Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Tai oranzine rudeniui tikrai? Ir pavasariui skaitosi tinkanti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 26, 18:27)
Tai oranzine rudeniui tikrai? Ir pavasariui skaitosi tinkanti?  g.gif

Dėl vasaros tiksliai nežinau. Permečiau akimis kelias paletes - niekur nebuvo oranžinės. Tai turbūt tik rudeniui ir pavasariui. Ir nekeista, oranžinė bet kokio atspalvio juk šilta mirksiukas.gif čia jei kalbam grynai apie oranžinę - ne apie persikinę/lašišinę/koralų/dar kokią nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 26 vasario 2012 - 17:34
Taip, apie oranzine ax.gif ai susimaisiau, isvis nebezinau kaip del tu spalvu tikimo/netikimo.. ganetinia subjektyvi nuomone ziuriu, kiekvienas zmogus mano vis kitaip del tu tikimu/netikimu, apskritai cia . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 26, 19:08)
Taip, apie oranzine  ax.gif  ai susimaisiau, isvis nebezinau kaip del tu spalvu tikimo/netikimo.. ganetinia subjektyvi nuomone ziuriu, kiekvienas zmogus mano vis kitaip del tu tikimu/netikimu, apskritai cia . 4u.gif

Nelabai supratau, apie kokius subjektyvumus kalba ax.gif

Aš su spalvom darau taip:

1. nusistačiau, ar mano išvaizda šilta ar šalta. Tiek, manau, užtenka paprastam, statistiškai vidutiniškam žmogui biggrin.gif žinoti iš spalvinių tipų;

2. atitinkamai pagal tai, tinkantys rūbai bus arba šaltų, arba šiltų atspalvių. Vadinasi bet kam tinka visos spalvos, tik reikia pasirinkti tinkamą atspalvį. Išimtys - juoda, oranžinė spalvos;

3. svarbu atrasti savo baltą atspalvį. Čia reikia vadovautis ne paletėmis, bet veidrodžio ir nuotraukų parodymais. Ir nepamiršti, kad balto rūbo atspalvis neturi būti baltesnis už jūsų dantis, kitaip dantys atrodys gelsvoki.

4. toliau galima ieškoti sau tinkamą spalvų ryškumą ir konstrasto lygį, lengviausia tai padaryti analizuojant savo nuotraukas
Atsakyti
Gavau suknele savo drungnai kapsulei thumbup.gif Labai patenkinta esu smile.gif

Sakykit, prasau: mano rankos ilgos ir kudos. Megstu 3/4 rankoves. Ant ranku butinai reikia det papuosalus turbut. Kokius siulytumet rinktis: masyvius, smulkius bet daug, ant vienos ar abieju ranku?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 26, 18:25)
Nelabai supratau, apie kokius subjektyvumus kalba  ax.gif

Aš su spalvom darau taip:

1. nusistačiau, ar mano išvaizda šilta ar šalta. Tiek, manau, užtenka paprastam, statistiškai vidutiniškam žmogui  biggrin.gif  žinoti iš spalvinių tipų;

2. atitinkamai pagal tai, tinkantys rūbai bus arba šaltų, arba šiltų atspalvių. Vadinasi bet kam tinka visos spalvos, tik reikia pasirinkti tinkamą atspalvį. Išimtys - juoda, oranžinė spalvos;

3. svarbu atrasti savo baltą atspalvį. Čia reikia vadovautis ne paletėmis, bet veidrodžio ir nuotraukų parodymais. Ir nepamiršti, kad balto rūbo atspalvis neturi būti baltesnis už jūsų dantis, kitaip dantys atrodys gelsvoki.

4. toliau galima ieškoti sau tinkamą spalvų ryškumą ir konstrasto lygį, lengviausia tai padaryti analizuojant savo nuotraukas

