Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Babi, tokiam tipui kuris turi ir tokiu is tokiu pozymiu, ar kazkokio neutralumo gali buti lengviau pakeisti tipa, nei kazkokiam kuris yra aiskiai ryskiai isreikstas potipis gal g.gif
Bet cia nuo daug ko priklauso, net pvz ta pati CoolSummer, nagrinejos spalvu temoje, lyg ir galetu keltis i Ziema, bet retai kam pavyksta tikrai gerai ta padaryti. IMHO raktinis dalykas cia yra kontrastas, gali keisti spalvas, bandyti keliauti kazkur, bet reikia ziureti ar tinkamas kontrastingumas, nes jei ne, tai vistiek iki galo to ivaizdzio neisgausi g.gif

QUOTE(femme @ 2012 02 22, 16:35)
aš asmeniškai žiūriu intuityviai - su netinkama spalva žmogaus veidas pilkas, neišraiškingas, vaizdas "murzinas", su tinkama - priešingai, veido, iškirptės oda įgauna malonią spalvą, išryškėja bruožai, veidas tampa švytintis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 22, 16:56)
Lengva Jums kalbeti, o as to pvz sunkiai matau smile.gif Ir pvz mano ratilai po akimis, man atrodo, vienodai juodi su visomis spalvomis  g.gif 

Ant saves tai tik juoda matau, kad tikrai "paskestu".

Cia kazkiek istreniruojama, as anksciau "blogiau" maciau, dabar matau daugiau g.gif
Mergaiciuk, nzn kaip tu su rusu draugauji, bet idomi tema, net vien foto paziureti
http://club.osinka.ru/topic-88794
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 vasario 2012 - 17:09
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 22, 16:56)
Lengva Jums kalbeti, o as to pvz sunkiai matau smile.gif Ir pvz mano ratilai po akimis, man atrodo, vienodai juodi su visomis spalvomis  g.gif 

man tas pats
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 02 22, 17:35)
aš asmeniškai žiūriu intuityviai - su netinkama spalva žmogaus veidas pilkas, neišraiškingas, vaizdas "murzinas", su tinkama - priešingai, veido, iškirptės oda įgauna malonią spalvą, išryškėja bruožai, veidas tampa švytintis mirksiukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 17:36)
Baby, man atrodo, kad turėta omeny, kad šitas potipis lengvai painiojamas su kitais, jį nustatant lengva padaryti klaidą. O kad lengva pereiti į kitą tipą - nebūtinai  ax.gif

Nemanau, kad pjautųsi tarpusavy skirtingi pilki ir mėlyni atspalviai, bet tikrai neverta prie pilkos apačios vilktis ir pilką viršų. Nebent su kokiu ryškiu šaliku.

Kai man spalva netinka, tai atrodau arba perbalusi, arba nesveikai geltona. Dar labiau matosi veido trūkumai - tamsūs ratilai po akimis, raukšlės. Su kai kuriom spalvom  šiaip labai balti (nes balinti) dantys atrodo gelsvoki. Prie kai kurių spalvų akys atrodo ryškios ir išraiškingos, prie kai kurių - itin žalios, o prie kai kurių - blankiai pilkšvos. Tinkanti spalva jaunina, priduoda išvaizdai šviežiumo, gaivumo, ryškumo  smile.gif

Aišku 4u.gif

Tai tada belieka žiūrėti, kad nebūčiau nuo galvos iki kojų su ta pačią spalva smile.gif

Kaip jūs su femme pamatot tokius dalykus? Aš pastebiu tik jei man spalva per ryški (ir dar ne visada) doh.gif Ir apskritai, ar galima išmokt skirt tinkamas spalvas nuo netinkamų, ar tai jau įgimta?

