Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 11:08)
O tai Egipto zeme kam naudojama? Nu ir tundra as doh.gif  biggrin.gif

Shana, dėl tos aktorės blink.gif Skirtingose nuotraukose skirtingas tipas atrodo, aš kai kur mačiau pavasarį, kai kur žiemą, kai kur vasarą.. Labiausiai ji man patiko su ryškiai ryžais plaukais, mažiausiai - su blond. Prigimtinis tipas iš vaikystės nuotraukų sprendžiant gal soft summer, bet gal ir pavasario koks potipis. Nežinau, sudėtingas atvejis wacko.gif

Egipto žemė - tai tokia ryžai ruda pudra su blizgučiais, panos Lietuvoj, ypač jaunos, mėgdavo užvaryt per visą veidą doh.gif Iš esmės ją galima naudoti kaip bronzerį šiokiam tokiam įdegio efektui sukurti, jei gerai išretušuoti per iškiliausias veido vietas, kontūravimui nelabai. Bet kaip bronzeriui tai ten labai specifinis ryžas atspalvis, kuris tinka vienetams, ypač Lietuvoj.
Tai aš galvoju, kad jei reikia kontūravimo, tai idealus variantas Nyx blush in taupe, labai retai sutinkamas neryžas, natūraliai ant odos atrodantis atspalvis, čia ypač šaltam tipui rekomenduotinas.
Jei trūksta ryškumo, daug geriau skaistalai, rožiniai arba persikiniai, vietoje to dirbtino, iš tolo pastebimo rudumo. Viskas IMHO g.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 28, 11:10)

dar reiktu ir pasiziuret paciai pardtuotuvese kokiu yra delninukiu g.gif

Kažkaip pas mus parduotuvėse visai tokių nemačiau, kaip nekeista unsure.gif Arba ne tose parduotuvėse žiūrėjau. Tikrai nebuvo žiemą Bags for You, Bags and more, rūbų parduotuvėse..Prieš porą metų tų transformerių buvo pilnos Maximos, dabar matyt galutinai išėjo iš mados g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 28, 10:10)
kad dar nenusprendziau del spalvos, reiks pagalvot pirmiau kapsule kokiu spalvu darysiu, bet turiu vasarai dzinsini sijona, tympas dzinsu imitacijos, tai prie ju galvoju nesiot gal tiktu?

dar reiktu ir pasiziuret paciai pardtuotuvese kokiu yra delninukiu g.gif

O timpos tikiuosi prie tunikos, o ne vaizdeliui be kelniu? lotuliukas.gif
As manau, kad ji beveik visur vistik tinka.. nu as kadangi planuoju pradziai tam sezonui velyvam pavasariui/vasarai, kai nereik jau striukyciu/paltuku nesioti (del spalvu taip nusprendziau daryti), tai galvoju, kad tiks man ir prie dzinsu ir prie sukneliu, kitko nenesioju rolleyes.gif tik su spalva sudetinga.. o parduotuvese nieko gero nemaciau, nors senai dairausi, gal blogai ieskau.. reikia dontstop paklausti, matei kur nors kokia nors gyva delninuke? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:22)
Kažkaip pas mus parduotuvėse visai tokių nemačiau, kaip nekeista  unsure.gif  Arba ne tose parduotuvėse žiūrėjau. Tikrai nebuvo žiemą Bags for You, Bags and more, rūbų parduotuvėse..Prieš porą metų tų transformerių buvo pilnos Maximos, dabar matyt galutinai išėjo iš mados  g.gif

Kad neįsivaizduoju kur daugiau gali ir bebūti.. nes aš skersai išilgai perėjus visus Akropolius, Megas, Panoramas ir kitus didelius prekybos centrus, ir visas būtent tašių parduotuves ir visas rūbų, kur būna tašių.. bet nei kvapo nebuvo schmoll.gif sakote nebemadinga? unsure.gif gerai, kad dabar nebėra to madinga/nemadinga, o ir stiliaus temose daug merginų tokias naudoja, ir visos tik aikčioja kaip gražu ir stilinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 11:25)

Kad neįsivaizduoju kur daugiau gali ir bebūti.. nes aš skersai išilgai perėjus visus Akropolius, Megas, Panoramas ir kitus didelius prekybos centrus, ir visas būtent tašių parduotuves ir visas rūbų, kur būna tašių.. bet nei kvapo nebuvo  schmoll.gif  sakote nebemadinga?  unsure.gif  gerai, kad dabar nebėra to madinga/nemadinga, o ir stiliaus temose daug merginų tokias naudoja, ir visos tik aikčioja kaip gražu ir stilinga  wub.gif

