Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 08:20)
Pirma kapsulė labiau tiktų light summer, tad antra geriau.

tipo soft samerei nea? g.gif o taip gražu

bet sake as ir ruduo galiu but g.gif
tai gal reiskuia kad bet kokias spalvas galiu nesiot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 22 vasario 2012 - 09:11
QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 08:20)

Įdomumo dėlei pažiūrėjau, kas ta Turlington, pasirodo
Rašo plaukai rudi, akys žalios. Jai 43  blink.gif

Kristi tai as maciau ir prie rudenu priskirta g.gif Nors jei Soft summer, tai gal nieko keisto g.gif

QUOTE(Ondatra @ 2012 02 22, 09:11)

tai gal reiskuia kad bet kokias spalvas galiu nesiot

Cia gal greiciau reiskia, kad turetumet issinagrineti abi paletes ir paziureti kas jums labiau tinka. Visgi teisybe dazniausiai atsiskleidzia pilnai po eksperimentu su spalvom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 20:41)
Prašysiu, kad kas nors išverstų, kadangi rusų nemoku, o su vertėju nelabai ką tesupratau blush2.gif

Man reikia pavasariui kapsulės, galvoju daryti iš tokių spalvų: šviesi pilka, šviesi džinsinė, pale turqouise (šviesi, pastelinė turkio). Ką manot? Ar reikėtų dar kokios tamsesnės spalvos? O gal čia išvis nelabai vykęs spalvų pasirinkimas? blush2.gif 
user posted image

O kaip toks derinys (nors man gražiau pirmasis)?
user posted image

Man antra gražiau, vien todėl, kad mėgstu ryškesnes spalvas, o ne pastelines, tai čia biški ryškiau lotuliukas.gif bet ir pirma gražu, o kaip vasarai tai man ta šviesiai pilka dar net geriau nei tamsiai pilka, nors tikrai galima abiejų turėti rolleyes.gif
---
Visą naktį nemiegojau, galvojau lotuliukas.gif kol turiu laiko kraustau spintą pirmyn atgal, bandau dėliotis mini derinukus, bet susidūriau su problema blink.gif jeigu džinsų galima neskaičiuoti į kapsulę/derinius, nes jie prie visko tinka (sutinku), o beto pas mane jie vaikšto tarp visų metų sezonų, o kitokių kelnių/sijonų neturiu (išskyrus vasarą, bet vasarą ir džinsų nenešioju) ir vien suknelės, tai kaip skaičiuoti? g.gif ir dar, jeigu palaidinės modelis toks, kad po apačia būtina užsidėti maikę arba švarkelis trikotažinis ir gana aptemptas, kad po apačia patogu tik su paprasta maike ant petnešų, tai kaip skaičiuoti tokius derinius? g.gif
Atsakyti
Gal kam pravers, cia lyg Apuole sprende plauku klausima smile.gif

Colour level categories :

In the world of hairdresser hair colour, hair is categorized from 1 to 10 depending on how much pigment it has. Since black hair has the most pigment it is labelled as level 1, while the palest platinum blond is considered level 10.
Level 1 - true black, blue-black, violet-black, espresso-black
Level 2 - deep brown, aubergine
Level 3 - dark brown, dark red-brown, dark auburn
Level 4 - medium brown, medium auburn
Level 5 - light brown, light auburn, true red
Level 6 - dark blonde, dark strawberry-blonde, light auburn
Level 7 - medium blonde, medium gold, medium strawberry-blonde
Level 8 - light blonde, light gold, light strawberry-blonde
Level 9 - pale blonde, pale gold, pale strawberry-blonde (pink-blonde)
Level 10 - platinum blonde, platinum-gold

Autumn’s Hair:

1.Warm copper gold
2.Golden blonde brown
3.Flame red
4.Deep copper gold
5.Rich autumn red
6.Deep autumn chestnut
7.Dark Irish red
8.Dark brown
9.Chestnut (light, medium, dark)
10.Copper blonde, light copper blonde
11.Copper chestnut
12.Light mahagony chestnut, mahagony chestnut
13.Golden chestnut, light golden chestnut, dark golden chestnut
14.Dark golden blonde
15.Mahogany chestnut, light mahogany chestnut
16.Mahogany blonde
17.Henna red
Atsakyti
Gal dar nebuvo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Didesnės foto čia

Atsakyti
Babi* tai palaukit kol plaukus nudažys jums ax.gif gal pereisit į rudenį. Aš kažkaip įsivaizduoju jūsų šviesinimą su kažkokiu ryžos lapės kailio spalvos variantu g.gif kažkodėl man atrodo kad pilkšvai šviesinta nelabai, nesinori kontrasto jums mažesnio, čia bent spalvinis toks ryškesnis variantas gautusi... pas kirpėja pasidėliokit prie veido plaukų sruogytes, ir nuspręskit. Vis tiek kaip Shana sakė - nepabandžius nesužinosit 4u.gif
Atsakyti
Babi, Osinkos platybese radau dar viena tavo pusdrauge
user posted image
Jennifer Gardner, prie kontrastingos Soft vasaros priskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 22, 07:38)
Abu grazus, tik antrojo megztukas nelabai

Ar spalviškai nelabai, ar dėl modelio? ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 09:20)
Patys tamsiausi vasaros tipo atstovai - soft summeriai - neatrodo lyg būtų šviesūs žmogeliai. Jie greičiausiai panašūs į K. Middleton, A. Jolie, C. Turlington ir Fergie. Jų "vidutiniškumas, nuosaikumas" sąlygoja tai, kad juos lengvai priskiria praktiškai bet kokiam tipui.