Buten del paciu spalvu, kad ir saltumo/siltumo. Nejaugi jus nepastebejote? Na kad tiesiog uzsidejus ta pacia silta spalva butent viena ir konkrecia, vieniems su ja atrodote graziai, kitiems ne? Todel ir suabejojau, susilaukiau net komplimentu del siltu spalvu, bet suabejojau ne del savo atvejo, o atsiminiau, kad daznas dalykas tas nuomoniu nesutapimas tikimo/netikimo prasme ir tiek, viska kitka tai man aisku 4u.gif
Papildyta:
As nusivyliau kaip visada internetinio puslapio ir parduotuves asortimento neatitikimu lotuliukas.gif visu pirma zinoma, kad nera visu rubu, na nes nera tu, kuriu norejau lotuliukas.gif antra, del pacio vaizdo. Mano viena tase nuotraukoje atrode tokia grazi, o parduotuveje ji nepanasi i save doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 11:48)
Buten del paciu spalvu, kad ir saltumo/siltumo. Nejaugi jus nepastebejote? Na kad tiesiog uzsidejus ta pacia silta spalva butent viena ir konkrecia, vieniems su ja atrodote graziai, kitiems ne? Todel ir suabejojau, susilaukiau net komplimentu del siltu spalvu, bet suabejojau ne del savo atvejo, o atsiminiau, kad daznas dalykas tas nuomoniu nesutapimas tikimo/netikimo prasme ir tiek, viska kitka tai man aisku  4u.gif

Man taip būna jei spalva tinka sou sou... tarkim akys išryškėja, o oda atrodo nelabai kaip... pvz. mano atveju su royal blue. Kadangi vieni labiau akis mato, o kiti labiau bendrą vaizdą, tai ir nuomonės nesutampa. Va MB niekad nemato nei mano pajuodusių paakių, nei kitokių negerumų, tik akis. Tai jam gražu... ir didumai gražu. O paskui - nu tu čia baisiai toje foto išėjai... tu taip neatrodei biggrin.gif išties tai atrodžiau, tik gyvenime mūsų akys tokių dalykų įprastai nefiksuoja.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 11:48)
Buten del paciu spalvu, kad ir saltumo/siltumo. Nejaugi jus nepastebejote? Na kad tiesiog uzsidejus ta pacia silta spalva butent viena ir konkrecia, vieniems su ja atrodote graziai, kitiems ne? Todel ir suabejojau, susilaukiau net komplimentu del siltu spalvu, bet suabejojau ne del savo atvejo, o atsiminiau, kad daznas dalykas tas nuomoniu nesutapimas tikimo/netikimo prasme ir tiek, viska kitka tai man aisku  4u.gif

g.gif Nepastebėjau, nes niekad neklausiu aplinkinių nuomonės tokiais klausimais. Aš tiesiog žiūriu į veidrodį ir dažniausiai iškart matau, tinka man arba netinka. Jei nematau veidrodyje, tai nuotraukose tikrai pasimato. Todėl pagal galimybę stengiuosi fotografuotis matavimosi kabinoje.

Dar yra toks dalykas, kad kažkokios spalvos labai tinka, kažkokios - labai netinka, ir trečios - kažkur tarp šitų 2 polių. Tai spalvos, kurios mūsų gal ir nelabai puošia, bet ir nesmarkiai bjauroja. Tokias "vidutiniškas" spalvas galima nešioti kasdienai, bet ypatingai progai aš pasirenku tik 100 % tinkantį variantą rolleyes.gif Todėl manau svarbu tokias spalvas, t y super tinkančias, atrasti, o kasdienai galima eksperimentuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 11:00)
Man taip būna jei spalva tinka sou sou... tarkim akys išryškėja, o oda atrodo nelabai kaip... pvz. mano atveju su royal blue. Kadangi vieni labiau akis mato, o kiti labiau bendrą vaizdą, tai ir nuomonės nesutampa. Va MB niekad nemato nei mano pajuodusių paakių, nei kitokių negerumų, tik akis. Tai jam gražu... ir didumai gražu. O paskui - nu tu čia baisiai toje foto išėjai... tu taip neatrodei  biggrin.gif  išties tai atrodžiau, tik gyvenime mūsų akys tokių dalykų įprastai nefiksuoja.

O kažin kaip tada atsirinkti tuos žmones, kurie mato bendrą vaizdą lotuliukas.gif nu man dabar panasiai nutiko su tuo violetiniu rubu, kur sakiau anoje temoje.. unsure.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 11:05)
g.gif  Nepastebėjau, nes niekad neklausiu aplinkinių nuomonės tokiais klausimais. Aš tiesiog žiūriu į veidrodį ir dažniausiai iškart matau, tinka man arba netinka. Jei nematau veidrodyje, tai nuotraukose tikrai pasimato. Todėl pagal galimybę stengiuosi fotografuotis matavimosi kabinoje.

