Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

sveikutes.

QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 17:30)
Gavau rudas kelnes, taigi štai mėlynai ruda kapsulė  smile.gif

faina kapsule, grazu man paziuret kai viskas derinasi thumbup.gif o kardiganas wub.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 20:11)
Radau  karsta.gif
Čia 11 daiktų ir 2 poros batų, tačiau nematau nuotraukose, kad tie patys deriniai būtų su skirtingais batais. Visi 31 komplektai gaunasi kaitaliojant tik tuos 11 rūbų:

bigsmile.gif iskart isisaugojau.
Atsakyti
Aš irgi pabandžiau skaičiuoti..

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 19:17)
Is 11 daiktu kapsules 31 deriniu taip pat nesigauna, be aksesuaru  mirksiukas.gif  o juk aksesuarai neva nesiskaiciuoja. o viena apacia ir 3 topai, tai imanoma be aksesuaru vien daugiau jeigu pvz: 1 kelnes + svarkelis + palaidine, 2 kelnes + svarkelis + kita palaidine, 3 kelnes + viena palaidine, 4 kelnes + kita palaidine. vien be aksesuaru jau kiek

Suskaičiuoju tik 4.. Kur tie 10?

Tiesa, nors nesu profesionali kapsulistė, pamenu, kad aksesuarų kiekis nėra ribojamas.

---

Beje MKN (mano kuklia nuomone biggrin.gif ), aksesuaro pakeitimas nesukuria naujo derinio blush2.gif Na nebent tai koks didelis šalis visiškai pakeičiantis visą viršų. Būtų įdomu išgirsti daugiau nuomonių smile.gif Ar skaičiuojate naują derinį pakeitus aksesuarus?

Bendriau jei keiti batus/rankinę/kokią skarelę ir akinius tai jau stipriai vaizdelis kinta..
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 20, 22:23)
Beje MKN (mano kuklia nuomone biggrin.gif ), aksesuaro pakeitimas nesukuria naujo derinio  blush2.gif  Na nebent tai koks didelis šalis visiškai pakeičiantis visą viršų. Būtų įdomu išgirsti daugiau nuomonių smile.gif Ar skaičiuojate naują derinį pakeitus aksesuarus?

Bendriau jei keiti batus/rankinę/kokią skarelę ir akinius tai jau stipriai vaizdelis kinta..

Mano nuomone priklauso nuo pacio aksesuaro,koks jis yra,kokia funkcija atlieka ar tik kaip detale ar pagrindinis akcentas ivaizdzio.
P.S. sorry kad isiterpiau,vis skaityneju,tik parasyt ner kada. doh.gif
Atsakyti
Štai įdomi vaizdinė medžiaga, kaip parinkti šalikėlius. Kiek daug variantų gaunasi, kai kapsulės spalvos juoda - beige - violetinė. Esu tikra, kad čia toli gražu ne visi variantai, o tik eksperimentų pradžia rolleyes.gif

Štai kapsulė:

user posted image

Šalikėliai:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 20, 20:32)
As jau ne pirma karta pastebiu, kad daro kapsules ir is daugiau spalvu, ne 3  ax.gif  Kazi kaip praktiskai suveiktu. Man ir 3 sugalvot sunku, dvi paprasciau  smile.gif

Sutinku su tavim, nebent uz skirtingas skaityti pvz kaip Dontstop kapsuleje pateiktas sviesia ir tamsia violetine, cream ir ruda. Bet manau jei primakaluoti visai skirtingu spalvu, derinimas tikrai apsisunkina g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 02 21, 08:26)

Štai kapsulė:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 10:52)
Sutinku su tavim, nebent uz skirtingas skaityti pvz kaip Dontstop kapsuleje pateiktas sviesia ir tamsia violetine, cream ir ruda. Bet manau jei primakaluoti visai skirtingu spalvu, derinimas tikrai apsisunkina g.gif

Pati kapsulės savininkė skaičiuoja, kad čia tik 3 spalvos: juoda, beige ir violetinė smile.gif
Atsakyti
laba ryta, kaip idomu Dontstop, man tai dar reikia mokytis ir pratytis salikelius derint ir nesiot, grazu paziuret kaip kiti pasipuosia, bet va paciai nesigauna dar.

o vakar jus cia man su ta kapsule uzkretet, taip pagavau azarta beskaiciuodama kiek deriniu gali gautis, kad isitraukiau savo vienus vasarinius rubus ir kapsule pasidariau ir siandien nusifotografavau biggrin.gif
taigi rodausi, nors spalvos kaip isikraipe fotografduojant. ir dar aksesuaru nenufotografavau, dar galvoju kas tiktu.

taigi mano kapsule vasarine, pavadinau "lino imitacija" rolleyes.gif

viršūs:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 21 vasario 2012 - 10:06
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 20:11)

Kai tos pacios spalvos atspalviai skiriasi, tai suprantu. Bet va cia, tai tikrai daugiau spalvu 4u.gif
Atsakyti
apačios:

user posted image

user posted image

user posted image

rankines galvoju gal tokios tiktų? g.gif dar turiu viena vasarine melsva rankine, tai ta tikrai manau tiks, tik nemie jos neturiu, kita karta reiks nufotografuot.
user posted image

batus tai turiu tokias tapkes per pirsta melsvas ir batelius laivelius baltus. cia ikelsiu is interneto panasius kokius turiu, nes batai pas mama kol ziemos sezonas, tai negaliu nufotografuot..

va tokios tik mano sviesiai melsvos
user posted image

bateliai tai mano turimi siek tiek kitoki, bet cia jau panasiausia ka radau interneto platybese...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 21, 09:55)
Pati kapsulės savininkė skaičiuoja, kad čia tik 3 spalvos: juoda, beige ir violetinė  smile.gif

Supratau, bet net nzn ar as skaityciau uz viena g.gif . Bet tokiam variante ta papildoma spalva/atspalvis kapsuleje dazniausaii isipaiso gerai.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 10:06)
Kai tos pacios spalvos atspalviai skiriasi, tai suprantu. Bet va cia, tai tikrai daugiau spalvu  4u.gif

Cia visos apacios neutralios, todel virsai gali but skirtingu spalvu, bet tai nevisai "teoriskai kapsuliska" turbut g.gif

Vilmuke, grazios spalvos. Kas uzkliuvo - juodas rankinukas unsure.gif prie tokiu sviesiu rubeliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 21 vasario 2012 - 10:13
QUOTE(Shana @ 2012 02 21, 10:12)
Vilmuke, grazios spalvos. Kas uzkliuvo - juodas rankinukas unsure.gif prie tokiu sviesiu rubeliu g.gif

ir man tas juodas rankinukas nepatinka schmoll.gif reiks i kita kapsule ji det geriau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 21, 11:06)
Kai tos pacios spalvos atspalviai skiriasi, tai suprantu. Bet va cia, tai tikrai daugiau spalvu  4u.gif

Čia daugiau, bet man atrodo, jie be reikalo įtraukė oranžinę blush2.gif , deriniai su pilka mano skoniui schmoll.gif

Vilmuke, kokios skanios spalvos wub.gif Viskas gerai, išskyrus juodą rankinuką, kadangi beveik visi rūbeliai vienspalviai, naujas rankinukas galėtų būti margas smile.gif
Atsakyti