Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2012 02 20, 18:46)
Kaip čia įjungėt, Dontstopblink.gif

Labai patiko drabužiai. Ypač megztukai, jų spalvos. Su tokiais ir papuošalai nebūtini (man)  smile.gif

Perkėliau nuotraukas iš vienos papkės į kitą, ir dingo g.gif Tai sukėliau vėl.
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 02 20, 18:50)
dontstop man pirmas megstukas ir antras is kaires labai grazus  wub.gif nors pirmas palyginus su kitais labai sviesus. Kardiganas su rudu dirziuku  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Ech, teks tą šviesų megztuką dėt į pardavimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 17:59)
Ech, teks tą šviesų megztuką dėt į pardavimą  unsure.gif

Apsisprendėt, kad jis Jums netinka?
Nes tinka juk prie abiejų apačių smile.gif (Man jis labai patiko, tai kovosiu dėl jo išlikimo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 02 20, 19:11)
Apsisprendėt, kad jis Jums netinka?
Nes tinka juk prie abiejų apačių  smile.gif  (Man jis labai patiko, tai kovosiu dėl jo išlikimo biggrin.gif )

Neišeina objektyviai įsivertint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 18:26)
Neišeina objektyviai įsivertint  biggrin.gif

Dontstop, nepasiduokit taip greit biggrin.gif
Sunkumas tame, kad mes jusu nemate, tai labai abstraktu tas vertinimas tinka/netinka gaunasi. Nes kai kitos panos paraso, kazkaip lengviau isivaizduoti smile.gif

Beje jusu kardiganas uzvede ant minties, nes turiu toki susiauciama su sniuriukais, na kur apsivynioji irgi megztu dirziuku, tai kazko nepatinka. Sugalvojau ismesti ta dirziuka ir pritaikyti koki odini, kaip jusu smile.gif
Ir po apacia kazka desiuos biggrin.gif ner tiek drasos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 vasario 2012 - 18:37
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 18:26)

Man tai jis grazus, bet neigudusiai akiai toks svelnus ir siltas (spalvu prasme) g.gif

Kapsule patiko thumbup.gif O to sviesaus kardigano tik dirzu sujuosto neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 19:26)

nenurašyk jo dar... aš tokios rudos nemačiau ir kitose paletėse... užtai va ką radau:
user posted image
manau čia viskas pašviesinta ir gal paryškinta, bet matau kažką panašaus.
Aš tau į až atsiūsiu mamos foto, labai norėčiau nuomonės iš šalies, bet viešinti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 15:29)
Tai kad iš mini kapsulytės išspaust 10 derinių niekaip  g.gif
Jei tai 1 apačia ir 3 topai, tai tėra 3 derinimo variantai.
Jei tai 2 apačios ir 2 topai, tada 4 variantai..

Is 11 daiktu kapsules 31 deriniu taip pat nesigauna, be aksesuaru mirksiukas.gif o juk aksesuarai neva nesiskaiciuoja. o viena apacia ir 3 topai, tai imanoma be aksesuaru vien daugiau jeigu pvz: kelnes + svarkelis + palaidine, kelnes + svarkelis + kita palaidine, kelnes + viena palaidine, kelnes + kita palaidine. vien be aksesuaru jau kiek, o ir normali kapsule be aksesuaru nieko gero neduoda.
Nesu as kazkaip labai uz tas minimalias, tik cia akivaizdu ir tiek. pati as dar isvis neapsisprendus, todel tai objektyvi nuomone ir racionalus mastymas. as bandau dar tik spalvas mazinti apskritai.

QUOTE(femme @ 2012 02 20, 15:35)
visų pirma, tai niekas nepuola lotuliukas.gif negi taip nuskambėjo g.gif
nu jūs man plačiau aprašykit, kaip iš 3-4 daiktų gali gautis 10 derinių blink.gif nes man tai niekaip nesigauna. 3-4 daiktai tai max. 2 skirtingi deriniai, jei į tuos daiktus įeina kelnės, sijonas, švarkas ir palaidinė 4u.gif (o kur dar batai?) tai arba sijonas su palaidine ir švarku, ar tas pats derinys, tik su kelnėmis, daugiau man niekaip nesigauna unsure.gif nebent skaičiuot su švarku, be švarko, bet mano akimis čia tas pats derinys, nes švarko be palaidinės tai niekaip neužsidėsit.
Dar kitas įmanomas variantas: kelnės, sijonas ir dvi palaidinės, ar palaidinė ir megztukas. Tuomet įmanomi iš viso 4 deriniai. NU BET IŠ KUR 10? Ar man su matematika prastai doh.gif

