Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

paskutinis tikrai labai grazus, nuo iki

bytte, jusu pasto deze pilna
o man reik trecios nuomones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 15, 19:46)
paskutinis tikrai labai grazus, nuo iki
bytte, jusu pasto deze pilna
o man reik trecios nuomones  lotuliukas.gif

pratryniau 4u.gif
Atsakyti
Noriu su jumis pasikonsultuoti. Manyčiau radau gerą kirpėją ir ji siūlė nudažyti visus plaukus viena spalva (nes galai visada būna šviesesni nei šaknys), beveik tokia pat, kaip natūrali (nepaisant mano tamsių akių ir plaukų, oda ji yra šviesoka, todėl truputį šviesesnė spalva sumažintų kontrastą), tada atrodys, kad plaukų yra daugiau. Dėl iškarpymo sakė jis veiksmingas (norint sudaryti įspūdį, kad plaukų yra daugiau) tada, kai plaukai džiovinami fenu, pakeliant juos nuo šaknų. Taigi, klausimas: jei plaukai bus nudažyti šilta spalva ar keisis mano spalvinis tipas (jei taip, tai gal galima nuspėti į kokį) ar tiesiog būsiu su netinkama spalva? blush2.gif Beje, dabar pasikirpau plaukus truputį žemiau pečių, kad su iškarpytais plaukais daugmaž lygiai ataugtų smile.gif
Atsakyti
O, Shana kaip del amnes pasistenge 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, neapsisprendžiu-ar soft summer'iškos spalvos? Akys rudos doh.gif paletė -> lily white, aubergine brown, lavender, plum spalvos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etamcik @ 2012 02 16, 00:57)
Merginos, neapsisprendžiu-ar soft summer'iškos spalvos? Akys rudos doh.gif paletė ->  lily white, aubergine brown, lavender, plum spalvos.  4u.gif

Karštai rekomenduoju šešėlius derinti ne pagal spalvinį tipą, o prie akių ax.gif Šitos tinka žalioms, šviesiai ir tamsiai rudoms. Aš tokius tonus naudoju thumbup.gif Garantuoju, kad tiks bet kuriam spalviniam tipui. (Tik šio gamintojo gan nepigmentuoti topsecret.gif )
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 15, 19:45)
Noriu su jumis pasikonsultuoti. Manyčiau radau gerą kirpėją ir ji siūlė nudažyti visus plaukus viena spalva (nes galai visada būna šviesesni nei šaknys), beveik tokia pat, kaip natūrali (nepaisant mano tamsių akių ir plaukų, oda ji yra šviesoka, todėl truputį šviesesnė spalva sumažintų kontrastą), tada atrodys, kad plaukų yra daugiau. Dėl iškarpymo sakė jis veiksmingas (norint sudaryti įspūdį, kad plaukų yra daugiau) tada, kai plaukai džiovinami fenu, pakeliant juos nuo šaknų. Taigi, klausimas: jei plaukai bus nudažyti šilta spalva ar keisis mano spalvinis tipas (jei taip, tai gal galima nuspėti į kokį) ar tiesiog būsiu su netinkama spalva? blush2.gif Beje, dabar pasikirpau plaukus truputį žemiau pečių, kad su iškarpytais plaukais daugmaž lygiai ataugtų smile.gif

g.gif As nesupratau kai ko, jei dazys sviesiau, bet beveik kaip naturali, tai kodel sakai, kad dazys silta spalva g.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 02 15, 21:48)
O, Shana kaip del amnes pasistenge  4u.gif  biggrin.gif

flirt.gif flirt.gif
Lasiniu bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 16, 11:52)
g.gif As nesupratau kai ko, jei dazys sviesiau, bet beveik kaip naturali, tai kodel sakai, kad dazys silta spalva g.gif

Tikriausiai neaiškiai parašiau blush2.gif Jeigu sugalvočiau šilta spalva dažyti plaukus, ar keistųsi spalvinis tipas? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Dontstop 4u.gif kai natūralūs, tai nėra ko stebuklo tikėtis dėl pigmentacijos doh.gif , manau, susilaikysiu. tik kad gera proga papuolė "švarių", realiai brangių šešėlių pigiai įsigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 16, 11:07)
Tikriausiai neaiškiai parašiau blush2.gif Jeigu sugalvočiau šilta spalva dažyti plaukus, ar keistųsi spalvinis tipas? blush2.gif

