Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Sniegute_25 @ 2012 04 11, 00:31)
Sveikos,
Jungiuosi prie diskusijų apie Maljorką :-)
mes su 1,5 m vaiku skrendam is Kauno geguzes 8 - 15 d. Skrydžio kaina gana didelė - 1020 Lt., bet vis pigiau nei per agentūrą keliauti. Gyvensim Arenaly, užsisakėm 3 žv. viešbutį su maitinimu 2 kartus per dieną, kaina 960 Lt.

labai panasiai kaip mes, tik su 1m vaiku, skrydis su viskuo 1209lt, viesbutis toks pat 998lt, tik gaila mes 8d jau griztam biggrin.gif o gyvensim Playa de Palma, tai ten netoli tas Arenalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegute_25 @ 2012 04 10, 22:31)
Sveikos,
Jungiuosi prie diskusijų apie Maljorką :-)
mes su 1,5 m vaiku skrendam is Kauno geguzes 8 - 15 d. Skrydžio kaina gana didelė - 1020 Lt., bet vis pigiau nei per agentūrą keliauti. Gyvensim Arenaly, užsisakėm 3 žv. viešbutį su maitinimu 2 kartus per dieną, kaina 960 Lt.

koks viešbutis? nes aš irgi užsisakius Arenalyje tai idomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DijaDeima @ 2012 04 10, 23:02)
nu as irgi sian uzbukinau arenaly 3zv. All inclusive 968mokejau bet cia tik 4naktys g.gif

koks viešbutis ? smile.gif
Atsakyti
Mes gyvanom Arenalyje viesbutyje Palma Bay Club, esu viskuo patenkinta. Beja jei imate AI ir pvz su masina zadate visa diena vazineti ir nevalgyti pietu, tai visada diena pries galite pasakyti personalui ir jie sudes jums piknika tai dienai thumbup.gif mes visas dienas piknika emem blush2.gif ax.gif

Man Arenalis dar super vieta nes nuo jo i visas salos puses patogu vazuoti cool.gif

Masina taip pat emem per si viesbuti, norejom mazos mazinytes ir issirinkom Renault Clio uz 110 euru 5 dienom (pilnas draudimas), bet kai atvare masina tai apsalom blink.gif neturejo Clio tai gavom megane cabrio doh.gif wub.gif super masina buvo ir cabrio privalumus pilnai isnaudojom wub.gif esu tikrai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Užsisakėm viešbutį "hsm hotel reina del mar", bet dar vis ieškau, gal ką geriau rasiu, tai aną galima nemokamai atšaukti. O jūs kada vykstat?

QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 11, 08:53)
koks viešbutis? nes aš irgi užsisakius  Arenalyje tai idomu smile.gif
Papildyta:

koks viešbutis ? smile.gif

Papildyta:
gaila, būtume susipažinę ir vaikams kompanija būtų smagi :-)
QUOTE(sinita @ 2012 04 11, 00:53)
labai panasiai kaip mes, tik su 1m vaiku, skrydis su viskuo 1209lt, viesbutis toks pat 998lt, tik gaila mes 8d jau griztam biggrin.gif o gyvensim Playa de Palma, tai ten netoli tas Arenalis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sniegute_25 @ 2012 04 11, 08:57)
Užsisakėm viešbutį "hsm hotel reina del mar", bet dar vis ieškau, gal ką geriau rasiu, tai aną galima nemokamai atšaukti. O jūs kada vykstat?
Papildyta:

aš užsisakius ' MEDIODIA" Arenalyje,bet su atšaukimo galimybe tai vis ieškau dar ko nors geresnio biggrin.gif, vykstam mes negreit dar -rugsėjo mėn.
Atsakyti
QUOTE(Acolyte @ 2012 04 11, 08:45)
Beja jei imate AI ir pvz su masina zadate visa diena vazineti ir nevalgyti pietu, tai visada diena pries galite pasakyti personalui ir jie sudes jums piknika tai dienai  thumbup.gif  mes visas dienas piknika emem  blush2.gif  ax.gif

O cia tai super. Nezinojau sito. Mes imame irgi AI, tai galvojau jau teks atsisveikinti su pietumis, kai noresime isvykti. Reiks ir mums tuomet imtis "isinesimui" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acolyte @ 2012 04 11, 06:45)
Mes gyvanom Arenalyje viesbutyje Palma Bay Club, esu viskuo patenkinta. Beja jei imate AI ir pvz su masina zadate visa diena vazineti ir nevalgyti pietu, tai visada diena pries galite pasakyti personalui ir jie sudes jums piknika tai dienai  thumbup.gif  mes visas dienas piknika emem  blush2.gif  ax.gif

Man Arenalis dar super vieta nes nuo jo i visas salos puses patogu vazuoti  cool.gif

Masina taip pat emem per si viesbuti, norejom mazos mazinytes ir issirinkom Renault Clio uz 110 euru 5 dienom (pilnas draudimas), bet kai atvare masina tai apsalom  blink.gif  neturejo Clio tai gavom megane cabrio  doh.gif  wub.gif  super masina buvo ir cabrio privalumus pilnai isnaudojom  wub.gif  esu tikrai patenkinta  ax.gif

mes irgi sy uzsisakem,smagu skaityt geru atsiliepimu thumbup.gif tai jauciu ties siuo ir apsistosiu,nes vis atsaukiu kitusjau atsibodo ieskoti doh.gif
Atsakyti
Pasoko kainos Ryanair geguzes menesiui i Maljorka verysad.gif
Ar yra galinciu padeti su Ryanair kortele nupirkt skrydi?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 11 balandžio 2012 - 10:38
QUOTE(Gurmano @ 2012 04 11, 11:34)
Pasoko kainos Ryanair geguzes menesiui i Maljorka verysad.gif
Ar yra galinciu padeti su Ryanair kortele nupirkt skrydi?
blush2.gif

Dabar matau tik varganus 5 proc.
2+1 iseina 1288 lt (dar kazkas dasides korteles mokesciais, bagazo). Laukt, nelaukt pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Acolyte @ 2012 04 11, 06:45)
Mes gyvanom Arenalyje viesbutyje Palma Bay Club, esu viskuo patenkinta. Beja jei imate AI ir pvz su masina zadate visa diena vazineti ir nevalgyti pietu, tai visada diena pries galite pasakyti personalui ir jie sudes jums piknika tai dienai  thumbup.gif  mes visas dienas piknika emem  blush2.gif  ax.gif

dar gal galit parasyti,ar emet airport transfer,kiek kainavo atvykimas iki vieszbucio?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 04 11, 12:06)
Dabar matau tik varganus 5 proc.
2+1 iseina 1288 lt (dar kazkas dasides korteles mokesciais, bagazo). Laukt, nelaukt pigiau g.gif

Tai vat be Ryanair korteles dar +150Lt doh.gif
Kokiom datom 1288lt?? AR cia su kudikiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2012 04 11, 13:06)
Tai vat be Ryanair korteles dar +150Lt  doh.gif
Kokiom datom 1288lt?? AR cia su kudikiu...  blush2.gif

Jo, reikia tos korteles, o jos nera unsure.gif

Nea, su vaiku (3 m).

Geguzes 8-15, arba 8-19.

Dabar mastau, kad idomu butu per kelis viesbucius pagyvent? g.gif Ar per daug klapato? g.gif
Atsakyti