Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 14, 18:53)
Kuo skirasi standart room ir promo room? aciu 4u.gif

Niu jau gal ir paveluotas atsakymas, bet gal dar kazkam kitam bus idomu. Promo room tai maziausia kaina siulomas kambarys. Jis gali buti mazesnis, be balkono ir pan. Taziau gali buti ir paprastas dvivietis biggrin.gif Tik jam pritaikyta spec.kaina - akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 04 15, 11:54)
Niu jau gal ir paveluotas atsakymas, bet gal dar kazkam kitam bus idomu. Promo room tai maziausia kaina siulomas kambarys. Jis gali buti mazesnis, be balkono ir pan. Taziau gali buti ir paprastas dvivietis  biggrin.gif  Tik jam pritaikyta spec.kaina - akcija  biggrin.gif

Tai va, kazkokia loterija, bet ka darysi, nebeliko standartinio... Mane subalamutino, kad su HB promo buvo minimaliai pigesnis, o AI - buvo promo brangesnis..

Ir as gavau is rainerio laiska. Kas nustebino, kad musu atveju liecia tik skrydi is Palmos, bet ne ta, kur pirmyn per vokiecius g.gif

Man tai paranoja, ar gerai padariau visas rezervacijas, kai rezervuota suma bendra, tai lyg nesimato, uz ka konreciai, bent jau swede, ar klystu???
Atsakyti
Hola,
šiąnakt grįžom iš Maljorkos. vacation1.gif
Gera buvo savaitė... smile.gif

Džiaugiuosi, kad ėmėme su maitinimu:pusryčiai ir vakariene. Nereikėjo sukti dėl maisto galvos, o beto brangu ten.

Labai gerai, kad visas 7d. turėjome mašiną. Buvome laisvi ir galėjom keliauti kur panorėję.

Dėl aprangos. Kadangi dauguma vokiečiai, tai apranga turi būti kaip kad važiuotumėte į kaimą. hihihi.gif Močiutės laikų batai arba kėdai, džinsai ir ištampyti megztiniai. Jeigu eina pasipuošę, tai visi klausia: ruso? smile.gif smile.gif smile.gif Turtingesni pasižymi subtilia elegancija: pastelinės spalvos, karoliukai... Čia aš tik šiaip. Man pačiai buvo labai įdomu stebėti žmones. smile.gif

Drabužių kainos. Dabar suprantu, kodėl visi sako, kad apsipirkti užsienyje pigiau. rolleyes.gif Suprantau, kiek daug mes turime mokėti už prastos kokybės aprangą ir batus Lietuvoje.

Maistas. Labai daug vaisių, sūrių įvairių. Jei būsite Valldemosоj, užeikite į turgų ir paragaukite duonos su alyvuogėmis. Labai skanu! Daug įvairių ir nebrangių jūros gėrybių. O kur Sangria po 1E. thumbup.gif

Oras. Šilta. Striukės nereikėjo nė vienąkart. Užteko megztinio ir tai tik vakarais. Dieną basutės per pirštą, šortai ir maikutė. Deginomės pliaže. Nemažai besimaudančių jūroje. Būtini akiniai nuo saulės. sunglasses2.gif

Bagažas. Mes skridome tik su rankiniu. Mums pilnai užteko. Kaune išskrendant niekas nematavo, o Maljorkoje prieš skrydį visiems liepė kišti lagaminus į rėmus.
Gal tiek. Bet čia tik mano pačios pastebėjimai. Gerų atostogų ruošiantiems į Maljorką!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipliukas: 15 balandžio 2012 - 11:05
QUOTE(cipliukas @ 2012 04 15, 12:03)
Dėl aprangos. Kadangi dauguma vokiečiai, tai apranga turi būti kaip kad važiuotumėte į kaimą.  hihihi.gif !