Pirma kapsulė labiau tiktų light summer, tad antra geriau. Žydrą galima imti bet kokią, o pilką geriau tamsiau. Kitą vertyus, toj pačioj kapsulėj gali būti abejos pilkos ir abejos žydros  biggrin.gif

Labai ačiū už vertimą, išsisaugojau 4u.gif Tik dar noriu paklaust: jei tokius žmones lengvai priskiria bet kokiam tipui, tai čia reiškia, kad lengva pakeist spalvinį tipą? ax.gif

O jei būtų abu turkio atspalviai ir abu pilki, tai ar nesipjautų jie tarpusavyje? Ar tada jau reikia žiūrėt, kad nepakliūtų kartu (šviesi turkio ir tamsesnė turkio arba šviesi pilka ir tamsi pilka)? blush2.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 22, 11:42)
Man antra gražiau, vien todėl, kad mėgstu ryškesnes spalvas, o ne pastelines, tai čia biški ryškiau  lotuliukas.gif  bet ir pirma gražu, o kaip vasarai tai man ta šviesiai pilka dar net geriau nei tamsiai pilka, nors tikrai galima abiejų turėti  rolleyes.gif

4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 22, 15:10)
Babi* tai palaukit kol plaukus nudažys jums  ax.gif  gal pereisit į rudenį. Aš kažkaip įsivaizduoju jūsų šviesinimą su kažkokiu ryžos lapės kailio spalvos variantu  g.gif  kažkodėl man atrodo kad pilkšvai šviesinta nelabai, nesinori kontrasto jums mažesnio, čia bent spalvinis toks ryškesnis variantas gautusi... pas kirpėja pasidėliokit prie veido plaukų sruogytes, ir nuspręskit. Vis tiek kaip Shana sakė - nepabandžius nesužinosit 4u.gif

O jeigu visus plaukus nudažyt tokia pat, kaip plaukų šaknys, spalva? Tada kontrastas liktų toks pat. O gal geriau truputį šviesiau g.gif Pasimečiau biggrin.gif

Dar noriu jūsų paklausti. Kaip atskiriat, kokia spalva žmogui tinka? Kur žiūrėt, pagal ką? Man dar taip sunku ant savęs pamatyt, ant kito žmogaus, tai taip dar dar doh.gif
Papildyta:
Shana, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 22 vasario 2012 - 16:17
QUOTE(Babi* @ 2012 02 22, 16:21)
Dar noriu jūsų paklausti. Kaip atskiriat, kokia spalva žmogui tinka? Kur žiūrėt, pagal ką? Man dar taip sunku ant savęs pamatyt, ant kito žmogaus, tai taip dar dar doh.gif

aš asmeniškai žiūriu intuityviai - su netinkama spalva žmogaus veidas pilkas, neišraiškingas, vaizdas "murzinas", su tinkama - priešingai, veido, iškirptės oda įgauna malonią spalvą, išryškėja bruožai, veidas tampa švytintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 22 vasario 2012 - 16:36
Baby, man atrodo, kad turėta omeny, kad šitas potipis lengvai painiojamas su kitais, jį nustatant lengva padaryti klaidą. O kad lengva pereiti į kitą tipą - nebūtinai ax.gif

Nemanau, kad pjautųsi tarpusavy skirtingi pilki ir mėlyni atspalviai, bet tikrai neverta prie pilkos apačios vilktis ir pilką viršų. Nebent su kokiu ryškiu šaliku.

Kai man spalva netinka, tai atrodau arba perbalusi, arba nesveikai geltona. Dar labiau matosi veido trūkumai - tamsūs ratilai po akimis, raukšlės. Su kai kuriom spalvom šiaip labai balti (nes balinti) dantys atrodo gelsvoki. Prie kai kurių spalvų akys atrodo ryškios ir išraiškingos, prie kai kurių - itin žalios, o prie kai kurių - blankiai pilkšvos. Tinkanti spalva jaunina, priduoda išvaizdai šviežiumo, gaivumo, ryškumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 16:36)
Kai man spalva netinka, tai atrodau arba perbalusi, arba nesveikai geltona. Dar labiau matosi veido trūkumai - tamsūs ratilai po akimis, raukšlės. Su kai kuriom spalvom  šiaip labai balti (nes balinti) dantys atrodo gelsvoki. Prie kai kurių spalvų akys atrodo ryškios ir išraiškingos, prie kai kurių - itin žalios, o prie kai kurių - blankiai pilkšvos. Tinkanti spalva jaunina, priduoda išvaizdai šviežiumo, gaivumo, ryškumo  smile.gif

drinks_cheers.gif
kad spalva netinka galima lengvai spręsti, kai veidas įgauna "nenormalią" spalvą, tampa arba pilkšvas, gelsvas, arba perbalęs, pamėlęs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 22 vasario 2012 - 16:38
QUOTE(dontstop @ 2012 02 22, 16:36)
Tinkanti spalva jaunina, priduoda išvaizdai šviežiumo, gaivumo, ryškumo  smile.gif

QUOTE(femme @ 2012 02 22, 16:38)
kad spalva netinka galima lengvai spręsti, kai veidas įgauna "nenormalią" spalvą, tampa arba pilkšvas, gelsvas, arba perbalęs, pamėlęs...

Lengva Jums kalbeti, o as to pvz sunkiai matau smile.gif Ir pvz mano ratilai po akimis, man atrodo, vienodai juodi su visomis spalvomis g.gif

Ant saves tai tik juoda matau, kad tikrai "paskestu".
Atsakyti