labas, seniai nerasiau tiesa sakant, sitos temos dar net neperskaiciau- nespeju su jumis tokiais tempais.. vakar tik praejusia tema damusiau.
siandien turejau pora laisvu valandu- nulekiau i panorama pasiziuret i naujas kolekcijas. turejau su savim fotika, tai nusprendziau tuo paciu is sono pasiziureti, kaip skudurai atrodo ant manes
kas buvo labai gerai, nes:
1. pamaciau, kurios spalvos netiko
2. radau, kurie deriniai is mano norimu spalvu tiko
3. supratau, kad vis tik reikia pora kilu numesti
4. arba gali nemesti, jeigu randi tobulai tinkancius rubus...
zodziu uzejau i pora pardziu ir supratau, kad tikrai tikrai noriu ko nors oranzinio ir tos grazios zalios, kur dabar pilna.. pries menesi jau tasyte oranzine nusipirkau, apelsinu spalvos batuku noriu jau nuo pernai. pasimatavau lindexe pora ryskiu smutkiu, nu ka galiu pasakyti- pasiuvimai baisus, iskarto plius 10 kilu, kojos kreivos, medziagos per ryskios, zodziu baisu. paskui uzejau i bershka, prigriebiau tokia ale mini kapsule (issamus fotoreportazas- albume ), ir atradau, kad visai liuksiskai atrodo prigesinta oranzine, tokia net truputi i persika, su zalsva ir ne gryna balta (net nezinau kas ten per spalva, bet ji ir su ruda dera). tai ir nusprendziau, kad viena is mano pavasario kapsuliu bus ta sviesi ne visai balta+kazkokia persikine+zalsva, o aksesuarams pasiimsiu ryska oranzine ir ryskia zalia - lyg ir neisskrisiu is triju spalvu, tiesiog gausis kad aksesuarai ryskus, o didieji rubai/daiktai- prislopintu spalvu.
tuo paciu principu pasimatavau pora akiniu, ir tai, kad atrode kad parduotuves veidrodyje labai patinka, pasirodo, netinka visai zodziu labai man patiko ta fotiko pagalba, dabar laukiu komentaru del spalvu i rubu modelius itin didelio demesio nekreipkit- kai ka emiau grynai vien del spalvos, ten ir modeliu netinkamu kruva (kur isryskina visus minusus), ir dydziai ne mano beveik puse
Wow!
Kaip gražu - nuotraukoje su šviesiomis kelnėmis! Labai gražiai žiūrisi, labai
Net ką norėjau rašyti apie spalvas nuo įspūdžio pamiršau
Kaip gražu - nuotraukoje su šviesiomis kelnėmis! Labai gražiai žiūrisi, labai
Net ką norėjau rašyti apie spalvas nuo įspūdžio pamiršau
Dominica,
jei tokios figūros savininkė daro išvadą, kad reikia mesti porą kg, tai aš slepiuosi po lapais
Viskas, ką surašysiu, yra subjektyvi mano nuomonė, prašau neįsižeisti
Spalvytės pasirinktos geros - gražios, gaivios, pavasariškos, tikrai tinka ir tarpusavy, ir modeliui Ypač ta balta ne balta labai geras sprendimas.
Akiniai, mano manymu, per dideli tokiam smulkiam veideliui. Man atrodo negerai, kai akiniai per platūs pagal veidą. Aplamai, tokie stambūs akiniai, IMHO, išėję iš mados maždaug prieš porą metų.
Chinos kelnytės irgi pernai metų hitas. Manau, kad neverta pirkti.
Žalios kelnytės (pirmos, nežinau, ar toliau tos pačios eina, ar tik panašios ) per mažos, per ankštos. Kai susidaro tokios horizontalios klostės (nuotraukoje matosi po užpakaliuku), nesvarbu, ant kelnių ar ant sijono, tai dėl to, kad per siaura.
Oranžinė maikytė pirmoje foto man nepasirodė per ryški.
Antroje foto kažkoks negražus spalvų derinys Ir taip, trumpokas megztinis. Šitas derinys vienintelis, kuris man nepatiko.
