QUOTE(femme @ 2012 02 22, 17:35)
aš asmeniškai žiūriu intuityviai - su netinkama spalva žmogaus veidas pilkas, neišraiškingas, vaizdas "murzinas", su tinkama - priešingai, veido, iškirptės oda įgauna malonią spalvą, išryškėja bruožai, veidas tampa švytintis
QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 17:36)
Baby, man atrodo, kad turėta omeny, kad šitas potipis lengvai painiojamas su kitais, jį nustatant lengva padaryti klaidą. O kad lengva pereiti į kitą tipą - nebūtinai
Nemanau, kad pjautųsi tarpusavy skirtingi pilki ir mėlyni atspalviai, bet tikrai neverta prie pilkos apačios vilktis ir pilką viršų. Nebent su kokiu ryškiu šaliku.
Kai man spalva netinka, tai atrodau arba perbalusi, arba nesveikai geltona. Dar labiau matosi veido trūkumai - tamsūs ratilai po akimis, raukšlės. Su kai kuriom spalvom šiaip labai balti (nes balinti) dantys atrodo gelsvoki. Prie kai kurių spalvų akys atrodo ryškios ir išraiškingos, prie kai kurių - itin žalios, o prie kai kurių - blankiai pilkšvos. Tinkanti spalva jaunina, priduoda išvaizdai šviežiumo, gaivumo, ryškumo
Aišku
Tai tada belieka žiūrėti, kad nebūčiau nuo galvos iki kojų su ta pačią spalva
Kaip jūs su
femme pamatot tokius dalykus? Aš pastebiu tik jei man spalva per ryški (ir dar ne visada)
Ir apskritai, ar galima išmokt skirt tinkamas spalvas nuo netinkamų, ar tai jau įgimta?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 22, 17:56)
Lengva Jums kalbeti, o as to pvz sunkiai matau
Ir pvz mano ratilai po akimis, man atrodo, vienodai juodi su visomis spalvomis
Ant saves tai tik juoda matau, kad tikrai "paskestu".
Lygiai ta pati situacija ir pas mane
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 18:05)
Babi, tokiam tipui kuris turi ir tokiu is tokiu pozymiu, ar kazkokio neutralumo gali buti lengviau pakeisti tipa, nei kazkokiam kuris yra aiskiai ryskiai isreikstas potipis gal
Bet cia nuo daug ko priklauso, net pvz ta pati CoolSummer, nagrinejos spalvu temoje, lyg ir galetu keltis i Ziema, bet retai kam pavyksta tikrai gerai ta padaryti. IMHO raktinis dalykas cia yra kontrastas, gali keisti spalvas, bandyti keliauti kazkur, bet reikia ziureti ar tinkamas kontrastingumas, nes jei ne, tai vistiek iki galo to ivaizdzio neisgausi
Cia kazkiek istreniruojama, as anksciau "blogiau" maciau, dabar matau daugiau
Mergaiciuk, nzn kaip tu su rusu draugauji, bet idomi tema, net vien foto paziureti
http://club.osinka.ru/topic-88794
Taip, dėl visko sutinku
tik užkabino tas sakinys, kur prašiau, kad dontstop paaiškintų
Einu ir aš skaityti
Dar reikės interneto platybėse paieškoti pavyzdžių, kur žmonės su tinkama ir netinkama spalva, gal tas truputį padės