o raudona kraujo raudonumo spalva ar tinka soft sammer? itariu kad ne nes su ja atrodau išbalus o kokia artimiausia panaši spalva tinka?
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 28, 10:05)
o gal kokiu turit isisaugoja pvz delninukiu kokios noretumet? nes as nelabai zinau kokia paciai ieskot mazdaug
Na, nieko nesu išsisaugojus, dabar ant greičio radau pvz, ko maždaug noriu:
tokio maždaug dydžio:
spalvytę kokią linksmesnę:
ir dar ,man patinka ir atrodo praktiška, kai delniniukė gali transformuotis į maišą su rankenom.
Mausiuke, light summer
Man tai norėtųsi tokios kaip ta žalia dėl formos, dydžio ir pačio tvirtumo, o suglebusi delninukė kaip tos kitos tai...
QUOTE(savitre @ 2012 02 28, 09:23)
o raudona kraujo raudonumo spalva ar tinka soft sammer? itariu kad ne nes su ja atrodau išbalus o kokia artimiausia panaši spalva tinka?
Gal paprasciausia butu paimti palete ir paziureti kuri yra artimiausia jusu norimai
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 09:43)
ir dar ,man patinka ir atrodo praktiška, kai delniniukė gali transformuotis į maišą su rankenom.
Mausiuke, light summer
Idomiai atrodo, bet idomu ar patogu
Mausiuke - pritariu Dontstop.
As irgi noriu patarimu del pudros - maskavimo nereikia, naturalia isvaizda ir toki kaip buna suteikia prislopinta svytejima is vidaus Naudojau dabar Vichy mineraline
Dontstop, padarykit paslauga - temoje apie spalvinius tipus vakar 41 psl imeciau tokios aktores kelias foto, po to Bytte idejo nuoroda i jos vaikiskas foto, ar galit uzmesti aki ir pasisakyt i kur ja priskirtumet?
Mausiuke ir aš tokios nuomonės - light summer
aciu Dontstop, man ta vidurine delninuke siuvineta kvadratukais visai idomi
vilmuke, o kokios spalvos pirksi?
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:49)
Man tai norėtųsi tokios kaip ta žalia dėl formos, dydžio ir pačio tvirtumo, o suglebusi delninukė kaip tos kitos tai...
Man suglebusios irgi nelabai, labai reikia apgalvoti, ką į vidų dėti, vienas vargas
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 10:52)
As irgi noriu patarimu del pudros - maskavimo nereikia, naturalia isvaizda ir toki kaip buna suteikia prislopinta svytejima is vidaus Naudojau dabar Vichy mineraline
Dontstop, padarykit paslauga - temoje apie spalvinius tipus vakar 41 psl imeciau tokios aktores kelias foto, po to Bytte idejo nuoroda i jos vaikiskas foto, ar galit uzmesti aki ir pasisakyt i kur ja priskirtumet?
Dėl pudros nieko negaliu pasakyti, nenaudoju
Tuoj pažiūrėsiu
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:04)
O tai Egipto zeme kam naudojama? Nu ir tundra as
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:04)
Man suglebusios irgi nelabai, labai reikia apgalvoti, ką į vidų dėti, vienas vargas
Tuoj pažiūrėsiu
Tuoj pažiūrėsiu
...grynai kaip maišiukas rankoje.. o ta žalia taip tvirtai atrodo ir šiaip visai daili velnias, bet internetu nepavyks tada užsisakyti nepačiupinėjus, nes jau esu taip su taše nudegusi, kai atsiuntė skystą, nors neatrodė.. aš irgi noriu kažko spalvoto, tam sezonui vėlyvam pavasariui/vasarai, kai jau nereikia su paltukais, striukytėmis vaikščioti, tik nesugalvoju kokios..
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:00)
vilmuke, o kokios spalvos pirksi?
kad dar nenusprendziau del spalvos, reiks pagalvot pirmiau kapsule kokiu spalvu darysiu, bet turiu vasarai dzinsini sijona, tympas dzinsu imitacijos, tai prie ju galvoju nesiot gal tiktu?
dar reiktu ir pasiziuret paciai pardtuotuvese kokiu yra delninukiu