Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Udrius @ 2012 02 24, 12:49)
Tiesiai RYANAIR puslapyje. Tik kvailiai perka bilietus per visas lietuviškas interneto svetaines.

smile.gif rolleyes.gif be abejo, reikia pirkti tiesiai ryanair puslapyje. Bet siandien buvau idomiai nustebinta, nezinojau, kad per avia.lt galima sitaip lengvai ir paprastai nusipirkti ryanair bilietukus, mokant internetiniu pavedimu g.gif Viskas uztruko kone pora minuciu ir kaina kazkokiu budu buvo 4 lt mazesne nei ryanair tiesiogiai ir buciau kreditine pirkusi g.gif , o per avia.lt pirkau tik todel, kad siandien ryanair kazko atmetinejo mano kreditine, nors uzvakar su ja puikiausiai atsiskkaiciau g.gif
Atsakyti
Nusipirkom ir mes bilietus balandžiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 24, 16:43)
Nusipirkom ir mes bilietus balandžiui  4u.gif

Aš laukiu gegužės, balandis su vaikais dar per vėsus, aišku surizikavus galima papulti ir ant labai gerų orų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 02 24, 15:26)
Aš laukiu gegužės, balandis su vaikais dar per vėsus, aišku surizikavus galima papulti ir ant labai gerų orų g.gif

As laukiau irgi geguzes, man tik reikejo is Palmos i Kauna ir konkreciai datai, bet siandien ismete, kad only 4 left on this fare , taigi aisku, kad netrukus sokttels kaina dar, tad neberizikavau laukti, nes jau vieno pabrangimo sulaukiau. Zinoma, nezinosi, visko bus, gal liks bilietu ir paskutini menesi nuolaidu ismes, bet atsizvelgiant i tai, jog is LT skrenda i savaite tik vienas lektuvas ir paklausa manau auga, tai pradedu pigimu siek tiek abejoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 02 24, 17:31)
As laukiau irgi geguzes, man tik reikejo is Palmos i Kauna ir konkreciai datai, bet siandien ismete, kad only 4 left on this fare , taigi aisku, kad netrukus sokttels kaina dar, tad neberizikavau laukti, nes jau vieno pabrangimo sulaukiau. Zinoma, nezinosi, visko bus, gal liks bilietu ir paskutini menesi nuolaidu ismes, bet atsizvelgiant i tai, jog is LT skrenda i savaite tik vienas lektuvas ir paklausa manau auga, tai pradedu pigimu siek tiek abejoti  g.gif

Pagal viską, tai dar turėtų būti nuolaidos gegužės bilietams, bet šiai krypčiai gali ir nebūti, arba bus kokiai vienai datai... Na bandysiu dar luktelti g.gif
Atsakyti
Kiek mokėjote už bilietus gegužės mėnesiui? Mes pernai buvome kovo pab.-balandžio pr., temp. buvo 26 laipsniai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 24, 15:38)
Kiek mokėjote už bilietus gegužės mėnesiui? Mes pernai buvome kovo pab.-balandžio pr., temp. buvo 26 laipsniai..  smile.gif

Pas mane siek tiek su persedimais, nes keliones tikslas Barcelona+Maljorka, taigi mokejau:
2 zmogiukai geguzes 11-19 dienomis.
Vilnius-Barcelona 297 lt
Barcelona-Palma 190 Lt
Palma-Kaunas - 165 EUR

bendra suma 2 asm. 1090 Lt, suma cia galutine su visais aptarnavimu mokesciais.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 24, 17:38)
Mes pernai buvome kovo pab.-balandžio pr., temp. buvo 26 laipsniai..  smile.gif

Pasisekė su orais, čia jau loterija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 02 24, 16:31)
As laukiau irgi geguzes, man tik reikejo is Palmos i Kauna ir konkreciai datai, bet siandien ismete, kad only 4 left on this fare , taigi aisku, kad netrukus sokttels kaina dar, tad neberizikavau laukti, nes jau vieno pabrangimo sulaukiau. Zinoma, nezinosi, visko bus, gal liks bilietu ir paskutini menesi nuolaidu ismes, bet atsizvelgiant i tai, jog is LT skrenda i savaite tik vienas lektuvas ir paklausa manau auga, tai pradedu pigimu siek tiek abejoti  g.gif

Neliūdinkit schmoll.gif

Geriau jau einu viešbučius rinktis, kad pasimirštų bilietai g.gif
Kol kas mano akiratyje štai šie:
1. HSM President Hotel 4* (Alcudia)
2. Blau Punta Reina Resort 4* (Cala Mandia)
3. Globales America Hotel 4* (Calas de Mallorca)
4. Hipoteles Paraiso Apt. 3* (Sa Coma)
5. Ir čia išgirtas Barcelo Ponent Playa 3* (Cala D'OR)
Ką manot ax.gif ?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 24 vasario 2012 - 22:14
QUOTE(Udrius @ 2012 02 24, 13:49)
Tiesiai RYANAIR puslapyje. Tik kvailiai perka bilietus per visas lietuviškas interneto svetaines.

aš teisingai supratau? viešbučius geriausiai rinktis ryanair puslapy?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 24, 16:38)
Kiek mokėjote už bilietus gegužės mėnesiui? Mes pernai buvome kovo pab.-balandžio pr., temp. buvo 26 laipsniai..  smile.gif

o vakarai tai dar vėsūs turbūt buvo?
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 02 25, 01:05)
aš teisingai supratau? viešbučius geriausiai rinktis ryanair puslapy?

Bilietus reikia pirti tiesiogiai RYANAIR puslapyje.
Atsakyti