QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 11:08)
O tai Egipto zeme kam naudojama? Nu ir tundra as
Shana, dėl tos aktorės Skirtingose nuotraukose skirtingas tipas atrodo, aš kai kur mačiau pavasarį, kai kur žiemą, kai kur vasarą.. Labiausiai ji man patiko su ryškiai ryžais plaukais, mažiausiai - su blond. Prigimtinis tipas iš vaikystės nuotraukų sprendžiant gal soft summer, bet gal ir pavasario koks potipis. Nežinau, sudėtingas atvejis
Egipto žemė - tai tokia ryžai ruda pudra su blizgučiais, panos Lietuvoj, ypač jaunos, mėgdavo užvaryt per visą veidą Iš esmės ją galima naudoti kaip bronzerį šiokiam tokiam įdegio efektui sukurti, jei gerai išretušuoti per iškiliausias veido vietas, kontūravimui nelabai. Bet kaip bronzeriui tai ten labai specifinis ryžas atspalvis, kuris tinka vienetams, ypač Lietuvoj.
Tai aš galvoju, kad jei reikia kontūravimo, tai idealus variantas Nyx blush in taupe, labai retai sutinkamas neryžas, natūraliai ant odos atrodantis atspalvis, čia ypač šaltam tipui rekomenduotinas.
Jei trūksta ryškumo, daug geriau skaistalai, rožiniai arba persikiniai, vietoje to dirbtino, iš tolo pastebimo rudumo. Viskas IMHO
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 28, 11:10)
Kažkaip pas mus parduotuvėse visai tokių nemačiau, kaip nekeista Arba ne tose parduotuvėse žiūrėjau. Tikrai nebuvo žiemą Bags for You, Bags and more, rūbų parduotuvėse..Prieš porą metų tų transformerių buvo pilnos Maximos, dabar matyt galutinai išėjo iš mados