QUOTE(nicolle_ @ 2012 04 10, 05:00)
Kokias vietas aplankėt, kurios paliko didžiausią įspūdį, gal ką naujo (nepaminėto šiame forume) atradote?
Keliausim visą savaitę automobiliu aplink Maljorką, tad dabar po gabalėlį iš įvairių šaltinių renku informaciją
Nelabai tikriausiai pasakysiu ka naujo
Aplankem daug miesteliu kaip Deia, Valddemossa, Andrax, Soller ir kitus. Lluc vienuolynas vienintelis man nepatiko
(matyt mano skoniui nieko nebuvo
)
O siaip mus labai trauke kalnai ir tik i juos norejosi vis vaziuoti, todel kaip minejau MA-10 kelias man buvo super
Tikrai butina nuvaziuoti tai aisku i Formentoro svyturi, tarpekli, urvus jei dar nebuvot niekur (prie artos urvu beja ziauriai skani kava
) Taip pat i Cala Mondrago papludimi ir apeiti viska pazymetais marsrutais, Cap de ses Salines (kur visi stato akmens bokstelis) sitas man labai patiko, ten pastatem apie 1,50 m boksta kuris is toli matesi
ir aisku Castell d'Alaro. Beja es Pontas mane nustebido, nes vis galvojau kad jis mazesnis - patiko. O siaip visur grazu. Mes kaip ir griesto marsruto neturejom, atsikeldavom, pavalgydavom ir nuspresdavom i kuri gala traukti
Juk tai atostogos
5 dienos su auto per akis.