Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Ai, jeigu apie papuošalus prie 3/4 rankovių.. tai prie kūdų rankų tiesiog ne per smulkaus, ir ne per stambaus rinktis, gražu rolleyes.gif aš pagalvojau, kad norit kažką pasirengit po 3/4

Man Bamboocha ruduo, nors atsimenu lyg kažkam kitam priskyrė jus? Bet man pilkos jums visai nesižiūri schmoll.gif o va su rudom, tamsiai žaliom ir dar tokiom keliom mano manymu rudeniškom spalvom labai gražiai.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 15:09)
Ai, jeigu apie papuošalus prie 3/4 rankovių.. tai prie kūdų rankų tiesiog ne per smulkaus, ir ne per stambaus rinktis, gražu  rolleyes.gif  aš pagalvojau, kad norit kažką pasirengit po 3/4

Man Bamboocha ruduo, nors atsimenu lyg kažkam kitam priskyrė jus? Bet man pilkos jums visai nesižiūri  schmoll.gif  o va su rudom, tamsiai žaliom ir dar tokiom keliom mano manymu rudeniškom spalvom labai gražiai.

soft summer priskirta buvau biggrin.gif man veidrodyje visai graziai ta pilka atrode, o va i foto paziurejus gal neitin blink.gif ai net nezinau doh.gif

Del papuosalu, mano rankos laaaaaabai kudos blush2.gif prie 3/4 nesioju laikrodi arba nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 13:08)
*Pazadai, pazadai, o lasiniu dar net neuosciau biggrin.gif
( a varysi siemet i ESP?)

**Pati turiu languota, nesakyciau, kad jo panaudojimas labai platus g.gif

*Prašom manęs nekaltinti, pernai pati jų atsisakiai, kaip ir lietuviško gintaro tongue.gif
Dar nežinau, esam giliam apmastyme. Bet jei važiuosim, būk tikra, į maršruto planavimą būsi įtraukta cool.gif

**Tai negalėjai iš anksto perspėti, kol jo dar neturėjau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 14:09)
Man Bamboocha ruduo, nors atsimenu lyg kažkam kitam priskyrė jus? Bet man pilkos jums visai nesižiūri  schmoll.gif  o va su rudom, tamsiai žaliom ir dar tokiom keliom mano manymu rudeniškom spalvom labai gražiai.

Na negali ji buti rudeniu - oda, plaukai aiskiai salti, net ir su linzem sprendziant pagal foto siltumo akyse nera. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 28 vasario 2012 - 13:20
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 13:12)
soft summer priskirta buvau  biggrin.gif  man veidrodyje visai graziai ta pilka atrode, o va i foto paziurejus gal neitin  blink.gif ai net nezinau  doh.gif

Matot,jus dabar su linzem, akys labai krenta i akis tongue.gif , nes nzn kokia spalva, bet pastebimos labai, net kai kur man iskrenta is konteksto. Rudeniui jum truktu silumos. net nezinau, nes kai kurios foto man labai blogos kokybes, gerai odos reakcijos neina ivertinti. Bet kazi ar kas kitas nei Soft summer visgi g.gif IMHO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 14:20)
Matot,jus dabar su linzem, akys labai krenta i akis tongue.gif , nes nzn kokia spalva, bet pastebimos labai, net kai kur man iskrenta is konteksto. Rudeniui jum truktu silumos. net nezinau, nes kai kurios foto man labai blogos kokybes, gerai odos reakcijos neina ivertinti. Bet kazi ar kas kitas nei Soft summer visgi g.gif IMHO 4u.gif

pritariu, linzes labai iskreipia, bet su linzem as ir prie soft summer vargu ar iterpciau, pagal duotas nuotraukas nelabai si palete tinka 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 13:19)
Na negali ji buti rudeniu - oda, plaukai aiskiai salti, net ir su linzem sprendziant pagal foto siltumo akyse nera. unsure.gif

Nesiginčyju su didesnių profesionalių nuomone 4u.gif tuo labiau odos šiltumo/šaltumo neskiriu, bet vadovaujuosi akimi, kad su vasariškom spalvom ji man ir tada ir dabar atrodė negerai schmoll.gif vistiek su rudeninėm vaizdas geresnis.. nors dabar susimasčiau.. gal tokiu atveju tada tai tiesiog soft summer su netinkama akiu spalva? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 15:20)

Bet ar yra prasmes fotkintis su naturaliom ( lotuliukas.gif ) akim, jei vistiek lesius nesiosiu? g.gif
Man tinka ir soft lotuliukas.gif cia patikslinimui, kad paskui nebutu "ups..":D
P.S lesiu nemesiu-daug mokejau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 28 vasario 2012 - 13:28
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 13:27)
Bet ar yra prasmes fotkintis su naturaliom ( lotuliukas.gif ) akim, jei vistiek lesius nesiosiu?  g.gif
Man tinka ir soft  lotuliukas.gif  cia patikslinimui, kad paskui nebutu "ups..":D
P.S lesiu nemesiu-daug mokejau  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nezinau kaip yra is tikruju, bet visu pirma nemanau, kad yra kazkokia prasme nesioti netinkancios spalvos lesius (galbut, jeigu dabar taip atsitiko).. bet jus man visiskai ne soft, su spalvomis tikrai tomis nedraugaujate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 14:27)
Bet ar yra prasmes fotkintis su naturaliom ( lotuliukas.gif ) akim, jei vistiek lesius nesiosiu?  g.gif
Man tinka ir soft  lotuliukas.gif  cia patikslinimui, kad paskui nebutu "ups..":D
P.S lesiu nemesiu-daug mokejau  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano nuomone, meskit, rimtai, nurasykit i nevykusius eksperimentus (tik neisizeiskit, as ne piktai 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 15:30)
Nezinau kaip yra is tikruju, bet visu pirma nemanau, kad yra kazkokia prasme nesioti netinkancios spalvos lesius (galbut, jeigu dabar taip atsitiko).. bet jus man visiskai ne soft, su spalvomis tikrai tomis nedraugaujate  ax.gif

Tas tai taip, bet pries perkant "pasimatuoti"negalima lotuliukas.gif
dar bandyt su naturaliom tuomet? g.gif
sunray tikrai poros simtu i siuksline nemesiu schmoll.gif blogiausiu atveju namuose sunesiosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 28 vasario 2012 - 13:34
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 13:22)
as ir prie soft summer vargu ar iterpciau, pagal duotas nuotraukas nelabai si palete tinka 4u.gif

O i kur?

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 13:32)
Tas tai taip, bet pries perkant "pasimatuoti"negalima  lotuliukas.gif
dar bandyt su naturaliom tuomet?  g.gif

jei nesiosit linzes tai gal ner prasmes g.gif
Atsakyti