Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image

o antros kelnes tobulos
is kur? seniai pirkta? g.gif
Atsakyti
Наиболее вдохновляющий цвет : тёмно-пурпурный
Драгоценный камень : опал
Металл : медь
Чувствительные части тела : почки
Нумерология : цифра три
Самая здоровая пища : яблоки, виноград, пшеница
Черты характера : справедливость, обаяние, ленность, общительность
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuoj choroskopais patikėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šeip čia ne tas... ten kitaip. buvau anglų kalba radus, painu pasirodė, puse nesupratau dėl kalbos... pamenu kad bredas pitas - ugnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 21 vasario 2012 - 18:42
QUOTE(Leticija @ 2012 02 21, 15:29)
vilmuke, man spalviskai ta vasarine kapsule neblogai, gal tik prie baltu kelniu ir sijono, dar noreusi kokiu zydru dzinsiuku. Ir tos zydros palaidines, ir svarkeliai turetu graziai ziuretis. Cia kalbu apie spalvas, nes stilius rubeliu tai toks nelabai mano, bet cia individualu  4u.gif

turiu sviesiai melynus ir baltus dzinsus, bet kazkaip nedejau i kapsule, kad per daug nesigautu drabuziu... bet gal reikia prijungt g.gif nes siaip tai aisku, kad derinasi dzinsai ir prie maikuciu ir prie svarku. del stiliaus tai aisku kiekvienas zmogaus ji susikuria individualiai ir pagal kiekvienas savo norus ir poreikius. svarbiausia, kad kapsulej spalvos deretu ir drabuziai stilitiskai butu vienodi, "nesipjautu" vieni su kitais. ax.gif

bet koks didelis galvos sukimas yra suformuojant kapsule smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 21 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 21, 18:52)
bet koks didelis galvos sukimas yra suformuojant kapsule smile.gif

ne tas zodis
as nuleidau rankas
man net tos pacios spalvos tarpusavy nedera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 19:33)
Susidaro ir be aksesuarų pagalbos  smile.gif Turėjau savo favorituose kur būtent 31 derinys iš 11 rūbų, bet kažkur dingo. Pabandysiu paieškoti, o kol kas kitas pavyzdys: 13 daiktų = 56 derinys  bigsmile.gif

Nu pagal pavyzdžius matau, bet vistiek pakaitalioja skarytes, rankinukus. Nežinau, aš tik gilinuosi į viską ir tiek.. 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 19:38)
Topas neturėtų būt tos pačios spalvos kaip kelnės, nebent margas su ta pačia spalva... pvz. dryžuotas, kai viena dryžio spalva sutampa su apačios spalva.
...kažką ne taip skaičiuojat  g.gif
tarkim kapsulė (grubiai be jokių švarkų ir megztinių):
kapsulė - 5 viršai ir 3 apačios... gaunasi 15 derinių;
2 kapsulės, (5 viršai ir 3 apačios) tas pats kiekis rūbų, bet padalintas ir tarpusavy jie nesimaišo, t.y.: 3 viršai ir 2 apačios... gaunasi 6 derinai, bei 2 viršai ir 1 apačia... gaunasi 2 derinai... viso 8 deriniai.

Nu aš gal paskaičiuočiau ir tiksliau, sugalvojus kažkokį konkretų rinkinuką, o čia tik šiaip primetimas hihihi.gif bet čia va vėl skaičiuojate jau normalią kapsulę iš 8 daiktų rolleyes.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 20, 22:23)
Aš irgi pabandžiau skaičiuoti..
Suskaičiuoju tik 4.. Kur tie 10?

Tiesa, nors nesu profesionali kapsulistė, pamenu, kad aksesuarų kiekis nėra ribojamas.

---

Beje MKN (mano kuklia nuomone biggrin.gif ), aksesuaro pakeitimas nesukuria naujo derinio  blush2.gif  Na nebent tai koks didelis šalis visiškai pakeičiantis visą viršų. Būtų įdomu išgirsti daugiau nuomonių smile.gif Ar skaičiuojate naują derinį pakeitus aksesuarus?

Bendriau jei keiti batus/rankinę/kokią skarelę ir akinius tai jau stipriai vaizdelis kinta..

