Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 13:34)
Tada aksesuaru kokiu: dirza, skarele, dar kazka  unsure.gif

Su skarelėm karšta vasarą, su diržais irgi prilimpa prie kūno, be to, kokybiškesni brangūs g.gif Na, dar pažiūrėsiu, jei ne, užteks dviejų spalvų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 21, 13:40)
Su skarelėm karšta vasarą, su diržais irgi prilimpa prie kūno, be to, kokybiškesni brangūs g.gif Na, dar pažiūrėsiu, jei ne, užteks dviejų spalvų blush2.gif

Su skarelem, tai turbut g.gif Nors ziurint kokia vasara smile.gif Del dirzo, tai net nepagalvojau apie toki nepatoguma g.gif Dar lieka kokia ryski apyranke, plauku juosta ar dar kas. O siaip, juk nebutina specialiai ieskot, o jei kazka uzmatysit ir "prilips" vadinasi to ir truko smile.gif

Groovy, nezinau del Jusu tipo. O Shana, Jus ruduo. Kaip su balta, teoriskai nelabai turetu tikt ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 13:50)
Groovy, nezinau del Jusu tipo. O Shana, Jus ruduo. Kaip su balta, teoriskai nelabai turetu tikt ar kaip?

Mano soft summer. Kiek pati į save žiūrėjau, visai limpa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 21, 13:40)

Auskarau, pakabukai, daug arba didele odine apyranke bigsmile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 13:50)

Kadangi del klimatiniu ypatumu kazkur puse metu esu graziai idegus, tai su balta nesipykstu tuo metu. Pas mane suknele pagrinde melyna, su kazkiek raudono ir balto virsuje ir ant padalku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 14:12)
Auskarau, pakabukai, daug arba didele odine apyranke bigsmile.gif

Nenešioju papuošalų blush2.gif Masyvūs itin netinka, nes mano viršutinė dalis ir veidas smulkūs g.gif Be to, bižuterijos nenoriu, o išlaidauti irgi kažkodėl nesinori lotuliukas.gif O, geriau einu tas šliopkes iš Otto užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
Na štai, dar kartą pasifotkinau su spalvomis. Dabar laukiu įvertinimų arba pastabų (gal dar kokių spalvų trūksta)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 14:21)
Na štai, dar kartą pasifotkinau su spalvomis. Dabar laukiu įvertinimų arba pastabų (gal dar kokių spalvų trūksta)? 4u.gif

perziurejau jau bigsmile.gif dabar daug geriau kai fonas neutralus. tik kaip sunku man aki vis dar islavint, kad mokeciau pastebet tinkancias spalvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 21, 14:17)
Nenešioju papuošalų blush2.gif Masyvūs itin netinka, nes mano viršutinė dalis ir veidas smulkūs g.gif Be to, bižuterijos nenoriu, o išlaidauti irgi kažkodėl nesinori lotuliukas.gif O, geriau einu tas šliopkes iš Otto užsisakyti biggrin.gif

Tada nzn, man odiniai prie tokio tiktu...

QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 14:21)

Eisiu ziureti.

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 15:21)

vienintelė spalva kuri mano akimis jus puošia - tai pirmoje eilėje iš kairės trečia... dar esanti prieš ją rožinė... visos kitos schmoll.gif bet žvelgiant į foto su žalia antroje eilutėje antrą iš dešinės kyla minčių apie deep winter biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 02 21, 15:58)
Mano akimis netinka visos "neaiškios", "pižaminės" spalvos, tinka sodrios, ne per ryškios, daugiau "balance", nei grynai šiltos ar šaltos.

Ar paskui išeis nuotrauką ištrinti, nelabai mėgstu viešumo biggrin.gif blush2.gif kokiam tipui mane priskirtum? smile.gif

bytte, deep winter? unsure.gif bet juoda man lyg ir nelabai tinka g.gif Ir kokių dar spalvų reikėtų, kad būtų aiškiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 15:11)
Ar paskui išeis nuotrauką ištrinti, nelabai mėgstu viešumo biggrin.gif  blush2.gif kokiam tipui mane priskirtum? smile.gif

spalvos tinka ir netinka tokios kaip ir man bigsmile.gif o aš lygtais deep winter. g.gif Iš kur tiek spalvų gavot? biggrin.gif

Kai darot kapsules ar renkatės kažkokią spalvą iš šį sezoną madingų? Pagal ką renkatės spalvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 21 vasario 2012 - 15:18
QUOTE(Cosette @ 2012 02 21, 16:17)
spalvos tinka ir netinka tokios kaip ir man  bigsmile.gif  o aš lygtais deep winter.  g.gif Iš kur tiek spalvų gavot?  biggrin.gif

Einu ieškot apie deep winter, jau buvau susigyvenus su soft summer biggrin.gif Laukiu daugiau nuomonių 4u.gif Dar turiu užsilikusių rūbų, tai ir gavos tiek spalvų biggrin.gif
Atsakyti