Aš tokių komentarų sulaukiu nebent pati paklausiu
Nepastebėjau kad žmonės "labai matytų" tinkančias spalvas, dažnai tai subjektyvi nuomonė vienos ar kitos spalvos atžvilgiu... pavyzdžiui moteriškas komplimentas: kokia nuostabi palaidinė, ji tau labai tinka, ir spalva graži... tepasako - o-o aš irgi tokios norėčiau
Mama pasitikiu... nors apie spalvas ji ne daug nusimano, bet nėra prašovus deriniuose, ar kitu gražu/negražu atveju, bet ji reikškia savo subjektyvę nuomonę tik kai paklausiu...
Mano visiškai subjektyvi, niekuom neparemta, tik iš pamąstymų kažkokių, susidaryta nuomonė, kad dažnai komplimentų dėl tinkančios spalvos sulaukia būtent tie žmonės, kurie linkę devėti netinkamas spalvas... prisimenant savo "rudos periodą"... niekada tiek komplimentų nesulaukdavau... o ruda vasaroms sakyčiau taip - ne gausu tinkamų atspalvių
iš polivore... bet 12blueprints.com naudojasi (arba ir pats kuria) šiuos paveiklėlius
Dramatic True (reiškia ir cool) Summer
Light Summer Not Pale
Soft Summer 1
Dramatic True (reiškia ir cool) Summer
Light Summer Not Pale
Soft Summer 1
I taupykle
Issaugokit kas albume
Tokio dar nebuvo lyg
Issaugokit kas albume
Tokio dar nebuvo lyg
atsiprašau
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 12:58)
Aš tokių komentarų sulaukiu nebent pati paklausiu
Nepastebėjau kad žmonės "labai matytų" tinkančias spalvas, dažnai tai subjektyvi nuomonė vienos ar kitos spalvos atžvilgiu... pavyzdžiui moteriškas komplimentas: kokia nuostabi palaidinė, ji tau labai tinka, ir spalva graži... tepasako - o-o aš irgi tokios norėčiau
Na kadangi ispanai aplamai linke komplimentus sakyti, net jei negraziai atrodai tai kai graziai atrodai butinai daug buna pakomentavimu. As pvz pradejus rudeni vilketi savo oranzini paltuka su tealiniu saliu labai daug komentaru girdejau, ir kelis is moteru butent apie tai, kaip graziai man tos spalvos, kaip tinka ir tt.
Nors sutinku, kad kartais simpatijos labai veikia, mano pacios antipatija zaliai mane buvo itikinus, kad blogai man sita spalva, net nesimatuodavau, is kart zinojau, kad blogai
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 13:05)
Vyru tam tikri bruozai nestebina.. taip, bet nejaugi nebunate moteriskoje kompanijoje? As visada sulaukiu tiek darbe (nors vyru turbut tiek pat kiek moteru, o gal net keliais daugiau), su draugemis, net su seimos draugais (vistiek ~puse ju sudaro moterys), mama, giminaicia, artimieji visokie..
Nors del spalvu kartais ir is vyru puses sulaukiu, ir ne tik savojo. zinoma jie tai tikrai pagiria dazniau tada, kai kazkas tinka, ir zinoma, kartais buna, kad labiau pastebi, jog grazus/tinka pvz sukneles modelis, o ne jos spalva
Nors del spalvu kartais ir is vyru puses sulaukiu, ir ne tik savojo. zinoma jie tai tikrai pagiria dazniau tada, kai kazkas tinka, ir zinoma, kartais buna, kad labiau pastebi, jog grazus/tinka pvz sukneles modelis, o ne jos spalva
Moteriškose kompanijose nebūnu, neskaitant, kad būnu mamos ar močiutės draugijoje, bet jos kažkaip jokių pastabų neišsako, nebent pati paklausčiau
Ne į temą, o kaip galima nebūti moteriškose kompanijose? nejaugi visa kompanija tik vyras, vaikai ir tėvai? tarkime darbe vyrai, bet.. draugės? giminaitės per kažkokius susibūrimus? laisvalaikis su draugais ir jų antrom pusėm?
