Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Mellynake @ 2012 02 21, 16:28)
as irgi manau iskart reikia imti masina ir vaziuoti i viesbuti..na jau ten manau kokia 00,30 busim maljorkoj laisvi ir islipe, o jeigu atstumas nuo palmos apie 15-20 km. tai 1 val. jau busi viesbutyje ir issimiegosi ramiai smile.gif))

Pvz. iki Cala Mallorca reikia važiuoti ne visai pilna valandą, tad 02 nakties jau manau galima būti lovose, viskas čia gerai... 4u.gif
Atsakyti
Tai jo, bet viešbuty reikės mokėti už naktį normaliai kaip už parą biggrin.gif aš pamiegočiau mašinoje blush2.gif biggrin.gif Jeigu su vaikais, tai žinoma, į viešbutį tiesiai su mašina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 21 vasario 2012 - 14:39
...mes irgi atvyksim l.vėlai, tai manom, kad imsim taksi ir į viešbutį.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 21, 16:37)
Tai jo, bet viešbuty reikės mokėti už naktį normaliai kaip už parą  biggrin.gif aš pamiegočiau mašinoje  blush2.gif  biggrin.gif Jeigu su vaikais, tai žinoma, į viešbutį tiesiai su mašina  smile.gif

Taip, be vaikų galima tokį variantą galvoti, bet šiaip pavargus po skrydžio norisi galvą prie pagalvės priglausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2012 02 21, 15:11)
...mes irgi atvyksim l.vėlai, tai manom, kad imsim taksi ir į viešbutį.

iki 7 ryto pasivalkiosim po pajūrį ir ryte 7 val. pasiimsim mašiną mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 02 21, 14:37)
Tai jo, bet viešbuty reikės mokėti už naktį normaliai kaip už parą  biggrin.gif aš pamiegočiau mašinoje  blush2.gif  biggrin.gif Jeigu su vaikais, tai žinoma, į viešbutį tiesiai su mašina  smile.gif

mes tai nusprendėm kad net neapsimoka mašinos imt naktį, nes dar prisideda mokestis , kad imi naktį ( bent jau tiek išskaičiau jų pusapyje), o vistiek mes be vaikų tai tikrai ne miegas, o įspūdžiai ims viršų biggrin.gif
Atsakyti
mes kadangi vyksim dviese irgi galima kazka pagalvot..bet net nzn ar verta..vistiek priiims i viesbuti tik po pietu vadinasi kai jau gausit kambari krisit i lova vsio, diena baigta smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2012 02 21, 16:22)
mes kadangi vyksim dviese irgi galima kazka pagalvot..bet net nzn ar verta..vistiek priiims i viesbuti tik po pietu vadinasi kai jau gausit kambari krisit i lova vsio, diena baigta smile.gif))

jau rašiau praeitoj temoj, bet pasikartosiu, imsim mašiną 7 ryto ir keliausim po šalį visą dieną, ( kita naktis gal mašinoj, gal kazino, gal viešbutį- pasirinkimo laisvė), tada 7 ryto atiduodam mašiną ir ilsimės. Mes pavargstam tik maždaug po 1,5 paros, o tada ir pamiegosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 02 21, 18:09)
jau rašiau praeitoj temoj, bet pasikartosiu, imsim mašiną 7 ryto ir keliausim po šalį visą dieną, ( kita naktis  gal mašinoj, gal kazino, gal viešbutį- pasirinkimo laisvė), tada 7 ryto atiduodam mašiną ir ilsimės.  Mes pavargstam tik maždaug po 1,5 paros, o tada ir pamiegosim biggrin.gif

o iš kur mašina nuomuositės?
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 02 20, 21:22)
Loterija smile.gif , aš bandysiu laimę biggrin.gif

Ir aš vis laukiu ax.gif Tikiuosi, kad sulauksiu... Kažkaip pražiopsojau tą momentą, kai tik pasirodė bilietai.
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 02 21, 20:04)
Ir aš vis laukiu  ax.gif  Tikiuosi, kad sulauksiu... Kažkaip pražiopsojau tą momentą, kai tik pasirodė bilietai.

mes irgi vis dar neperkam..siuo metu 1 asm gaunasi apie 600 Lt skrydis pirmyn atgal..kadangi planuojam birzelio pab. jauciu kad pigiau nebus..nebent brangiau..smile.gif kada jus laukiat bilietu?
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 02 21, 17:53)
o iš kur mašina nuomuositės?

gal iš doyouspain g.gif , man ten kaip ir geriausia patiko ir kaina, ir salygos, bet senokai viską skaičiau tai jau neatsimenu konkrečiai kas man ten labiau patiko smile.gif , mums dar negreit reikės, tik rugsėjį tai kažkaip neskubu kolkas smile.gif

kas apie bilietus tai galvojau laukt kol atpigs, bet kad kaip suprantu nelabai pinga geru metų laiku ( na čia aš tokią analizę padariau, nes šiaip tai be patirties tame smile.gif ), laukiau laukiau kol parodė jog liko be taxu tik 3 bilietai tai greitai nusipirkom tuos paskutinius. Nuspirkom 2 žmonėm už 950 lt į abi puses, sutaupėm apie 90 lt. , nes po mūsų pirkimo pabrango. Gal ir pigs kadanors, bet kad jau labai reikėjo mums tos konkrečios datos smile.gif
Atsakyti
Kas buvo neseniai Al renalyje(ar kazkas pan)..skaiciau senuose forumuose kad ten daug vagysciu..girtu turistu ir siaip kad ten nlb..gal kas turit naujos info?smile.gif
Atsakyti