Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Acolyte @ 2012 04 09, 20:57)
Mes turejom masina 5 dienas, baka visa tip top izvazinejom. (1000 km suvazinejom)
Emem masina tusciu baku tokia ir palikom, matyt nuo nuomos firmos priklauso.
Maciau keleta vietu butu nuoma, namu, bet tikrai nepatarciau taip daryti, bus vargas plius sezono metas, rezervuokit viska internetu.

Aciu! 4u.gif
Taip ir galvojam daryti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu bedele.. gal kuri ka patars...

Ryt vakare skrendu, viesbutis uzsakytas.. masina uzsakyta.. bet beda tame kad 5dieni pameciau pinigine kartu su kreditine kortele, kuria buvau rezervavusi masina GoldCar. Bankas niekaip nespeja isduoti naujos, nes geriausiu atveju 3 darbo dienos jei veziuoji atsiimti i VIlniu korteles... Parasiau GoldCar laiskuti, bet atrase kad be Creditines negausiu masinos... Skaiciau daug internete - ten skirtingai.. vieni raso jei susimoki uz papildoma draudima, kreditines kaip ir nereikia; kiti raso kad be kreditines neduos... SOS! Ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2012 04 04, 19:53)
Mergaites, kas iesko bilietu is Kauno: geguzes 8-19 d. 2 asm. 728 LT total nuo korteles. Be begazo. (kol kas kainuoja tiek pat)  thumbup.gif

tai brangoka is lietuvos atostogauti gaunasi unsure.gif as 750lt.su bagazu 4asm.sumokejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Acolyte @ 2012 04 09, 11:16)
Mes jau po keliones  thumbup.gif  viskas man tiko ir patiko tiesiog super, nuostabi sala  wub.gif

mes vadovavomes tik zemelapiu kuri buvau pirkus pries isvaziuojant ir to papako, nors dave zemelapi kai nuomavomes auto. Nuorodu visur yra tik pastebejimas, jei jau pamatet nuoroda i ta puse kur lankytina vieta tai ir vaziuokit tiesiai iki kitos nuorodos, tarpuose buna dar daug sankryzu, bet visada laikantis tiesiai rasit dar viena nuoroda  rolleyes.gif
GPS ir as manau kad ten nebutinas  drinks_cheers.gif
Lankytinas vietas taip pat pasizymejau ant zemelapio, ka pagal save noriu pamatyti ir tiek. Apvaziavom viska 100 proc. ir dar daugiau  thumbup.gif
Beja M10 kelias man super, nuo pradziu iki galo lekem  biggrin.gif

Kokias vietas aplankėt, kurios paliko didžiausią įspūdį, gal ką naujo (nepaminėto šiame forume) atradote? 4u.gif Keliausim visą savaitę automobiliu aplink Maljorką, tad dabar po gabalėlį iš įvairių šaltinių renku informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 04 10, 01:12)
tai brangoka is lietuvos atostogauti gaunasi unsure.gif as 750lt.su bagazu 4asm.sumokejau doh.gif

DijaDeima,

Is kur skrendate, kad tokia kaina? Gal labai anksti bilietus pirkote?
Taip,is LT i kurortines vietas brangoka. Kartais pigiau su persedimu skristi nei tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2012 04 10, 05:00)
Kokias vietas aplankėt, kurios paliko didžiausią įspūdį, gal ką naujo (nepaminėto šiame forume) atradote? 4u.gif Keliausim visą savaitę automobiliu aplink Maljorką, tad dabar po gabalėlį iš įvairių šaltinių renku informaciją smile.gif

Nelabai tikriausiai pasakysiu ka naujo g.gif
Aplankem daug miesteliu kaip Deia, Valddemossa, Andrax, Soller ir kitus. Lluc vienuolynas vienintelis man nepatiko schmoll.gif (matyt mano skoniui nieko nebuvo biggrin.gif)
O siaip mus labai trauke kalnai ir tik i juos norejosi vis vaziuoti, todel kaip minejau MA-10 kelias man buvo super thumbup.gif
Tikrai butina nuvaziuoti tai aisku i Formentoro svyturi, tarpekli, urvus jei dar nebuvot niekur (prie artos urvu beja ziauriai skani kava wub.gif ) Taip pat i Cala Mondrago papludimi ir apeiti viska pazymetais marsrutais, Cap de ses Salines (kur visi stato akmens bokstelis) sitas man labai patiko, ten pastatem apie 1,50 m boksta kuris is toli matesi wub.gif ir aisku Castell d'Alaro. Beja es Pontas mane nustebido, nes vis galvojau kad jis mazesnis - patiko. O siaip visur grazu. Mes kaip ir griesto marsruto neturejom, atsikeldavom, pavalgydavom ir nuspresdavom i kuri gala traukti cool.gif Juk tai atostogos wub.gif 5 dienos su auto per akis.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2012 04 10, 06:26)
DijaDeima,

Is kur skrendate, kad tokia kaina? Gal labai anksti bilietus pirkote?
Taip,is LT i kurortines vietas brangoka. Kartais pigiau su persedimu skristi nei tiesiogiai.

is Airijos,pirkau 3savaites pries skrydy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 04 10, 00:12)

QUOTE(DijaDeima @ 2012 04 10, 10:42)
is Airijos,pirkau 3savaites pries skrydy 4u.gif

doh.gif mums lietuviams, kaip labai "turtingiems", galima ir kaineles aukstesnes siulyti mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne2: 10 balandžio 2012 - 13:36
QUOTE(agne2 @ 2012 04 10, 11:36)
doh.gif mums lietuviams, kaip labai "turtingiems", galima ir kaineles aukstesnes siulyti  mirksiukas.gif  doh.gif

aha,as irgi galvoju,man atrodo gi atstumas panasus is ten ir is ten gaunasi g.gif kiek laiko skrydis is Lietuvos trunka?
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2012 04 10, 15:11)
aha,as irgi galvoju,man atrodo gi atstumas panasus is ten ir is ten gaunasi g.gif kiek laiko skrydis is Lietuvos trunka?

Trukmė tokia pati 2.50 val. skristi iš Vilniaus ir iš Dublino g.gif
Nors žiūrint žemėlapyje man Airija ženkliai arčiau Maljorkos atrodo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi prie diskusijų apie Maljorką :-)
mes su 1,5 m vaiku skrendam is Kauno geguzes 8 - 15 d. Skrydžio kaina gana didelė - 1020 Lt., bet vis pigiau nei per agentūrą keliauti. Gyvensim Arenaly, užsisakėm 3 žv. viešbutį su maitinimu 2 kartus per dieną, kaina 960 Lt.
Atsakyti
nu as irgi sian uzbukinau arenaly 3zv. All inclusive 968mokejau bet cia tik 4naktys g.gif
Atsakyti