---
bytte teisi, manau dauguma ypač susilaukia daug komplimentų kai n metų nešioja kažkokią netinkamą spalvą ir staiga įlenda į tinkamą bet galima susilaukti ir apskritai, tą ir gaunu būna ir papeikia juk.. vat ir subalamutino mane, ypač šią savaitę, nes nebežinau kurie iš jų geriau mato visumą, o ne kokias akis ar odą..
---
bytte teisi, manau dauguma ypač susilaukia daug komplimentų kai n metų nešioja kažkokią netinkamą spalvą ir staiga įlenda į tinkamą bet galima susilaukti ir apskritai, tą ir gaunu būna ir papeikia juk.. vat ir subalamutino mane, ypač šią savaitę, nes nebežinau kurie iš jų geriau mato visumą, o ne kokias akis ar odą..
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 17:22)
Ne į temą, o kaip galima nebūti moteriškose kompanijose? nejaugi visa kompanija tik vyras, vaikai ir tėvai? tarkime darbe vyrai, bet.. draugės? giminaitės per kažkokius susibūrimus? laisvalaikis su draugais ir jų antrom pusėm?
---
---
Kaip suprantu, klausimas man.
Šiuo metu aš nedirbu, praeitas darbas buvo labai specifinis, aš dirbdavau viena kabinete ir tik 2 val per dieną, ir tik tomis valandomis, kuomet įmonėje jokių bendradarbių nebūdavo (jie dirbdavo kitokiomis valandomis). O dar prieš tai kelerius metus auginau vaiką namuose.
Visa man dabartinė kompanija - tai vyras ir vaikas. Mamą matau keletą kartų metuose, kitus gimines - dar rečiau.
Kadangi vaikas dar sąlyginai mažas ir nėra su kuo jį palikti, tai į kompanijas nevaikštom. Kai yra galimybė vaiką palikti mano mamai (kas būna tik kelis kartus per metus), einame kur nors su vyru dviese. Tokias retas progas norime išnaudoti romantikai, kurios trūksta kasdieniame gyvenime auginant vaiką.
Draugių kompanijos niekad neturėjau, vienišė aš. Kol neturėjom vaiko, retkarčiais kur nors nueidavom mišriomis kompanijomis, bet jokio ypatingo dėmesio savo personai nesulaukdavau.
Komplimentus tiesą pasakius sako tik vyras, na, dar sūnus Po parduotuves apsipirkti visada važinėju viena, kompanijos man nereikia (nu sakiau gi, vienišė )
Supratau tik kodėl taip negražiai vadinatės vieniše, juk visi žmonės skirtingi, vieni negali be tūkstančio draugų, o kitiems nereikia nemanau, kad nuo to esate blogesnė
Gerai, kaip išmokti skirti šiltas/šaltas spalvas? ta vaizduotė su tuo, kad kur maišyta raudona - ten šilta, kur mėlyna - ten šalta, man visai nepadeda, nemoku aš taip
Gerai, kaip išmokti skirti šiltas/šaltas spalvas? ta vaizduotė su tuo, kad kur maišyta raudona - ten šilta, kur mėlyna - ten šalta, man visai nepadeda, nemoku aš taip
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 17:58)
Supratau tik kodėl taip negražiai vadinatės vieniše, juk visi žmonės skirtingi, vieni negali be tūkstančio draugų, o kitiems nereikia nemanau, kad nuo to esate blogesnė
O aš ir nemanau, kad būti vieniše blogai Man visai komfortiška taip gyventi
Geriausia lyginti panašius atspalvius tokiose lentelėse, kaip Shana šiandien įdėjo. Su laiku galima "ištreniruoti akį"
QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 17:01)
As irgi panasi. Na, tiesa, darbe pas mane daugiau moteru buvo, bet cia jau buvo seniai ir nepamenu O daugiau tai sunkiai. As pati nemoku palaikyti rysio kazkaip, nes man geriau vienai
Merginos man reikia jusu pagalbos,susibalamutinau as visai .Visa gyvenima maniau kad esu pavasario tipas.Pagal jusu nuorodas vakar ziurejau pasirodo esu vasaros tipo,bet plauku spalva,pas mane kaiciasi ziurint kada vasara pasvesieja buna tokia ryza,ziema tamsieja tokios riesutines spalvos.tai vasara gaunas kad ir rudens tipas Gal jusu akis nuspres kokio as tipo foto