Nežinau, nežinau, nežinau. Nesu profesionalė, gilinuosi į tas kapsules, galvoju, svarstau ir tiek. Man šiaip iš akies primetus pasirodė, kad tie mini derinukai nauda tokia pati kaip vienos normalios, didelės ir tiek.. nieko konkretaus, gal kai susikurpsiu kokią mini ir paskaičiuosiu kiek TIKRAI galima gauti derinių neskaičiuojant keičiamų aksesuarų, batų, rankinių, šalikėlių.. gal pamatysiu, kad tikrai viena didelė geriau, bet dar nesusidraugauju su savo gausia spalvų palete.
O mano nuomone, aksesuaro pakeitimas irgi nepakeičia derinio, nebent tai koks šalikėlis prie veido, kuris iškart matomas, pastebimas ir daug pakeičia.. nors jeigu diržas platus tai irgi, batai ilgi.. lotuliukas.gif ai, nežinau, su aksesuaras aš nelabai draugauju, temėgstu skaras, rankines (kurių svarbu prisipirkti, o kaitalioti vistik nekaitalioju, nes daug kraustytis), batų irgi svarbu prisipirkti ir dėžėj laikyti lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 21, 11:16)
O aš dabar planuoju marinistinę kapsulę, kol kas ant popieriaus.

Kaip pas jus gausiai kapsulių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 21, 18:56)
ne tas zodis
as nuleidau rankas
man net tos pacios spalvos tarpusavy nedera  doh.gif

oi tik nenuleiskit ranku, nereikia pasiduot kapsulei, o ja imt ir nugalet biggrin.gif o tos pacios spalvos atrodo nedera gal del to, kad yra audiniai labai skirtingi, arba paciu rubu stilius skiriasi, nors ir spalvos vienodos, del to atrodo, kad vistiek nesiderina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 21, 19:01)

o antros kelnes tobulos
is kur? seniai pirkta?  g.gif

Dėkui 4u.gif Kelnės Mexx, pirktos vakar, bet kadangi iš MD, tai gali būti kažin kiek laiko pralaikytos spintoje smile.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 21, 20:03)
Kaip pas jus gausiai kapsulių  rolleyes.gif

Čia jau vasarai planuojama smile.gif Pernai vasarą buvo 3 kapsulės, šiemet turbūt bus 4 g.gif (pernykštės 3 ir marinistinė, jeigu gausis).

Man K. Middleton visgi į cool panaši, nors daug kur skaičiau, kad ją priskiria prie soft, bet va Baby man "minkštesnio" tipo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 vasario 2012 - 19:36
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 18:41)
  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tuoj choroskopais patikėsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
šeip čia ne tas... ten kitaip. buvau anglų kalba radus, painu pasirodė, puse nesupratau dėl kalbos... pamenu kad bredas pitas - ugnis...

biggrin.gif
Osinkoje kazkaip sieja stichija ir tipa, va pas mane mzdg sutaptu - stichija ugnis, tipas - siltas g.gif
Jei rasi ta kita - imesk biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 21, 19:28)

Man K. Middleton visgi į cool panaši, nors daug kur skaičiau, kad ją priskiria prie soft, bet va Baby man "minkštesnio" tipo  g.gif

K. Middleton tokia sudetinga, ja ir ten ir ten ikisa g.gif
Atsakyti
Klausykit, ryt aš į Akropolį, dar ten likę kas iš išpardavimų, ar jau visur naujos kolekcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 17:55)
Самые темные из Летнего сезона - представители Мягкого лета, отнюдь не производят впечатление светленького человека. Они скорее похожи на Кейт Миддлтон, Анджелину Джоли, Кристи Терлингтон и Ферджи. Их "среднесть, умеренность" становится причиной того, что их с легкостью относят практически в любой сезон".
Osinka

Prašysiu, kad kas nors išverstų, kadangi rusų nemoku, o su vertėju nelabai ką tesupratau blush2.gif

Man reikia pavasariui kapsulės, galvoju daryti iš tokių spalvų: šviesi pilka, šviesi džinsinė, pale turqouise (šviesi, pastelinė turkio). Ką manot? Ar reikėtų dar kokios tamsesnės spalvos? O gal čia išvis nelabai vykęs spalvų pasirinkimas? blush2.gif
user posted image

O kaip toks derinys (nors man gražiau pirmasis)?
user posted image
Atsakyti
Abu grazus, tik antrojo megztukas nelabai
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 21:41)
Prašysiu, kad kas nors išverstų, kadangi rusų nemoku, o su vertėju nelabai ką tesupratau blush2.gif

Man reikia pavasariui kapsulės

Patys tamsiausi vasaros tipo atstovai - soft summeriai - neatrodo lyg būtų šviesūs žmogeliai. Jie greičiausiai panašūs į K. Middleton, A. Jolie, C. Turlington ir Fergie. Jų "vidutiniškumas, nuosaikumas" sąlygoja tai, kad juos lengvai priskiria praktiškai bet kokiam tipui.

Įdomumo dėlei pažiūrėjau, kas ta Turlington, pasirodo

user posted image

Rašo plaukai rudi, akys žalios. Jai 43 blink.gif

Pirma kapsulė labiau tiktų light summer, tad antra geriau. Žydrą galima imti bet kokią, o pilką geriau tamsiau. Kitą vertyus, toj pačioj kapsulėj gali būti abejos pilkos ir abejos žydros biggrin.gif
Atsakyti