  blush2.gif Aš kaip tik tamsinčiau vos vos, šaltu atspalviu. Ypač jei tos tamsios linzės bus nešiojamos  4u.gif

tamsusis periodas jau buvo-nuusibodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 16:06)
O man atrodo, nereikia šviesint  blush2.gif Aš kaip tik tamsinčiau vos vos, šaltu atspalviu. Ypač jei tos tamsios linzės bus nešiojamos  4u.gif

dontstop, o jus matot bamboooocha akis siltas?
bamboocha jeigu tipas soft summer, plaukus sviesinkit saltu atspalviu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 vasario 2012 - 15:12
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 16:10)
dontstop, o jus matot bamboooocha akis siltas?

Tiesą pasakius, šaltas g.gif Ten, kur su linzėm.
O oda išvis šalta, rožinė. Prie šviesių plaukų, ypač šiltų, gelsvų, garantuoju, gausis rožinis paršiukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 16:11)
Tiesą pasakius, šaltas  g.gif  Ten, kur su linzėm.
O oda išvis šalta, rožinė. Prie šviesių plaukų, ypač šiltų, gelsvų, garantuoju, gausis rožinis paršiukas  blush2.gif

bet kodel tada skiriat prie soft summer? juk tada visi trys pozymiai salti g.gif - cool?
Atsakyti