QUOTE(dontstop @ 2012 02 24, 08:50)
jei tokios figūros savininkė daro išvadą, kad reikia mesti porą kg, tai aš slepiuosi po lapais
vat kai pradeda viskas listi per dzinsu virsu ir maikes isryskina pilva, tai man ir pradeda mintis kirbeti, kad reiia mest nors realiai- dar pries metus sveriau 6kilais maziau, ir buvau tikrai geroookai kudesne nei dabar.. dabar net i dzinsus jokius turimus nebetelpu, naujus pirkau
Akiniai, mano manymu, per dideli tokiam smulkiam veideliui. Man atrodo negerai, kai akiniai per platūs pagal veidą. Aplamai, tokie stambūs akiniai, IMHO, išėję iš mados maždaug prieš porą metų.
as matyt apskritai nesu turejus tinkamu akiniu.. pastoviai tie, kurie buna madingi- man buna per dideli arba forma netinkama :/ cia dabar i visas merginas kreipiuosi- Shana, Dontsop, bytte ir visos kitos, uzrekomenduokit ka nors, kas prie mano veido tiktu
Chinos kelnytės irgi pernai metų hitas. Manau, kad neverta pirkti.
as dar del ju pasvarstysiu.. nezinai madoj ar ne madoj, bet uz 100 litu man jos pasirode labai geros medziagos ir patogios, super malonios prie kuno.. tik nesimatavau tinkamo dydzio, tai nezinau- gal apsigalvosiu dar
Žalios kelnytės (pirmos, nežinau, ar toliau tos pačios eina, ar tik panašios ) per mažos, per ankštos. Kai susidaro tokios horizontalios klostės (nuotraukoje matosi po užpakaliuku), nesvarbu, ant kelnių ar ant sijono, tai dėl to, kad per siaura.
cia tai taip lindexe kazkaip netilpau i savo buvusi dydi, o naujo jau tingejau eit pasiimt is sales..
Oranžiniai bateliai labai liuks, bet su rožiniu švarkeliu nederinčiau. O gal ten persikinis švarkelis? Derinyje su baltu švarkeliu gražiai atrodo, nu labai gražiai O su oranžinėm kelnėm vėl nelabai..
persikinis nelabai gerai ten fotkinti pavyko tokioj sviesoj
Čia viskas, dar kartą tikiuosi, kad neįžeidžiau savo komentarais
tikrai ne- aciu uz visus
QUOTE(lauryna @ 2012 02 24, 08:54)
Dominica, o kur jusu foto ?
tas senasias isemiau
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 24, 15:22)
teip, is bershkos man pasirode visai nebloga kokybe, patogios, be to ten toks pasiuvimas, kad galima nesiot ir pilno ilgio, ir patrumpintas/atraitotas, bet to atraitojimo praktiskai nesimato net