Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Ligituks01 @ 2012 04 14, 15:57)

As labai panasu i jusu viva pasiemiau 6 naktims, liko dar 5 kazkoki.. Tai grize bus labai idomu palyginti, ypac man su jusu bigsmile.gif

O del maisto ir as nepergyvenu.. kai LT maisto kainos dideles, tai dabar man uzsieny maitintis nera kazkas tokio. Anksciau, kai pas mus kainos buvo gerokai mazesnes, tai tie uzsieniu PC gal sokiruodavo, bet jau ne tas laikas.. irnesakyk.gif

Mano mazajam plauciu uzdegima nustate siandien
verysad.gif Labai tikiuos, kad pasveiks ir bus tvirtas jau ***** blembaverysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 balandžio 2012 - 15:24
Mes irgi be maitinimo ėmėm ir važiuojam tik birželio mėn. todėl labai prašome atkreipti dėmesį į maisto kainas PC ar kitose maitinimo vietose mirksiukas.gif lauksim žinių aciuks.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 14, 15:24)

verysad.gif Labai tikiuos, kad pasveiks ir bus tvirtas jau ***** blembaverysad.gif

Užjaučiu, čia kaip tyčia būna doh.gif sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaiku rojus

http://www.hotels4u....wAvailability=1

Papildyta:
Pigus maitinimas, bet nieko gero lotuliukas.gif

http://www.booking.c...1756723;srpos=3
Papildyta:
Medaus menesiui gal nieko, ir kaina puse velnio

http://globaltrips.l...#details_header
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 balandžio 2012 - 17:35
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 13, 22:48)
ir kas , kad palyginsim jei lowcostholidays .com lietuviam negalima  smile.gif , tai ir renkiesi kad ir brangiau, bet kur gali nusipirkt

Mes užsisakėm viežbutį per šį psl lowcostholidays .com, pasirinkom kainas eur kad rodytų, nurodėm lietuvišką adresą ir viskas gerai, pinigus jau visus nuskaitė ir turim patvirtinimą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kad viskas užsakyta. Aš taip pat buvau prisikaičius kad negalima, todėl laukiau kasdien kada atmes užsakymą, bet pasirodo kad viskas gerai ir sutaupėm 400Lt, nes per booking tiek būtų buvę brangiau mirksiukas.gif
Tik ką grįžo draugai iš Maljorkos, tai labai viskas jiems patiko, tik su oru nelabai sekės - vėsu buvo. Jie rezervavo viešbutį be maitinimo, tai daugiau taip nesielgtų, nes atsibodo gaminti, kavinėse brangu. Labiausiai mane domino tai mašina - tai jie nomavosi kur reikia už pilną baką susimokėti ir gražinti su tusčiu, tai jie išvažinėjo visą ir dar užsipylė, tai kaip suprantu ir mes išvažinėsim visą baką.
Kas planuoja eiti į akvariumą, tai sakė kad viežbutį bilietai pigesni net puse kainos, tai jie čia prašovė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerara: 14 balandžio 2012 - 18:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 14, 16:24)

Del vat sito punkto man labai nedrasu del isankstiniu kelioniu pirkimu..
Vat paskutine minute - kas kita.. jei ssveiki, jei viskas gerai - jamam ir lekiam 4u.gif Bet kad negali laukt.. va eme ir subrango bilietai.. nors taip juos "sergejau" lotuliukas.gif
Linkiu spet pasveikti. Visgi i siltaji krasta bus kone reabilitacija smile.gif
Atsakyti
musu vieszbutis per lowcostholiday.com irgi 70eu pigiau doh.gif bet taip bijau iskarto moketi per booking bent jau atsaukti nemokamai galima,o su vaikais tikrai nieko planuoti negali,mazoji kojele nusidegino,irgi pergyvenu,kad tik isgytu unsure.gif
apskritai ir per booking,com musu numeris papigo ant 20eu,tai parasiau jiem laiska,kad musu kaina irgi pamazintu,paziuresiu ka atsakys rolleyes.gif jei,ne tai kiba tada anuliuoti uzsakyma ir per nauja uzsakinet,bet jauciu be rysio taip g.gif
Atsakyti
Kuo skirasi standart room ir promo room? aciu 4u.gif
Atsakyti
Na va, kol laukiau, standart room nebeliko..

Viskas, vienas rezervuotas, uz kita sumoketa, aciu Nerarai, nes jos deka ir as is to psl uzsisakiau 4u.gif Gaila, kad vakar ano nepatikrinau. Na nieko, svarbiausia sveikata blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ligituks01 @ 2012 04 14, 16:35)

Tai keliausim kartu smile.gif . Jau rasei berods.. Bet jus kazkur arciau sostines lygtai atostogausit?

aha, as vis galvojau, lyg tai yra kazkas, kas ta pacia diena vyksta, ir visiskai nicko neprisiminiau biggrin.gif o is kokio jus siaip miesto? smile.gif
jo, atostogausim tam Playa de Palma papludimio ruoze, kiek pamenu El Arenalis netoliese, o siaip nuo oro uosto apie 5km viesbutis. ieskojau kuo pigesnio, tai tik ten pavyko rasti, bet ai. ne burzujai mes, sueis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar negavot laisku,kad padiins bilietu kainos,del Ispanijos vyriausybes sprendimu?
Atsakyti
Sveiki, ir mes gavom ta laiska.. Kaip suprasti ?!??
Atsakyti
QUOTE(geidene @ 2012 04 15, 08:46)
Sveiki, ir mes gavom ta laiska.. Kaip suprasti ?!??

aha ir as gavau,nieko nesuprantu g.gif nei kiek pabrango,nei kada atskaitys,gi sumoketa jau uz bilietus g.gif
Atsakyti