Trečia foto - kažkaip neturiu nuomonės dėl tokio modelio, bet įtariu, nedaug kam tinka dėl laisvumo, beformiškumo. Jei gerai nuspėjau modelį
Žalsva vienspalvė maikytė ir žalsva su piešinėliais, IMHO, pabrėžia pilvuką. Arba džinsai per siauri per liemenį. Kažkokia klostė iššoka virš džinsų ir dar maikytė tai aptempia ir pabrėžia.
Oranžiniai bateliai labai liuks, bet su rožiniu švarkeliu nederinčiau. O gal ten persikinis švarkelis? Derinyje su baltu švarkeliu gražiai atrodo, nu labai gražiai O su oranžinėm kelnėm vėl nelabai..
Rudas megztukas man pasirodė irgi kiek per trumpas ir kiek per ankštas per šonus. Vėlgi, arba reikia džinsų su kitokiu liemeniu (aukštesniu, jis juos prispaustu ir neleistų niekams verstis virš), arba vos platesnio megztinio (ir tarp sagų apatinių per didelis tarpas).
Čia viskas, dar kartą tikiuosi, kad neįžeidžiau savo komentarais
jei tokios figūros savininkė daro išvadą, kad reikia mesti porą kg, tai aš slepiuosi po lapais
Viskas, ką surašysiu, yra subjektyvi mano nuomonė, prašau neįsižeisti
Spalvytės pasirinktos geros - gražios, gaivios, pavasariškos, tikrai tinka ir tarpusavy, ir modeliui Ypač ta balta ne balta labai geras sprendimas.
Akiniai, mano manymu, per dideli tokiam smulkiam veideliui. Man atrodo negerai, kai akiniai per platūs pagal veidą. Aplamai, tokie stambūs akiniai, IMHO, išėję iš mados maždaug prieš porą metų.
Žalios kelnytės (pirmos, nežinau, ar toliau tos pačios eina, ar tik panašios ) per mažos, per ankštos. Kai susidaro tokios horizontalios klostės (nuotraukoje matosi po užpakaliuku), nesvarbu, ant kelnių ar ant sijono, tai dėl to, kad per siaura.
Oranžinė maikytė pirmoje foto man nepasirodė per ryški.
Antroje foto kažkoks negražus spalvų derinys Ir taip, trumpokas megztinis. Šitas derinys vienintelis, kuris man nepatiko.
Trečia foto - kažkaip neturiu nuomonės dėl tokio modelio, bet įtariu, nedaug kam tinka dėl laisvumo, beformiškumo. Jei gerai nuspėjau modelį
Žalsva vienspalvė maikytė ir žalsva su piešinėliais, IMHO, pabrėžia pilvuką. Arba džinsai per siauri per liemenį. Kažkokia klostė iššoka virš džinsų ir dar maikytė tai aptempia ir pabrėžia.
Oranžiniai bateliai labai liuks, bet su rožiniu švarkeliu nederinčiau. O gal ten persikinis švarkelis? Derinyje su baltu švarkeliu gražiai atrodo, nu labai gražiai O su oranžinėm kelnėm vėl nelabai..
Rudas megztukas man pasirodė irgi kiek per trumpas ir kiek per ankštas per šonus. Vėlgi, arba reikia džinsų su kitokiu liemeniu (aukštesniu, jis juos prispaustu ir neleistų niekams verstis virš), arba vos platesnio megztinio (ir tarp sagų apatinių per didelis tarpas).
Čia viskas, dar kartą tikiuosi, kad neįžeidžiau savo komentarais
Labarytis
Dominica - didelis darbas, aciu kad pasidalinot
Dabar pasisakysiu - jei jus manot, kad jum kitogramus reikia mesti, tai gal pas jumi su regejimu negerai nieko ten metyt niekur nereik
Ziauriai patiko oranziniai batukai. Svarkeli bent as matau persikini ir man derinukas su batukais tiesiog superinis. O vat oranzines kelnes+oranziniai batai - nelabai. Tas kus rasot kaip arbuzas, tai man spalvos nevisai susisaukia. O su zaliom kelnytem kazkas ciut ne taip - neatrodo per mazos, nes neatrodo kad suspaudzia, bet kazkaip su modeliu ar pasiuvimu matyt...
