Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

vilmuke, man spalviskai ta vasarine kapsule neblogai, gal tik prie baltu kelniu ir sijono, dar noreusi kokiu zydru dzinsiuku. Ir tos zydros palaidines, ir svarkeliai turetu graziai ziuretis. Cia kalbu apie spalvas, nes stilius rubeliu tai toks nelabai mano, bet cia individualu 4u.gif

Marinistiniai reikalai man grazu paziuret, ir man tiktu, kazkada ir turejau, bet paskutiniu metu man jie nelimpa prie dusios, nors tu ka biggrin.gif

Cosette, spalvas renkames is "savo" spalvu paletes, tuo metu patinkancias. O ta spalvu mada/ ne mada, tai nezinau ar verta i ja kreipti demesi. Tik tiek, kad madingu ta sezona spalvu drabuziu buna visur pilna, o ne va tai nemadingu spalvu tuo metu, nebuna pirkti biggrin.gif Vat kad ir as uzsimaniau zydru drabuziu, bet ju kol kas nei su ziburiu musu parduotuvese nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 16:11)
Ar paskui išeis nuotrauką ištrinti, nelabai mėgstu viešumo biggrin.gif  blush2.gif kokiam tipui mane priskirtum? smile.gif

bytte, deep winter? unsure.gif bet juoda man lyg ir nelabai tinka g.gif Ir kokių dar spalvų reikėtų, kad būtų aiškiau? ax.gif

čia tik mintis... realiai negali taip būt manau... trūksta tiek šaltumo, tiek kontrasto... temperatūriųkai jūs man vistiek soft summer blush2.gif . o pagal kontrastą cool 4u.gif
būtumėt gal Contrasting Resplendent Summer g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 02 21, 15:29)

Marinistiniai reikalai man grazu paziuret, ir man tiktu, kazkada ir turejau, bet paskutiniu metu man jie nelimpa prie dusios, nors tu ka  biggrin.gif

Man labai grazu, bet biski nervina, kad labai madinga biggrin.gif tai daug kas nesioja biggrin.gif O man nepatinka, kaip visi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 15:11)
Ar paskui išeis nuotrauką ištrinti, nelabai mėgstu viešumo biggrin.gif  blush2.gif kokiam tipui mane priskirtum? smile.gif

sorry, labai kvailai pasijaučiau doh.gif tikrai nesusimąsčiau, o reikėjo fool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 15:35)

Bytte, o gal zinai koks ruduo buciau as pagal toki skirstyma blush2.gif iki tiek dar nedaaugau blush2.gif 4u.gif

O man Babi labiau tinka kiek aiskesnes/sodresnes/maziau isskalbtos spalvos, ne visai susoftintos, matyt del to kontrastingumo didesnio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 vasario 2012 - 16:03
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 16:35)
čia tik mintis... realiai negali taip būt manau... trūksta tiek šaltumo, tiek kontrasto... temperatūriųkai jūs man vistiek soft summer  blush2.gif . o pagal kontrastą cool  4u.gif

Vadinasi lieku soft summer bigsmile.gif Pamenu šitą tipą (Contrasting Resplendent Summer) tu man ir patį pirmą kartą minėjai 4u.gif

QUOTE(femme @ 2012 02 21, 16:59)
sorry, labai kvailai pasijaučiau doh.gif tikrai nesusimąsčiau, o reikėjo fool.gif

Niekis, moderatorė jau sutvarkė viską mirksiukas.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 17:02)
O man Babi labiau tinka kiek aiskesnes/sodresnes/maziau isskalbtos spalvos, ne visai susoftintos, matyt del to kontrastingumo didesnio 4u.gif

4u.gif ir tu pritari, kad esu soft summer? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 16:11)

4u.gif ir tu pritari, kad esu soft summer? rolleyes.gif

Pameni kazkada parasiau, kad jei Kate Holmes gali buti Soft summer, tai ir tu gali. Man is tikro Kate nepanasi i tipiska SoftV, ir su ja irgi buna atveju, kad ja skirtingi puslapiai kazkur kitur priskiria. Bet atmetimo budu velgi ji man kazkur kitur sunkiai isipaiso g.gif Todel tiketina, kad cia gali buti tokia keistesne Soft-V g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 17:30)
Pameni kazkada parasiau, kad jei Kate Holmes gali buti Soft summer, tai ir tu gali. Man is tikro Kate nepanasi i tipiska SoftV, ir su ja irgi buna atveju, kad ja skirtingi puslapiai kazkur kitur priskiria. Bet atmetimo budu velgi ji man kazkur kitur sunkiai isipaiso g.gif Todel tiketina, kad cia gali buti tokia keistesne Soft-V g.gif

Aha, atsimenu 4u.gif Einu pasiieškot apie K. Holmes ax.gif Taigi, aš tada esu netipiška soft summer bigsmile.gif Tokią paletę man bytte buvo rodžiusi pirmą kartą nustatinėjant tipą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 16:39)
Aha, atsimenu 4u.gif Einu pasiieškot apie K. Holmes ax.gif Taigi, aš tada esu netipiška soft summer bigsmile.gif

Самые темные из Летнего сезона - представители Мягкого лета, отнюдь не производят впечатление светленького человека. Они скорее похожи на Кейт Миддлтон, Анджелину Джоли, Кристи Терлингтон и Ферджи. Их "среднесть, умеренность" становится причиной того, что их с легкостью относят практически в любой сезон".
Osinka

P.s.
Bytte, cia kazkokia dar sistema kaip suprantu? kokia gal zinai? kur paskaityti?
.........По стихиям в ней больше всего Огня и Воздуха,примерно наполовину,но!.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 vasario 2012 - 16:59
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 16:55)

P.s.
Bytte, cia kazkokia dar sistema kaip suprantu? kokia gal zinai? kur paskaityti?
.........По стихиям в ней больше всего Огня и Воздуха,примерно наполовину,но!.........

Radau, pasirodo jos dar sieja su gimimo datom biggrin.gif
Mano
Природная стихия : Огонь
Планета - управитель : Марс (Марс - это планета энергии, самоуверенности и агрессивности tongue.gif
Наиболее вдохновляющий цвет : красный
biggrin.gif
Atsakyti
Shana, imeskit nuoroda blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 02 21, 17:23)
Shana, imeskit nuoroda blush2.gif  4u.gif

http://www.altermed....x.php?item=vgor
Cia gal ne geriausias puslapis, ant greicio radau 4u.gif Rasit geresni - pasidalinkit.

I mane - ant TU galima smile.gif

Ka tik atejo mano akinukai thumbup.gif spalva super, tokia sokoladine, labai grazi bigsmile.gif grazesne nei foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 vasario 2012 - 17:44