Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 16, 12:33)
Teoriskai, jei sviesintum i siltintum plaukus, tai turbut keliautum link Softo g.gif Klausimas, ar tau tai tiks? as pvz buvau nusisoftinus link min kontrasto ir dabar, kai esu kazkiek apsisvietus ziuriu, kad man nelabai buvo. Patys plaukai atrode graziai, gal tikrai kiek daugiau ju atrodo, bet bendras vaizdas ne, susilieja veidas su plaukais, man pamazintas kontrastas netiko. Aisku nesakau, kad tau netiks, tavo iseinamoji pozicija kitokia, cia siaip pamastymai g.gif
Nenori paieskoti kokiu izymybiu su panasiom charakteristikom is bandziusiu eiti i Softa? g.gif

4u.gif Keliaučiau į soft rudenį, taip? blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 16, 14:45)
Man atrodo kad sumažintas kontrastas jums nelabai  g.gif  ... bijau kad gali gautis pelytės efektas. O šilto tono plaukai irgi manau  schmoll.gif  bet žiūrint kiek šviesiau, kokio atspalvio tas šviesumo šiltumas...
pavyzdžiui:
taip negalim...
o va taip pašviesint gražu... nors čia tikrai ne lygus dažymas, bent taip atrodo
o va toks šviesesnis šiltas variantas visai neblogai žiūrisi... tik va sunku pagaut kad nei per ryža, nei per šviesi gautus. Ir kiekvienai manau kiek skirtingai, be to manau toks šviesinimas nelabai apimties priduoda optiškai  g.gif  bent aš pastebėjau, kad dažnai ryžikai net su įspūdingu kiekiu plaukų, atrodo kad jų turi mažai (tik kai jau į kasą susipina pasimato, arba būna garbanoti/banguoti)
beto... galim prie veido gi tamsius palikt, kažkiek šviesint kiek toliau... vistiek tau apimties plaukų reikia ne viršuje, o ties žandais. Gal kirpėja visai ne apie tą apimtį išvis įsivaizdavo... dėl to ir sakė kad apimties tik fenuojant gausis... nes tokios apimties "liūtiškos" galima išgaut tik pakeliant plaukus nuo galvos. Bendrai tai manau labai blogas dalykas yra fenavimas. Dar jei šviesinti, plaukas liks dalinai be pigmento, toks šiaudinis... iškart linkęs išsausėt. Reiks tept visokiais ten bla bla bla... su jais galva greičiau tepas, vėl plaut dažniau teks... vėl fenuot. Tikrai plaukų realiai sumažės, nors tokie pasišiaušę gal ir bus labiau. IMHO tokių procedūrų silpni plaukai netems, po metų teks dar trumpint. Tai geriau gal iškart trumpesnę šukuoseną pasirinkt, kur apimties daugiau priduoda, aš balsuočiau šiaip už bobą (kažkas siūlė lyg jums jau)  ax.gif  bet sakėt per kardinalus pokytis būtų.

bytte, ačiū, tu kaip visad išsamiai viską parašai 4u.gif Tai tada gal geriausia būtų, kaip ir sakė kirpėja, dažyti tokia spalva, kaip šaknys, arba vos vos šviesesne. Tada plaukams nekiek pakenks, nesimatys atauginėjančių nedažytų plaukų g.gif Tik tada dėl to sumažinto kontrasto: nesumažės jis, jei labai artima tikrajai plaukų spalvai dažyčiau plaukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 16, 14:54)
4u.gif Keliaučiau į soft rudenį, taip? blush2.gif
bytte, ačiū, tu kaip visad išsamiai viską parašai 4u.gif Tai tada gal geriausia būtų, kaip ir sakė kirpėja, dažyti tokia spalva, kaip šaknys, arba vos vos šviesesne. Tada plaukams nekiek pakenks, nesimatys atauginėjančių nedažytų plaukų g.gif Tik tada dėl to sumažinto kontrasto: nesumažės jis, jei labai artima tikrajai plaukų spalvai dažyčiau plaukus? blush2.gif