Man kazkaip nera noro lygiuotis i vokiecius hihihi.gif

Kokios kainos pavalgyti kabakuose? ax.gif
Atsakyti
sveikos,
ilendu cia su graziausiais prisiminimais is Maljorkos.... wub.gif Buvom pries metus su vyru, atostogavom Alcudia. Taip patiko, kad siemet sakiau nenoriu niekur kitur , tik vel i Alcudia biggrin.gif Taigi, renkames kelione, tik si karta su vaikais, labai noriu juos ten nusivezt.
Mes atostogavom birzelio 7-14 dienomis. Dabar ieskau birzelio viduriui ar i pabaiga, nes tada jau daug silciau buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo java: 15 balandžio 2012 - 11:10
QUOTE(nerara @ 2012 04 14, 17:58)
Mes užsisakėm viežbutį per šį psl lowcostholidays .com, pasirinkom kainas eur kad rodytų, nurodėm lietuvišką adresą ir viskas gerai, pinigus jau visus nuskaitė ir turim patvirtinimą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kad viskas užsakyta. Aš taip pat buvau prisikaičius kad negalima, todėl laukiau kasdien kada atmes užsakymą, bet pasirodo kad viskas gerai ir sutaupėm 400Lt, nes per booking tiek būtų buvę brangiau  mirksiukas.gif

tada jau nieko nesuprantu, pasirodo reik mažiau domėtis ir rizikuot užsisakinėt smile.gif
buvau įsitikinus kad per šitą atmeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2012 04 15, 11:03)

Maistas. Labai daug vaisių, sūrių įvairių. Jei būsite Valldemosоj, užeikite į turgų ir paragaukite duonos su alyvuogėmis. Labai skanu! Daug įvairių ir nebrangių jūros gėrybių. O kur Sangria po 1E.  thumbup.gif

tas tiesa, del maisto ivairoves. Mums uzteko tik pusryciu viesbutyje, nes kiekviena vakara eidavom i vietini prekybos centra vaisiu, juros gerybiu ir aisku vyno , po eur thumbup.gif lotuliukas.gif Paskui kas vakara pirkdavom brangesni - po 2, 3 , paskui ir uz 8 eur .....skirtumo nepajutome biggrin.gif Taigi drasiai galima gert ir pigu ax.gif

Ejom kelis vakarus ir i barus, kaip cia pasakius del kainu g.gif Dviem vakariene +vyno taure arba alus apie 20 eur
Atsakyti
Kainos, manau, panašios kaip Lietuvoje. Tik eurais (t.y. 3,46 karto brangiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2012 04 15, 12:24)
Kainos, manau, panašios kaip Lietuvoje. Tik eurais (t.y. 3,46 karto brangiau) smile.gif

Ok, klausim konkreciau biggrin.gif Normalus bariukas, kur sedi daugiau zmoniu. Kiek kainuoja:
- Karstas patiekalas (mesyte, bulvytes, salotos)
- Kiek kainuoja kinu/japonu restorane pagrindinis patiekalas
- Kava
- stipriuju gerimu 40gr - 50 gr.

Ne restorane, o tiesiog turistu pamegtoje kavineje.

Atsakyti
Sveiki smile.gif gal kas nuomavotės automobilį iš šio psl. http://www.carhire3000.com
Mums rodo, kad savaitė kainuoja apie 70 eur. Nesuprantu, ar čia degalai įskaičiuoti ar ne. Nes jei taip, tai labai jau pigiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 15, 09:02)
Tai va, kazkokia loterija, bet ka darysi, nebeliko standartinio... Mane subalamutino, kad su HB promo buvo minimaliai pigesnis, o AI - buvo promo brangesnis..

Ir as gavau is rainerio laiska. Kas nustebino, kad musu atveju liecia tik skrydi is Palmos, bet ne ta, kur pirmyn per vokiecius g.gif

Man tai paranoja, ar gerai padariau visas rezervacijas, kai rezervuota suma bendra, tai lyg nesimato, uz ka konreciai, bent jau swede, ar klystu???

o is kur jus zinot,kiek ir kaip jums pabarango?nes man neraso jokiu sumu,nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nihera @ 2012 04 15, 12:09)
Sveiki smile.gif gal kas nuomavotės automobilį iš šio psl. http://www.carhire3000.com
Mums rodo, kad savaitė kainuoja apie 70 eur. Nesuprantu, ar čia degalai įskaičiuoti ar ne. Nes jei taip, tai labai jau pigiai  g.gif

Manau,kad net galvoti apie tai nereiketu, nes ir be kuro tai labai gera kaina biggrin.gif Mes vien tik uz kuro baka papildomai sumokejome panasiai tiek ax.gif
Atsakyti