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 22, 17:56)

Lygiai ta pati situacija ir pas mane drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 18:05)
Babi, tokiam tipui kuris turi ir tokiu is tokiu pozymiu, ar kazkokio neutralumo gali buti lengviau pakeisti tipa, nei kazkokiam kuris yra aiskiai ryskiai isreikstas potipis gal g.gif
Bet cia nuo daug ko priklauso, net pvz ta pati CoolSummer, nagrinejos spalvu temoje, lyg ir galetu keltis i Ziema, bet retai kam pavyksta tikrai gerai ta padaryti. IMHO raktinis dalykas cia yra kontrastas, gali keisti spalvas, bandyti keliauti kazkur, bet reikia ziureti ar tinkamas kontrastingumas, nes jei ne, tai vistiek iki galo to ivaizdzio neisgausi g.gif
drinks_cheers.gif
Cia kazkiek istreniruojama, as anksciau "blogiau" maciau, dabar matau daugiau g.gif
Mergaiciuk, nzn kaip tu su rusu draugauji, bet idomi tema, net vien foto paziureti
mirksiukas.gif

Taip, dėl visko sutinku drinks_cheers.gif tik užkabino tas sakinys, kur prašiau, kad dontstop paaiškintų smile.gif

Einu ir aš skaityti 4u.gif Dar reikės interneto platybėse paieškoti pavyzdžių, kur žmonės su tinkama ir netinkama spalva, gal tas truputį padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 17:05)
mirksiukas.gif

Rusu sudetingai. legviau klausyt nei skaityt smile.gif Bet pasigilinsiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 22, 18:10)
Rusu sudetingai. legviau klausyt nei skaityt smile.gif Bet pasigilinsiu. Aciu  4u.gif

Jei pagrindas yra visad pramokti galima mirksiukas.gif As pries metus irgi galvojau, kad beveik nerasau biggrin.gif o va prireike tai ir rasau ir verciu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 22, 18:46)
Jei pagrindas yra visad pramokti galima mirksiukas.gif As pries metus irgi galvojau, kad beveik nerasau biggrin.gif o va prireike tai ir rasau ir verciu lotuliukas.gif

Aga, MB rusu antra gimtoji beveik, tai su snekamaja kalba zenkliai pazengiau smile.gif Reiks ir skaityt pradet smile.gif

As, kai tik prisijungiau, labai stebejausi: kaip galima isivaizduot koki buten ruba nori pirkt. Nu atrode nerealu. Iki siol eidavau ir ziurinedavau kas grazu ax.gif Dabar va kapsule kai deliojuos, tai ziuriu kad pakankamai nesunku thumbup.gif Sunku dar tik isivaizduot kaip drabuziai deres tarpusavy, kol gyvai nesudedu. Nu bet mokausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 21:41)
Prašysiu, kad kas nors išverstų, kadangi rusų nemoku, o su vertėju nelabai ką tesupratau blush2.gif

Man reikia pavasariui kapsulės, galvoju daryti iš tokių spalvų: šviesi pilka, šviesi džinsinė, pale turqouise (šviesi, pastelinė turkio). Ką manot? Ar reikėtų dar kokios tamsesnės spalvos? O gal čia išvis nelabai vykęs spalvų pasirinkimas? blush2.gif 

O kaip toks derinys (nors man gražiau pirmasis)?

Man abu labai grazus deriniai. Nors turkiospalvos siaip nelabai megstu, bet kai svelni ir tokioj kombinacijoj - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 22, 19:00)
Aga, MB rusu antra gimtoji beveik, tai su snekamaja kalba zenkliai pazengiau smile.gif Reiks ir skaityt pradet smile.gif

As, kai tik prisijungiau, labai stebejausi: kaip galima isivaizduot koki buten ruba nori pirkt. Nu atrode nerealu. Iki siol eidavau ir ziurinedavau kas grazu  ax.gif  Dabar va kapsule kai deliojuos, tai ziuriu kad pakankamai nesunku  thumbup.gif  Sunku dar tik isivaizduot kaip drabuziai deres tarpusavy, kol gyvai nesudedu. Nu bet mokausi  thumbup.gif

Skaityti labai padeda. Man kai prireike cia greit ir gerai prisiminti anglu, tai masiskai pradejau knygas skaityti, atsigamino per pora menesiu, kad galejau pliurpti kaip prisukta mirksiukas.gif