Teoriskai, jei sviesintum i siltintum plaukus, tai turbut keliautum link Softo g.gif Klausimas, ar tau tai tiks? as pvz buvau nusisoftinus link min kontrasto ir dabar, kai esu kazkiek apsisvietus ziuriu, kad man nelabai buvo. Patys plaukai atrode graziai, gal tikrai kiek daugiau ju atrodo, bet bendras vaizdas ne, susilieja veidas su plaukais, man pamazintas kontrastas netiko. Aisku nesakau, kad tau netiks, tavo iseinamoji pozicija kitokia, cia siaip pamastymai g.gif
Nenori paieskoti kokiu izymybiu su panasiom charakteristikom is bandziusiu eiti i Softa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 15, 20:45)

Man atrodo kad sumažintas kontrastas jums nelabai g.gif ... bijau kad gali gautis pelytės efektas. O šilto tono plaukai irgi manau schmoll.gif bet žiūrint kiek šviesiau, kokio atspalvio tas šviesumo šiltumas...
pavyzdžiui:
taip negalim...
o va taip pašviesint gražu... nors čia tikrai ne lygus dažymas, bent taip atrodo
o va toks šviesesnis šiltas variantas visai neblogai žiūrisi... tik va sunku pagaut kad nei per ryža, nei per šviesi gautus. Ir kiekvienai manau kiek skirtingai, be to manau toks šviesinimas nelabai apimties priduoda optiškai g.gif bent aš pastebėjau, kad dažnai ryžikai net su įspūdingu kiekiu plaukų, atrodo kad jų turi mažai (tik kai jau į kasą susipina pasimato, arba būna garbanoti/banguoti)
beto... galim prie veido gi tamsius palikt, kažkiek šviesint kiek toliau... vistiek tau apimties plaukų reikia ne viršuje, o ties žandais. Gal kirpėja visai ne apie tą apimtį išvis įsivaizdavo... dėl to ir sakė kad apimties tik fenuojant gausis... nes tokios apimties "liūtiškos" galima išgaut tik pakeliant plaukus nuo galvos. Bendrai tai manau labai blogas dalykas yra fenavimas. Dar jei šviesinti, plaukas liks dalinai be pigmento, toks šiaudinis... iškart linkęs išsausėt. Reiks tept visokiais ten bla bla bla... su jais galva greičiau tepas, vėl plaut dažniau teks... vėl fenuot. Tikrai plaukų realiai sumažės, nors tokie pasišiaušę gal ir bus labiau. IMHO tokių procedūrų silpni plaukai netems, po metų teks dar trumpint. Tai geriau gal iškart trumpesnę šukuoseną pasirinkt, kur apimties daugiau priduoda, aš balsuočiau šiaip už bobą (kažkas siūlė lyg jums jau) ax.gif bet sakėt per kardinalus pokytis būtų.

QUOTE(Etamcik @ 2012 02 16, 00:57)
Merginos, neapsisprendžiu-ar soft summer'iškos spalvos? Akys rudos doh.gif paletė ->  lily white, aubergine brown, lavender, plum spalvos.  4u.gif

Manau labai tiktų... pas jus dar tokios ne vientiso rudumo, tai manau net išryškėtų tas efektas. Manau gal pavasariams tokie šešėliai netiktų, bet didumai rudaakių tai tikrai thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 16, 08:08)
Karštai rekomenduoju šešėlius derinti ne pagal spalvinį tipą, o prie akių  ax.gif  Šitos tinka žalioms, šviesiai ir tamsiai rudoms. Aš tokius tonus naudoju  thumbup.gif  Garantuoju, kad tiks bet kuriam spalviniam tipui. (Tik šio gamintojo gan nepigmentuoti  topsecret.gif )

Mano akys zalios, bet su violetiniais seseliais as atrodau kaip gerai i aki gavus biggrin.gif As pastebejau, kad man tinka tamsiai rudi, ir balti/sidabriniai, nuo pastaruju veidas tarsi svyteti pradeda bigsmile.gif
Atsakyti