Hola,
šiąnakt grįžom iš Maljorkos.
Gera buvo savaitė...
Džiaugiuosi, kad ėmėme su maitinimu:pusryčiai ir vakariene. Nereikėjo sukti dėl maisto galvos, o beto brangu ten.
Labai gerai, kad visas 7d. turėjome mašiną. Buvome laisvi ir galėjom keliauti kur panorėję.
Dėl aprangos. Kadangi dauguma vokiečiai, tai apranga turi būti kaip kad važiuotumėte į kaimą.
Močiutės laikų batai arba kėdai, džinsai ir ištampyti megztiniai. Jeigu eina pasipuošę, tai visi klausia: ruso?
Turtingesni pasižymi subtilia elegancija: pastelinės spalvos, karoliukai... Čia aš tik šiaip. Man pačiai buvo labai įdomu stebėti žmones.
Drabužių kainos. Dabar suprantu, kodėl visi sako, kad apsipirkti užsienyje pigiau.
Suprantau, kiek daug mes turime mokėti už prastos kokybės aprangą ir batus Lietuvoje.
Maistas. Labai daug vaisių, sūrių įvairių. Jei būsite Valldemosоj, užeikite į turgų ir paragaukite duonos su alyvuogėmis. Labai skanu! Daug įvairių ir nebrangių jūros gėrybių. O kur Sangria po 1E.
Oras. Šilta. Striukės nereikėjo nė vienąkart. Užteko megztinio ir tai tik vakarais. Dieną basutės per pirštą, šortai ir maikutė. Deginomės pliaže. Nemažai besimaudančių jūroje. Būtini akiniai nuo saulės.
Bagažas. Mes skridome tik su rankiniu. Mums pilnai užteko. Kaune išskrendant niekas nematavo, o Maljorkoje prieš skrydį visiems liepė kišti lagaminus į rėmus.
Gal tiek. Bet čia tik mano pačios pastebėjimai. Gerų atostogų ruošiantiems į Maljorką!