Man tas pats - anksciau ziuredavau kas grazu ir kas tinka prie to ka jau turi. Tai aisku yra gerai, bet gaudavosi kad daug daiktu spintoje vienas prie kito tinka, neatrasdavau kazkokiu nauju spalvu ar deriniu. Nes paziuredavau i neiprasta spalva ir galvodavau "prie ko ja nesiosiu" g.gif ir nepirkdavau. O dabar susidarau vaizda galvoje ir i prieki thumbup.gif
Atsakyti
mergaiciukas1 aš savęs visai nematau spalvose blush2.gif tiksliau visą laiką nepatinku, tai sunku nuspręst ar labiau nepatinku su viena ar kita spalva lotuliukas.gif
Šiaip aš atkreipiu dėįmesį labai kaip akių spalva atsiskleidžia prie vienos ar kitos spalvos, ir ar išryškėja tai kas man patinka: odos skaistumas, ar įdegis... ar dar kas. Paakiai pas jus tikrai gana ryškūs, tai manau tikslinga juos būtų net užmaskuot sprendžiant kiek tinka spalva. Manau jie prie netinkamos spalvos net ir užmaskuoti gali matytis, arba sudaryti tokį įspūdį dėl metamo šėšėlio ax.gif tada būtų aiškiau tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 23, 12:19)
mergaiciukas1 aš savęs visai nematau spalvose  blush2.gif  tiksliau visą laiką nepatinku, tai sunku nuspręst ar labiau nepatinku su viena ar kita spalva  lotuliukas.gif
Šiaip aš atkreipiu dėįmesį labai kaip akių spalva atsiskleidžia prie vienos ar kitos spalvos, ir ar išryškėja tai kas man patinka: odos skaistumas, ar įdegis... ar dar kas. Paakiai pas jus tikrai gana ryškūs, tai manau tikslinga juos būtų net užmaskuot sprendžiant kiek tinka spalva. Manau jie prie netinkamos spalvos net ir užmaskuoti gali matytis, arba sudaryti tokį įspūdį dėl metamo šėšėlio  ax.gif tada būtų aiškiau tiesiog.

Tai cia as sau visa laika nepatinku smile.gif

Oi, su paakiais tai beda... Nuotraukose, kur idejau i albuma, jie jau visur pamaskuoti (kaip mokejau). Gyvai tai atrodo kaip to Pulinio is Adamsu doh.gif Reiktu gal pailset ir, jei ka, kokiu ligu paieskot g.gif
Atsakyti
As jau pazengiau tuo, kad parduotuveje nebereikia knisti visu rubu is eiles beveik lotuliukas.gif dabar jau tik pagal spalvas knaisiojuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 20, 10:39)
Delioju mintyse savo pavasarine kapsule:
Turiu-
raudonas kelnes
kremines kelnes
raudona piestukini sijona
chaki svarka
raudona maikute trumpom rankovem
olive palaidinuke ilgom rankovem plona

Truksta IMHO
Chaki maikutes/bliuzkutes
Cream maikutes/bliuzkutes
Labai noreciau suknytes, bet cia kaip pasiseks
Gal dar vieno svarkelio ar kardigano g.gif

Ko dar? g.gif

Atsiprasau, kad iskeliu, gal turit pamastymu? Apziurinejau dabar viena cream maikute, bet nesu iki galo tikra ar mano jos reikia g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 23, 12:19)
mergaiciukas1 aš savęs visai nematau spalvose  blush2.gif  tiksliau visą laiką nepatinku, tai sunku nuspręst ar labiau nepatinku su viena ar kita spalva  lotuliukas.gif

Bytte, o nemanaui, kad veikia dar nusistatymas kartais. Pas mane buvo kazkoks tiesiog nusistatymas pries zalia, tiek buvau isitikinus, kad ji man netinka, kad visai saves joje nemaciau unsure.gif ir klydau pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 vasario 2012 - 15:09