Tai gal i vasara g.gif akytes gi saltos?
Pvz kur Bytte idejo Milos trecia foto atrodo labai gerai, siltesne, bet spalva sakyciau gal neutraloka, kazkiek pamazejes kontrastas bet grazu smile.gif
O del kontrasto ir tikimo/netikimo - zinok greiciausiai nesuzinosi nepabandzius tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau kuri laika gilinuosi i sia tema, pribrendo reikalas is esmes pertvarkyti savo spinta, nes po triju nestumu ten arba vejai svilpia, arba antikvariniu nevertybiu pilna smile.gif .

Kadangi proga islysti i parduotuviu vitrinu sviesas dar negreit nusimato (mazi vaikai ant ranku smile.gif ), turiu puikaus laiko nustatyti savo spalvini tipa, figuros tipa ir ismezti is spintos tai, kas netinkama pagal minetus parametrus. Todel kreipiuosi i jus, profesionales, su pirmuoju klausimu - kas as esu? Deep autumn ar deep winter? Plaukai ir akys rudos spalvos, oda ziema linkusi raudonuoti, o vasara laba igraziai idega rudai. Kol nesidomejau spalviniais tipais, nesiojau nemazai juodos ir pilkos bei maniau, kad man sios spalvos tinka. Del to lyg ir prie deep winter linkstu g.gif .

Kaip bebutu esu susikurusi albumeli su savo foto, todel siunciu nuoroda ir lauksiu nuomoniu 4u.gif . Tiesa, pirmoji foto yra su makiazu. http://public.fotki....palvinis-tipas/

Etamcik, sveika 4u.gif . Cia Rasulyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 16, 16:09)
Tai gal i vasara g.gif akytes gi saltos?
Pvz kur Bytte idejo Milos trecia foto atrodo labai gerai, siltesne, bet spalva sakyciau gal neutraloka, kazkiek pamazejes kontrastas bet grazu smile.gif
O del kontrasto ir tikimo/netikimo - zinok greiciausiai nesuzinosi nepabandzius tongue.gif

bytte ir dontstop mane soft vasaroms priskyrė pagal dabartinę išvaizdąax.gif O ar akys šaltos? g.gif Net nežinau, man dar sunkoka su šiltomis/šaltomis spalvomis. Einu pagooglint kaip atrodo šaltos rudos akys, ir kaip šiltos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 16 vasario 2012 - 15:44
QUOTE(Yuzu @ 2012 02 16, 15:11)
Sveikos,

Jau kuri laika gilinuosi i sia tema, pribrendo reikalas is esmes pertvarkyti savo spinta, nes po triju nestumu ten arba vejai svilpia, arba antikvariniu nevertybiu pilna  smile.gif .

Sveika.
As jusu foto dar namie perziuresiu, nes zinau, kad darbinis monitorius kartais mane klaidina mirksiukas.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 16, 15:30)
O ar akys šaltos? g.gif

Zinok nematau as gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 16, 18:55)
Zinok nematau as gerai blush2.gif

Pasistengsiu greitu metu įkelti vien tik akies nuotrauką smile.gif O kokioms vasarėlėms tu mane priskirtum (nes pagal ankstesnius postus sprendžiu, kad ne soft)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 16, 12:10)
Ačiū, Dontstop 4u.gif  kai natūralūs, tai nėra ko stebuklo tikėtis dėl pigmentacijos doh.gif , manau, susilaikysiu. tik kad gera proga papuolė "švarių", realiai brangių šešėlių pigiai įsigyti ax.gif

O kam brangūs pigiai, bet nekokybiški, gal geriau pigūs pigiai, bet kokybiški biggrin.gif
QUOTE(Leticija @ 2012 02 16, 15:47)
Mano akys zalios, bet su violetiniais seseliais as atrodau kaip gerai i aki gavus  biggrin.gif As pastebejau, kad man tinka tamsiai rudi, ir balti/sidabriniai, nuo pastaruju veidas tarsi svyteti pradeda  bigsmile.gif

