Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 14:35)

nu jei daugiau ner kur tai i soft summer ,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 15:31)
mano nuomone, meskit, rimtai, nurasykit i nevykusius eksperimentus (tik neisizeiskit, as ne piktai 4u.gif )

na dar su naturalia akiu spalva pabandysiu, jei bus geriau vadinas bus "naminiai"ir ïseiginiai"lesiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 28, 14:02)
Smulkūs papuošalai mano akimis puikiai tinka:
user posted image
Be jokių apyrankių man ypač gražu, kai puikiai sutvatvarkyti nagai ir dėvimas efektingas žiedas  g.gif

tai kad čia mano akimis nebe smulkūs blush2.gif
aš nesakiau kad stambūs papuošalai... sakiau kad smulkūs, bet didesni, pvz.: platesnės apyrankės, smulkių detalių. Mano akimis jie tik smulkioms rankoms tinkami, ir išvis smulkesnėms moterims... kitaip labai jau matosi kad pati oho... o detalės papuošalo smulkutės.
taip sprendžiu, nes mano pačios rankos ploniausios atrodo su tokio ilgio rankovėm, sustorėjimo per alkūnes neturiu... ir šiaip į visokias monekenes žiūrint ax.gif

Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 13:37)
nu jei daugiau ner kur tai i soft summer ,ane? biggrin.gif

Nu jo biggrin.gif
Jei rimtai - siulyk varianta, nesumastau g.gif I Cool man netraukia g.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 13:40)
tai kad čia mano akimis nebe smulkūs  blush2.gif

IMHO cia papuosalai vidutiniai, as tokius labiausiai megstu rolleyes.gif nzn ar teisingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 14:44)
Nu jo biggrin.gif
Jei rimtai - siulyk varianta, nesumastau g.gif I Cool man netraukia g.gif

kur nufotkinta akis be linziu man gal ir trauktu i cool, reikia paziureti kaip su spalvom atrodo..
O su linzem - kas tau silta: akys, plaukai, oda? (man nieks, bent pagal foto), o soft summer turi buti siltas pozymis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 vasario 2012 - 13:48
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 13:46)
kur nufotkinta akis be linziu man gal ir trauktu i cool, reikia paziureti kaip su spalvom atrodo..
O su linzem - kas tau silta: akys, plaukai, oda? (man nieks, bent pagal foto), o soft summer turi buti siltas pozymis.

Pries persidazant plaukus man ji buvo Cool. Bet dabar, kazko neuztenka. Sutinku, kad Softui turetu buti kazkoks siltas pozymis, bet Coolui turi but aiskus konkretus saltumo vaizdas, kurio irgi nera. Akys dabar net nzn kieno, bet ne Cool'o tai tikrai g.gif ir plaukai tokie Cool'ui kazkaip unsure.gif
Zodziu manau cia yra Coolas uzsimaskaves i Softa biggrin.gif
Atsakyti
As ant ranku isvis nelabai ka nesioju, tik laikrodi. Kuris, pasirodo, man netinka pagal tipa biggrin.gif Bet man labai patinka...

Reiks pasieskot kazko, nes kai nenesiojau, tai net nezinau kas patiktu g.gif

Ziedas ir idealus manikiuras (su vaikais namie) jau atkrenta savaime doh.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 14:52)
Zodziu manau cia yra Coolas uzsimaskaves i Softa biggrin.gif

nu zdrasti, nei cool nei soft nedatempia, uztai, kad primakaluota visko - na ne veltui liepia tipa nustatineti pagal naturalias spalvas, o paskui jei tik yra noro galima keistis pagal galimybes, bet islaikant visa visuma harmoningai smile.gif
akys tikrai tikrai ne siltos, plaukai ir oda isvis nei per kur, nu nera dabar to softo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 vasario 2012 - 14:00
Bamboooocha patiko: 5, 6, 14 labai, 17, 057 patiko (matau avietine spalvyte?)
sou sou : 10, 20
nepatiko : 8 labai paakius išryškina, per šviesi, per šalta; 15 per skaisti ir per šilta; 19 išryškina paakius;
juoda kaip spalva negadina... ir norėtusi ryškesnės 006 foto.
nemačiau tinkančių pilkų... 3 pilka mano monitoriuje ne vasaros tikrai, kažkokia šilta matau, o su blizgiu pilka... irgi nevasariška sakyčiau g.gif kaip ir 11-likta, nors abi manau light summer turėtų tikt. O 4 foto taip įdomiai neišmuša iš veido... gal dėl linzių... paakių nesimato, o va spalva veido nelabai... jei toks variantas su tokia spalva kaip 057 matyt būtų ok
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 13:32)
Tas tai taip, bet pries perkant "pasimatuoti"negalima  lotuliukas.gif

Suprantama, kad gaila išmestų pinigų ir pasimatuoti negalima, bet galbūt tik ir telieka palikti kaip nevykusį eksperimentą, nes kam nešioti vistiek nematau prasmės unsure.gif o nusistačius tipą, daugmaž bus aiškesnis dalykas kokias galima pirkti bandyti spalvas, o kurių ne.. aš su plaukais jau maždaug išsiaiškinau kiek, į kokią pusę ir kokias spalvas galiu bandyti, čia matau tą pačią galimybę 4u.gif
Gal tikrai bandykit su natūraliom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 13:58)
Bamboooocha patiko: 5, 6, 14 labai

Man sitos irgi geriausios, o jos ne rudenines spalvos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:22)

Kažkaip pas mus parduotuvėse visai tokių nemačiau, kaip nekeista  unsure.gif  Arba ne tose parduotuvėse žiūrėjau. Tikrai nebuvo žiemą Bags for You, Bags and more, rūbų parduotuvėse..Prieš porą metų tų transformerių buvo pilnos Maximos, dabar matyt galutinai išėjo iš mados  g.gif

as tai lyg rudeni kazkur skaiciau internete, kad madinga tos didesnes delninukes, uztai ir man ir mintis tokia, kad ir as jau noriu pavasariui ir vasarai bigsmile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:25)
O timpos tikiuosi prie tunikos, o ne vaizdeliui be kelniulotuliukas.gif
As manau, kad ji beveik visur vistik tinka.. nu as kadangi planuoju pradziai tam sezonui velyvam pavasariui/vasarai, kai nereik jau striukyciu/paltuku nesioti (del spalvu taip nusprendziau daryti), tai galvoju, kad tiks man ir prie dzinsu ir prie sukneliu, kitko nenesioju  rolleyes.gif

net susijuokiau paskaicius lotuliukas.gif o tos timpos tikrai prie tunikos, gi suprantu kad timpos ne kelnes kad vienas nesiot biggrin.gif

Bamboooocha, man irgi naturali akiu spalva labiau tinka, lesiu spalva pagal mane per tamsi g.gif
Atsakyti
Kad musu temos lankytojoms daugiau taip nenutiktu wink.gif

Moteriška logika:
Nusipirkau batus - nėra sijono.
Nusipirkau sijoną - nėra palaidinės.
Nusipirkau palaidinę - nėra striukės.
Nusipirkau striukę - nėra tašės.
Nusipirkau tašę - batai netinka...
Atsakyti