QUOTE(dontstop @ 2012 02 20, 15:10)
Tai kad ir aš dar nežinau, kaip geriau Kaip tik dėl to darau dabar eksperimentą "4 kapsulės vietoje 2" Sezono pabaigoje parašysiu, kas man geriau ir patogiau
Nematau jokios problemos, jei maikės ant petnešėlių, kodėl gi ne? Tuomet megztinio ir maikės komplektą reikia skaičiuoti už vieną rūbą, jei be maikės jis nenešiotinas (aš asmeniškai tiesiog tokio nepirkčiau ir tiek bėdos )
Nematau jokios problemos, jei maikės ant petnešėlių, kodėl gi ne? Tuomet megztinio ir maikės komplektą reikia skaičiuoti už vieną rūbą, jei be maikės jis nenešiotinas (aš asmeniškai tiesiog tokio nepirkčiau ir tiek bėdos )
Aš neturiu ką daugiau daryti, kaip tik atskirų daug minimalių, nes nesinori senų rūbų išmesti, o jų spalvų gausa.. tiesiog įdomu dėl vėliau, būtinai reikės nepamiršti šios temos tada, kad sužinoti..
---
O aš vien tokius perku, o jeigu labai patinka kitoks, tai dažniausiai atsisegu o tai.. o tai kaip skaičiuoti tada.. jeigu po juo dar ir tinka net keletos spalvų maikės
QUOTE(femme @ 2012 02 20, 15:11)
iš kur gi tie deriniai, jei kapsulės iš tikrųjų skirtingos? jei vieną kapsulę sudaro 3-4 daiktai, tai aš ją vadinčiau ne kapsule, o tiesiog deriniu. Jei iš vienos tokios "mini kapsulės" kelnės, sijonas ar palaidinė gali derėti su kitos "mini kapsulės" rūbais, tai čia jau ne visai skirtingos kapsulės tuomet, mano akimis tuomet tokius derančius rūbus traukiam į bendrą kapsulę, o netinkančius metam lauk
Ne aš sugalvojau, kam pulti tik gilinuosi į dontstop mintį, apie mini kapsulytes. Ir čia migravimo neminiu.. gal ne taip supratote. Nu koks skirtumas ar iš pavyzdžiui vienos normalios kapsulės 12 rūbų, susidaro kokie 30 derinių. Ar turima 3 mini kapsulės po 4 rūbus (iš viso taip pat 12), kiekviena mini kapsulytė po ~10 deriniu, ir bendrai vistiek imanomi 30 skirtingu atrodymu, tik daugiau spalvu, daugiau modeliu ir t.t. be jokio migravimo. elementari matematika, 30 skirtingu atrodymu su tuo paciu bendru 12 skaiciu rubu.
Aš tik svarstau, nors pati neturiu kitos išeities kolkas, bent kol apmažinsiu spalvas, o jeigu patiks, tai kdoėl ne