Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(agne2 @ 2012 02 23, 15:21)
taip, zinoma galima pasidalinti savais variantais. As pavyzdziui pasiskaitinejusi ir paanalizavusi, nusprendziau, kad man turetu labai patikti Cala D'or kurortas, taigi ieskojau viesbucio ten, velgi pagal atsiliepimus, pagal kainos ir kokybes santyki, man labai patrauklus pasirode viesbutis Barcelo Ponent Playa 3* viesbutis su pusryciais ir vakariene.

Ir as sita viesbuti issirinkau smile.gif Kuriom datom vaziuojat?
Atsakyti
...sveikutės...Gal kas esate Maljorkoje važinėję autobusais, taxi - kokios kainos? Kiek sužinojom, tai nuvažiuoti 65 km vienam asmeniui kainuoja apie 22 eurus...ar tai tiesa, gal kuri turi tikslesnių žinių - pasidalinkite, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2012 02 25, 10:55)
...sveikutės...Gal kas esate Maljorkoje važinėję autobusais, taxi - kokios kainos? Kiek sužinojom, tai nuvažiuoti 65 km vienam asmeniui kainuoja apie 22 eurus...ar tai tiesa, gal kuri turi tikslesnių žinių - pasidalinkite, ačiū 4u.gif

As galiu padet tik tiek, gal pravers 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaivuk @ 2012 02 25, 08:44)
Ir as sita viesbuti issirinkau smile.gif Kuriom datom vaziuojat?

tame viesbutyje busime geguzes 14-19 d.
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 02 25, 01:22)
o vakarai tai dar vėsūs turbūt buvo?

Na taip, su megztuku reikėdavo būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 02 25, 00:05)
aš teisingai supratau? viešbučius geriausiai rinktis ryanair puslapy?

Ne viešbučius, o lėktuvo bilietus... Viešbučius galima rinktis per hotels4u.com, booking.com (brangu, bet galima atšaukti nemokamai), travelrepublic.co.uk. Čia rašiusieji minėjo, kad Maljorkai geriau dar tinkami destinia.com, hotelopia.com, clever-hotels.com. Pati asmeniškai jais dar nesidomėjau. Pirma laukiu bilietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 02 25, 20:24)
Ne viešbučius, o lėktuvo bilietus... Viešbučius galima rinktis per hotels4u.com, booking.com (brangu, bet galima atšaukti nemokamai), travelrepublic.co.uk. Čia rašiusieji minėjo, kad Maljorkai geriau dar tinkami destinia.com, hotelopia.com, clever-hotels.com. Pati asmeniškai jais dar nesidomėjau. Pirma laukiu bilietų  smile.gif

būtent gavau patvirtinimą, kad viešbučius. Kad lėktuvo bilietus, ir taip aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 02 26, 16:25)
būtent gavau patvirtinimą, kad viešbučius. Kad lėktuvo bilietus, ir taip aišku  4u.gif

galima žiūrėti viešbučius ir pas lietuviškas agentūras, tačiau tik pas tokias, kurios turi tiesiogines sutartis su partneriais Ispanijoje
Atsakyti
Sveikos smile.gif o as vis neapsisprendziu ka pasirinkti Maljorka ar Tenerife smile.gif planuojam vaziuoti su vyru ir dukra 4 metu birzelio menesi, Tenerife gal labiau traukia, kad ten vandenynas smile.gif o prie vidurzemio juros jau esu buvus, nu bet paziurejus foto reportazus uzsimaniau i Maljorka smile.gif ir kainos patrauklesnes kiek ziurejau skrydziu.
Atsakyti
O aš vis svarstau dėl oro balandžio pradžioj... g.gif daug kur radau info kad šalta dar būna. Gal galit pasidalinti žiniomis kas buvęs tuo metu ar gyvenantys ten? ar galima pasideginti, baseine, jūroj pasimaudyt ar dar per anksti? Labai aktualu, nes kelionė būtų ne pažintinė, o poilsinė.
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Tikrai bus šalta, mes vykome birželio pradžioje ir tai visko pasitaikė, užtaikėme ant lietingos savaitės.
Atsakyti
QUOTE(agne28 @ 2012 02 27, 10:05)
O aš vis svarstau dėl oro balandžio pradžioj... g.gif  daug kur radau info kad šalta dar būna. Gal galit pasidalinti žiniomis kas buvęs tuo metu ar gyvenantys ten? ar galima pasideginti, baseine, jūroj pasimaudyt ar dar per anksti? Labai aktualu, nes kelionė būtų ne pažintinė, o poilsinė.
Būčiau labai dėkinga.

QUOTE(Nainai @ 2012 02 27, 10:53)
Tikrai bus šalta, mes vykome birželio pradžioje ir tai visko pasitaikė, užtaikėme ant lietingos savaitės.

Na, bet ankstesniape puslapyje issakyta situacija tam priestarauja, pernai pasirodo kovo pab.-balandzio pr. buvo +26. Suprantama isimtis. Juk ir LT balandzio antroje puseje yra +30 buve. O , lietingu dienu turbut gali tiek birzeli tiek ir liepa pasitaikyti. Zinoma, be abejo , balandi visgi loterija vaziuoti, jei vaziuoji butent papludimio malonumais megautis g.gif
Atsakyti