Nu variantu daug, as nelaikau svarkas + palaidine ir svarkas + kita palaidine vienu ir tuo paciu deriniu, nes juk pagal principa palaidines tokios ir perkamos, kad visos tiktu po tuo svarku net ir normalioje kapsuleje. be aksesuaru 10 nesigauna, bet aksesuaru ir normaliose nelabai skaiciuojat, nors logiska, nes tada is 11 daiktu kapsules rubu velgi liktu tik kokie 6-7, nes kitka aksesuarai g.gif
jei jau minimaliai vieni bateliai, viena rankine, vienas salikas, dar koks vienas papuosalas, ir rubu sumazeja iki 7. o deriniu 31 tada irgi nesigauna is 7 rubu ir minimalaus kiekio batu,rankiniu,salikeliu. man atrodo jus pacios pasimetet savo kapsulese 4u.gif
---
Man tas neryskus pirmas dontstop megztinis vienintelis siek tiek grazesnis blush2.gif todel irgi sakyciau jo nemesti.. unsure.gif
nu gerai, lyg ir apsipratau su ta kapsules mintimi, bet vistiek negrazu kai kelnes melynos + virsu melynas, nei kai tai ideali spalva, nei tuo labiau kai skiriasi, bet to isvengti ziuriu neimanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 20:17)
Is 11 daiktu kapsules 31 deriniu taip pat nesigauna, be aksesuaru  mirksiukas.gif

Susidaro ir be aksesuarų pagalbos smile.gif Turėjau savo favorituose kur būtent 31 derinys iš 11 rūbų, bet kažkur dingo. Pabandysiu paieškoti, o kol kas kitas pavyzdys: 13 daiktų = 56 derinys bigsmile.gif

1. Костюм нейтрального( черного, синего, белого, серого, бежевого) цвета. Жакет+ юбка. Обозначим их А + Б.
2. Костюм (жакет + брюки) своего лучшего персонального цвета, может, даже яркий. ( В + Г ).
3. Брюки нейтрального цвета, которые сочетаются с жакетами обоих костюмов. ( Д ).
4. Джинсы.( Е ).
5. Платье-костюм из двух частей (платье и жакет). ( Ж + З ).
6. Повседневная блуза, их может быть несколько (например, белая и в полоску). ( И, К )
7. Белая майка (t-shirt) или хлопковое боди. ( Л ).
8. Вечерняя блуза ( например, из натурального шелка или кружева). ( М ).
9. Трикотажный кардиган. ( Н ).
Итого, 13 базовых вещей. При условии, что все они входят в вашу персональную цветовую палитру и, значит, отлично сочетаются друг с другом, их можно комбинировать.
Такую гардеробную капсулу можно составить на каждый сезон.

ВАРИАНТЫ КОМБИНИРОВАНИЯ:

А+Б , А+Г , В+Б , В+Г , А+Б+И , А+Б+К , В+Г+И , В+Г+К , Д+А , Д+В , Д+А+И , Д+А+К , Б+И , Б+К , Г+И , Г+К , В+Д+И , В+Д+К , Д+И , Д+К , А+Е , В+Е , А+Е+И , В+Е+И , В+Е+К , Ж+З , Ж+А , Ж+В , З+Б , З+Г , З+Д , З+Б , А+Б+Л , В+Г+Л , А+Д+Л , В+Д+Л , Е+Л , Б+Н , Г+Н , Д+Н , Е+Н , Б+Н+И , Б+Н+К , Б+Н+Л , Г+Н+И , Г+Н+К , Г+Н+Л , Ж+Н , Б+М , Г+М , Д+М , Е+М , А+Б+М , В+Г+М , Д+А+М , Д+В+М
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 20, 20:17)
nu gerai, lyg ir apsipratau su ta kapsules mintimi, bet vistiek negrazu kai kelnes melynos + virsu melynas, nei kai tai ideali spalva, nei tuo labiau kai skiriasi, bet to isvengti ziuriu neimanoma  g.gif

Topas neturėtų būt tos pačios spalvos kaip kelnės, nebent margas su ta pačia spalva... pvz. dryžuotas, kai viena dryžio spalva sutampa su apačios spalva.
...kažką ne taip skaičiuojat g.gif
tarkim kapsulė (grubiai be jokių švarkų ir megztinių):
kapsulė - 5 viršai ir 3 apačios... gaunasi 15 derinių;
2 kapsulės, (5 viršai ir 3 apačios) tas pats kiekis rūbų, bet padalintas ir tarpusavy jie nesimaišo, t.y.: 3 viršai ir 2 apačios... gaunasi 6 derinai, bei 2 viršai ir 1 apačia... gaunasi 2 derinai... viso 8 deriniai.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 20, 20:00)
Aš tau į až atsiūsiu mamos foto, labai norėčiau nuomonės iš šalies, bet viešinti negaliu.

Gerai smile.gif
Papildyta:
Šita nuoroda jau buvo temoje - 12 daiktų - 80 derinių ir čia irgi be aksesuarų smile.gif Gal jau tų varganų 31 derinių nebeieškau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 20 vasario 2012 - 19:54
Radau karsta.gif
Čia 11 daiktų ir 2 poros batų, tačiau nematau nuotraukose, kad tie patys deriniai būtų su skirtingais batais. Visi 31 komplektai gaunasi kaitaliojant tik tuos 11 rūbų:

user posted image

user posted image

user posted image

Didesnės foto čia
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 20:11)
Radau  karsta.gif
Čia 11 daiktų ir 2 poros batų, tačiau nematau nuotraukose, kad tie patys deriniai būtų su skirtingais batais. Visi 31 komplektai gaunasi kaitaliojant tik tuos 11 rūbų:

As jau ne pirma karta pastebiu, kad daro kapsules ir is daugiau spalvu, ne 3 ax.gif Kazi kaip praktiskai suveiktu. Man ir 3 sugalvot sunku, dvi paprasciau smile.gif
Atsakyti