Gal ne tas atspalvis arba ne ta technika. Faktas, kad violetiniai šešėliai pabrėžia žalias akis, t y žalios akys atrodo dar žalesnės bei ryškesnės violetiniam fone:

user posted image
Atsakyti
Na, jau man šita mėlyna su balta kaip dera, neturiu žodžių wub.gif , oi, paklydau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 16 vasario 2012 - 19:36
QUOTE(bytte @ 2012 02 16, 13:45)
Manau labai tiktų... pas jus dar tokios ne vientiso rudumo, tai manau net išryškėtų tas efektas. Manau gal pavasariams tokie šešėliai netiktų, bet didumai rudaakių tai tikrai  thumbup.gif:
Pražiopsojau progą jau 4u.gif Niekis, atsirinksiu su laiku. Šiaip į tą pačią temą dar (jei dar neminėjau biggrin.gif ) -man rodos, man labai tinka ši šešėlio spalva, apibūdinama kaip "rich raupe" taip pat neblogai žiūrisi kiek rožiniai intarpai g.gif ir daugiausia-matiniai. Tiek tesupratau kol kas, bet vis postūmis biggrin.gif

QUOTE(Yuzu @ 2012 02 16, 15:11)
Etamcik, sveika  4u.gif . Cia Rasulyte  mirksiukas.gif
Vaje, nepažint! biggrin.gif 4u.gif Junkis, aš kabaliuoju jau senokai čia, bet spalvas ir patį principą galima sakyti tik pradedu atskirti blush2.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 16, 15:30)
Einu pagooglint kaip atrodo šaltos rudos akys, ir kaip šiltos smile.gif
Albume prie spalvų ir atspalvių berods esu įkėlusi akių "paletę", gal kiek paaiškės 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 16, 18:50)
O kam brangūs pigiai, bet nekokybiški, gal geriau pigūs pigiai, bet kokybiški  biggrin.gif
biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 17, 00:16)
Albume prie spalvų ir atspalvių berods esu įkėlusi akių "paletę", gal kiek paaiškės 4u.gif

Einu žiūrėt (senokai nesilankiau albume, tai nebežinau kas ten ko prikėlė) 4u.gif
Atsakyti
Yuzu - Deep Winter? g.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 16, 18:22)
Pasistengsiu greitu metu įkelti vien tik akies nuotrauką smile.gif O kokioms vasarėlėms tu mane priskirtum (nes pagal ankstesnius postus sprendžiu, kad ne soft)? ax.gif

Pasimeciau gabar. Man asmeniskai tu kaip Softui daugoka kontrasto turi g.gif Nors kiti ir Katie Holmes Softui priskiria g.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 02 17, 09:26)
Einu žiūrėt (senokai nesilankiau albume, tai nebežinau kas ten ko prikėlė) 4u.gif

As prikeliau "ziemiskam" amplua biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 vasario 2012 - 10:08
Shana, aciu uz pagalba 4u.gif .
As irgi save labiau prie deep winter priskiriu, be to Dontsop per AZ irgi spejo, kad esu sio tipo. Visgi mano veidas gana blyskus, per blyskus rudens tipui, juoda spalva neblogai ziurisi ir apskritai tos saltesnes sodresnes spalvos labiau traukia. Kaip bebutu, lauksiu daugiau nuomoniu ir toliau nagrinesiuosi senasias temas, rinksiu info, nes kapsules formavimo procese tik pirmus zingsnius zengiu, dar ohoho kiek darbelio laukia.

I savo albuma imeciau dar viena foto, kur prie veido juodas salikas ir tamsiai zalias paltas. Matyti, kad juoda neblogai ziurisi, ar ne ? http://public.fotki....palvinis-tipas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yuzu: 17 vasario 2012 - 10:33