Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(evemaska @ 2012 02 27, 18:18)
4u.gif Merginos man reikia jusu pagalbos,susibalamutinau as visai  doh.gif .Visa gyvenima maniau kad esu pavasario tipas.Pagal jusu nuorodas vakar ziurejau pasirodo esu vasaros tipo,bet plauku spalva,pas mane kaiciasi ziurint kada vasara pasvesieja buna tokia ryza,ziema tamsieja tokios riesutines spalvos.tai vasara gaunas kad ir rudens tipas  swoon.gif Gal jusu akis nuspres kokio as tipo foto

Nežinau kaip kitoms, bet man foto nerodo unsure.gif

UPD. Jau pamačiau. Man į vasarą panašiau 4u.gif Odą matau šaltą su rožiniu atspalviu, akis - pilkoka žalsva, plaukai ir ne per šilti. Gal ką iškraipo monitorius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 27 vasario 2012 - 17:22
QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 17:20)
Nežinau kaip kitoms, bet man foto nerodo  unsure.gif

UPD. Jau pamačiau. Man į vasarą panašiau  4u.gif Odą matau šaltą su rožiniu atspalviu, akis - pilkoka žalsva, plaukai ir ne per šilti. Gal ką iškraipo monitorius?

Man pirmoje foto ir kitose skiriasi koloritas, pirma zymiai siltesne, tai net nzn. Oda tikrai salta. Akys irgi matau pilkai zalsvas, prislopintas, plaukai g.gif labai skiriasi poroje foto unsure.gif
Bet i pavasari tai nepanasu schmoll.gif I rudeni kazkaip oda nenesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 27, 17:10)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  As irgi panasi. Na, tiesa, darbe pas mane daugiau moteru buvo, bet cia jau buvo seniai ir nepamenu smile.gif O daugiau tai sunkiai. As pati nemoku palaikyti rysio kazkaip, nes man geriau vienai  smile.gif

Kad aš irgi panaši. Irgi pati gal kažkiek nemoku, o gal tiksliau, kad labai artimai sugebu susibendrauti tik su keliais žmonėmis.. nu pavyzdžiui draugių pas mane vos trys, bet tokios jau šventos jos.. o va daugiau, taip niekas neprilimpa man.. bet darbe tokie labai šilti ir geri santykiai, visada sulaukiam pagyrimų/papeikimų, beveik kaip draugės.. tik ne tokios, kad ir po darbo kavutę gertume, nors atrodo galėtume. Universitete būdavo tas pats, kažkaip sutari labai geraaai, vėl kaip draugės, bet neskatinome tų santykių ir už tos aplinkos ribų. Gal vėl slepiasi kažkoks nemokėjimas.. o gal nenorėjimas 4u.gif

QUOTE(evemaska @ 2012 02 27, 17:18)
4u.gif Merginos man reikia jusu pagalbos,susibalamutinau as visai  doh.gif

Mano megejiska nuomone, tai ruduo lotuliukas.gif (bandau atkalti aki ne tik ant spalvu, bet ir ant tipu cool.gif )
---
dontstop, man rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 18:27)
Man pirmoje foto ir kitose skiriasi koloritas, pirma zymiai siltesne, tai net nzn. Oda tikrai salta. Akys irgi matau pilkai zalsvas, prislopintas, plaukai  g.gif labai skiriasi poroje foto unsure.gif
Bet i pavasari tai nepanasu schmoll.gif I rudeni kazkaip oda nenesa unsure.gif

Pirmoje foto fotografuota su blicu, man rodos, jis pašiltina unsure.gif Aš nuotraukose su blicu visad gaunuosi geltonesnė ir tamsesnė g.gif
Papildyta:
Evemaska, sakot, kad laikėt save pavasariu, o ar laikėtės rekomendacijų dėl spalvų? ax.gif Nes šalikėlis užrištas "vasariškas" ir jis Jums regis visai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 18:27)
Man pirmoje foto ir kitose skiriasi koloritas, pirma zymiai siltesne, tai net nzn.

Cia turbut patalpa itakoja toki skirtuma g.gif , as labiau pasitikiu nuotraukomis lauke, lauke plauku spalva man visgi saltoka, nors atspalsvis ir auksinis... as uz vasara 4u.gif
P.S ar nekliuva jums antakiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 27 vasario 2012 - 17:34
fe, kokios negrazios to soft samer spalvos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 16:58)
Supratau  4u.gif  tik kodėl taip negražiai vadinatės vieniše,

o kas cia negrazaus?

QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 17:01)
O aš ir nemanau, kad būti vieniše blogai  smile.gif  Man visai komfortiška taip gyventi  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 18:31)
Evemaska, sakot, kad laikėt save pavasariu, o ar laikėtės rekomendacijų dėl spalvų?  ax.gif  Nes šalikėlis užrištas "vasariškas" ir jis Jums regis visai tinka  smile.gif

Dekui uz komentarus! 4u.gif
biggrin.gif Salikelis buvo pirktas zaliam puspalciui,kaip kontrastas,taip ir nesiojau,nekeiciant ax.gif .Reikes man dar daug ko ismokt,perrinkt spinta,isimint spalvas kurios man labiau tinka.Laukia sunkus darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 17:31)
Pirmoje foto fotografuota su blicu, man rodos, jis pašiltina  unsure.gif  Aš nuotraukose su blicu visad gaunuosi geltonesnė ir tamsesnė  g.gif

Turbut taip, nes laukinese foto tikrai salta g.gif

QUOTE(sunray @ 2012 02 27, 17:32)

P.S ar nekliuva jums antakiai?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2012 02 27, 18:59)
Dekui uz komentarus! 4u.gif
biggrin.gif Salikelis buvo pirktas zaliam puspalciui,kaip kontrastas,taip ir nesiojau,nekeiciant  ax.gif .Reikes man dar daug ko ismokt,perrinkt spinta,isimint spalvas kurios man labiau tinka.Laukia sunkus darbas  biggrin.gif

ten žalias puspaltis? ups... aš juodą matau...
labai vasariškas įspūdis 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pamačiau juodą paltą ir ružavai žydrą šalikėlį ..
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 18:15)
ten žalias puspaltis? ups... aš juodą matau...
labai vasariškas įspūdis  4u.gif

as irgi biggrin.gif
Idomu kaip su tipu pataikem, jei palta ant tiek suklydom lotuliukas.gif

Ir kokia summer pagal jumi panos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 19:17)
as irgi biggrin.gif
Ir kokia summer pagal jumi panos? g.gif

pagal kontrastinguma skirciau prie cool, bet trikdo akys, jos man labiau soft....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 27 vasario 2012 - 18:20