Na tiesiog buvo vienas ruzavas salikas ir prie zalio,ir prie juodo,ir prie pilko.
O kas negerai su antakiais?
Man į soft panašiau. Antakiuose nieko nepastebėjau neįprasto
QUOTE(evemaska @ 2012 02 27, 19:21)
Na tiesiog buvo vienas ruzavas salikas ir prie zalio,ir prie juodo,ir prie pilko.
Man jie siek tiek per ryskus lyginant su bendra isvaizda . Jus juos dazot ar jie naturaliai tokie juodi / tamsus?
Tuo paciu ir del plauku paklausiu - naturali spalva?
Man tas pats, akys grynai softines, bet pagal bendra isvaizda softui daugoka kontrasto
QUOTE(sunray @ 2012 02 27, 19:25)
Man jie siek tiek per ryskus lyginant su bendra isvaizda . Jus juos dazot ar jie naturaliai tokie juodi / tamsus?
Plaukai mano naturalios spalvos,vis galvoju kad jau laikas padazyt biski(tik nezinau i kokia puse,sviesiau ar tamsiau)o antakius uzvakar daziau,ruda spalva
QUOTE(evemaska @ 2012 02 27, 19:36)
Plaukai mano naturalios spalvos,vis galvoju kad jau laikas padazyt biski(tik nezinau i kokia puse,sviesiau ar tamsiau)o antakius uzvakar daziau,ruda spalva
monitoriaus isdaigos, bet nepaisant to jie vistiek ryskoki (cia tik mano nuomone), man kazkaip visad atrodo, kad prigimtines naturalios spalvos zmoguje visumoj sudera idealiai ir jeigu kazka viena keiti turi koreguoti ir visa kita priesingu atveju kazkas "iskrenta"
O plaukai jusu grazus, neturit kuo skustis ir atspalvis idomus
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 19:28)
Man tas pats, akys grynai softines, bet pagal bendra isvaizda softui daugoka kontrasto
greiciausiai koja kisa antakiai , turbut naturoj jie sviesesni, tokiu atveju kontrastas ne toks didelis, manau soft summer
laba vakareli
dabar vis pagalvoju, kad visai noreciau gal vasarai prie kazkurios kapsules tokios didesnes delninukes. kokia butu jusu nuomone? ar vertas demesio toks daiktas?
dabar vis pagalvoju, kad visai noreciau gal vasarai prie kazkurios kapsules tokios didesnes delninukes. kokia butu jusu nuomone? ar vertas demesio toks daiktas?
merginos tikiuosi jus nieko pries kad as kartais cia kokia nesmaone suvapalioju
cia gal ne visai i tema.
lygtais as soft samere, kai daziau plaukus ryzokais atspalviais man tikdavo egipto zeme
dabar kai nebedazau ir einu link naturaliu plauku, man ta egipto zeme taip jau nesizuri graziai
ar gali taip buti? ar cia mano nepasitenkinimas isvada ima virsu?
cia gal ne visai i tema.
lygtais as soft samere, kai daziau plaukus ryzokais atspalviais man tikdavo egipto zeme
dabar kai nebedazau ir einu link naturaliu plauku, man ta egipto zeme taip jau nesizuri graziai
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 27, 22:48)
laba vakareli
Aš irgi pirksiu didelę delninukę
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 27, 23:06)
merginos tikiuosi jus nieko pries kad as kartais cia kokia nesmaone suvapalioju
cia gal ne visai i tema.
cia gal ne visai i tema.
Mano labai subjektyvia nuomone EŽ tinka vienetiniais išimtiniais atvejais AčiūD sulig natūralumo banga ji jau išėjo iš mados Pagaliau mieste matau vis mažiau ir mažiau oranžinių merginų
Ondatra, kokio efekto jūs norit, parekomenduosiu kokią priemonę
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 07:42)
Aš irgi pirksiu didelę delninukę
o gal kokiu turit isisaugoja pvz delninukiu kokios noretumet? nes as nelabai zinau kokia paciai ieskot mazdaug
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 27, 21:48)
laba vakareli
Aš irgi noriu kasdienai, didelės.. bet nesu tikra ar neliksiu gatvėje nesuprasta