Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

Sveikos, gal kuri galite padėti niekaip negaliu nusipirkti bilietų i Maljorka, suvedu visus duomenis, paspaudžiu, kad jau pirkti ir po 45s man išmeta pranesima, kad pirkimas neivyko, spauskite atgal ir bandykite dar karta doh.gif ir taip du kartus.
Noriu pirkti su Visa electron debetine kortele, jei ji yra pasirinkimuose, tai kaip suprantu, galiu su ja pirkti? ax.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 04 05, 15:38)
Sveikos, gal kuri galite padėti niekaip negaliu nusipirkti bilietų i Maljorka, suvedu visus duomenis, paspaudžiu, kad jau pirkti ir po 45s man išmeta pranesima, kad pirkimas neivyko, spauskite atgal ir bandykite dar karta doh.gif ir taip du kartus.
Noriu pirkti su Visa electron debetine kortele, jei ji yra pasirinkimuose, tai kaip suprantu, galiu su ja pirkti? ax.gif aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tikrai ne, su debetine nenupirksite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 04 05, 15:59)
tikrai ne, su debetine nenupirksite  schmoll.gif

aciu, taip ir galvojau, tada vedu su vyro kreditine, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavyks: 05 balandžio 2012 - 17:32
Laba,

pasižiūrėjau, kiek kainuotų automobilio nuoma, jei šiandien užsakinėčiau. swoon.gif
Trigubai brangiau. Mes rezervavome auto 7d. - 61 eurai, o šiandien būtų 185eurai.
Aišku dar prisidės tas naktinis mokestis ir benzinas.
Atsakyti
QUOTE(cipliukas @ 2012 04 05, 17:33)
Mes rezervavome auto 7d. - 61 eurai,

O kur tu taip pigiai randi g.gif pigiausiai ką radau apie 20 EUR parai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewulle @ 2012 04 04, 20:24)
sweiki smile.gif mes su draugu planuojam waziuoti uz dwieju sawaiciu...gal kas apie orus ka zinote? ta prasme, ar jau silta ten, ar nalabai? smile.gif gal kas buwot pastartosiom dienom ? smile.gif

labas. Mes taip uz dvieju savaiciu vaziuojame thumbup.gif
Del oru, tai tikiuosi bus geras. O siaip tai ivairus gali buti. Paziurek koks dabar oras lietuvoje doh.gif Paklaustu koks uzsienietis koks lietuvoje oras balandzio pradzioje, tai juk beveik visi atsakytu "na gal apie 10 silumos, pakankamai geras ir pan." O kokia siandien realybe biggrin.gif

Taigi orai manau nenuspejas dalykas, ypac tokiu laikotrapiu, kad ir maljorkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 04 05, 17:37)
labas. Mes taip uz dvieju savaiciu vaziuojame  thumbup.gif
Del oru, tai tikiuosi bus geras. O siaip tai ivairus gali buti. Paziurek koks dabar oras lietuvoje  doh.gif  Paklaustu koks uzsienietis koks lietuvoje oras balandzio pradzioje, tai juk beveik visi atsakytu "na gal apie 10 silumos, pakankamai geras ir pan." O kokia siandien realybe  biggrin.gif

Taigi orai manau nenuspejas dalykas, ypac tokiu laikotrapiu, kad ir maljorkoje  smile.gif

na siuo metu, ta prasme dienom rodo apie 17-19 su lietum kartais... ateinanciai sawaitei..aisku, likus keliom dienom iki keliones jau bus aiskiau ax.gif tik man toks klausimas iskilo del minties, kokius drabuzius detis blush2.gif reiks turbut ir striuke turetu, nebus ten jokiu karsciu dideliu turbut... g.gif mes skrendam balandzio 21 d thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewulle: 05 balandžio 2012 - 21:57
QUOTE(Iewulle @ 2012 04 05, 21:57)
na siuo metu, ta prasme dienom rodo apie 17-19 su lietum kartais... ateinanciai sawaitei..aisku, likus keliom dienom iki keliones jau bus aiskiau  ax.gif  tik  man toks klausimas iskilo del minties, kokius drabuzius detis blush2.gif  reiks turbut ir striuke turetu, nebus ten jokiu karsciu dideliu turbut... g.gif  mes skrendam balandzio 21 d  thumbup.gif

man sis tinklapis patinka, visada ji ziurim pries keliones smile.gif
http://www.accuweath...-weather/308014
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2012 04 05, 21:34)
man sis tinklapis patinka, visada ji ziurim pries keliones smile.gif 
http://www.accuweath...-weather/308014

tik ka patikrinau...tai pirmom dienom zaibuos doh.gif nu neeee, tikiuosi pasikeis orai...wis gi dar laiko biskutis yra unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewulle @ 2012 04 05, 21:57)
na siuo metu, ta prasme dienom rodo apie 17-19 su lietum kartais... ateinanciai sawaitei..aisku, likus keliom dienom iki keliones jau bus aiskiau  ax.gif  tik  man toks klausimas iskilo del minties, kokius drabuzius detis blush2.gif  reiks turbut ir striuke turetu, nebus ten jokiu karsciu dideliu turbut... g.gif  mes skrendam balandzio 21 d  thumbup.gif

mes irgi 21 d. skrendame thumbup.gif
tik mes per vokietija, per karlsruhe.
Oi, keisis dar tie orai. Striukes tai as manau neimsiu tikrai schmoll.gif na gal tik su kokiu dzemperiuku vaziuosiu ir isimesiu megztuka vakarams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewulle @ 2012 04 05, 22:47)
tik ka patikrinau...tai pirmom dienom zaibuos doh.gif  nu neeee, tikiuosi pasikeis orai...wis gi dar laiko biskutis yra unsure.gif  biggrin.gif

Žaibai dar gali pasislinkti keliom dienom į priekį arba atgal, mes kai į Kosą rudenį skridom, tai turėjo būti dieną prieš, o po to gavos, kad atskridus kitą dieną doh.gif

QUOTE(Vaka @ 2012 04 06, 06:44)
mes irgi 21 d. skrendame  thumbup.gif
tik mes per vokietija, per karlsruhe.
Oi, keisis dar tie orai. Striukes tai as manau neimsiu tikrai  schmoll.gif  na gal tik su kokiu dzemperiuku vaziuosiu ir isimesiu megztuka vakarams.  smile.gif

Manau, kad plonos neperšlampamos striukytės gali prireikti, jei lietaus bus ax.gif
Atsakyti
Beja, kaip planuojat rasti norimas aplankyti vietas: vadovausitės žemėlapiais, nuomositės ar vešitės navigaciją? Kažin kaip ten su nuorodom į lankytinas vietas, nebus sudėtinga jas surasti? Nėra mokamų kelių? 4u.gif
Atsakyti