Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Vilmuke, man irgi juodas rankinukas schmoll.gif Visa kita man atrodo dera. Grazus sijonas margas 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 10:12)
Cia visos apacios neutralios, todel virsai gali but skirtingu spalvu, bet tai nevisai "teoriskai kapsuliska" turbut g.gif

Teisingai, daugumoj matytu daugiaspalviu variantu turbut panasiai ir buvo g.gif

Galvoju apie kapsule su dzinsais. Siaip nesioju klasikiniai melynus. Cia kaip uz tamsia spalva turbut jau skaitosi, ane? Tada ta rudeneliu pilka virsui nelabai, ane? Per daug tamsiu spalvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 21, 10:28)

Vilmuke, kokios skanios spalvos  wub.gif Viskas gerai, išskyrus juodą rankinuką, kadangi beveik visi rūbeliai vienspalviai, naujas rankinukas galėtų būti margas  smile.gif

aciu, reiks pasieskot margo kokio rankinuko, jei nebrangiai rasiu nusipirksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 10:54)
Vilmuke, man irgi juodas rankinukas  schmoll.gif  Visa kita man atrodo dera. Grazus sijonas margas  4u.gif
Teisingai, daugumoj matytu daugiaspalviu variantu turbut panasiai ir buvo  g.gif 

Galvoju apie kapsule su dzinsais. Siaip nesioju klasikiniai melynus. Cia kaip uz tamsia spalva turbut jau skaitosi, ane? Tada ta rudeneliu pilka virsui nelabai, ane? Per daug tamsiu spalvu  g.gif

tai jau nuspresta, metu lauk is sios kapsules ta juoda rankinuka smile.gif o tas rudas kaip supratau nieko, dar turiu ir sviesiai melsva rankine jau ten grynai vasarasika, tai gal irgi tiks dar, o dar jei rasiu kokia marga tai visai nemazai jau ir gausis bigsmile.gif

o dabar as irgi mastau apie dzinsine kapsule pavasariui. pagrinde visi dzinsai ir vienas sijonas pas mane tamsoki, siaurejantys. tik vienus turiu baltus ir sviesiai melynus ir sviesiai melyna dzinsini sijona ir dabar prisiminiau kad dar ir dzinsini svarkeli turiu. biggrin.gif ir turiu nemazai roziniu maikuciu biggrin.gif tik galvoju kokia dar trecia spalva reiks priderint g.gif
Atsakyti
O aš dabar planuoju marinistinę kapsulę, kol kas ant popieriaus. Kažkaip sunkiai sekasi sugalvot unsure.gif Galvoju, kad bus tamsiai mėlynas sijonas iki kelių, dryžuota maikutė, raudonos basutės, raudonas diržas, suknelė balta - navy, bet ne dryžuota, megztas kardiganas, arba baltas su tamsiai mėlnom detalėm, arba atvirkščiai, navy su baltom, rankinukas. Toliau fantazija nedirba blush2.gif

Rankinuko noriu "stipriai marinistinio" biggrin.gif , o rūbų ir batų neutralesnių (tarkim sijonas tiesiog tamsiai mėlynas, kad jeigu ką, vėliau galėčiau panaudoti į kitą kapsulę, jei marinistinė neprigys ax.gif )

Čia rankinuko pavyzdys:

user posted image

O čia rūbų "paprastumo" pavyzdys:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 02 21, 11:09)

o dabar as irgi mastau apie dzinsine kapsule pavasariui. pagrinde visi dzinsai ir vienas sijonas pas mane tamsoki, siaurejantys. tik vienus turiu baltus ir sviesiai melynus ir sviesiai melyna dzinsini sijona ir dabar prisiminiau kad dar ir dzinsini svarkeli turiu. biggrin.gif  ir turiu nemazai roziniu maikuciu biggrin.gif  tik galvoju kokia dar trecia spalva reiks priderint g.gif

Kazkada pamenu snekejom apie dzinsa, tai bvo tokia teorija, kad jo galima neskaityti uz atskira spalva, nes kaip ir prie visko tinka g.gif Aisku cia turima omeny klasikinis.

Dontstop - labai grazu bigsmile.gif As tai turiu grynai marinistine mini suknyte, vasaros pabaigoje per ispardavima nuroviau, galvojau prie jos kazka paderinti, bet neplesti kapsules, padaryti toki derinuka ar mini-kapsulyte, kaip jus vadinat ax.gif
Atsakyti
Dontstop, tai abi bandom marinistines formuoti, galėsim palyginti vėliau thumbup.gif Mano iš esmės jau yra, trečia spalva be baltos ir tamsiai mėlynos bus turbūt ruda, nes turiu rankinuką ir sandalus rudus blush2.gif Ar jų neskaičiuoti ir įkišti ką nors raudono ar rudo į aprangą g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 21, 13:52)
Dontstop, tai abi bandom marinistines formuoti, galėsim palyginti vėliau thumbup.gif Mano iš esmės jau yra, trečia spalva be baltos ir tamsiai mėlynos bus turbūt ruda, nes turiu rankinuką ir sandalus rudus blush2.gif Ar jų neskaičiuoti ir įkišti ką nors raudono ar rudo į aprangą g.gif

Ruda jau iš kitos operos, spalviškai ji gal ir dera, bet tada tai ne visai grynas marinistinis stilius blush2.gif Marinistinis stilius - tai navy, balta , ryškiai raudona ir šiek tiek auksinės rolleyes.gif Aš galvoju raudonos labai mažai naudot, tik akcentams..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 21, 13:03)
Ruda jau iš kitos operos, spalviškai ji gal ir dera, bet tada tai ne visai grynas marinistinis stilius  blush2.gif  Marinistinis stilius - tai navy, balta , ryškiai raudona ir šiek tiek auksinės  rolleyes.gif Aš galvoju raudonos labai mažai naudot, tik akcentams..

Aš raudonos nieko neturiu, tai bus toks negrynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 21, 12:52)

As manau, kad ir aprangoj dar reiktu spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 13:10)
As manau, kad ir aprangoj dar reiktu spalvos  4u.gif

Kad nežinau, kur ką jau ir beįkišt blush2.gif Be to, nenoriu ir pirkti ko papildomai, nes yra tų drabužių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 11:47)
Kazkada pamenu snekejom apie dzinsa, tai bvo tokia teorija, kad jo galima neskaityti uz atskira spalva, nes kaip ir prie visko tinka g.gif Aisku cia turima omeny klasikinis.

o tai gerai kad galima dzinso neskaiciuot i spalvas bigsmile.gif reiks kada isverst spinta su rubais ir deliotis kas labiausiai tiks. taip man geriausia galvot buna, tik niekaip neprisiruosiu rolleyes.gif dzinsai tai nelabai klasikiniai, kazkaip nenesioju klasikiniu rubu, kol nera reikalo, bet gal susiderins tie mano dzinsai.

Dontstop, tai abi bandom marinistines formuoti, galėsim palyginti vėliau thumbup.gif

labai lauksiu ir as kada suformuosit tokia kapsule, idomu labai pamatyt bus smile.gif
Atsakyti

As prie jusu prisiplaksiu su savo mini kapsulyte ax.gif
Tik man kazkokio teminio rankinuko reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 02 21, 13:12)
Kad nežinau, kur ką jau ir beįkišt blush2.gif Be to, nenoriu ir pirkti ko papildomai, nes yra tų drabužių g.gif

Tada aksesuaru kokiu: dirza, skarele, dar kazka unsure.gif
Atsakyti