Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

o raudona kraujo raudonumo spalva ar tinka soft sammer? blush2.gif itariu kad ne nes su ja atrodau išbalus o kokia artimiausia panaši spalva tinka?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 28, 10:05)
o gal kokiu turit isisaugoja pvz delninukiu kokios noretumet? nes as nelabai zinau kokia paciai ieskot mazdaug blush2.gif

Na, nieko nesu išsisaugojus, dabar ant greičio radau pvz, ko maždaug noriu:

tokio maždaug dydžio:
user posted image

spalvytę kokią linksmesnę:

user posted image

user posted image

ir dar ,man patinka ir atrodo praktiška, kai delniniukė gali transformuotis į maišą su rankenom.

Mausiuke, light summer 4u.gif
Atsakyti
Man tai norėtųsi tokios kaip ta žalia dėl formos, dydžio ir pačio tvirtumo, o suglebusi delninukė kaip tos kitos tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 02 28, 09:23)
o raudona kraujo raudonumo spalva ar tinka soft sammer?  blush2.gif  itariu kad ne nes su ja atrodau išbalus o kokia artimiausia panaši spalva tinka?

Gal paprasciausia butu paimti palete ir paziureti kuri yra artimiausia jusu norimai 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 09:43)

ir dar ,man patinka ir atrodo praktiška, kai delniniukė gali transformuotis į maišą su rankenom.

Mausiuke, light summer  4u.gif

Idomiai atrodo, bet idomu ar patogu g.gif

Mausiuke - pritariu Dontstop. 4u.gif

As irgi noriu patarimu del pudros - maskavimo nereikia, naturalia isvaizda ir toki kaip buna suteikia prislopinta svytejima is vidaus bigsmile.gif Naudojau dabar Vichy mineraline 4u.gif

Dontstop, padarykit paslauga - temoje apie spalvinius tipus vakar 41 psl imeciau tokios aktores kelias foto, po to Bytte idejo nuoroda i jos vaikiskas foto, ar galit uzmesti aki ir pasisakyt i kur ja priskirtumet? 4u.gif
Atsakyti
Mausiuke ir aš tokios nuomonės - light summer 4u.gif
Atsakyti
aciu Dontstop, man ta vidurine delninuke siuvineta kvadratukais visai idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vilmuke, o kokios spalvos pirksi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:49)
Man tai norėtųsi tokios kaip ta žalia dėl formos, dydžio ir pačio tvirtumo, o suglebusi delninukė kaip tos kitos tai...  unsure.gif

Man suglebusios irgi nelabai, labai reikia apgalvoti, ką į vidų dėti, vienas vargas drinks_cheers.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 10:52)

As irgi noriu patarimu del pudros  - maskavimo nereikia, naturalia isvaizda ir toki kaip buna suteikia prislopinta svytejima is vidaus bigsmile.gif Naudojau dabar Vichy mineraline 4u.gif

Dontstop, padarykit paslauga - temoje apie spalvinius tipus vakar 41 psl imeciau tokios aktores kelias foto, po to Bytte idejo nuoroda i jos vaikiskas foto, ar galit uzmesti aki ir pasisakyt i kur ja priskirtumet? 4u.gif

Dėl pudros nieko negaliu pasakyti, nenaudoju blush2.gif

Tuoj pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:04)

Dėl pudros nieko negaliu pasakyti, nenaudoju  blush2.gif

O tai Egipto zeme kam naudojama? Nu ir tundra as doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 10:04)
Man suglebusios irgi nelabai, labai reikia apgalvoti, ką į vidų dėti, vienas vargas  drinks_cheers.gif
Dėl pudros nieko negaliu pasakyti, nenaudoju  blush2.gif

Tuoj pažiūrėsiu  smile.gif

...grynai kaip maišiukas rankoje.. lotuliukas.gif o ta žalia taip tvirtai atrodo ir šiaip visai daili thumbup.gif velnias, bet internetu nepavyks tada užsisakyti nepačiupinėjus, nes jau esu taip su taše nudegusi, kai atsiuntė skystą, nors neatrodė.. aš irgi noriu kažko spalvoto, tam sezonui vėlyvam pavasariui/vasarai, kai jau nereikia su paltukais, striukytėmis vaikščioti, tik nesugalvoju kokios.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:00)
vilmuke, o kokios spalvos pirksi?  blush2.gif

kad dar nenusprendziau del spalvos, reiks pagalvot pirmiau kapsule kokiu spalvu darysiu, bet turiu vasarai dzinsini sijona, tympas dzinsu imitacijos, tai prie ju galvoju nesiot gal tiktu?

dar reiktu ir pasiziuret paciai pardtuotuvese kokiu yra delninukiu g.gif
Atsakyti