Darau tik prielaidą, kad matyt išėjo iš mados, kad jau niekur nebėra unsure.gif Nes būdavo jų pilna prieš porą - trejetą metų. Aš irgi pirksiu nepaisant mados/nemados, ką daryti, kad pribrendau pirkimui tik dabar, o tada, kai jų buvo, nenorėjau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:22)
Shana, dėl tos aktorės  blink.gif  Skirtingose nuotraukose skirtingas tipas atrodo, aš kai kur mačiau pavasarį, kai kur žiemą, kai kur vasarą..  Labiausiai ji man patiko su ryškiai ryžais plaukais, mažiausiai - su blond. Prigimtinis tipas iš vaikystės nuotraukų sprendžiant gal soft summer, bet gal ir pavasario koks potipis. Nežinau, sudėtingas atvejis  wacko.gif

Egipto žemė - tai tokia ryžai ruda pudra su blizgučiais,
Tai aš galvoju, kad jei reikia kontūravimo, tai idealus variantas Nyx blush in taupe, labai retai sutinkamas neryžas, natūraliai ant odos atrodantis atspalvis, čia ypač šaltam tipui rekomenduotinas.
Jei trūksta ryškumo, daug geriau skaistalai, rožiniai arba persikiniai, vietoje to dirbtino, iš tolo pastebimo rudumo. Viskas IMHO  g.gif

biggrin.gif Tiksliai drauge radau, grynas nesusipratimas, kaip ir as lotuliukas.gif Ir sau siuo momentu is visu pereitu vaivorykstes spalvu irgi su ryza patinku labiausiai smile.gif

aciu 4u.gif Su blizguciais nemegstu. As pudra tik taip naudoju, kaip cia pasakius, pereinu pendzeliu per visa veida ir tiek, nors tavo primokyta bandziau ir modeliuoti/konturuoti biski biggrin.gif ir highliteri dabar turiu biggrin.gif Bet pas mane nuo geguzes mazai prasmes turi visi tie konturavimai, nes prie temperaturu daugiau nei +30 tiesiog neverta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:32)
Darau tik prielaidą, kad matyt išėjo iš mados, kad jau niekur nebėra  unsure.gif  Nes būdavo jų pilna prieš porą - trejetą metų. Aš irgi pirksiu nepaisant mados/nemados, ką daryti, kad pribrendau pirkimui tik dabar, o tada, kai jų buvo, nenorėjau  laugh.gif

Aš irgi per vėlai pribrendau.. lotuliukas.gif ir neieškojau taip senai, ieškoti pradėjau tik karts nuo karto nuo pavasario, t.y. prieš metus laiko.. lotuliukas.gif o dabar prispaudė, kad laaaaabai nooooriu hihihi.gif

Dar kartą lenkiu galvą prieš Shana ir Bytte už pagalbą, ir galiu kibti į darbą drąsiai wub.gif
Esu Cool/True Summer ir niekuo kitu nepatapsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ta proga man, man, man ir dar kartą man bigsmile.gif
user posted image
True Autum:
user posted image
user posted image
Light summer:
user posted image
Vasara:
user posted image
Ruduo:
user posted image
Pavasaris:
user posted image
Ziema:
user posted image
soft summer
user posted image
tru autumn
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 28 vasario 2012 - 11:17
persiprasau, pasikartosiu - klausem cia su Mergaiciuku del 3/4 rankoviu svarkeliu devejimo? Nebus minciu ax.gif
Atsakyti
Man tai negražu dar kažkas po tokiu ilgiu smile.gif
Atsakyti
Na atlikau didziuli darba, prisifotkinau su spalvom lotuliukas.gif albumas jei praso slaptazodzio- spalvos Ka manot? tikrai soft summer? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboooocha: 28 vasario 2012 - 11:57
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 12:56)
Na atlikau didziuli darba, prisifotkinau su spalvom  lotuliukas.gif  albumas jei praso slaptazodzio- spalvos Ka manot? tikrai  soft summer?  ax.gif

O prisijungimo vardas?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 14:07)
O prisijungimo vardas?

toks pat kaip slaptazodis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 28, 13:15)
toks pat kaip slaptazodis  smile.gif

Na man kažkodėl neatidaro blush2.gif
Atsakyti