Spalvos labai grazios ir labai jums tinka, visai kitas vaizdas nei su tamsiu paltu
O del akiniu pritariu Dontstop - per dideli jusu veidui
Dominica - didelis darbas, aciu kad pasidalinot
Dabar pasisakysiu - jei jus manot, kad jum kitogramus reikia mesti, tai gal pas jumi su regejimu negerai nieko ten metyt niekur nereik
Ziauriai patiko oranziniai batukai. Svarkeli bent as matau persikini ir man derinukas su batukais tiesiog superinis. O vat oranzines kelnes+oranziniai batai - nelabai. Tas kus rasot kaip arbuzas, tai man spalvos nevisai susisaukia. O su zaliom kelnytem kazkas ciut ne taip - neatrodo per mazos, nes neatrodo kad suspaudzia, bet kazkaip su modeliu ar pasiuvimu matyt...
Spalvos labai grazios ir labai jums tinka, visai kitas vaizdas nei su tamsiu paltu
O del akiniu pritariu Dontstop - per dideli jusu veidui
Gal pastebjote, kad dabar parduotuvėse pilna ryžų/oranžinių rankinių? baigiu išprotėti norėdama nusipirkti normalios spalvos rankinę.. žinoma neturiu nieko prieš ir tokias, bet prie ko derinti? Gal tamsiai mėlyna/džinsas, pilkas ir ta? Ar tamsiai mėlyna/navy, ta ir kokia beige? Ką patartumėt? Kažką labiau pritaikomo vasarai kietai? Nors gal ir pasimaskuočiau kuo..
Kalbu apie daugmaž tokią spalvą, na tiksliau tai ir yra viena nužiūrėtų
Kalbu apie daugmaž tokią spalvą, na tiksliau tai ir yra viena nužiūrėtų
Vieną vasarą aš turėjau oranžinę rankinę (padovanojo vyras ) ir sakyčiau, gan praktiška ir daug kur galima priderinti. Žinoma, nelygu kokios garderobo spalvos. Daugiau be tos rankinės nieko oranžinio neturėjau. Man visai gražiai žiūrėjosi:
su baltais rūbais
su raudonais
su žydrais ir mėlynais bet kokių atspalvių
kaip nekeista, su fuksija:
su žaliais, chaki, salotiniais
su smėlio.
Dar vykęs, mano manymu derinys, kurio neteko bandyti ant savęs - su geltona
Čia aš kalbėjau būtent apie oranžinę rankinę.
O ryža, kaip Buurbuulio parodyta, tai, manau, visų pirmą reikalauja šilto spalvinio tipo ir atitinkamai šiltų tonų garderobo
su baltais rūbais
su raudonais
su žydrais ir mėlynais bet kokių atspalvių
kaip nekeista, su fuksija:
su žaliais, chaki, salotiniais
su smėlio.
Dar vykęs, mano manymu derinys, kurio neteko bandyti ant savęs - su geltona
O ryža, kaip Buurbuulio parodyta, tai, manau, visų pirmą reikalauja šilto spalvinio tipo ir atitinkamai šiltų tonų garderobo
QUOTE(dontstop @ 2012 02 24, 10:22)
As turiu tokia odiniai ryza vasarai, ir toki a lia western stiliaus
ir man manau labai daug prie ko tiks Prie dzinso, chaki ziurisi labai gerai
QUOTE(dontstop @ 2012 02 24, 10:22)
Oranžinė gal man tada spalviškai ne, mėgstu ryškias spalvas, bet nemėgstu kai viskas tokių ryškių ir panašių spalvų Nu pavyzdžiui oranžinė ir kokia tamsiai mėlyna man gražu, o oranžinė ir fuksija, jau per ryšku, gal tada tikrai geriau neimsiu
Bet tai ką daryti, kad visur pilna dabar ryžų rankinių.. užėjo banga nesakau, kad negražu, bet kai nepritaikoma (man asmeniškai) tai irgi pyktis paima bet iš Shanos kažkada atsimenu, kad darė kažkokią kapsulę: ryžą, navy ir nepamenu.. tai navy/tamsiai mėlyna juk šalta ir man tinka ryža, juoda.. bet trečia? galvos skausmas prasidėjo nuo aksesuaro spalvos
Shanos deriniuose su chaki, džinsu man gražu, bet gaila ne mano spalvos visom prasmėm
QUOTE(dontstop @ 2012 02 24, 08:50)
Čia tos šviesiosios? Jetus kokia aš atsilikus
Dominica, jos iš Bershkos?
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 24, 16:22)
Taip, šviesios