Dar yra toks dalykas, kad kažkokios spalvos labai tinka, kažkokios - labai netinka, ir trečios - kažkur tarp šitų 2 polių. Tai spalvos, kurios mūsų gal ir nelabai puošia, bet ir nesmarkiai bjauroja. Tokias "vidutiniškas" spalvas galima nešioti kasdienai, bet ypatingai progai aš pasirenku tik  100 % tinkantį variantą  rolleyes.gif  Todėl manau svarbu tokias spalvas, t y super tinkančias, atrasti, o kasdienai galima eksperimentuoti  rolleyes.gif

Klausiu tada, kai neapsisprendžiu ar tinka, ar netinka, kai tiesiog nezinau pati, nors ir retai taip buna. Klausiu tada, kai neapsisprendziu is dvieju kartais net pvz abieju tinkanciu, kuri tinka labiau.. lotuliukas.gif gal ir retai klausiu. Bet nejaugi jusu niekas nepagiria/nepapeikia net ir neklausus, kad ta spalva tau labai labai grazu, o va ta nu gal nelabai, ana geriau?! keista...
nuotraukose taip pat buna spalvu, del kuriu nezinau.. na gal as irgi ziuriu kaip bytte sako kartais tik i akis, ar kokia veido spalva.. bet matavimosi kabina tikrai prasciausia ir apgaulingiausia vieta fotkintis ir ziureti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 27 vasario 2012 - 11:23
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 12:18)

Bet nejaugi jusu niekas nepagiria/nepapeikia net ir neklausus, kad ta spalva tau labai labai grazu, o va ta nu gal nelabai, ana geriau?! keista...

Be abejo buvo atveju, kai gaudavai komplimentų konkrečiai dėl spalvos. Tokių atvejų, kad sakytų, kad spalva netinka - nebuvo (tai žinoma nereiškia, kad visada vilkiu tik tinkančias spalvas biggrin.gif ).
Aplamai tokio tipo komplimentai man retenybė g.gif Vyrai kažkaip nepastebi tokių dalykų, jie mato arba visumą (tada sako, pvz kaip gerai šiandien atrodai), arba kažkokias atskiras dalis (akis, papus laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 26, 20:28)
Sakykit, prasau: mano rankos ilgos ir kudos. Megstu 3/4 rankoves. Ant ranku butinai reikia det papuosalus turbut. Kokius siulytumet rinktis: masyvius, smulkius bet daug, ant vienos ar abieju ranku?

Aha, man irgi patarimu del 3/4 svarkelio rankoviu nesiojimo butu ne pro sali ax.gif 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 11:00)
Kadangi vieni labiau akis mato, o kiti labiau bendrą vaizdą, tai ir nuomonės nesutampa.

drinks_cheers.gif
Bet su 100 proc tinkanciom spalvom susilauki komplimetu is visu, tik skirtingu: is vyru, kad gerai atrodai, is moteru pvz kad labai graziai su sita palaidinuke ziurisi ir tt. Man pvz taip yra su tam tikra raudona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 11:41)
Be abejo buvo atveju, kai gaudavai komplimentų konkrečiai dėl spalvos. Tokių atvejų, kad sakytų, kad spalva netinka - nebuvo (tai žinoma nereiškia, kad visada vilkiu tik tinkančias spalvas  biggrin.gif ).
Aplamai tokio tipo komplimentai man retenybė  g.gif  Vyrai kažkaip nepastebi tokių dalykų, jie mato arba visumą (tada sako, pvz kaip gerai šiandien atrodai), arba kažkokias atskiras dalis (akis, papus  laugh.gif )

Vyru tam tikri bruozai nestebina.. lotuliukas.gif taip, bet nejaugi nebunate moteriskoje kompanijoje? As visada sulaukiu tiek darbe (nors vyru turbut tiek pat kiek moteru, o gal net keliais daugiau), su draugemis, net su seimos draugais (vistiek ~puse ju sudaro moterys), mama, giminaicia, artimieji visokie..
Nors del spalvu kartais ir is vyru puses sulaukiu, ir ne tik savojo. zinoma jie tai tikrai pagiria dazniau tada, kai kazkas tinka, ir zinoma, kartais buna, kad labiau pastebi, jog grazus/tinka pvz sukneles modelis, o ne jos spalva lotuliukas.gif

Atsakyti