Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 16:09)
Atsiprasau, kad iskeliu, gal turit pamastymu?  Apziurinejau dabar viena cream maikute, bet nesu iki galo tikra ar mano jos reikia g.gif

Trūksta top'ų, aš dar 3 pirkčiau, iš jų vieną cream ir vieną margą. Ir megztą kardiganą vietoje antro švarkelio 4u.gif
Atsakyti
Jeigu raudona ir beige, kokia dar trecia spalva galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 23, 15:35)
Trūksta top'ų, aš dar 3 pirkčiau, iš jų vieną cream ir vieną margą. Ir megztą kardiganą vietoje antro švarkelio  4u.gif

Margo noreciau, bet su margais sunkiau. Is viso tai apziureju dabar pavasario kolekcijos labai ziemisku spalvu, ziemiska zalia, melyna, labai ryskios spalvos g.gif Chaki grazios isvis nematau, tai neaiski, tai purvina doh.gif
Tai kad man megztas nelabai g.gif , juolab pas mus kova pagal lietuviskus standartus beveik vasara prasideda g.gif O tie plonyciai tokie biski beformiai buna, nevisiskai darbinio ivaizdzio g.gif Nors jei rasciau grazia chaki/olive, tai pirkciau smile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 23, 15:50)

Ruda/sokoladine
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 16:22)
Ruda/sokoladine

Sita galvojau, bet ruda jau yra pavasario. Cia apie vasara svajoju rolleyes.gif Noriu butinai kad raudona kazkokiam pavidale butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 23, 16:50)

Mėlyna?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 23, 16:38)
Sita galvojau, bet ruda jau yra pavasario. Cia apie vasara svajoju  rolleyes.gif Noriu butinai kad raudona kazkokiam pavidale butu rolleyes.gif

Mes jus kam priskyrem? nepamenu blush2.gif
Deriniu tai yra, bet esme tame, kad jei neimti kazkokios ir baziniu ramiu spalvu, tai jie gaunasi gal spalvingi g.gif su ta pacia zalia ar melyna ar geltona g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Arba variantas - imti raudona tamsia prigesinta- uz tamsia, tada beige uz sviesia, ir pvz mint uz ryskia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 vasario 2012 - 17:37
Rudenelis as turbut.

Su zalia ziurinejau, tai mint (is zaliu turbut ji) man irgi graziai ziurejosi. Tik kad mint, kaip suprantu, ziemoms g.gif

Taip pat su chaki buvau is Jusu nubezdzionavusi minti, bet kazkaip neprilipo g.gif

Melina grazu, bet drungnoj kapsulej navy yra g.gif

Geltona g.gif g.gif

O kaip su Levandu? Kazkokia violetine?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaičiukai, levandų ir mint greičiau vasaroms ax.gif Gal Jūs visgi vasara? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 23, 18:02)
Rudenelis as turbut.

Su zalia ziurinejau, tai mint (is zaliu turbut ji) man irgi graziai ziurejosi. Tik kad mint, kaip suprantu, ziemoms  g.gif

O kaip su Levandu? Kazkokia violetine?

Man su ta violetiniai/melyna grazu, jei jums pagal savijauta ne per spalvota.

Dontstop, manau rudens paletese galima rast labai graziau pakaitalu Mint ir Levandu. Kaip ir sakem - net netinkanciu spalvu, yra netinkantys atspalviai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 23, 18:20)
Mergaičiukai, levandų ir mint greičiau vasaroms  ax.gif  Gal Jūs visgi vasara? ax.gif

Vat pasejot man abejone, jau seniai smile.gif Na bet sirdimi tai ruduo noriu but unsure.gif

Reiks prisiruost pasifotografuot su spalvomis. Reikai vyresneli grust i darzeli lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 18:27)
Man su ta violetiniai/melyna grazu, jei jums pagal savijauta ne per spalvota.

Man normaliai, daugiau raudonos, nei tos melyynai violetines turetu but tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 23, 18:36)
Man normaliai, daugiau raudonos, nei tos melyynai violetines turetu but tik  g.gif

Tai tada gerai turetu but. rolleyes.gif

user posted image
rudenine palete mirksiukas.gif

Dar
Gal kam pravers
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 vasario 2012 - 18:48
QUOTE(Shana @ 2012 02 23, 19:27)

Dontstop, manau rudens paletese galima rast labai graziau pakaitalu Mint ir Levandu. Kaip ir sakem - net netinkanciu spalvu, yra netinkantys atspalviai ax.gif

Be abejo smile.gif
Atsakyti