Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 24, 08:50)
jei tokios figūros savininkė daro išvadą, kad reikia mesti porą kg, tai aš slepiuosi po lapais  ph34r.gif  laugh.gif

vat kai pradeda viskas listi per dzinsu virsu ir maikes isryskina pilva, tai man ir pradeda mintis kirbeti, kad reiia mest lotuliukas.gif nors realiai- dar pries metus sveriau 6kilais maziau, ir buvau tikrai geroookai kudesne nei dabar.. dabar net i dzinsus jokius turimus nebetelpu, naujus pirkau lotuliukas.gif
Akiniai, mano manymu, per dideli tokiam smulkiam veideliui. Man atrodo negerai, kai akiniai per platūs pagal veidą. Aplamai, tokie stambūs akiniai, IMHO, išėję iš mados maždaug prieš porą metų.

as matyt apskritai nesu turejus tinkamu akiniu.. pastoviai tie, kurie buna madingi- man buna per dideli arba forma netinkama :/ cia dabar i visas merginas kreipiuosi- Shana, Dontsop, bytte ir visos kitos, uzrekomenduokit ka nors, kas prie mano veido tiktu smile.gif

Chinos kelnytės irgi pernai metų hitas. Manau, kad neverta pirkti.

as dar del ju pasvarstysiu.. nezinai madoj ar ne madoj, bet uz 100 litu man jos pasirode labai geros medziagos ir patogios, super malonios prie kuno.. tik nesimatavau tinkamo dydzio, tai nezinau- gal apsigalvosiu dar

Žalios kelnytės (pirmos, nežinau, ar toliau tos pačios eina, ar tik panašios  blush2.gif ) per mažos, per ankštos. Kai susidaro tokios horizontalios klostės (nuotraukoje matosi po užpakaliuku), nesvarbu, ant kelnių ar ant sijono, tai dėl to, kad per siaura.

cia tai taip biggrin.gif lindexe kazkaip netilpau i savo buvusi dydi, o naujo jau tingejau eit pasiimt is sales..

Oranžiniai bateliai labai liuks, bet su rožiniu švarkeliu nederinčiau. O gal ten persikinis švarkelis? Derinyje su baltu švarkeliu gražiai atrodo, nu labai gražiai  wub.gif O su oranžinėm kelnėm vėl nelabai..

persikinis smile.gif nelabai gerai ten fotkinti pavyko tokioj sviesoj

Čia viskas, dar kartą tikiuosi, kad neįžeidžiau savo komentarais  4u.gif

tikrai ne- aciu uz visus mirksiukas.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 02 24, 08:54)
Dominica, o kur jusu foto ?  blush2.gif

tas senasias isemiau blush2.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 24, 15:22)
Čia tos šviesiosios? smile.gif Jetus kokia aš atsilikus  blush2.gif
Dominica, jos iš Bershkos? smile.gif

teip, is bershkos smile.gif man pasirode visai nebloga kokybe, patogios, be to ten toks pasiuvimas, kad galima nesiot ir pilno ilgio, ir patrumpintas/atraitotas, bet to atraitojimo praktiskai nesimato net smile.gif
Atsakyti
skaičiau skaičiau ir pasimečiau pavasaris aš ar vasara blush2.gif galit padėt ax.gif
Atsakyti
dominica
pritariu viskam apie spavas donstop... o dėl fasonų tikimo nekomentuosiu... minėjot kad netinkamo dydžio, tai ką ten komentuosi. Fasonai patys ir jų derinimas patiko... bet aš nuo mados atsilikus biggrin.gif

Akiniai su klaustuku man patiko... patiko kad per dideli, kažkaip visai man gražiai... antri tai ne-a, su veido forma kažkaip ne to.
dabar madingi visokie durnos formos akiniai (širdelių, katės akių, apvalūs, kvadratiniai, lašo ir t.t.), normalaus dydžio... nelabai ką patarsi, reik ant nosies kabint ir žiūrėt. Aš pati turiu bėda su akinukais, man jie visi per aukštai ant nosies sėdi, lyg per daug užkelti visad. Tai irgi retai randu tinkamus, tiesiog matuojuosi visus iš eilės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 25 vasario 2012 - 01:09
Del akiniu. Mano veidas apvaliai ovalinis biggrin.gif , na tarpinis variantas kazkoks biggrin.gif Tai as radau pernai sau tinkamu akiniu Mosaic pardoj, tinka toks siek tiek uzapvalintas kvadratas.
Atsakyti
Diminica, del akiniu yra bendru rekomendaciju
http://infinity06.bl...-your-face.html
bandyk matuotis ir ziurek jau tada individualiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 02 24, 23:02)
skaičiau skaičiau ir pasimečiau pavasaris aš ar vasara  blush2.gif  galit padėt  ax.gif

