vilmuke, man spalviskai ta vasarine kapsule neblogai, gal tik prie baltu kelniu ir sijono, dar noreusi kokiu zydru dzinsiuku. Ir tos zydros palaidines, ir svarkeliai turetu graziai ziuretis. Cia kalbu apie spalvas, nes stilius rubeliu tai toks nelabai mano, bet cia individualu
Marinistiniai reikalai man grazu paziuret, ir man tiktu, kazkada ir turejau, bet paskutiniu metu man jie nelimpa prie dusios, nors tu ka
Cosette, spalvas renkames is "savo" spalvu paletes, tuo metu patinkancias. O ta spalvu mada/ ne mada, tai nezinau ar verta i ja kreipti demesi. Tik tiek, kad madingu ta sezona spalvu drabuziu buna visur pilna, o ne va tai nemadingu spalvu tuo metu, nebuna pirkti Vat kad ir as uzsimaniau zydru drabuziu, bet ju kol kas nei su ziburiu musu parduotuvese nera
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 16:11)
Ar paskui išeis nuotrauką ištrinti, nelabai mėgstu viešumo kokiam tipui mane priskirtum?
bytte, deep winter? bet juoda man lyg ir nelabai tinka Ir kokių dar spalvų reikėtų, kad būtų aiškiau?
bytte, deep winter? bet juoda man lyg ir nelabai tinka Ir kokių dar spalvų reikėtų, kad būtų aiškiau?
čia tik mintis... realiai negali taip būt manau... trūksta tiek šaltumo, tiek kontrasto... temperatūriųkai jūs man vistiek soft summer . o pagal kontrastą cool
būtumėt gal Contrasting Resplendent Summer
QUOTE(Leticija @ 2012 02 21, 15:29)
Marinistiniai reikalai man grazu paziuret, ir man tiktu, kazkada ir turejau, bet paskutiniu metu man jie nelimpa prie dusios, nors tu ka
Man labai grazu, bet biski nervina, kad labai madinga tai daug kas nesioja O man nepatinka, kaip visi
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 15:11)
Ar paskui išeis nuotrauką ištrinti, nelabai mėgstu viešumo kokiam tipui mane priskirtum?
sorry, labai kvailai pasijaučiau tikrai nesusimąsčiau, o reikėjo
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 15:35)
Bytte, o gal zinai koks ruduo buciau as pagal toki skirstyma iki tiek dar nedaaugau
O man Babi labiau tinka kiek aiskesnes/sodresnes/maziau isskalbtos spalvos, ne visai susoftintos, matyt del to kontrastingumo didesnio
QUOTE(bytte @ 2012 02 21, 16:35)
čia tik mintis... realiai negali taip būt manau... trūksta tiek šaltumo, tiek kontrasto... temperatūriųkai jūs man vistiek soft summer . o pagal kontrastą cool
Vadinasi lieku soft summer Pamenu šitą tipą (Contrasting Resplendent Summer) tu man ir patį pirmą kartą minėjai
QUOTE(femme @ 2012 02 21, 16:59)
sorry, labai kvailai pasijaučiau tikrai nesusimąsčiau, o reikėjo
Niekis, moderatorė jau sutvarkė viską
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 17:02)
O man Babi labiau tinka kiek aiskesnes/sodresnes/maziau isskalbtos spalvos, ne visai susoftintos, matyt del to kontrastingumo didesnio
ir tu pritari, kad esu soft summer?
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 16:11)
Pameni kazkada parasiau, kad jei Kate Holmes gali buti Soft summer, tai ir tu gali. Man is tikro Kate nepanasi i tipiska SoftV, ir su ja irgi buna atveju, kad ja skirtingi puslapiai kazkur kitur priskiria. Bet atmetimo budu velgi ji man kazkur kitur sunkiai isipaiso Todel tiketina, kad cia gali buti tokia keistesne Soft-V
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 17:30)
Pameni kazkada parasiau, kad jei Kate Holmes gali buti Soft summer, tai ir tu gali. Man is tikro Kate nepanasi i tipiska SoftV, ir su ja irgi buna atveju, kad ja skirtingi puslapiai kazkur kitur priskiria. Bet atmetimo budu velgi ji man kazkur kitur sunkiai isipaiso Todel tiketina, kad cia gali buti tokia keistesne Soft-V
Aha, atsimenu Einu pasiieškot apie K. Holmes Taigi, aš tada esu netipiška soft summer Tokią paletę man bytte buvo rodžiusi pirmą kartą nustatinėjant tipą
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 16:39)
Aha, atsimenu Einu pasiieškot apie K. Holmes Taigi, aš tada esu netipiška soft summer
Самые темные из Летнего сезона - представители Мягкого лета, отнюдь не производят впечатление светленького человека. Они скорее похожи на Кейт Миддлтон, Анджелину Джоли, Кристи Терлингтон и Ферджи. Их "среднесть, умеренность" становится причиной того, что их с легкостью относят практически в любой сезон".
Osinka
P.s.
Bytte, cia kazkokia dar sistema kaip suprantu? kokia gal zinai? kur paskaityti?
.........По стихиям в ней больше всего Огня и Воздуха,примерно наполовину,но!.........
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 16:55)
P.s.
Bytte, cia kazkokia dar sistema kaip suprantu? kokia gal zinai? kur paskaityti?
.........По стихиям в ней больше всего Огня и Воздуха,примерно наполовину,но!.........
Radau, pasirodo jos dar sieja su gimimo datom
Mano
Природная стихия : Огонь
Планета - управитель : Марс (Марс - это планета энергии, самоуверенности и агрессивности
Наиболее вдохновляющий цвет : красный
Shana, imeskit nuoroda
QUOTE(sunray @ 2012 02 21, 17:23)
Shana, imeskit nuoroda
http://www.altermed....x.php?item=vgor
Cia gal ne geriausias puslapis, ant greicio radau Rasit geresni - pasidalinkit.
I mane - ant TU galima
Ka tik atejo mano akinukai spalva super, tokia sokoladine, labai grazi grazesne nei foto