Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 14:18)
Na man kažkodėl neatidaro  blush2.gif

o sitaip albumas ? g.gif
Atsakyti
Mergaiciuk
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Shana, aciu 4u.gif Tik as ne apie rubu devejima ax.gif Mane labiau domina kokiais aksesuarais prie tokiu rankoviu man geriau puostis, kai rankos kudos.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 13:24)

neatidaro, tikriausiai albumas Private Home yra įdėtas, tada tik prisijungę asmenys gali matyti, man net neduoda priėjimo prie albumo... net užrakto nėr kur įrašyt
Atsakyti
Labas,

nei pro kur nebespėju su jumis. doh.gif
Bet va pasigirsiu, kad pasinaudojus akcijomis beveik užbaigiau savo pilkosios kapsulės komplektaciją. Ir net pirmą kartą gyvenime nusipirkau tamsiai mėlyną rankinę, iki šiol nešiojau tik juodas, rudas ir pilkas blush2.gif Tiesa normalių rankinių rimtų išpardavimų taip ir neradau unsure.gif
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 11:40)
persiprasau, pasikartosiu - klausem cia su Mergaiciuku del 3/4 rankoviu svarkeliu devejimo? Nebus minciu ax.gif

O kokių minčių jums reikia? g.gif
Aš tai tokius dėviu, ir ne tik švarkelius, ir visai mėgstu. Man patinka ir valiūkiškai paraitotos rankovės, kad pataptų 3/4. Dėl aksesuarų nelabai ką galiu patarti, nes nešioju tik laikrodžius, ar tauraus metalo apyrankes.

Tiesa nusipirkau languotą sijoną (juodai - baltą), jei nori užsidirbti lašinių tongue.gif prašom pametėti derinukų, nu nes atradau, kad ganėtinai sunkiai jį derinu su spalvotu viršumi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 28, 13:35)
Shana, aciu  4u.gif  Tik as ne apie rubu devejima  ax.gif  Mane labiau domina kokiais aksesuarais prie tokiu rankoviu man geriau puostis, kai rankos kudos.

Man kažkaip atrodo kad 3/4 rankovės optiškai kūdina rankas dar labiau unsure.gif
Gal koks vyriško tipo laikrodis g.gif ar smulkių detalių vėrimo plati apyrankė... nes su masyviais papuošalais ranka dar plonesnė atrodys... bet jei jie iš smulkių detalių, ir nemaži gal ir gerai būtų.
user posted image
user posted image
...aš dar dėjau pavyzdžius su tokiom kaip rankovėm megztom riešinėm, ne riešinėm... ...irgi tiktų matyt g.gif ypač jei kokio rašto storinančio.
...dar metalovi odiniai visokie kur ant riešo su sagtelėm visokiom smulkiom tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 12:50)
Man kažkaip atrodo kad 3/4 rankovės optiškai kūdina rankas dar labiau unsure.gif

O kodėl jums taip atrodo?
Nes aš tikrai iš kūdų, bet nepastebėjau kad kūdintų. Jos tikrai neatrodo kūdesnės, nei tarkim su trumpomis rankovėmis. O jei dar lieknas žmogus turi bėdą, kai rankos ties alkūnėmis stambesnės nei kitose vietose, tai 3/4 rankovės tai labai puikiai paslepia ax.gif
O va masyvūs papuošalai ant smulkių rankų tikrai netinka. Mano akimis lieknam žmogui tinka tik smulkūs papuošalai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 14:35)
neatidaro, tikriausiai albumas Private Home yra įdėtas, tada tik prisijungę asmenys gali matyti, man net neduoda priėjimo prie albumo... net užrakto nėr kur įrašyt

Ale rimtai doh.gif perkeliau blush2.gif
Atsakyti
Smulkūs papuošalai mano akimis puikiai tinka:
user posted image
user posted image
Ir visai be papuošalų:
user posted image
Be jokių apyrankių man ypač gražu, kai puikiai sutvatvarkyti nagai ir dėvimas efektingas žiedas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 28 vasario 2012 - 13:06
Bamboooocha, ar teisingai suprantu, kad fotkinotes su spalvotom linzem?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 15:03)
Bamboooocha, ar teisingai suprantu, kad fotkinotes su spalvotom linzem?

taip, nes dabar kokius puse metu tokios spalvos akim busiu blush2.gif kartais gal bespalvem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 02 28, 12:45)

Tiesa nusipirkau languotą sijoną (juodai - baltą), jei nori užsidirbti lašinių  tongue.gif prašom pametėti derinukų, nu nes atradau, kad ganėtinai sunkiai jį derinu su spalvotu viršumi  unsure.gif

Pazadai, pazadai, o lasiniu dar net neuosciau biggrin.gif
( a varysi siemet i ESP?)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pati turiu languota, nesakyciau, kad jo panaudojimas labai platus g.gif