Del ko abejojat?
Atsakyti
as tai nesuprantu, kokia mano veido forma biggrin.gif faktas, kad ne 'sirdeles'. einu, apsibresiu ant veidrodzio..

o siaip kiek esu turejus akiniu, labiau tiko tokie ale kvadratiniai, bet uzapvalintais kampais. dvejus tokius pameciau. dar atsimenu kazkada seniai seniai buvau pataikius ant labai puikios konsultantes optikoje- ji man per puse sekundes isrinko gal 4 ar 5 akinius nuo saules, kurie tiko prie veido tiesiog tobulai. beda tik kad ten buvo visokie gucci shmuci ir kainos atitinkamos. nors is esmes pvz Italijoje vos ne visi nesioja tik tuos vardinius akinius- jau imu galvoti, kad vardinius akinius issirinkt, kad tiktu ant veido, yra zyyymiai lengviau nei tuos no name'us. gal jeigu nebuciau tokia daiktu pametinetoja- isigyciau brangius/gerus akinius. jeigu bent 5 metus nesiot- tai ne tokia ir baisi investicija gaunasi
Atsakyti
Shana, man reikia pagalbos! ieskojau pati iliustraciju polyvore, bet nelabai man isejo kazkas. reikia kapsulei pavyzdziu tokiom spalvom: off white/light desert sand/ivory beige/light peach + light green, kazkas is prislopinto turkio + tangerine tango. atsimenu buvo oranzines su rudu ir turkiu senesnej temoj, bet man reikia tokios isplaukusios ir prislopintos su ryskiais nedideliais akcentais. pazadu lasiniu smota uz pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 02 25, 18:18)
Shana, man reikia pagalbos! ieskojau pati iliustraciju polyvore, bet nelabai man isejo kazkas. reikia kapsulei pavyzdziu tokiom spalvom: off white/light desert sand/ivory beige/light peach + light green, kazkas is prislopinto turkio + tangerine tango. atsimenu buvo oranzines su rudu ir turkiu senesnej temoj, bet man reikia tokios isplaukusios ir prislopintos su ryskiais nedideliais akcentais. pazadu lasiniu smota uz pagalba biggrin.gif

biggrin.gif Visi zino uz ka dirbu biggrin.gif
Biski imesiu, daugiau gal pirmadieni 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 vasario 2012 - 21:17
Įkėliau į albumą nuotrauką, kur tą megztą suknelę dėvėjau kitaip. Kokia jūsų nuomonė, taip atrodo geriau (man pačiai šitas variantas labiau patiko)? ax.gif Tik, mano nuomone, tie juodi batai nelabai tiko g.gif
Atsakyti
Kažkaip neužfiksavau, bet atsimenu skaičiau pas jus apie oranžinę, kokiem tipam ji netinka? Vasarai tikrai, o su žiema nepamenu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 26, 15:06)
Įkėliau į albumą nuotrauką, kur tą megztą suknelę dėvėjau kitaip. Kokia jūsų nuomonė, taip atrodo geriau (man pačiai šitas variantas labiau patiko)? ax.gif  Tik, mano nuomone, tie juodi batai nelabai tiko g.gif

Man ten prašosi storos pėdkelnės, ale tokios:

user posted image

ar bent šiaip paprastos, bet ne permatomos, nuo 70 DEN kažkur. Ir ilgaauliai, galbūt zomšiniai. Dabar atrodo, kad suknelė vieno sezono (žieminė), batai kito sezono (demisezoniniai).

Kažkaip taip įsivaizduoju

user posted image

user posted image

Va tokie batai ten tiktų:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 26, 18:11)
Kažkaip neužfiksavau, bet atsimenu skaičiau pas jus apie oranžinę, kokiem tipam ji netinka? Vasarai tikrai, o su žiema nepamenu?  ax.gif

Vienintelė žiemoms netinkanti spalva ir yra oranžinė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 26 vasario 2012 - 17:15